Kendimi çok yanlz hissedyrum. Mutsuz. Huzursuz.. Bu saatte oturmus YILDIZ TİLBE dinliyorum yanlızlıktan. 😒 Konu acında konusalım cok sıkıldımmmmm 😒
Cevabın nedir?
Dost mu istiyorsun, O seni çağırdığında neden gitmiyorsun peki?
Göz yaşı dökme, seni bizzat kendim davet ediyorum. Kalk, abdest al, ve namaz kıl. Ama tıkalı kalp ile değil, aç kalbini gönlünü sonuna kadar, ve tüm samimiyetinle namaz kıl. Inşallah o hissiyat gidecektir :)116 Yorumla
Soran+1 yılDeniycem
Soran+1 yılAminnn ☺️
Soran+1 yılAğlamak kadar gzel bseymı var 😒
Soran+1 yılBen ağlamaktan şikayetcı olmadm. Arkadassızlıktan dostsuzluktan şikayetcı oldum. Kimseyı oyaladgm yok. Saolsun bı kac kişi moralimi düzeltcek konusmalar yaptı braz bıle olsa kendımı onların söledklerıne verdm farkettm. Kimseyi oyaladgm tok öyle düşünmen ne kadar kırıcı 😞
Soran+1 yılŞöle söliyeym sadece o dedgnı yapmak ıcın benm temz olmam gerek. Burada acık acık yazmalımıyım? Ki 😒 Ben bir bayanım unutmadıysanız. Evet yazdgna kırıldm ben kmseyı oyalamıyorum. Kırdysamda özür dlerm.
Soran+1 yılTemzlkten kastm anlamamakta ısrarcısınız. Kadınların heray gördüğü o adet dönemi varya ondan bahsedyrum zorla yazdryrsunuz. Benm elimde olan bsey deıl Allahın bana verdgı bı ızın sadece. Temizlk tabi imandan. yazdklarımın hiç biri beni gğnaha sokmuyr. Cnkü ben gunah olan hıc bseyı sölemyrum.
Soran+1 yılKomiksin😂
Soran+1 yıl🙏🏻 eywAllah
En İyi Cevaplar
+1 yılseni mutsuz eden şey nedir?
133 Yorumla
Soran+1 yılÇözemyrum. 18 yasındayım. Bunca zaman ne arkadas gördğm ne dost. Canm cok sıkılıyor. Kazık üstüne kazık yedm. Galıba şimdi canımı daha cok yakyr gecmıs
- +1 yıl
benim de canım sıkılıyor arkadaş desen var , dost desen yerine kardeş kelimesini kullanıyorum bir tane var ama görüşemiyorsun herkesin kendi dünyası işleri var , beni unuttuğundan değil ama olmuyor işte senin gibi ben de yalnızım, bayram geldi bak yarın yine evdeyim, ama yarından umudunu kesme herşeye rağmen, sana kazık atmayacak seni gerçekten sevecek insanlar hayatına elbette girecektir. Geçmişe çok takılma, geleceğe bakmaya çalış, geçmiş yakar acıtır.
Soran+1 yılGeçmişin yakmadıgı insan kalmısmıdırki? Unutulmadımı unutulmuo. Olmuo yanı. Bu saatten sonra gidenlere güle güle dedm fakan bende braktıkları o berbat izler canmı yakıo. Özlyrum cocuklugumu. Evet yarında evdeym ve 2ay 3 ay gene bu 18 yıl gbi dört duvar arasındaym.
- +1 yıl
evet yakıyor biliyorum, beni de yakıyor geçmiş ama geçmiş geçmişte kalsın sen orada kalan güzellikleri an biraz özlemle ama geleceğe de umutla bakmaktan vazgeçme. Yarın güzel birgün olacak bugünü hafif bir tebessümle bitir yarına da hafif bir gülümseyle başla, yarın güzel olacak, hayattan beklentilerini, inancını yitirme.
