Bak skywalker... bir kere üslubu değiştiriyoruz ayartırım, tavlarım falan bunlar olmaz bunların yerine tanışmak tabirini kullanacağız. Öncelikle nazik yaklaşacaksın istemeyene üstelemeyeceksin. Teşekkür edip ayrılacaksın aç gibi her kıza yürümeyeceksin onlarda neticede bir birey ve insan senin ç. künün olması sana birşey kazandırmaz. Bakımlı olacaksın her zaman güzel kokacaksın kitap okuyacaksın kadınların bedenlerinden önce ruhlarına dokunman gerekir... Diyelimki siteden bir kıza mesaj attın diyelim selam naber tanışalım mı çıkak mı okeye gidelim mi falan yok... Zaten önce bir ön muhabbet ondan sonra esprili bir giriş yapacaksın... Heyvalığın lüzumu yok... Bundan sonrada bana yoda usta diyeceksin ders 1 bitmiştir...
Sen bu kafayla en fazla şişme kadın tavlarsın kadınlar özelliklede seninle cinsi münasebete girecek kadın senin kültürlü ve birikimli olmanı bekler külrülü bir insansan ilişkiyi sakız etmezssin çükü sevgili skywalker sen önce bir kızla bir ilişki kurmayı öğren cinsellik çoook sonra...
kzıdırma beni saçlarımı uzatıyorum... Sen bunları uygula 1-2 kızla flört dönemine gir sonra geri kalan bilgileri vericem sana... Seni playboy yapıcam...
En başında şu iğrenç fotoğrafları koyma. Gerisi; insan ol. Şimdi sen de engel atarsın, bu sitede doğruları söyleyene engel atıyorlar, bu yüzden salaklar cirit atıyor
En İyi Cevaplar