Sabahtan beri dalga geciyor hafif pitlatmisim ama oda bir osurukmus diyor guluyor her yuzume baktiginda napicam ben
Diger sorumu kapatin lutfen
Diger sorumu kapatin lutfen
E ne var bunda? Gayet normal değil mi dünyadaki diğer milyarlarca insan da osuruyor... Çocukluğumuzda kadın böyle yapmaz kadın şöyle yapmaz takıntılarını bir kenara bırakın. Adam bulmuş eğleniyor işte siz de eğlenin. Zaten evlilik dediğin de böyle bir şey, sonuçta kimsenin osuruğu leylak kokmaz. Kendisi de sabaha kadar osuruyor her insan gibi.
Sizin yapacağınız tek şey durumun ne kadar normal olduğunu anlamaya çalışmak. İnsan seviyorum dediği kocasından utanır mı yahu? Bir ömür diye söz verdiğiniz şey osuruk yüzünden mi sorun yaşayacak, yapmayın lütfen mantıklı olun.
Ayrıca sizin utandığınızı gördükçe daha çok üstünüze geliyordur. Dediklerini umursamayın kendisininkinin de gül kokmadığını söyleyin kapatın konuyu. Ayrıca panik yapacak ne yapacam ben diye velvele çekilecek bir durum değil...
Kocanız sizin o, kocanız...
Sen napiyosun gaz koleksiyonu falan mı deseydin 😄😄
:D :D Sen kendi ossuruğuna bak de :D Sanki sen ossurmuyon mal de :D
Cevap
15Cevap
Komik bir durum ama bilmiyorum dalga geçse kotu hissederdim esin dalga geçerek seni dahada utandirir ben eşimin kendisini kotu hissetmemesi için çok dalga gecmezdim
Bu çok doğal insani bir durum neden bu kadar üzerinde durmuş...
Insanlik hali sevdgum kisiyse dalga gecerim ama utansinda tipini goreyim diye yoksa takmam ki
İnanalık hali :) haydi feministler gelin ve kocan yapmıyor mu deyin
herkes osuruyo o da osuruyodur osurmak ayıp mı
insanlik hali sanki o hic osurmuyor
Nefret ediyorum şu ergen öküzlerden yaa
hahahshaah offff yarısırdık artık ne yapalım :D
yeni evlisiniz heralde :)
ne soguyacam yahu, her insn yapar
Iyyy uyurken boşansın kurtulsun senden.
Yok ısınırdım daha çok
tamam diger sorunu kapatalım asdf
Gıcık olurum o tarz dalga gecenlere
osurmak ayıp mı :D