Soran+1 yılDenyrum. Cabalıyorum hergun aynı umutlu uyuyorum ama hep aynı karamsarlıkla uyanyrum hep aynı mutsuzlukla. Yataktan cıkmak ıstemyrum. Hareket etmek bıle bana artk zor gelyr
- +1 yıl
Hayır hayır asla bunu yapma, 18 yaşındayım demiştin mesela üniversite sınavlarına girdin mi?
Soran+1 yılİstedgm okulun ouanını tutturdum fakat tek bı dersten kaldgm için büyük ihtimal diploma alamyrum ve okul kaydım gecersız saylcak😒Şans ne zaman güldüki şimdi gülsn
- +1 yıl
tek ders sınavları yok mu? Sana yardımcı olacaktır okulun.
Soran+1 yılOlmuo konustm bılmyruz bız dıyip duruyr. Bende ankaradan bakanı devreye sokturdum 😏 Bazen tanıdıklaar işe yaryr haber beklyrum☺️
- +1 yıl
olur işin merak etme sen, okulunda kazanacaksın yeni güzel arkadaşlıklar, dostluklar seni bekliyor, seni güzel bir yıl bekliyor, umudu yitirmek yok, birazcık daha sabır sadece birazcık daha yarın güzel birgün bugünü gülümseyerek bitir. Yarına gülümseyerek başla olmaz mı? :)
Soran+1 yılOlur ☺️Tşk ederm
- +1 yıl
sana bir şarkı hediye edebilir miyim?
Soran+1 yılOlur ☺️
- +1 yıl
bu şarkıda Kıraç`ın dediği gibi umudu kaybedip pes etmiyoruz, söz mü? :)
Soran+1 yılGzel şarkı actm bı yandan dnlyrum bı yandan yazyrum☺️ teşekkür ederm
- +1 yıl
rica ederim :)
evet sözü alayım lütfen :)
Soran+1 yılİnsan oğlusun acı olmazsa tatlıda olmas 😏
- +1 yıl
değil mi? :)
acı olacak ki tatlının kıymetini anlayasın :)
Soran+1 yılöyle 😒
- +1 yıl
evet lafı geçiştirmeyelim lütfen söz mü? :)
Soran+1 yılNe sözü?
- +1 yıl
umudu kaybetmek , pes etmek yok bunun sözü :)
Soran+1 yılSöz
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
Soran+1 yılRca ederm asıl ben tsk ederm umut için 😉
- +1 yıl
umut bana da iyi geldi aslında benim de ihtiyacım vardı sayende tekrar aldım umudumu :)
Soran+1 yılNe mutlu ozaman ☺️
- +1 yıl
:) :) :)
- +1 yıl
En iyi cevap icin Teşekkür ederim :) bugün iyi miyiz? 😊
Soran+1 yılElhamdülillah idare edyrum😏 Rica ederm
- +1 yıl
:) :) :) düzelecek herşey merak etme...
Zaman işte :)
Soran+1 yılEwt😉
Evet ben de arefe günü erkek arkadaşımla tartıştım, güvensizlik üzerine kurulu bir ilişkiyi yürütmek gerçekten çok zor. Bayram burnumdan gelecek sağolsun... Ve dahası ben hattımı kırdım :)))))
09 Yorumla
Soran+1 yılYol ver gtsın en gzel sevgılısızlık sorumluluk yok skıntı yok stres yok😘 Dost bul yeter 😉Herseyını konus ama DOST kal 😉
Soran+1 yılSana bı arkadas tavsıyesı ne yap ne et kalbıne hükmet 😉Kazanan sen olursun
Soran+1 yılSen yaparsn ben sana gvenyrum😘
Soran+1 yılYanımızda varmıs gbi gözkenler varya topunun aaaaaaa mmmmm kkkkoysunlar 😂
Soran+1 yılSoksunlar 😂😂😂
Hayat bunları takmak için kısa 😕
15 Yorumla
Soran+1 yılAcısını tattıracak kadar da uzun
Soran+1 yılBenm hiç değil😂
Soran+1 yılBazı yerlerde tıkanıp işte
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
31Cevap
+1 yılYıldız tilbe dinleme sezen aksi dinle hepimiz yalnızız dert ettiğin şeye bak 😊
123 Yorumla
Soran+1 yılOnuda dnlyrum ac ordan bir BENİ UNUTMA parcasını benden sana gelsn☺️
- +1 yıl
Her ne bekliyorsan bu saatte gelmez yat uyu en iyisi. Hem uyumam bir tür unutma biçimidir 😊
Soran+1 yılBen her bekledgmde annem KADİRİMİ beklyrsun der ( bizim orda bı nevı neyı beklıon gıt yat ) demek gbi bsey. Bekledgm bsey yok uykum kacmıs onu beklyrum☺️
- +1 yıl
Kaçan şey niye gelsin ki 😊
Soran+1 yılbir ümit beklyrum ☺️
- +1 yıl
Uyku bile ihtiyacın olduğunu hissettirince gelmiyor nasıl yalnız olmayasın ki 😊
Soran+1 yılöyle bir yokluktayım işte anla ☺️
- +1 yıl
Anlıyorum çabuk mesaj at bana 😊
Soran+1 yılNe diycen hayrdr ☺️
- +1 yıl
Ne duymak istersen onları 😊
Soran+1 yılIsrarcısın😏
- +1 yıl
Yol ya teklif sundum sadece sanki mesaj atmış gibi 😂
Soran+1 yıl😂 atımmı blemedmkı
- +1 yıl
Dersin varsa at diğer türlü konuşmalara kapalıyım 😂
Soran+1 yılDersim ne 😂
- +1 yıl
Derdin yazacaktım çok pardon çok çok çok 😂😂
Soran+1 yılHatalı oldgn için diğer konusmalara acıksın😂😂yapxak bsey yok
- +1 yıl
Tamam bekliyorum öyleyse hatamı telafi edeyim 😂
Soran+1 yılEt bari☺️
- +1 yıl
Hani nerelerdesin göremiyorum seni 😂
Soran+1 yılUykuya gdyrm gözler teslm edildi
- +1 yıl
Uyandıktan sonra bekliyorum iyi geceler iyi uykular 😊
Soran+1 yıltamam grsr z😂
Zaten bu dunyada ya paran olacak ya tipin ikiside yoksan bizim gibi yalnizlar kervanina hosgeldin aga saglik olsun diyicezne diyelim😂😂.
Insan neden kaybedir sevilmedigindenmi tabikide hayir cok deger verip kaybetme korkusundan kaybedilir07 Yorumla
Soran+1 yılValla param var. Çokda gzelim 😒Ama ikiside bı ıse yaramyr mutsuz ve dört duvar arasındaysan sana bunu yanls öğretmişler benm durumum daha beter
Soran+1 yılHa pardon😂😂ben ayrı gayrı yapmıom
Soran+1 yılöyle öyle ☺️
Soran+1 yıl☺️☺️😒
- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yıloff çok damardan girmişsin, ya gidin bir sevgili yapın gencecik insanlarsınız. umutsuz mutsuz olmayın. Bugün yaşayacağınız sorunlar yarının panzehiri ve tecrübesi oluyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılAman ne sevgilisi be abım ben ondan yana yakınmıomkı 😒 Herseyden yana yanlzm. Ne bir dost ne bir arkadas oturmus bu saatte bu mübarek gğnde boşa göz yası dökmuoz 😒
+1 yılVar tabi ki, ama yanlızlıktan değil özlemekten, herkes bayramda babasının elini öperek başlar güne ben ise mezarını ziyaret ederek...
01 Yorumla
Soran+1 yılÖzlem zor
+1 yılYıldız tilbe mi dinlenebilecek en güzel sanatçılardan birisi hangi parçasını dinliyorsun
021 Yorumla
Soran+1 yılHepsini sırayla şimdi sezen aksudayım
- +1 yıl
offfffffffffff sezen aksu mu sen ne yaptın akşam akşam ordan bir de güllü ye geç te tam olsun ya :)
Soran+1 yılÖnce cansever güllü sonra ☺️
- +1 yıl
offf offffff cansever de geldi aklıma da ağır olur demiştim sen harbi ağır çıktın ya bu devirde bunları dinleyen kız kaldı mı :) haticeden de dinle biraz o da güzel dir :) intizar falan
Soran+1 yılBunlar belkıde gelmıs gecmıs en gzel şarkıcılae unutulurmu. ☺️ Azerinden tur ahmet kayası intizarı canseveri güllüsü sezen aksu yıldız tilbe bunlar en baba şarkıların sahıpleri
- +1 yıl
Sen ne diyon arkadaş ya orhan baba ferdi müslüm :) ibrahm tatlıses hey yavrum hey ne güzel günlerdi benim gençliğim yaşlanmışım bak şimdi fark ettim :)
Soran+1 yılYaş 18 ama galıba bende ruhen yaslandm 😂
- +1 yıl
:) ağlama daha çok güzel günlerin olur bu günlere bakar ne kadar şaşkınmışım ben ya dersin :) ruhen genç kalmk istiyosan arabeskten uzak dur stres yapma her söyleneni kafana takma hele ki aşk acısı falan aman ha hiç bir insan için değmez :) senden daha değerli hiç bir şey yok bunu unutma
Soran+1 yılAşk acısını solladm ben umrumda deıl😂 Arabeskten nasl vazgeceym dinlenmiyvek gbi değillerki 😏 Ağlamak benım için bir nevi stres atmak. Canm sıkılınca bıle oturr aglrm aglamak ıcınde aglıyormus numarası yaparm önce 😂
- +1 yıl
:) evet dediğin gibi arabesk çok güzel vaz geçilecek gibi değil ancak ilahi dinlemeyi ve ya söz olmayan ney dinletilerini dinlemeyi dene ruhunu gerçekten dinlendirdiğini fark edeceksin :)
Soran+1 yılOzaman hemen bir tavsiye veryrum ben öyle şeylerde cok dnlerm☺️
Soran+1 yılMark eliyahu-journey ☺️
- +1 yıl
ne güzel işte arabeskten kop ve tamamen onlara yönel mutlu ve da huzurlu olacaksın :)
Soran+1 yılGene olmuo o dedklerını bn cok denedm ☺️
- +1 yıl
son gönderdiğim link i dene bir de :)
Soran+1 yılBiliyorum sen ben söledgmı ac ızle ☺️
- +1 yıl
açtım o da güzel bişi :)
Soran+1 yılUykum yokk
- +1 yıl
o zaman uyuma :) hatta al bunu dinle https://www.youtube.com/watch?v=jL1jkdoig7c
Soran+1 yılHemen ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılvardır illaki olmazmı ülkemizde okadar şehit okadar gazi var milletin aşk acısı şöyle kenarda dursun
03 Yorumla
Soran+1 yılCektgm aşk acısı deıl. Yanls anlasılmasın 😒
- +1 yıl
Dayı hayat sana fazla vurmuş gibi 30 yasındasın ama 45 yasında gösteriosun.. Bu arada angaranın neresinden hocam :D
- +1 yıl
@Lonelyman97 vursun gardasım no sıkıntı ben her anımı dolu dolu yasıyorum dikmen
Dertleşmek istersen yazabilirsin istediğin zaman bende albız kaldım biliyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılMasıl mutlu oluos biliosan anlatsana
Soran+1 yılBenmı?
Soran+1 yılMesaj atılmıo burdan yaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni laptop aldık call of duty 4 indiriyom.. Bakalım bayram namazına kdr oynuyacaz :D
01 Yorumla
Soran+1 yılOyna olum hayat size gzel
Genç yaşta hayatın tadını çıkar be yavrum. Derdini anlatmayan derman bulur mu hem?
05 Yorumla
Soran+1 yılİzin verdilerde olmadkmıb 😒😒
Soran+1 yılHersey YILDIZ TİLBE dememlemi basladı😂 Maalesef cok sey yasadı bu delı kız
Soran+1 yılöyle
+1 yılYıldız tilbe yerine grup vitamin dinle ismayl diye şarkıları var harika ya neşen yerine geliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu yarın sabah acarm mutlu görünmem gerektiği zaman not aldm ☺️
- +1 yıl
Ulan ismayl lan İsmail
Ben mutsuzum. Sevdiğim kız terketti. İntahar etmeyi düşünüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevseydi seni terketmezdi. Sende onu sevseydın terketmesıne izin vermezdn. 😒
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen bende öyleyim tanımak isterdim yanlızlıga veya hayata bir ortak gibi
019 Yorumla
Soran+1 yılZor hayat 😏Ortak bulursan banada haber ber
Cevap sahibi+1 yılTalibim tüm derdinize kederinize iyi gününüze kötü gününüze bende çok kötü günler geçirdim birinin destegi iyidir her zaman
Soran+1 yılBiyere kadar oda be
Cevap sahibi+1 yılBir birimizi tanıyıp sonu evlilik ile biten bir hikaye yaşıyacaz olamazmı
Soran+1 yılEminsın yanı
Cevap sahibi+1 yılYaşamadan tanışmadan bilemeyiz hem kötü günde insanın yanında olan birisi iyi gününde hiç bırakmaz haksızmıyım
Soran+1 yılBen cok gördm beakanı kımseye gvenmyrum
Cevap sahibi+1 yılHer insan bir değildir bende sonradan yanıltan bir kişi tanıdım daha önce artık görüşmeden bile uzaktanda olsa yanında oldugunu hissettiren bir insan istiyorum her insan sevemez dokunmadan görüşmeden görmeden
Soran+1 yılBen sevdm cokda gzel sevdm. Sonra topragına dokundm. Bı ona yetişebldm. Hayat bunlar ıcın cok uzun yetişemezsn
Cevap sahibi+1 yılBende çok sevdim para için bıraktı gitti bir başkası ile nişanlandı :(
Soran+1 yılBos koy gitsn
Cevap sahibi+1 yılKeşke o kadar kolay olsa ilk 3 ay gece gündüz agladıgımı bilirim
Soran+1 yılBen 2 yıl agladm 3 ayın lafımı olur
Cevap sahibi+1 yılHayat çok acımasız küçücük bir hayalimiz vardı oysa onu bile çok gördü
Soran+1 yılEwt
Cevap sahibi+1 yılKalbi ile sevebilen bir kız istedim hadi gidiyoruz dedigimde nereye diye bile sormayan ölmeye desem içinde şüphe olmadan gelen sevginin degerini bilen çokmu şey istedik şu hayatta
Soran+1 yılMalessf
Cevap sahibi+1 yılSadece sev diyen bir kızı öl dese ölecek kadar sevdim en kötüsünü yaşattı insanın tırnakları ile kazıya kazıya yarrattıgı bir aşkta tırnak kadar deger görmemesi nedir bilirmisiniz
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak isterseniz dinlerim rahatlarsınız bayram günü sabahı uyuyacaz nasılsa
bayram cocuklara güzel
121 Yorumla
Soran+1 yılO çocuklugu ben hiç yasayamadm.
Soran+1 yılNapsak?
Soran+1 yılBulunca haberleşelim
Soran+1 yılOlur
Soran+1 yılKolay olsaydı keske o dedgnı yapmak.
Soran+1 yılHiç içten denemedm onu. Gzel şeydir eminim.
Soran+1 yılOflama bsver
Soran+1 yılBenm hep öyle çözüm aryrum işte
Soran+1 yılNe gbi
Soran+1 yılAnlatmak ıstersen dnlerıs skntı yok
Soran+1 yılRica ederm ☺️
Aynen bacımm aynen bnde öyle
120 Yorumla
Soran+1 yılNe etsek toplu bı halay ekibi olusturup keyfımızı yerıne mı getrsek
Soran+1 yılGelin rize sahıle bı horon edek😂
Soran+1 yılErzrm ama her sene rizedeym Allah ızın verirse 2 ay sonrada üniversite için gidicem☺️
Soran+1 yılO konuda skntı yok ablam orda kuzenım orda basım kalabalık ben dersten bide onlardan etrafı braz zor görürüm😉
Soran+1 yılValla oldugu kadar benzıyorum ama ölemym blmyrum😂 Şöle sölym belkıde bana tek bir konuda gvenmenın garantisi erkeklerdir 😂 Çok şükğr okonuda gözüm görmes kolay kolay erkek☺️
Soran+1 yılValla bir lazdan daha cok oyun biliyorum onu diyeym ha sana 😂
Soran+1 yılBak tam adresine düştün gel 😂😂
Soran+1 yılŞimdi sende şüphe ettm ha 😂 Laz dedgn kapı gıcırtısına bile horon eder ben laz deılım ama kapı gıcırtısına kalkar oynarm 😂 Her yaz rizedeym bu sene okul hazrlkları ıcın gdemedm 2 ay snra belkı gderm sahıllerde tulumlar horonlar kemenceler zor tutuyrum kendımı valla ☺️Sen nasl dayanıon
Soran+1 yılHa benıde götür bak anam diodu senı giresunlulara verıcem😂 Bak gzelde kızım benıde götür😂😂
Soran+1 yılElimden gelır her iş😂 Sen değer bileni bul bana kâfii
Aa yazikk niye mutsuzsun
114 Yorumla
Soran+1 yılMutlu olmak ıcın bı sebebim yokki
Soran+1 yılFazlasyla. 😒
Soran+1 yılKim üzmediki? Şöyle bir liste yapsam dünyada adam kalmaz. Cok cektm. Arkadastan ayrı aktabadan ayrı dosttan ayrı sevgiliden ayrı. Bu yasta bazen ölümü düşündüğüm oluo.
Soran+1 yılCevre degsmıo. Olmuo yanı. Gitmem gerek. Ama brakmıolar
Soran+1 yılSevgili? Toprakda olan birinden kacamamki. Ben insanlardan kacıyorum
Soran+1 yılAslında tam tersi bunlara ragmen ayakta kalarak cabalamıs oluyrum. Sen bana dua et olurmu? 😉 Hiç baeyden yüzüm gülmedi bari üniye gideym. Puanını tutturdm fakat tek dersten kaldgm için diploma alamama durumum var 😒😒
Soran+1 yıl😘etmycem tamam
+1 yılBayram gelmiş neyime😊
05 Yorumla
Soran+1 yıl😂aklıma bse geldı 😂
- +1 yıl
ne geldi bea söylede bende güleyim 😀
Soran+1 yılbir abi vardı bu lafı söliyip peşine küfürlü bir söz sölüodu da 😂😂gunah ya sonucta bayram
- +1 yıl
☺ anladim 😀 aynen öyle 😛
Soran+1 yıl☺️ewt
+1 yılAhmet kaya- Oy beni vurun vurun dinliyorum. :/
03 Yorumla
Soran+1 yılAhmet kaya candr ☺️ İyi dnlemeler
- +1 yıl
Sana da :)
Soran+1 yılSaolasın☺️
Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı. Bu sigaramı yalnız olanlara yakıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılDmi ben yakamıom benm yerımede yak
Soran+1 yılYollıyım bir paket
+1 yılAllah sanada nasip eder merak etme bir erkek :)
024 Yorumla
Soran+1 yılErkek isteyen kım😂
- +1 yıl
sensin :)
Soran+1 yılŞimdi istesem kapımda kuyruk cok😏
- +1 yıl
ama abazalar olur bence onlar her kızın peşinde oluyo bacı
- +1 yıl
kendini kandırma
Soran+1 yılKendimi kandırmak için bir sebebim yok 😉 Bugün istesem kapımda sıraya gircek erkek cok. 😏
- +1 yıl
sanmıyorum
Soran+1 yılSkntı yok ben biliyrm 😏
- +1 yıl
Sen bence çirken birisin
- +1 yıl
çirkef olcak o
Soran+1 yılEvet mavi gözlü elmacık yanaklı beyaz tenli yüzü biraz toplu bir çirkinim 😉😉
Soran+1 yılHe birazda çirkeflik var 😏Haklsn
- +1 yıl
tamam adresini ver geliyom seni istemeye
ya öyle desene sen sabahtan beri şey yapion burda
Soran+1 yılCehennemin dibi 😉
- +1 yıl
Cenneti tercih ederim ben
- +1 yıl
beyaz tenli kızları severim
Soran+1 yılHadi güle güle ozaman cınım☺️
- +1 yıl
daha kahve içicektik ama
Soran+1 yılBen kahve sevmyrum
- +1 yıl
Şimdi beni kibarca red mi ediyorsun :)
Soran+1 yılHayır kabaca reddedyrm yol al 😏
- +1 yıl
havalara bak havalara , sen kapına gelen dilenciyi kovuyon mu hep
Soran+1 yılDilencinin kahve teklf ettgne henuz şahit olmadm😉😒
- +1 yıl
demek tatlı bir kızsın he böyle triplere geliyorsun
bir egolar bir egolar sende
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk gibi harçlık beklerim zaman zaman 🙄
08 Yorumla
Soran+1 yılHıc almadm banada yolla bir kac krş ☺️
- +1 yıl
O hissi iyi bilirm 50 tl harçlık atayım 🤔
Soran+1 yılValla hıc görmedm😂Hesap no veryrum yolla 😂(İşin şakası Allah razı olsn düşünmen yeter 😉)
- +1 yıl
ihtiyaç olursa çekinme ;)
Soran+1 yıl4 duvarda lazım olmuo üniye gdersem fitreni bana yollarsın😂
- +1 yıl
ozaman takip et beni... gidersemi yok gitmelisin...
Soran+1 yılİnşAllah ☺️
- +1 yıl
hadi hayırlısın..
+1 yılVar yalnızm msjta atamıorm yaz konusalm::D
02 Yorumla
Soran+1 yılBura iyi paşa
- +1 yıl
Eyw kenks
Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. Fener şampiyon olur mu bu sene?
07 Yorumla
Soran+1 yılOlmas ben GALATASARYLIYIM☺️
Soran+1 yılSkor önemli değil herzaman biz yenios yanı😂
Soran+1 yılEwt😂
Soran+1 yılBencede ☺️
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende sıkıldım havalar nasıl?
01 Yorumla
Soran+1 yılEsmio😒
Gizli Üye(30-35)+1 yılBayram'da ziyaretlere gidecek misin?
08 Yorumla
Soran+1 yılEwdeym
Cevap sahibi+1 yılHımm, bak o kötü olmuş, hiç değilse sahilde, park vb. yerde dolaşsan iyi olur. Çünkü kadınlar erkeklerden daha çok buna gereksinim duyar.
Soran+1 yılBraksalar gidicem.
Cevap sahibi+1 yılHımm, o Zaman başka sebepler var. Ama sen yine de gezmek istiyorsun doğal olarak
Soran+1 yılYanı fazlasyla
Cevap sahibi+1 yılUmarım ilk gün olmasa da diğer günler gezebilirsin. Bana kalsa hiç gezmem bile ama akrabalara Bayram'da ziyaret çok heyecanlı ve zevkli oluyor 😊
Soran+1 yılKımse yok gdecegm evde tv karsısında geciririm bayramı
Cevap sahibi+1 yılHımmm anlıyorum. Bu bayram da böyle olsun üzülme ya 👍👍👍 biz de bazı seneler öyle idik 👍👍
+1 yılAynen sıkıcı.
04 Yorumla
Soran+1 yılFarkında olmak gzel farkındalıklı 😏😉
- +1 yıl
Bazen zor bazen güzel. ^^
Soran+1 yılne kolaykı? Buda kolay olsun😏
- +1 yıl
Aynen öyle bu arada bayramın mübarek olsun :D
+1 yılBendee
01 Yorumla
Soran+1 yılbir kişi daha benden☺️
+1 yılBennnn
06 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
- +1 yıl
Üzüyolar be gizli
Soran+1 yılKımmıs o seni üzen iyi çocuklar hepsine gömsünler 😉
- +1 yıl
Yok gömmesinler onlar üzülmesin yeter ki
Soran+1 yılOnlar üzülmesn diye biz yerin dibine girmedk ı brak ölsünler
- +1 yıl
Öyle olmuyor işte
İyi bayramlar
Ne yazıkki
01 Yorumla
Soran+1 yılİwit
+1 yılYatın uyuyun ya
01 Yorumla
Soran+1 yılNe uyuması
+1 yılbenn
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
cünkü b. o. k gibi hayatım var
Soran+1 yılOndan bendede var çözümü yok onun canım
- +1 yıl
maleseff
Soran+1 yılEwt
+1 yılBen 😢
010 Yorumla
Soran+1 yılNiyee be☺️
- +1 yıl
Kendimi okadar çok yalniz kimsesiz hissediyorum ki anlatamam bende şu an MüslÜm gürses dinliyorum telefon rehberime bakıyorum dertleşecek biri var mı diye kimsecikler yok 🙁
Soran+1 yılGece paketm var 44bın dakka😂 Sadece 10 dakka konsmusum 😂
- +1 yıl
Sıkıldım valla herşey den monotön bir hayatin içinde boğuluyorum bende de aynı toplasan 1 saat konuşmamisimdir bin dk paketimden 😊
Soran+1 yılÖlüosss
- +1 yıl
Sen bari mesaj at
Soran+1 yılNe mesajı töbe 😂
- +1 yıl
Hey allahım ya sövdük mu şimdi neyse haydi allaha emanet ol umarım toparlarsin
Soran+1 yılŞaka yaptm gel surda konusuyos
- +1 yıl
mesaj at herkes okumasim😊
+1 yılSinirim bozuk azcık
04 Yorumla
Soran+1 yılNye
- +1 yıl
Amaannn :D :D
Soran+1 yılDeli😂
- +1 yıl
😂😂
+1 yılMutluyum..
01 Yorumla
Soran+1 yılNe mutlu sana 🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılVardır elbet
05 Yorumla
Soran+1 yılSenin neyın var
- +1 yıl
Hiç bir şeyim. Her neyse
Soran+1 yılDnlerm paşa anlat ☺️😉
- +1 yıl
Kaybol velet -_-
Soran+1 yılBak bak 😂 Ayıp ayıp
+1 yılAnlat
09 Yorumla
Soran+1 yılHangi birini?
- +1 yıl
Başla bir yerden gerçekçi olsun bak
Soran+1 yılPeki şöle en küçüğünden bahsedeym. 12 agustos saat 13:26 da aldgm bir haberden baslıyım. Çocuk askı olur ya hanı öyle bir zamanımdaydım. Topraga verdm. Onu ve abısını. Ogün bugundur toparlanamadm. Devam edeymmı?
- +1 yıl
Etme dua et başka aşkını ara psikoloji bozul snn
Soran+1 yılNe aşkı istemyrum kımseyı. Kımsenın derdini cekemem. bacım benı bir dersten braktı. Diplomamı alamıom üni kaydı olacak hayatm hep boktan 👊🏻👊🏻of of
- +1 yıl
Helal bisey demiyorum
Soran+1 yılNeye helal?
- +1 yıl
Boşver
Soran+1 yılSöle yaaa
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi