Diğer Evdekini uyutup sizinde uykunuz gelmedi mi ben gibi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor var mı aynı durumda olan Güncellemeler1 yıl :ddddddddddd Evdekini uyutup sizinde uykunuz gelmedi mi ben gibi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Keşke böyle ekrandan elimi sokup ensenize şaplağı koyabilsem 1 6 Yorumla Soran 1 yıl nıçınn Yorumla Balçık4 1 yıl Ulan gece gece güldüm 😂😂 Nedennn Yorumla Soran 1 yıl @Balçık4 ? Yorumla Balçık4 1 yıl Size demedim, beyaztavşan'a söyledim. Yorumla BeyazTavşann 1 yıl kocamı uyuttum buradaki erkekleri yokluyorum şeklinde yorumladım soruyu o yüzden sinirlendim Yorumla Soran 1 yıl hey allahım Yorumla
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Uyku yok gozler faltasi gibi. dimdik ayaktayim.. sen gibi 0 1 Yorumla Mr_yanlız 1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl evde kimse yok bendeki uykusuzluk bundan sebep, sendeki işlevsiz.. herkesin derdi ayrı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl işlevsiz? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ben olsam o saatte seninle ilgilenirdim. uyumaz, uyutmazdım ya da uyutulmazdım Yorumla
babacimdiyorum Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 497 cevap paylaştı. tehlikeli saatler 1 4 Yorumla Soran 1 yıl haha yok yaa Yorumla babacimdiyorum 1 yıl var gibi :D Yorumla Soran 1 yıl nıye olsn Yorumla babacimdiyorum 1 yıl olmasın :D Yorumla
Caqdas Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Nasıl anlamadım ben 🙂? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl neyii Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl hee uyutma sırası biz de mi :d 0 14 Yorumla Soran 1 yıl e uyuu Yorumla ElCuco 1 yıl uyut gel :d Yorumla Soran 1 yıl öyle oldu zati Yorumla ElCuco 1 yıl bu da yedek hesabın mı? :d Yorumla Soran 1 yıl yo tek hesap Yorumla ElCuco 1 yıl görüşümü neden kaldırdın? :d Yorumla Soran 1 yıl hangi görüşü_? Yorumla ElCuco 1 yıl bilmezlikten gelme :d Yorumla Soran 1 yıl yk ya ne kaldırması sacmaalama Yorumla ElCuco 1 yıl bu hesabında değil tabi :d eklesene mesaj atıp bişi sorcam ehehe :d Yorumla Soran 1 yıl baska hesabım yok 12. si ben seni hiç tanımıyom Yorumla ElCuco 1 yıl tamam tamam inandım ba bayy :d Yorumla Soran 1 yıl hahaha Yorumla ElCuco 1 yıl dur şikayet ediyim kapansın :d Yorumla
gokallpz Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yok yemek yicem onu bekliyorun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl erkencisin Yorumla
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır benim hiç uykum yok, senin var mı? 0 13 Yorumla Soran 1 yıl yoook Yorumla Klasscevap 1 yıl Valla hala aynı ya Yorumla Soran 1 yıl hmmmm Yorumla Klasscevap 1 yıl Uyuduk uyandık tabi o ara 😂 Yorumla Soran 1 yıl tek fark o diyon :D Yorumla Klasscevap 1 yıl Yaniii sencede öyle değil mi 😂 Yorumla Soran 1 yıl bılmem akşamı sen bilirsin :D Yorumla Klasscevap 1 yıl Sende benden az değilsin 😂 Yorumla Soran 1 yıl nasıl Yorumla Klasscevap 1 yıl Hazırcevaplık 😁 Yorumla Soran 1 yıl anlamadım Yorumla Klasscevap 1 yıl boş ver o zaman 😁😁 Yorumla Soran 1 yıl tamam Yorumla
Siyah-Atlı-Prenss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 323 cevap paylaştı. Şimdi sıra sitedekileri uyutmaya geldi 0 0 Yorumla
Maveher Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 834 cevap paylaştı. Adam olsa öper koklardı 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 377 cevap paylaştı. Sen niye yatmadın yanına giriverseydin 0 1 Yorumla hakankerem2020 1 yıl Bugünde mi uyutacaksin Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Diğer konusunda 878 cevap paylaştı. aynı ben :( 2 0 Yorumla
Bennj Takip Et Xper 7 Yaş: 30 1 yıl Uyumadın mı hala 0 3 Yorumla Soran 1 yıl yokkk Yorumla Bennj 1 yıl Napıyosun gecen nasıl geciyor Yorumla Soran 1 yıl zorla uydum Yorumla
Daiask Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 874 cevap paylaştı. Nie gelmedi 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 534 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Evde kimsemiz yok zaten uykumuz da gelmedi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl aga bee Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben de aynı 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynı durumdayız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yorum yapmadın 😞 Yorumla
ateşiniyak Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Kaçta uyuttun 0 7 Yorumla Soran 1 yıl yarım saat Yorumla ateşiniyak 1 yıl Keyfine bak o zaman Yorumla Soran 1 yıl nasıl kıı Yorumla ateşiniyak 1 yıl Sohbet dene Yorumla Soran 1 yıl kmlee Yorumla ateşiniyak 1 yıl Uyudun mu Yorumla Soran 1 yıl evettt Yorumla
İskFth Takip Et Xper 4 Yaş: 38 1 yıl Uyuyamıyorum bende 0 4 Yorumla Soran 1 yıl nıye acep Yorumla İskFth 1 yıl Güzel soru😁 cevap belli Yorumla Soran 1 yıl nıyeee Yorumla İskFth 1 yıl Sorma neden, niçin. her şey yalnızlıktan Yorumla
Bigboysxx Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl E napıyosun şu an 0 7 Yorumla Soran 1 yıl tv Yorumla Bigboysxx 1 yıl Ne ixliyon Yorumla Bigboysxx 1 yıl Hı Yorumla Soran 1 yıl boş öyle Yorumla Bigboysxx 1 yıl Bişey diycem Yorumla Soran 1 yıl deeee Yorumla Bigboysxx 1 yıl Ama gxlısn Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kocanı mı uyuttun 0 8 Yorumla Soran 1 yıl evettt Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ateşini aldır mı adamın 😂 Yorumla Soran 1 yıl hişşşt Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Önemli ammaaa Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaşlarınız kaç eşinle Yorumla Soran 1 yıl 39ar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç çocuğun varrr Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ahaha bu ben 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama karım değil sevgilim Yorumla minyonnkizzz1 1 yıl Şrfsiz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Keşke böyle ekrandan elimi sokup ensenize şaplağı koyabilsem
nıçınn
Ulan gece gece güldüm 😂😂 Nedennn
@Balçık4 ?
Size demedim, beyaztavşan'a söyledim.
kocamı uyuttum buradaki erkekleri yokluyorum şeklinde yorumladım soruyu o yüzden sinirlendim
hey allahım
Uyku yok gozler faltasi gibi. dimdik ayaktayim.. sen gibi
😂😂😂😂😂
evde kimse yok bendeki uykusuzluk bundan sebep, sendeki işlevsiz.. herkesin derdi ayrı
işlevsiz?
ben olsam o saatte seninle ilgilenirdim. uyumaz, uyutmazdım ya da uyutulmazdım
Bende öyleyim uyku gelmemekten de değil keyfi takılma özgürlüğü
tehlikeli saatler
haha yok yaa
var gibi :D
nıye olsn
olmasın :D
Nasıl anlamadım ben 🙂?
neyii
hee uyutma sırası biz de mi :d
e uyuu
uyut gel :d
öyle oldu zati
bu da yedek hesabın mı? :d
yo tek hesap
görüşümü neden kaldırdın? :d
hangi görüşü_?
bilmezlikten gelme :d
yk ya ne kaldırması sacmaalama
bu hesabında değil tabi :d eklesene mesaj atıp bişi sorcam ehehe :d
baska hesabım yok 1
2. si ben seni hiç tanımıyom
tamam tamam inandım ba bayy :d
hahaha
dur şikayet ediyim kapansın :d
Yok yemek yicem onu bekliyorun
erkencisin
Hayır benim hiç uykum yok, senin var mı?
yoook
Valla hala aynı ya
hmmmm
Uyuduk uyandık tabi o ara 😂
tek fark o diyon :D
Yaniii sencede öyle değil mi 😂
bılmem akşamı sen bilirsin :D
Sende benden az değilsin 😂
nasıl
Hazırcevaplık 😁
anlamadım
boş ver o zaman 😁😁