Şu an sevgilim var ve az önce uyudu işte ve onu gerçekten çok seviyorum. Neyse eski sevgilim az önce mesaj attı ve ben sevgilimden habersiz ona da yazmak istemem ama off merak ettim bir şey atmış resim. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Tam bana mesaj attıktan sonra profil fotosunu değişmiş ama ayrıca
Sen bence eski sevgilini De kaybetmek istemiyorsun eğer onu gözden çıkarmış olsaydın direkt ona sevgilin olduğunu söyler iletişim kurmaya çalışmasını engellerdin
Yav bak sana yemin ederim cidden umurumda olmayan bir insan hemde zerre ama engellemek çocukça geldiği için cidden böyle bir şey yapmadım ve uzun zamandır zaten kendisi bir şey etmedi. Zaten en son yazdığında söyledim aslında
Yaa ister istemez biri bir şey atsa sana merak etmez misin? Cidden umurumda değil yoksa ama altına da tam şey bir şey yazmış yani bildirimden gördüm ama işte yazmadım
Aynen öyle ama cevap verdim ona maalesef ki ama soğuk bir tavırla tamamen. Sevgilime sabah atmayı düşünüyorum mesajları ama inanır dimi? O attığı resmi sildim sadece sinirden
Knk söyle yap için rahatlayacaksa eski sevgiline mesaj at benim şu an sevgilim var de beni rahatsız etme mesaj ya da foto atma atmaya devam ederse de engeli vur gitsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eski sevgiline sevgilin olduğunu söyleyebilirsin mesela
Mantıklı ama sevgilimin haberi olmadan da yazmayı bilemedim de çok meraklıyım ki ben
Sence sevgilim var falan desem sıkıntı olur mu
Sen bence eski sevgilini De kaybetmek istemiyorsun eğer onu gözden çıkarmış olsaydın direkt ona sevgilin olduğunu söyler iletişim kurmaya çalışmasını engellerdin
Yav bak sana yemin ederim cidden umurumda olmayan bir insan hemde zerre ama engellemek çocukça geldiği için cidden böyle bir şey yapmadım ve uzun zamandır zaten kendisi bir şey etmedi. Zaten en son yazdığında söyledim aslında
Niye merak ediyorsun ki
Yaa ister istemez biri bir şey atsa sana merak etmez misin? Cidden umurumda değil yoksa ama altına da tam şey bir şey yazmış yani bildirimden gördüm ama işte yazmadım
Sevgilinle birlikte bak
Off ama sabaha kadar çıldırırım neyse
Sen bilirsin
Tamam o zaman sevgilim var onu seviyorum falan yazıcam
Aklın mı karıştı
Hayır ne alaka?
Sadece meraklı biriyim aşırı derecede hepsi bu
Sadece meraksa sorun yok kanka
Aynen öyle ama cevap verdim ona maalesef ki ama soğuk bir tavırla tamamen. Sevgilime sabah atmayı düşünüyorum mesajları ama inanır dimi? O attığı resmi sildim sadece sinirden
Ulaş bana bi kanka
Peki takip atıyorum
Bak ne yazmış cevap verme kudursun iyice
Yaa yazdım ama ki sevgilim var yazdım zaten ve soğuk bir tavırla hemde
Keşke önce deseydin bee
Bak ozaman sevgiline soyleme
Ben ondan gizli şey yapmak istemiyorum ama. Cidden ciddi düşünüyorum onla ve seviyorum
Ya kardeşim resme bak merakını gider sil at sevgiline söylersen sıkıntı çıkar
Psikolojik olarak aldatma gibi hissediyorum o yüzden yani
Abartıyorsun takma böyle saçma şeyleri kafana
Hmm yani mesela senin sevgilin böyle bir şey yapsa sorun olmaz diyorsun
Knk söyle yap için rahatlayacaksa eski sevgiline mesaj at benim şu an sevgilim var de beni rahatsız etme mesaj ya da foto atma atmaya devam ederse de engeli vur gitsin
Tamam aynen sevgilime de atarım olmadı aynen öyle
Sana ne desek anlamıyorsun ki kardeşim nediyim ben sana çözüm yolu sunuyorum sana
Tamam yaa öyle yapıcam
Yazdım tamam