Kızın Gece saatlerce whatsapta benimle yazışması hoşlandığı anlamına gelir mi?

Son dört beş gündür gece 10 gibi başlıyoruz yatana kadar,3 e 4 e kadar yazışıyoruz. Önceden ondan hoşlandığımı bilen biri. Bu kıza bir sene önce numarasını bulup yazmıştım ama kendimi doğru tanıtmamıştım, gittiğim. başka isimle, yazmıştım. spor salonunda çalışandı. Bu da bu davranışıma kızıp beni arama yazma bir daha demişti. bir sene sonra beş gün önce yine yazdım. geçmişte yaptığım şey için özür diledim, şimdi tavrı değişti artık ne zaman yazsam yazıyor, kendiyle ilgili şeyler anlatıyor. ben tanıyıcı sorular soruyor filan. İki gece önce sordum, bir ara çay içermiyiz diye, sanmıyorum ama belki bir gün dedi. Fikrin değişirse yaz dedim, yazarım dedi. Dünde baya konuştuk saatlerce, bayramını kutlaıdm gece üç gibi, ilk ben mi kutladım dedim. erkek arkadaşım ilk kutlayan oldu sen üçüncü oldun dedi. Bunu da anlamadım erkek arkadaşı varsa neden benle sabahlara kadar yazışıyor. Beni neden tanımak istiyor, ayrıca geçmişte olan tüm muhabbetimizi şaşırtıcı şekilde hatırlıyor, sen şöyle demiştin, böyle yapmıştın diye. Kız beni gayet iyi hatırlıyor yani. Sizce kovalamaya değer mi? Hoşlanma ihtimali nedir?
Kızın Gece saatlerce whatsapta benimle yazışması hoşlandığı anlamına gelir mi?