AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
256Cevap
Tokati sadece sevişirken atabilir tartışırken değil.
:)))
Oha askim ne guzel vuruyorsun gel bakiyim sen şöyle sgdhs :D Tokat atamaz refleksim gucludur tutarim elini denese bilene 😎
Bana vuracak öyle mi?
Annem Babam el kaldırmamış o mu bana vuracak?
Kim oluyor ki bu kişi üzerimde hak iddia edecek cesareti kendinde buluyor?
Çeker giderim, arkama da bakmam...
Tepki vermem Sessiz sakin bir şekilde gözlerinin içine bakarım ve suskunluğumla pişman ettirip dışarî çıkarım
Ben de ona tokat atarım o düşünsün ne yapacağını 😂😂😂😂😂😂
Hic bisey yapmam.
Siddet kullanan biri degilim
Tavrım net olur
Uzak dururum.
öyle bir susarımki bin tokat yese öyle zoruna gitmez
Kız arkadaşım bana öyle yapsaydı aniden susar yüzüne sert sert bakardım. En yakinda hangi cisim varsa dekmüügüü koyar arkamı döner ordan ağır ağır uzaklaşirdim. Özür mesaji gelene kadar konuşmazdım. Nasil? Cok karizmatik degil mi? :D
Bir tane ben atarım ve çeker giderim
ya da sessizce giderim ve uzun süre konuşmam
Şükürler olsun ki ; öyle varoşları hayatıma almadım.
modernmisin?
@ijklxl Konuyla alakası?
yanlış yazdım pardon başkasına diye yazmıştım
nerdeyse döviceksin beni
@ijklxl Yoo , gayet sakince sordum. Alınganlık ediyorsunuz.
Sorun değil olur öyle yanlışlıklar. Sitede iyi eğlenceler :) .
ben korktum ama sizden uzak kaçmak lazım gibi
@ijklxl En doğrusunu düşünmüşsünüz :) . Bye
ama bir yanımda diyorki yok yok iyi insan bu galiba yaa
Vicdan azabı çektiririm. Sevgilim olsa ayrılırım da, eğer eşimse öyle hemen bitirmek aykırı olur. Yine de hiç olmamış, yaşanmamış gibi de yapmam.
Sevgilimden yersem ayrılırım!
Fakat eşimden tokat yersem yine sindirimem ama naparım bilemiyorum.. Bana tokat atacak cesareti kendinde bulmuş olması çok üzücü onu da geçtim kocam bana kıyabiliyorsa bu çok daha üzücü arafta kaldım..
kızına bağlı, ya yaptığına pişman edecek kararlar alırım ya da bende karşılık veririm bir süre kavgadan sonra konu yatakodasında çözüme bağlanır.
Şaplagı Vurdummu Böyle Saden Vurduktan Sonra yere düşüp Bayılacak Ondan Sonra Alın Bunu Hastaneye Götürün Derim Birdahada Yüzüne Bakmam Çeker Giderim.
Çeker giderim peşimden gelirse baya bir süre kendini affettirmek için çabalaması gerekir. Gelmezse de gözüme gözükmesin bidaha silerim hayatımdan
Ona en büyük tokatı atarım hayatımdan silerim zaten iş oraya gelmez biz ahlak ve hoşgörü ile hareket ediyoruz
Argo + Her yerini cımaklarım+ve bir tekme hassas bölgesine ve gzyaşlarimi tutarak yanindan uzaklaşirim canimi yakanin canini yakarim 😎😎
reflexlerım cok ıyıdır tutarım bunu uygulamsı zor ama yeltenmesı bıle ayrılık sebebıdır arkama ble bakmam verırım yolu
Konusurken vurduysa eger o an susarim gozlerinin icine bakarim ve derim ki yaziklar olsun sana der ve giderim
İki tokatta ben hediye ederim. Adana kızıyız boyun mu eycez😂 nutellalarla değil şiş kebaplarla büyüdük biz. kıyma kebabı gibi şişe düzerim😂
Tokat cok ayri bir mevzu... ben Babamdan görmedim böyle birsey gelsin elin oglu el kaldirsin... öyle bir Dünya yok...
Sevgilimse ayrılırım eşimse evden atarım kapının kilidini değiştirtirim en az bir hafta süründürürüm tabi çocuğumuz varsa yoksa boşanırım
Ne yaptığını sanıyorsun sen deyip bir tane de ben geçiririm üstüne de yakarım sigaramı üstünde söndürürüm şerefsizim :D
Sevgiliysek o işin dönüşü olmaz. Evliysek de evden uzaklaşırım, yüzüne bakmam. Pişman olana dek konuşmam.
..
elimin yanındaki en yakın eşya özll vazo tarzı kafasına gider direk sonrada çantamı aldığım gibi kapıyı çarparım. kardeşim.
oo çok iyi bu karşılıkta veriyo yatırın bunun avansını derim D
bence durup bir düşünün neden yediniz? hiç bir tokat nedensiz değildir hadi ben bazen sevdiğim için vura biliyorum
Ben daha babamdan tokat yememişken o kim oluyor başlarım ona eşyalarımı toplar vınn arkadaşımın yanına tokat atan biriyle işim olmaz :)
O anki ruh halime göre her şeyi yapabilirim sanırım
babamın evine giderim :D
sevgilimse ağzına tükürürüm o kim ki anam mı babam mı ama eğer eşimse susarım hemde bir daha konuşmamak üzere bir daha vuramayacağını anlasın.
Gülümserim onun vurduğu yerde gül biter.
Bende bir tokat atar ve terk ederim bugune kadar babam bana bir tokat atmamis elin oglunami izin vericem aninda siler atarim
Çok kırılırdım, böyle bir şeye karşılık veremeyeceğimi bile bile bana tokat atarsa affedemezdim onu çok zor.
ne güzelde vurdun enstürman gibi notalar yanağımdan fırladı otomatiğe bağla vur derim
bir kaç saniye ta gözünün içine bakarım sonra sessiz bir şekilde çantamı alır çıkarım ve bidahada yüzümü göremez ayrılırım
Orayı hemen terk ederim ve bir daha yüzüne bile bakmam..
Daha sonra zaten vicdan azabı çekecektir..
Bir tane de ben cakarim. O kim kopek bana vuruyor. Bana babam bile el kaldirmamisken. Tamam sakinim :)
Tartışmam. Tartışacak olursam, ve tokat yersem, haklı olduğunu düşünürüm. Haksızken tokat atabilecek bir kız yok.
Biter ama nasıl biter geçmiş olsun kocama /sevgilime. Bir defa yaşadım kendisi anlatsın. Kaç gece evimin kapısında sabahladı.
Tekmeyi koyarım hiç öyle oturup zırıl zırıl ağlamam
Çeker giderm ayrılırım kmsenin kmseye vurmaya hakkı yk
Tatliş tatliş öpeceksin, acı biliyorsunuz başka şeylere dönüşebilir...
Hic konuşmam ordan ayrılırm köpek gibi gelir peşimdn
Mahalleyi toplar dayaga giderim
çok iyi ya
Ya üstüne atlarim ya da direk çekip giderim ve bir daha bana ulaşamaz rezil ederim
Bende ona bir tokat atardım kendisine gelebilmesi için sonuçta karşısında bir bayan var
Anasınıavradını bes saniye icinde bende yapıstırır sonra hic konusmam surundururm gunlerce
haklıysam beter ederim haksızsam susarım. ama bu dayak anlamında değil
Eline sağlık çok güzel olmuş derim. Islak mendil alıp elini silerim kirlenmiştir diye.
Sagopa'nın trakonya şarkısı aklıma geldi
Kadın-Yani Yunus'ta iki şahsiyet mi var diyorsunuz? İki yunus ilki bir yanağına tokadı yiyince öbürünü uzatan. İkincisi ise bir yanağına tokadı yiyince karşılığını veren yunus öyle mi?
Adam+Hayır , böyle bir ikilikten söz edilemez, Yunus tokat da yemez , tokat da atmaz.
bir kaç kere yedim bisi yapmadım sustum oturdum. E sevgilim sonuçta 😂😂
Basima gelmisti bende ona tokat attim sakasina yaptigini soylemisti ama zaten durduk yere yapmsti
o tokat tek kurşun gibi bir sefer atarsa, bitiş bayrağını çeker en büyük ceza budur bence.
bende ona tokat atarım sonra o bana, ben ona falan yeşilçam da ki gibi tokatlaşır dururuz. dgsgd şaka bir yana hiç bilmiyorum g.. t gibi kalırdım şaşkınlıktan
Ölüm sessizliğine yatarım bin pisman ederim tepkisizlikle
O kim oluyor da bana tokat atıyor be! Agzina si*arim onun.
Çantamla döverim.. İçinde her şey var kafası yarılır
Suçum olmadan kesinlikle atmaz kesin gene bir halt yapmışımdır
7 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!