Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. evet oldu
7 yıl önce otobüse binmilştim 2li koltukta oturuyom yanım boş benim diğer yan taraftaki 2 li koltuktada bir erkek var onunda yanı boş ben bindim 1 durak sonra bir kız bindi elit kesim aile kızı olduğu belli olan üzerinde gül ve lale desenli askılı kabarık etek elbise olan sarışın masmavi gözlere sahip up uzun saçlı manken gibi bir kız bindi
kızı gördüğüm anda çok güzel kız dedim kendi kendime keşke benim yanıma otursa dedim saniyesinde "sen kimsinki onun gibibir kız senin yanına otursun" diyerek bu hayalden vazgeçtim kız tam benim olduğum noktaya geldi bir sağa baktı bir sola en son benim yanıma oturma kararı aldı oturduktan 10 dakika sonra bana seslenerek bir konuşma başlattı sohbetimiz uzun süre devam etti
sonra ne mi oldu o kızla hala sevgiliyiz demekki her zaman bir umut vardır35 Yorumla- +1 yıl
Tanışma hikâyeniz güzelmiş 😊
- +1 yıl
Evlenebildin mı bare
- +1 yıl
@Tanrıdanalınanyetki
sevgili olduktan 1 yıl sonra lenf kanseri tesişi kondu 10 yıl boyunca onu hayatta tuttum. ama vucudu buna daha fazla dayanamadı. ve beni bu koca dünyada yapayalnız bırakıp. gitti.
En İyi Cevaplar
Oldu ama insanlar düsündügüm gibi cıkmadıgı icin konustuktan sonra bu muymus lan dedim genelde.
30 Yorumla
+1 yılOlmadı ama böyle düşünen çoğu kişinin tabusunu yıktım onlara kimsenin güzellikten ibaret olmadığını herkesin bir kalp taşıdığını, karakterlerin daha önemli olduğunu ispat ettim hatta konuştuğum kişiler çok güzel kızlarla evlendiler gariptir böyle aksiyonlar hep beni bulmuştur cesaret verme konusunda da üstüme yoktur :)))
20 Yorumla
+1 yılÇok zeki arkadaş. Olmadı. Dengim olmayanla ilgilenmem zaten.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne bu ego. d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
331Cevap
Bazen çok bayan bana sokakta iticiymişim gibi davranıyor surat asma kaş çatma bazen kendimi çok çirkin görüyorum şöyle düşünüyorum bana az güzel olanlar bakmıyor çok güzelmi bakacak bir bankta oturuyorum kızlara öfkeliyim artık hiç bir kıza bakmamaya ilgilenmemeye başlıyorum bir bakıyorum bankta otururken çok ama çok güzel bir bayan bana aşık gibi bakıp yanıma oturup benle konuşuyor kimi yolda yagmurda karşıma çıkıp nasılsın diyor şaşırdım bir arada araçtaydım bir kız geldi arabada açtıgım müzigi sevdigini dinlemek için geldigini söylüyodu ama aşıkmış gibi bakıyorum bazen şöyle düşünüyorum ben bu işe akıl sır erdiremedim çogu bayan beni beğenmez çoguda az güzel ya da değil arada öyle çok ama çok güzeller çıkıyor karşıma hayata bu kız bana bakmaz dedigim bir kaç kız bana baktı az güzeli beğenmiyor en güzeli beğeniyor tuhaf
20 YorumlaVardı zamanında öyle bir tane, orta okul yılları. Arkadaşlarım bir kız getirdiler, tanıştırdılar falan. Kız çok güzel, heyecandan dilim tutuldu. Bir şey de demedi kız. Arkadaşlarım diyor, olum git konuş kız sana aşık, gülüyorlar da bir taraftan. Ben de inanamıyorum, yani dalga geçiyorlar diyorum besbelli. Bunlar daha çok gülüyor ben öyle dedikçe. Meğerse kız ciddi ciddi beğenmiş beni. 😭😭😭 Tabi ben çok sonra anladım. Benim sallamam yüzünden de epey dalga geçmişler. Sonra çok peşinden koştum ama olmadı. Kaçan balık büyük olur sözünü orada onayladım..
20 YorumlaHerkes herkese bakmak konuşmak zorunda değil ama ilişkiyi bırak konusmayan kızlar bile var artık nasıl bir ego ve cahillik varsa yanına soru sormaya gelen erkeğe bile bırak samimiyeti s... Git der gibi bakiyorlar bence bu kizlarimizda çok büyük kişilik sorunları var bir insana sırf insan olduhu için insan onuruna uygun, saygılı, davranmak zorundasın, ite tekme atar gibi davranamazsin, bu senin kişiliğinin ne kadar zayıf ve şekilci olduğunu gösterir, ayrıca bu kizlar bir de aşk peşinde koşarlar ayy bende aşık olayim beni çok sevsinler diye ama aşk herkese bahşedilmemistir. Ve neler bu kişiliği düzeltmesini sürece neler kacirdiginin da farkında olmayacaktır. Yüzleri makyajla gulen ama içleri kan aglayan insanlara aciyorum. Eğitim şart eğitim kesinlikle bir felsefi düşünce sistemi ile verilmesi gereken bir unsur yoksa netice bu..
00 Yorumla
+1 yılBakmaz dedim ve vazgecmistim o zamanlar sevgilisi vardi sonra ayrilmislar tanimadigim kiz grubuna girmemle bir numaranin mesaj atmasi bir oldu ilk bas kiz sanip konuştum adin? Diye sorduğumda onun adini duyunca kalkip 3 tur halay çektim 😂😂 bazen olmaz dediklerimiz oluveriyor kader nasip kismet simdi o benim sevgilim..
20 Yorumla
+1 yılHavuçlu Kek Tarifi
Oda sıcaklığında bekletilmiş 3 adet yumurta ile 1 su bardağı toz şekeri mikserle çırpın, bu işleme şeker tamamen eriyene kadar devam edin.
Ardından sırasıyla; 1 su bardağı sütü, 1 su bardağı sıvıyağı ilave edin.
Karışıma rendelediğiniz havuç, iri dövülmüş ceviz içi ve tarçını ekleyin.
Bu esnada ayrı bir kapta 1,5 su bardağı unu, 1 paket kabartma tozunu ve vanilyayı karıştırın, kek hamurunuza eleyerek ekleyip mikserle çırpın.
Kekinizin akışkan bir kıvama gelmesi için biraz daha un ilavesinde bulunabilirsiniz.
Bu aşamada bir parça margarin ile kek kalıbınızın tabanını yağlayın ki kekiniz yapışmasın.
Kalıba aktardığınız keki, önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında, yaklaşık 30 dakika pişirin.04 Yorumla- +1 yıl
Yanlış yazdın sanırım 😊
- +1 yıl
Guzel kizsin bana bakmazsin
Yemek tariflerini not ediyorum 😕 - +1 yıl
😄 böyle düşünmemiştim teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim😋
İyi günler 😊
Hahahaha. :D Çok güldüm ya.
İtiraf etmem lazım bu başıma gelse çok sempatik gelirdi ve konuşurdum ya. :D
"meraba, nasılsın, tanışalım mı?" mesajlarından iyidir :D
Soruya gelecek olursak daha başıma gelmedi. Genelde birini beğendiysem karşılık gördüm hep.10 Yorumla
+1 yılöncelikle cidden photo da gördüğün konuşma... cidden ağır koymuş :) bana koydu be :)
evet oldu :) ilk etaptada bakmadı zaten :) sonra bir baktım kız bana bakmaya başladı bu sefer ben ona bakmadım :) sonra kendimizi çıkarken bulduk amma velakin kısa süreli oldu :) 3. günü ayrıldık :)10 Yorumla
+1 yılsanmıyorum. hoşlandığım kişiler zekaya bilgiye önem veren kişiler cicişler tarzı konuşan davranan kızlardan hoşlanmayan kişilerdi. beni herkes zeki bulur hatta birkaç arkadaşım zorla ram a götürüp zeka testi yaptırmaya dahi kalktı. bilgili kültürlü olduğumu da düşünüyorum. eğer bir insanlar ilişki istersem ona kendimi tanıtırım zaten beni sever. hep sevdiler. tamamen bana bağlı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılBana bakmaz sözü, diyen kişi açısından kendini aşağı gördüğünü, kompleksleri olduğu ve kendi ile barışık olmadığını gösterir, karşı taraf için ise kibir veya yüksek ego, ve yine kendi ile barışık olmadığını gösterir. Bu yüzden
Tip olarak hiçbir endişem olmadı kendimi seviyorum. Ekonomik ve dünya görüşü olarak farklılık olduğunda da zaten her iki tarafta uzak duruyor.10 Yorumla O noktada biraz artisimdir.. ama hani boyle birisine gercekten cabalamak gerekiyorsa o arkasindan kosmak degil onun icin cabalamak oldugu icin o degerli.. ama kimse icin kendime oyle demem. Soruda sordugun sekilde demem kendime yani.. benim defterimde yok :))
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Valla dün bir mağazada alışveriş yapıyordum çok güzel çok tatlı bir bayan gördüm içimden derin bir ahhh çektim Rabbim ne güzellikler yaratmış dedim bana bakmaz diye düşünüyordum bir baktım bayan beni sürekli dikizliyor göz göze geldik dakikalarca çekmedi gözlerini gözlerimden beğenildiğimi resmen iliklerime kadar yaşattı bana yemin ederim ama tek kelime edemedim ona üzülüyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılyok öyle bişey hiç yaşamadım doğuştan özgüvenliydim genlerimde var bana bakmayacaksa ya olmamıştır ya da kördür yani seçimide değişik olabilir bilemem ;) :) :D azıcıkta egoist yaklaşalım olaylara ;) 😂😂😂😂
10 Yorumla İlişki tarzı şeylerle pek uğraşmaya vaktim olmadı bu zamana kadar ben inektim hep ders çalışırdım. Evden okula okuldan eve dingil gibi gider gelirdim. Kızları farklı olarak görmüyorum hepsi eşit ama kalbi güzel olan bir adım öndedir.
10 Yorumla
+1 yılOldu bakmaz dedim baktı bende düşündüm ki bu bana bile bakıyorsa herkese bakar sonra da ben ona bakmadım 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Ya hahaha cidden insanın aklına gelmiyor değil 😂😂
- +1 yıl
Bu hayatta mantıklı olacaksın 😂
+1 yılŞimdiye Kadar Hiçbir Hatun Kişinin Peşinde Dolaşmadım Onlar Gelirler Dolayısıyla Bu Tür Takıntılarım Yoktur.
74 Yorumla- +1 yıl
:) :) tebessümü seviyorum
- +1 yıl
@BaşardımSK Senden Kurtulamayacak mıyım?
- +1 yıl
Kazan mübarek olsun hadii :)
+1 yılAhaha fotografa haykırdım. O cümleyi senin için kullanıyorum mesela. Aslında bakar ama tanımadığı için bakmaz :)
17 Yorumla- +1 yıl
Sıradan biriyim ben 😊
- +1 yıl
Bence değilsin, tanımadan bilemeyiz :)
- +1 yıl
Teşekkür ettim bu güzel düşüncen için 😊
- +1 yıl
Tanısaydım iyiydi :D rica ederim :)
- +1 yıl
Son soruma cevap yazar mısın cevabını merak ediyorum :D
- +1 yıl
Soru yok 😄
- +1 yıl
Evet, bana asla bakmaz hatta gidip onunla konuşamam bile diye düşünüyordum. Çünkü epey havalı görünen biriydi. Ama daha sonra gelip benimle konuşan ve ilgilenen kendisi oldu. 😊
10 Yorumla
+1 yılYa ben kendime güvenim yok uzun zamandır bakmaz diyorum hep bakmaz dediklerim tarafından teklifler aldım ne bileyim bende talihsizlik her halde bir türlü adam gibi bir ilişki olmadı
10 Yorumla
+1 yılBiraz çekingenliğim var ancak rahat takılmayı seven bir insanım. O yüzden hiç öyle kızların pesinden kosmadım. Yani bakar mı bakmaz mı falan umrumda olmadı :D
10 Yorumla
+1 yılKızlar eğer bu bana bakmaz diye yanaşmıyorsanız vallahi de billahi de bakarım sakın öyle bir şey yapmayın hakkımı da sütümü de helal etmem size.
30 Yorumla
+1 yıl20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen de tipimi seviyorum yakışıklı olduğumu düşünüyorum ve pek çok kişi de aynı şeyleri söylüyor fakat şuana kadar hiç sevgilim olmadığı için artık düşünmeye başladım bu bakmaz şu bakmaz kimse bakmaz diye :D madem bakıyorlar hani neredeler? :P
10 Yorumla
+1 yılkilolu olmayan her insan yakışıklı güzeldir sadece kaşı kalın olur burnu büyük olur kulak kepçe olur sivilce ben leke olur kafası orantısız olur vücuduna göre yani kısacası kemik ve et uyumunun düzgün olması lazım
10 YorumlaTabiat kanunu bu zaten seni begeneni sen begenmezsin senin begendiginde muhtemelen seni dimi?
26 Yorumla- +1 yıl
Evet genelde öyledir
- +1 yıl
😄😄
- +1 yıl
Hehe farkındayım zaten 😄
+1 yılAhaha :D resim harikaymış :D
Oldu ya daha önce. Acaba benim için de öyle demişler midir? -,-13 Yorumla- +1 yıl
😄 belli olmaz 😊
- +1 yıl
Bu hep bir sır olarak kalacak gibi :D
- +1 yıl
Aynen bilemeyiz 😄
+1 yılGerçekten standartlarımın üstünde yakışıklı biriyle sevgili oldum. Olduğum gibi bu bana fazla diye terk ettim şhşjbşjşjşhşhş
10 Yorumla
+1 yılbir cocukla bakisiyoduk icimden bu cocuk bana bakmaz kendini kandirma dedim sonra ciktik :D sans iste ne bilim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bu kız bana bakmaz dedim ve egom geldi ve "o kızda ; bana bakmaz bu oğlan diyor" deyince oh iyiymiş dedim :D
10 YorumlaYok, daha önce hiç kız peşine falan düşmedim. Cünkü karşı tarafdan bana ilk adım atanlarla daha çok anlaşıyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılÇok oldu ama bende genellikle ''aman ne yapayım derim genellikle beni dış güzelliğim için sevecekse hiç sevmesin daha iyi.'' diyip boş veririm.
10 Yorumla Evet birisi için dedim hatirlamiyorum tam olarak ne kadar sure sonra ama en gec bir ay sonra bana bakti 😏😂
13 Yorumla- +1 yıl
@burcu3298 ona göre oyleymisim demek 😉😂
+1 yılAhahsdf not defteri iyiymiş. Yok olmadı bir erkeği beğensem bana bakmaz demem onu kendime aşık etmek için herşeyi yaparım
11 Yorumla
+1 yılSadece 1 kiza acildim oda hayatimin askiydi zaten..
Her kiz 1 kere bakmistir zaten asla kacirmam 😄baksa nolur bakmasa nolur.20 YorumlaŞimdiye kadar hep teklif alan taraf olduğum için pek demedim.
sadece 1 kez dedim.
O kişiyle de şu an 5. yılımızdayız.10 Yorumla
+1 yılVallaha ben dolarin arkasindaki tek göz gibiyim. istersem olur istemezsem olmaz. Fizigime tipime guveniyom.
10 Yorumla
+1 yılKullandığım taktik ifşa olmuş mk :D neyse başka bir şey buluruz :D
12 Yorumla- +1 yıl
Bu taktiğin tutacağını sanmam zaten 😄
- +1 yıl
Sen bide bana son kaç kere tuttu :D
Herkesin olmuştur o ya :) muhabbet çok iyiymiş ama :D
16 Yorumla- +1 yıl
Aynen 😄
- +1 yıl
Ben de merak ettim, engelle atmıştır kesin 😄
- +1 yıl
Bence de 😄😄
+1 yılTabikide oldu shsj 😄 mesela okuldaki kaslı uzun boylu dünya karate şampiyonu yakışıklı çocuğu ilk gördüğümde demiştim abhs
10 Yorumla
+1 yılbakmazsa bakmasın ne yapalım yani der geçiyom ben:)
20 Yorumla
+1 yılBu kız bana bakmaz dediklerim ama olmadı ama bu kız bana bakmadı dediklerim oldu...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç bakmaz gibisinden düşünmedim ama baksan birşey değişmez Kız ve Erkeklerde bu Ego olduktan sonra salla
20 YorumlaUğraşmaya değmezler oldu , bana bakmıyorsa problem kendindedir.
10 Yorumla
+1 yılbu kız bana bakmaz diyen coktur da
bu kız bu erkekle mi sevgili diyen de cok veya tam tersi
bu erkek bu kızla mı sevgili10 Yorumla
+1 yılulan koptum ya :D
yok hiç bir zaman o düşünceye girmedim. oda insan bende, kimse benden güzel değil.10 Yorumla
+1 yılSüpermiş bu gerçekten yapıldıysa o arkadaşı tebrik ediyorum yaratıcı zekasından dolayi
10 Yorumla
+1 yılOlmadı istediğimi her zaman alırım ama böyle bir mesaj almışlığım oldu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. SS'i beğendim.
Elbet çoğu insan böyle düşündüğü olmuştur10 Yorumlayok oladı hiç. yalnız yazan kimse yaratıcı biriymiş, aferin ;)
10 Yorumla
+1 yılBence kimse dış görünüşü yüzünden ulaşılmaz değildir
10 Yorumlaoldu hemde cok 😂😂 bu arada fotografa gulmekten oldum yaa 😂😂
10 Yorumlaözellikle o tiplerin peşine düşerim ben :D sanırım özgüvenim epey yüksek :D
10 YorumlaKomik bir giriş olmuş 😊
Bana bakmasınlar diye çok uğrastım hep ters tepti10 YorumlaHiç olmadı uğrașmadım da değmeyecekleri icin ugrasmam da zaten
10 Yorumla
+1 yılOldu sonra o çocuk benim turnagim olamayacak i kiza bakti ben şok
10 Yorumlaİster istemez, oldu tabi. Dilediğimiz, gözümüze kestirdiğimiz her kızı elde edebilseydik! Ohoo :D
10 Yorumla
+1 yılHahah ah :)) güzelmiş. Güldürdün.
Evet bana bakmaz dediğim çok kız oldu. Ama hiç üzülmedim. Aksine daha hırslarını en güzellerini buldum.10 YorumlaHahaha ay coook komikmis yaaa :D Evet öyle düsündügüm cok oluyor. Baya karamsarim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılOlmazmı? bakmaz diye platonik aşk yaşadık kaç zaman
10 Yorumla aa benim erkek versiyonum cikmis niye soylemiyonuz :D :D
10 Yorumla
+1 yılOlmadi istediğim her kizi elde ettim. konudmalarimla bakislarimla. Sadece istemem yetiyor
10 Yorumla- Devamını Gör (495)
16 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar