eşin yokken evlendigini ve rahatsız etmemesini gerekirse savcılıga vericegini söyle imkanın varsa numaranı degiştir ilk çözüm bu olmalı eşine söylersen ilk etap da bence hem adam da şüphe ve güvensizlik olabilir veya o insanla başı derde girebilir en basit ve temiz numara degis kendi adına da alma eşin veya ailen adına al.
Kurtulamazsan eşine anlatırsın.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden önce düşünecektin bunları bence konuş sende onu aramadığın haber vermediğin için biraz suçlusun onun kadar ve evlendiğini söyle
04 Yorumla
Soran+1 yılYahu neye suçluyum onunla ayrıldık 1,5 yıl geçti kimse kimseyi aramadı sormadı sonra eşimle tanıştım 1 yıl flört ettik al sana 2,5 yıl ne diye haber vereyim o kim ki?
Cevap sahibi+1 yılArkadaş nası bir insansınız birlikte bir şeyler yaşıyorsunuz sonra o kim ki diyorsun tamam ayrılmış olabilirsiniz ama sonuçta bir hayat yaşamışsınız sana geri dönmesin diye evli olduğunu arayıp söylemen lazımdı madem bunu yapmadın önce sen konuş evli olduğunu söyle aramasın rahatsız etmesin biraz sevmişse seni şimdiki hayatına saygı göstersin kezban olma
Soran+1 yılYani eğer onunla ayrılıp 6 ay sonra evlenmiş olsam sen haklısın tabii ki. Onunla ayrıldıktan 2,5 yıl sonra evlendim. Şu an 3 yıl olmuştu. Bu süreçte de kimse kimseyi aramadı sormadı rahatsız etmedi. Kin nefret duyulacak bir şekilde de ayrılmadık üstelik.
Cevap sahibi+1 yılAdam hala seni seviyor olabilir belkide arkadaşlığını devam ettirme peşinde sen yine ara söyle ben evli bir bayanım görüşmek istemiyorum beni rahatsız etme eşime söylerim iyi olmaz de
Evli olduğunu bile bile rahatsız ediyorsa telefonunu engellemek fayda etmez. Başka numaradan arar. Numaranı değiştirmeyi de eşine izah etmek zor olabilir.
şahsen şu aşamada eşine de söylemeni önermem, olay büyüyebilir.
Google Play'de bazı uygulamalar var. Ayarlıyosun rehberindeki numaralar dışında kimse arayamıyor. onlardan kullanabilirsin.01 Yorumla
Soran+1 yılEvli olduğumu bilip bilmediğini bilmiyorum. 3 yıldır hiç görüşmedim. Ortak olarak görüştüğümüz arkadaşımız da kalmadı ayrıldıktan sonra. En son hatırladığım farklı bir şehirde yaşadığıydı. Bu kadar yıldan ve ortak hiçbir şey kalmamasından sonra cesaret etmesi çok sinirimi bozdu.
Engelle her yerden numarasini ama oncesinde ben evliyim artik gibisinden bir mesaj yazman gerekir engellerden sonra başka numaralarla ararsa hattini degisirsin son 2 hanesini mesela. Esinde sorarsa anlatirsin yani sonuçta ondan once olmus bisey.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılEşine durumu kesinlikle uygun dille belirt, bu yüzden de telefon numaramı değiştirmek istiyorum diye bir çözüm önerisi sunabilirsin. Adamın aklında içinde şüphe kalmasın. En fazla 50 TL bir hat, biraz da uğraşmak gerekiyor hepsi bu. Bunu yapmak belki de ilişkinizin zedelenmesinden kurtaracak sizi.
00 Yorumla
+1 yılSen artık evli bir insansın ve öyle davranmalısın. ona evlendiğini eşinle mutlu bir hayat sürdüğünü ve seni rahat bırakmasını rica etmelisin. Anlayışla karşılamayıp kötü davranışlar sergilerse eşine bu konudan bahset yerelini birlikte yapın
10 Yorumla
+1 yıleşine söyle daaa alla alla.! ben olsam bulurum onu gırtlagına yapışırım direk..! lan karımı arıyor böyle bişey var mı gebertirim lan canına susamış oo direk.!
00 Yorumla
+1 yılEsine soyle canim yarin obur gun cikar niye soylemedin der neden arar hakli olarak daha dinra numarani degistirirsin esinde degistirir gerekirsr
02 Yorumla
Soran+1 yılCanım eşimi tanıma ihtimali yok. Benimle ortak görüştüğü kimse de yok. Benim hatam numaramı değiştirmemek belki ama insan gibi ayrılmıştık yıllar sonra beni rahatsız edeceği aklıma gelmemişti.
- +1 yıl
Olmus bir kere mesaj atmis iste bu kadar takilma neden atti neden bilmem ne oldu falan. Bu sorular daha farkli yollada goturur insani cok bilmis gibi konusmak istemiyorum nacizane bir fikir. Bisry icin gec degil esinle konus ve numarani degistir bence
" Evliyim seninle konusmak istemiyorum bir daha rahatsiz etmezsen sevinirim " nasil?
Eger esinde gorurse senin bir sucun olmadigini onu terslediginide gorur00 YorumlaCevap yazma baktın mesaj atmaya devam ediyor o zaman ara ve evli olduğunu, aramaması gerektiğini söyle.
Aramaya devam ederse de telefon numaranı değiştir.00 Yorumla
+1 yılSakin bak sakin. Gorusecek biseyin kalmadi artik senin. bir kere yuz verirsen devami gelir kurtulamazsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılYahu yok ne görüşmesi diyorum ya 3 yıl olmuş ne hakla görüşmek istiyor. Korkuyorum sadece bela olacak diye:(
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç gerek yok yerinde olsam ya açık hat alırım.. ya da yeni hat alırım başkasının üzerine çünkü kendi üzerine alırsan bilinmeyen numaralardan yine bulabilir eşine de çaktırma yalan söyle beyaz yalan yani sonuçta
00 Yorumla Ben evli bir bayanim lutfen beni rahatsiz etme siyip sallayacaksin hepsi bu
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılEşinle bu durumu paylaşmalısın. Eğer tesadüfen aradığını böyle mesaj attığını görürse veya öğrenirse daha kötü sonuçlar ortaya çıkar.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı. ne demek ne yapmalıyım arayıp ulan canım beni bir daha sakın arama eşime söylerim de bak bakım arıyormu
00 Yorumla
+1 yıleşine söyle sonra senin başın yanmasın hiç bir şekilde de cevap verme numarasını engelle ama eşine söyle hakkı bu
00 YorumlaEvlendin ve hala aynı hattı mı kullanıyosun bence değiştirmen en hayırlısı olur eşin duyduğu anda evlilik bitmez ama çoğu şey biter
00 Yorumla
+1 yılSoruya Bak! Eşine Söyle. Yazdığına Göre Haklıyken Haksız Duruma Düşmemen İçin.
40 YorumlaEvlendiğini ve bir daha rahtsız edersen eşine bunu söyleyeceğini söyle ve gerekirse numaranı değiştir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEşine olayı anlatıp telefonu ona vermelisin. Eğer saklayıp arkasından olayı örtmeye çalışırsan yarına öbür gün başka bir olayda arkamdan iç çevirir mi diye şüphelenir.
00 Yorumla salla gitsin cevaplama bile. ararsa konusursun soylersin eşinede. ya da esıne sımdıden haber ver
00 Yorumla
+1 yılBen olsam eşime söylerim ki sonradan salça olmasın.
00 Yorumla
+1 yılEvli olduğunu söyle
Rahatsız ederse eşine söyle sonra aranız bozulur bir daha güvenmez00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılBence yapabiliyorsan numarasını şu kara listemidir nedir ona aktar yoksa iş açabilirsin başına
00 Yorumla
+1 yılEvli olduğunu hangi konuda olursa olsun rahatsız edilmek istemediğini söyle ve eşini durumdan haberdar et.
00 Yorumlaevli oldugunu bilmiyormu bildigi halde arıyosa çok kötü sende numaranı degiş kocan geçmişte sevgilib oldugunu biliyosa kocan söyle derim
02 Yorumla
Soran+1 yılYok bilmiyor. Eşimle tanıştığımda onunla ayrılalı 1,5 yıl olmuştu. Hiç aklımda olan birisi değildi anlatma gereği de duymadım yani. Sadece anlamadığım 3 yıl gibi upuzun bir zaman sonra ne yüzle ne cesaretle konuşmak ister.
Engelle gitsin. Fazla rahatsiz ederse eşine soyle sonra işler senin aleyhine olur.
00 YorumlaEvlendiğini söyleyip numarayı engelleyeceksin bu kadar basit.
00 YorumlaEşine söyle bence sonradan ogrenirse benden niye gizledin diye kızar
00 Yorumla
+1 yılbİRŞEY YAZMA ENGELLE HERYEDEN MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYIP MESAJ ya da ARAMA YAPMAMASINI SÖYLEYİN YAPIYORLAR BİR DAHA DA ULAŞAMAZ
00 Yorumla
+1 yılEvli olduğunu ve bir daha aramaması gerektiğini söyle ona. Evliliğinden olma.
00 Yorumlahiç cevap verme numarasını engelle, sakın unutunamadım felan deme şimdi bize..
02 Yorumla
Soran+1 yılNe unutmaması yahu? Ne cesaret kaç yıldan sonra diye elim ayağım titriyor:(
Eşine durumu açıkla , sonradan sorun çıkmasın kardeşim yazıktır günahtır evliliginize
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. Evlendiğini ve seni artık rahatsız etmemesi gerektiğini söyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle önce eşine söyle durumu ve hattını değiş sonrada sorun kapansın
00 Yorumla
+1 yılEvliyim mesaj atma de atarsa hattını değiş eşine de ablatabilirsin saklaman yanlış olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlendim ben bir daha yazma de eğer gene yazarsa hemen eşine söle ya da şimdi söle direk mesaj atma hiç
00 Yorumla Evliyim böyle böyle de senin karına mesaj atsalar ne hissedersin de anlar heraldr eşek değil ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltersle aramamasını söyle ararsa suç duyurusunda bulunurum diye tehdid et onun yüzüne kocanla aran bozulur sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşine soyle sonradan ogrenirsen sakladin diyr fena yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsende meyil olmasaydı numaranı çoktan değişmiştin geç bunları
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaşagıdakilerden pek farkı olmayan bir yorum benimki ama nokta tespiti yaptığıma göre zoruna gitti sanırım tepkini buna yoruyorum küfürleride size iade ediyorum yollu
Cevap sahibi+1 yılkardeşim deme birgün lazım olursun
+1 yılBen evliyim bacım cocugu bir daha arama diyiceksin
01 Yorumla- +1 yıl
Bacım cocugu diye sansür olmaz olsun urusbu cocugu olucak o
Eşim uyuyor müsait değilim kimsiniz de :D
01 YorumlaTelefonunu degistir, muhattap dahil alma...
00 Yorumla
+1 yılengelle ve bana yazma de bu kadar
00 Yorumla
+1 yılEsine bu durumu anlat
048 Yorumla- +1 yıl
@O1Vesaire Ne kadar da komik bir erkek
- +1 yıl
@O1Vesaire tabi sen 😅😅😅
- +1 yıl
@O1Vesaire sus seni vururum 😅(🔫💣
- +1 yıl
@O1Vesaire ne demek toreristmisin yakarim bak burayi bidaha ole deme 😅😅😅
- +1 yıl
@O1Vesaire 😅😅 hala esin diyor ya 😅😅😅😅
- +1 yıl
@O1Vesaire ahahah 😅😅 esin degil eşin ya 😑😑😑😅😅😅 dalga gecme ama 😊😊😣☺
- +1 yıl
@O1Vesaire 😅😅 sen türk degilmisin😅😅😅
- +1 yıl
@O1Vesaire zorundasin yoksa seni vurrum 😅😅😅
- +1 yıl
😅😅😅 vurma beni vururum seni 😅😅😅
- +1 yıl
@O1Vesaire en çağdaş yer neymis yahu 😅😅😅😅
- +1 yıl
@O1Vesaire değişik değişik konuşma bana 👊👊👊 döverim seni çağdaş çağdaş ona göre 😅😅
- +1 yıl
@O1Vesaire ya sacmalama ama 😑😑😑
- +1 yıl
@O1Vesaire 😜😜😜😛😛😛😛😛
- +1 yıl
@O1Vesaire konusmuyorum senle 😛😛😛😛😛
- +1 yıl
@O1Vesaire banane eklemem 😛😛😛😛😛
- +1 yıl
@O1Vesaire 😅😅😅😅...😅😅
- +1 yıl
@O1Vesaire fifi 😅😅😅
- +1 yıl
@O1Vesaire 😅😅😅 çok komiksin 😅😅😅😅😆😆😆
- +1 yıl
Öyleyim değil mi ama emin ol öyle olmakla uğraşmıyorum komedi gelip beni buluyor yakama yapıştı bir lanet gibi cadı hanım bu büyüyü bozar mısın ben seksi erkek olmak istemiştim her zaman komik değil :)) sakın süpürgeni vurmada yerleri falan süpürmüşündür sen onunla pistir onadan dedim :)) yoksa sen alınma cadı hanım :))
- +1 yıl
@O1Vesaire sussana sen 😅😂😂😂😂
- +1 yıl
@O1Vesaire ben niye ekliyorum kendin ekle erkek ekler bilmiyormusun cok cahilsin 😑😑😑😑😅😅😅😂😂😂😂
- +1 yıl
@O1Vesaire hmm cok hoş 😅😅😅
- +1 yıl
@O1Vesaire...😅😅😅
- +1 yıl
@O1Vesaire 😅😅😅 cok hoş dedik ya ne diyim 😅😅😅
- +1 yıl
Tamamdr 😅😅😅
+1 yılEşine söyle bu ne terbiyesizlik
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılEsine soyle yoksa gizli is cevirmis gibi olursun
10 Yorumla Numarani değiştir bu kadar basit
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Esin yanında değilken ara evli olduğunu soyle
00 YorumlaEvlendim desene yerini bilsin oda
00 Yorumla
+1 yılEvli oldugunu söyle ve engelle
00 Yorumla
+1 yılEvlendiğini söyle adamsa bir daha yazmaz.
00 YorumlaMesaj at defol ven evli kadınım diye küfür et.
00 Yorumla
+1 yılNumaranı değiştir hemen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Telefonunu suya düştü hattni degis
00 Yorumla
+1 yılDirek eşine söyle bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvli olduğunu söyle. Israr ederse eşine söyle.
10 Yorumla asla yazma, pislik herife.
evlisin sen00 Yorumla
+1 yılEşine söyle hemen
00 Yorumla
+1 yılEşine söyle.
00 Yorumla
+1 yılengelle gitsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. tersle tepkini koy.
00 YorumlaEngelle direk
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat