Bana bak, öncelikle kendine gel.
Sakın kendine bunu yapma sakın. Bu yaptığın gayet doğal. Herkesin tercihi aynı değildir. Kendini böyle sev. Sen birçok heteroseksüel erkekten daha zararsız ve daha insancılsın. Kaza, tavuğa tecavüz eden birçok heteroseksüel tanıyoruz. İş beyinde biter. Unutma, cinsel ve dinsel kimliğe kimse karışamaz. Heteroseksüelim ve sana dibine kadar saygı duyuyorum. Hiçbir şey senin canından kıymetli değil. Sana kötü davrananı umursama, sen insan olduğun için güzelsin. Gerçek hayatta tanışsak çok iyi kankan, kardeşin olurdum. Tamam tanımıyorum ama seni seviyorum güven bana. Seviyorum çünkü sen sevgiyi hak ediyorsun. Kendine gel. Seni seven böyle sevsin. Eğer kendine zarar verirsen sana sevgisini veren biri olarak hakkımı da helal etmiyorum, anladın mı?12 Yorumla
Soran+1 yılBu yorumun var ya gece gece ilac gibi geldi, biliyor musun? Destegin icin sana cok ama cok tesekkur ediyorum. Ben de seni seviyorum, hem de cok, tanidigim cogu insandan daha cok❤❤❤❤
- +1 yıl
Sakın kimseyi önemseme. Sen, sen olduğun için güzelsin. Zavallı ülkemizde anlamayan aptallar olacaktır ama bu olması gerekenin onların dediği olduğunu göstermez. Olması gereken diye bir şey yoktur aslında. Bir daha sakın kendine zarar vermeyi düşünme. İlişkiye girmek istiyorsan da gir, zorla yapmadığın sürece kimsenin tek kelimeye hakkı yok. Bu senin hayatın, senin vücudun. Sen çok iyi birisin, eminim buna.
Ya o dusunceleri kafandan at derim ne bir eksigin ne de fazlan var diger erkeklerden, kac tane gizli oglanci var bir bilsen (bu kesinlikle sana hakaret degil), tercih degilmis anladigim kadariyla nasil mutlu olacaksan oyle ya da ben bu sekilde kendimi kabullenemem dersen bir psikologa danis ama lutfen duzgun bir yer olsun sonra yapman gereken anlatilir muhtemelen
13 Yorumla
Soran+1 yılPsikologun bu durumu duzeltebilecegine emin olsam belki rezil olmayi goze alip giderdim ama ya benim hakkimda kotu dusunurse?
Merhaba Sizlere En kötü Zamanlarımdan Bahsedeceğim Bana Yardım Etmek İstiyorsanız Görüşlerinizi yazmayı unutmayın Çok Kötü Bir Durumdayım. şu an 14 Yaşındayım Doğuştan Beri Genellikle Kızlardan Hoşlanırım Kızlara İlgim Var Ama Bu 14 Yaşından Sonra bir tane 18 yaşında'ki Genç Birisine Aşık oldum Ama Nedense Aşık Olmam Sanki Geçiçi Bazen Aşık Oluyorum Bazen Olamıyorum Sanki piskolojik men Kendimi zorluyorm Gibi geldi Ben Genellikle Sıkıntılarımı Arkadaşlarıma Anlatırım Ve Aileme Anneme Anlattığımda Annem Birşey Demedi Anneme Dedim Doktor'a Götür Beni Diye Ama Ses Yok Bende Napayım Kendi Sıkıntılarımı Kendim Çözmeye Çalışıyorum Lütfen Bunun Cevabını Bilen arkadaşımız... Lütfen Yazsın Ben Gay olmayı sevmiyorum ve Öyle Yaşamayı Kabullenemem ve Benim Tercihim de Bu Değil..
00 Yorumla
+1 yılKim kimi yapıyor kanka, sırayla mı yapıyorsunuz?
010 Yorumla- +1 yıl
Bunu öğrenmek istiyorsan benim ile bir gece geçirebilirsin.
Soran+1 yılBiraz kendini benim yerime koyup ne kadar aci cektigimi anlasan? Birbirimizle empati kuramayacaksak niye ayni ulkede yasiyoruz, niye ayni dili konusuyoruz?
- +1 yıl
Senin değil benim ile bir gece geçirebilmen , yüzümü görmen için en az 10 kapı geçmen gerek tatlım.
- +1 yıl
hadi işine, sen cebinde 3-5 kuruş ile gezen çapulculara layıksın.
- +1 yıl
Kusura bakma ben eşcinsellere saygı duymuyorum. Kendimi de senin yerine koyma zorunluluğum yok.
- +1 yıl
Artesia, muhatap olmak istemiyorum senin ile. Yazmazsan sevinirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
+1 yılGüzel kardeşim her insanın bu dunyada bir imtihani var senin sinavinda cinselligin. Eğer üç günlük dünyada bu sınavı başarıyla verirsen ebedi cenneti kazanacaksin kendini tutmaya çalış nice kavimler es cinsel ilişki yüzünden helak olmuştur. Sabır et
11 Yorumla
Soran+1 yılBu cok agir bir imtihan. Bana lutfen dua et, ya escinsellikten kurtulayim ya da bu utanctan.
Bunun bir çözümünü aramak zorunda değilsin neden kendini değiştirmek istiyosun senin yaptığın yanlış bişey yok bu bir hastalık değil bir yönelim dışlanmaktan kprkuyorsan o kafada olmayan bir topluluk kur kendine homofobik olmasınlar mesela
12 Yorumla
Soran+1 yılKeske toplumumuz daha anlayisli olsa, keske hirsizlar, tecavuzculer kadar masum olsak gozlerinde...
Bence normal bir olay. Bizim insanlarimiz bu gibi durumlara on yargili yaklastigi için sende dislanmis hissediyosun. Sakin kendini öyle hissetme bu ülkede çok escinsel var kendini belli etmeyen
11 Yorumla
Soran+1 yılElimde degil... Umarim ya bu dusunceden kurtulurum ya da escinsellikten.
Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Sapıkça hareketler soyunuz kurusun reziller
010 Yorumla
Soran+1 yılNasil ki erkeklerden hoslanmayi kendi isteginle secmedin, ben de oyle. Feminen degilim, birlikte oldugum adam haric hic kimse escinsel oldugumu bilmiyor ve buna ragmen ben kendi icimde dislanmislik ve eziklik hissediyorum, biliyor musun? Bu tercih degil, MAALESEF ama MAALESEF ki bir tercih degil...
Soran+1 yılOyleyse niye bunu guzellikle dile getirmedin de hakaret ettin bana? Ben de zaten bir cozumu varsa yardim edin diye bu basligi acmistim.
Soran+1 yılGercekten bosver, anlatamazsin ki durumumu ona. Dunyanin escinseller yuzunden degil de hirsizlarin, tacizcilerin, tecavuzculerin, sapiklarin yuzunden bu hale geldigini asla anlayamayacak ama umarim bir gun anlar.
Benim bir tanıdgm var oyle durumu senin gibiydi
04 Yorumla
Soran+1 yılSonra ne oldu?
Soran+1 yılGercekten mi ya? Inanamiyorum, su anda buyuk bir umut dogdu icimde😍
deist isn
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım