Senin hatan şu trip atar gibi yazıyorsun. Gecenin 1.5da hiç bilmediğin akrabanı ya da tanımadığın birinin bayramını kutlarsın. Onun hayırlı bayramlar mesajına karşılık neredeyse şunu yazmalıydın gece gece ne bayramı nan yat uyu seneye bayramın 1. Günü sabah tekrar şansını dene tadında bir cevap vermeliydin. Ama ona karşı duygular besleyince trip atar gibi yazmalar yumuşak davranışlar vs. Gidiyor ve haklıyken haksız duruma düşüyorsun. Saçmalama kelimesini hayatında pek fazla kullanma derim. O gerzeğe sağlam bir cevap yaz seni engelliyorum de engelle bir dahada muhatap olma.
Seninle konuşmak istemiyor bunda anlaşılmayacak bişey yok takmıyor seni senin de bu kadar konuşman hata
Simdi soyle soyliyim. Adamin sana karsi bir hissi yok.
Senin ona olan duygularini biliyor ve seni sicak tutuyor. Hani ilgini hep ustunde tutmaya calisiyor.
Usenmeden okudumda ne manaağ ya bu hic bise anlamadim
Cevap
28Cevap
Ben beyaz kisimli yeri sen yazıyorsun sandım sen erkek gibi yazmışsın o kız gibi. Beyaz fontlu yazan kişi acilen türkçe öğrenmeli biraz da delikanlılık dersi iyi olur.
Bu tip hemcinslerimden nefret ediyorum yanlış anlama. Yani sende kusura bakma ama aptal insanlardan mi hoşlanıyorsun böyle arkadaşım olsun ben arkadaş olarak çekmem yeminle. Erkek adam olgun olur, akıllı olur ilişkisi var ise o ilişkiyi yürütebilecek olgunluğu olmalıdır. 12 13 yaşında ergenliğe girmemiş bir insan modeli var şu an.
Ve ben bu konusmayı bastan sona okuyarak issizlikte bir seviye daha atlamıs oldum. Ayrıca türkce konusun yalvarırım ya, bu nedir yani.
Bu arkadaş dengesizin biri onunla muhatap bile olma ama suda var ki sen ona fazla yuz vermissin oda başkasına kizdigi zaman hirsini senden alıyor bence al eline makası ve onunla olan iliskini kes seninle arkadaşlığı bile haketmiyor
Bacım yommu otomatik sözlük filan , bence ondan oluyor bunlar hep. s
Sen ona aşıksınn
Taktik gidiyordur belki, kolay gelsin sana ✌
2 satır okudum türkçem tecavüze uğradı mk lisanınızı s... m.
He gördük. Tamın T si var sadece :D
Ne?
En son dediğini anlamadım.
Tamam tamam.
Ulan konuşmaya bak ne güldüm ahhahjjahahxhahs 😂😂😂
Yav yat uyu 😂😂😂
Bence o haklı arakadasim kusura bakma insan bayramini kutlar. karsindaki insan bunu bekler deger vrrdigi birinden
O kadar yazışmayı üşenmeden okudum ve ben bile birşey anlamadım :D
Madem öküz niye mesaj atıyorsun ^^
Daha fazla yenik düşmemek için engellemelisin. Emin ol başka türlü bir çözüm yok.
Amac egosu anladin mi
Bu nedir yaa. Konusacak konu bulamamissiniz birbirinize ergence satasiyorsunuz.
Seni şeyine takmıyor afedersin. Ve çok gereksiz olmuş ikinizinde konuşması
Diğeri uyudu bide buna takiliyim belki ekmek çıkar sendromu
Saçmalama istersen. s. s
Yok takılıyorumda bu beyazlı erkek değil desin biri 😮 Arkadaşın ruhunda kezbanlık var 😂
Siz böylelerinden hoşlanıyorsunuz Ya ondan dır
O yazmış sende dur biraz trip atayım demişsin o da alttan almayıp trip yapınca olan sana olmuş yine
İlk kalkan atar mesajı onunda mı beklentisi sırası var nasıl buluyorsunuz böylelerini
Değer vermeyenin değer bilmeyenin yanında durmayacaksın
Türkçe yazmayı öğrenin artık!!
Yazdıklarınızdan zaten hiçbir şey anlaşılmıyor.
işte türkiyedeki erkek şiddetinin bir nedeni de bu gibi erkeklere köle olan kadınlar
Bu sobet Türkçe'ye katliamdır.
bağçılar türkcesımı bu? anlayamadık pek
Ikinizindr amacini anlayamadim.
Anlasilacak bişe yok ki zaten
Çocuğa sesli harf kullanmayı ogretsene
Bu kadar konuşman hata
Trip atmıs mk 😄 Bırakın şöyle bebelerle konuşmayı
Ya bence karşındakine söyle önce Türkçe öğrensin.
Kardes kusura bakma da cok ergensiniz ya
Surekli bos bos konusuyo bu cocuk yol ver gitsin sana deger vermedigi o kadar belli ki bir sen goremiyosun
kendini bir halt sanmış..
bu kız acayip bir yokluk çekiyor
kesinlikle öyle
Niye yalam soyluyorsun
Neler var ya 😀
Bazen anlamazsin 😴
Haklısın
Okumadım.
İlginç ilişki :D
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar