Yoksa şu türk usulü "benim sevgilim yalan söylemez bana " diyenlerdenmisiniz ?
Sevgiliniz tarafindan soylenen tipik sözler var mısizindee ?
geçmiş zamanlardan bir yalan bu...ayrı şehirdeki sevglim telefonla konuştuğumuzda bana mektup yazdığını söylerdi hep bir gün aradığımda kız arkadaşı açtı telefonu xxx le görüşcektim dedim xxx yok dedi nerde dedim parka indi onlar erkek arkadaşıyla dedi nasıl ya ben onun erkek arkadaşıyım dedim kem küm...bu arada da ben para biriktiriyorum okulda bir aydan beri simit ayran yemiyorum ki onu görmeye gitcem ayrıldık ama biriktirmişim o kadar para boşuna gitmesin son bir kez göreyim hem de mektupları alayım dedim gittim evin kapısından on saniye gördüm aslında bana hiç mektup yazmadığını söyledi ne koydu bee.. Şimdiki aklım olsa o parayla oraya gitmek yerine güzel bir yemek yerdim o kadar aç kalmışım okulda :)
Kıyamaamm :( boşverbazen hayatımıza karaktersiz insanlarıda almamız lazım ki...
çok sey ögretiyolar insana.. +++ sana :(
kıyan kıydı be :) neyse çok şey öğrettikleri doğru artık öyle şeyler yapmıyorum ama aşk bu insana neler yaptırıyor bazen büyük konuşmayım yine ben :)
En kötü yani da bu askinnn.. gözünnün içine baka baka canını yakıyor ve sen "ya vardır bir bildigi" diyerek sevmeye devam ediyosunn... ask iste kalbide gözüde kör :((((
maalesef öyle :( bak bu da şimdi aklıma geldi yine başka bir kız arkadaşımı bilmem kaçıncı kez dersaneden almaya giderdim sonrasında da sözde bir yerlere gitme planı yapardık hep kızda hep birşey bulurdu en sonunda da babam çok hasta ve hayatımda kimse olmasını istemiyor demişti hayır kız haklıydı ben çok çekingen kasıntı ve donuk kalmıştım başlarda ama üzmemek için söylenen yalanlar daha çok üzüyor..
Benimkide hep soyluyor bana :(
Mesela biz telde konusuyoruz.oda tavla oynuyo pc basinda.. ben duyuyorum telde. Hani su sira sana gelince calan zil sesi varya.. onu.. o aradada ben cok onemli bisi anlatmaya calisiyorum. Oda gecistirici hiimm.. evett. Hihi.. aynen..bole bende dedim ki. Ya tavlayi biraksanda benle ilgilensen ?... yoo ben tavla oynamiyrm ki dedi.. o sirada yine sesi duydumm agzima geleni soyledim tamam oynamyom dedi teli yuzune yedi. 5 gundur telini acmiyrm.salak yrne koydu resmn
onu taşlarıyla başbaşa bırak aşkta kaybeden tavlada kazansın :)
Haha bunu kullanirim bakalim ne diycek (:
bu arada telini açmamak yerine onla konuşmayı denesen daha iyi olur gibime geliyor sen bilirsin yine de :)
Yaptigi cok cirkin bisiydi.. hayir tavlayi bende cok oynarim.. ve o sesi adımı bildigm kadar iyi bilirim. Hayir soyluyom da oynuyosun hayir diyo.. ya birak diyrm oynamiyorum kii diyoo... agzimaaaa geleniii siralayincaaaaaa " tamam askim ya oof tamam kapattim tamam " resmen karsindakini salak yerine koymektir bu. Herkez hatasini anlamali
hatasını onla konuşarak ta anlatabilirsin böylesi ondan çok kendine işkence değil mi?
Vallaa biyere kadar... sabır taşımıyım ben..
işte o yeri konuşarak kendin belirle eğer seni kaybetmek istemiyorsa hatasını anlayacak ve bir daha yapmamaya özen gösterecektir bence öyle yapmalı yani eğer yok adam olmuyorsa kafeye tavla oynamaya çağır sonrada tavlayı kafasında kır taşları zorla yuttur ve bitti de hınç kızgınlık vs kalmaz :)
benim tel pek çekmiyo. diyorum ona hep. yalan söylediğimi miş düşünüyo laa yoksaaa...
Sık sık cekmiyosa başın belada demektir (:
İlk kez bir kıza karşı bu kadar samimi duygular hissediyorum YaLaN..
Çok kıskanç değilimdir , tadında YaLaN ..
Bende tam seni arayacaktım YaLaN..
Ne yapıyorsun aşkısı :)
--Seni düşünüyorum :))) YaLaN..
daha önce hiç seks yapmadım necati hadi yapalım. senin de yapmadığını biliyorum.
-peki necla nasıl istersen.
-öyle değil necati. ben arkamı dönecem, sen değil. doggy style pozisyonu yani.
-hıı? tamam anladım.
-tamam. şimdi sen yatacan ben üzerine çıkacam senin
-hmmm..sen daha önce seks yapmadığına emin misin necla?
-ayy! tabi ayol ilk sensin :)))
10.-yanımdaki mi kim? kusenim ...vs uzar gider:))
Hihiih :) 3.ye bayıldım "bende seni arıycaktım" tırsma pozisyonu külliyen yalaaann
Sevgilim bana yalan atacak , ben de ona hala sevgilim diyeceğim he ? O iş biter,ben de gelip normalmş gibi komik komik burada anlatmam.
Insallah dedigin gibidir
Sevgilim yok zaten de yalan atan biri sevdiğim insan olamaz.
askın gözü gercekten kör... karaya ak dedirtiyo bazen
:(((
Cevap
18Cevap
- ya inanki mesajını yeni gördüm
- arkadaşlarla takıldık ne var sanki
- gözüm senden başkasını görmüyor...
Uyuyakalmışım :(
çok sinirliyim sonra konuşalım
o kadar mesaj attım, nasıl gelmiyor ya? dalgamı geçiyorsun benimle?
bunlar şimdilik :/
cut.
Sen çok daha iyilerine layıksın ben seni haketmiyorum
Bnu bir kız söylüyorsa muhtemelen "biz ayrilmalıyız çünkü ben senden daha iyisini buldum aama g.tm yemiyo bunu sana söylemeye buyüzden ufak ufak kaçiyım " diycekken dili sürşmüştür :)
zekıcee:P
Bu artık cok klasiklesmis bir erkek yalanı:)
Cehennebın dıbıne gıdemedım henuz ama hala cekmeyen yerler var.
Allah gitmek nasip etmesin ne diyim (:
Ayrıca aklıma su yasar ın sarkısını getırdın, ''yalansız donmuyor dunya'' dedıgı:) saol buarada ama bu gıdısatla cehennemın dıbı bızım gıbı.
Derken ?
Ne derken ya?. Guzelınsan baglantı kurmaya calıs bır oncekı yazdıgınla..
Cehennemin dibi bizim gibi derken :) baglanti kurim dee yagmur yagmasi lazim (:şu ansebekede bir sorun vardir kessiiinnn :) sevgilim ole diyo yagmurlu havalrda tel iyi cekmiyor :D
Seni seviyorum hep seninle birlikteyim hiç bırakmam mesajını yeni gördüm uyuyordum ilk defa seninle oldu bunlar ilkimsin vb :)
''Mesajı geç gördüm canım,sonrada saat geç oldu diye aramadım rahatsız etmemek için'' (zincirleme yalan tamlaması)
ben ilk defa birine karşı bunları hissediyorum
seni seviyorum
sana aşığım
biz asla ayrılmayız
seni asla terk etmem
:)))))
bır kadın ya da erkek sevıosa sevdıklerının yalan soledıkelrını asla dusnmezler...ınsan asıkken sevgılısnın yalanı asla yakalamz...
Sinirlenince , canı isteyince yüzüme kapatır daha sonra arar neymiş annem geldi ablam geldi yalan :D
arkadaşları ile halı saha dadır nerdesin birtanem aşkım trafiğe takıldım :)
uyuya kalma yalanı en kuyruklu yalan gecenin 4. de uyumuş bir an uyanıvermiş edası ile aa bitanem uyuya kalmışım yine kızma yine derken her zaman olur çünki.. yalanını senin.!
askııııım babam bile izin veriyor ama etege (babası eteklı gorse vurur a.k bari destekli salla)
Duymadım, görmedim, unutmuşum. Ebenki
uyuyordum hayatım:)
aradığını duymamışım
mesajı yeni gördüm :)
Evlenmeden olmaz.
Senden baskasi yalan. Senin yalanini...!
hakikatten çekmiyor lan :D
sevgilimiz yok yalanı olsun
uyuyordum
geliyorum (:
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar