Eşcinselim, kurtulmak istiyorum ama daha dibe batıyorum?

Merhaba... Oncelikle sizden rica ediyorum kirici yorumlar yapmayin, intiharin esigindeyim.
13 yasinda erkeklere ilgim oldugunu fark ettim ama kabullenemedim. 14'umde ise artik escinsel oldugumu kabul ettim ama bundan hep utandim, bunun yaninda cinsel istegim de yasimla beraber artti. 19'uma kadar hicbir yakinligim olmadi erkeklerle. Şu anda 19 yasindayim, 2 ay once 36 yasindaki bir adamla tanistim. Sohbeti cok iyi, cok iyi de bir insan. Neyse, 1 hafta once beni ikna etti ve evine goturdu. Onunla yattim ve ilk cinsel deneyimimi yasadim. Iliski sirasinda cok mutluydum ama sonrasinda hayatimda daha once olmadigim kadar kotu oldum. Kendimi dislanmis hissediyorum, diger erkekler gibi degilim. Artik saklamak zorunda oldugum cok buyuk bir sirrim var. Heteroseksuel olmak icin her seyimi verirdim ama olmuyor, kizlardan bir turlu etkilenemiyorum. Yalvaririm yardim edin, bunun bir cozumu yok mu? Hic kimseye zararim yoktur, hic kimse icin kotu dusunmem, o zaman bu neyin gunahi? Daha once escinsel olup bir erkekle birliktelik yasamis, sonra da heteroseksuel olan var mı aranızda? Yardima ihtiyacim var, yoksa artik yasamimi sonlandiracagim...
Güncellemeler
+1 yıl
Basina boyle bir olay gelen ya da tanidigi olan arkadaslardan yardim bekliyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Bana destek olanlara gercekten cok tesekkur ediyorum, ilk defa yalniz olmadigimi hissettim. Sizi seviyorum...
Eşcinselim, kurtulmak istiyorum ama daha dibe batıyorum?