Hangisi daha önemli?
Ahlak
Dış görünüş
İkiside
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisi de tam bir ying yangdir aslında ama istersen keşiş temizliğine ruhaniliğine sahip ol tipin yoksa kunta kinte muamelesi görürsün her yerde.
Zeki, çevik ve ahlaksız insanları severim, ahlak değil kesinlikle kdjgsj
Çok ahlaklı olmasın yapamam çok yakışıkli olmasın yine yapamam
Cevap
16Cevap
"Ikisi de" dedim ama maalesef ikisi de bir arada olmuyor.
Hem cok guzel olsun, hem iyi huylu olsun gibi bir dunya yok maalesef.
Benim istedigim normal bir tipi olsun ama huyu iyi olsun.
En sevdiğim kız hanım hanımcık vefalı sadakatli karakterli nefsine düşmemiş kızdır... Kavunda çok güzel içi boş en güzel şey kalp güzelliğidir dış görünüş den biraz önde gelir
Kesinlikle ahlak dış görünüş düzelir ama ahlak kolay kolay düzelmez o yüzden ahlaklı olsun benim olsun
Kesin sen cirkinsin kendince ve ahlakin cok iyi kendince
herkes A der sonra gider B'yi tercih eder
A demezsek kendimize saygımızı kaybederiz çünkü, bayılıyoruz kendimizi kandırmaya :D
@TheKingInTheNorth herkesin inanır gibi görünmek zorunda hissettiği yalanlar. ben tv'de sadece belgesel izlerim gibi bir şey bu. peki bu survivoru, bu salak dizileri kim izliyor o zaman. :D
Evet benziyolar ama bu daha farklı onda öyle gözükmek istedikleri için bilerek yalan söylerken bunda kendilerine de yalan söylüyorlar, çünkü kendisinin, belki de zamanında dış görünüşü yüzünden kalbini kıran kimse gibi olduğuna inanmak istemiyor, bazıları yalan söylediğinin farkında bile değil :)
Ahlak önemli tabi ama benim açımdan dış görünüş de çok önemli.
Dış görüşünü olup ahlaksızsa ka$ar oluyor. Ahlaklı olup dış görünüşü olmayanlar çirkin. En iyisi ikiside
dış görünüş önecelikli ama evlilikte ahlak tabi.
Ahlak :)
İkiside
İkiside :)
Ahlak önce gelir^^
ahlak
İkiside
Bütünlük
ahlak
İkisi de
iç görünüş
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar