Sevgilimin eski sevgilisini kafama çok takıyorum. Ne yapmam lazım?

Sevgilim var. bir aydır falan konuşuyoruz ama sanki bir yıllık gibiyiz. Birbirimizin hiç beklemediği anlarda hayatlarına girdik ve ortaya gerçekten çok güzel bir şey çıktı. İçinden gelmediği şeyi asla söylemeyen bir çocuk bu yüzden söylediklerinde samimi olduğunu biliyorum. Ve tüm güzel şeyleri söylemeden bana hep sen bana çok farklı hissettiriyorsun dedi. Birbirimizin tüm geçmişini de biliyoruz. Onun çok az sevgilisi olmuş hepsi ciddi, benim çok fazla ama hepsi çok kısa sürdü. Ben eski sevgililerinden birinin adını dövme yaptırdığını öğrendim ve bu bana çok koydu. Bana da dövme değil ama benzeri bir jest yaptı ki bu beni daha da rahatsız etti. çünkü yaptığı o jest beni çok sevindirmişti onun için çok özelim demiştim kendi kendime ama demek ki özel olan ben değilim çocukmuş diye düşünüyorum. İçimde hala bir korku var ya onu benden çok sevdiyse diye. Kafamdan bir sürü senaryo kuruyorum ya kız buna geri dönmek ister de beni bırakırsa diye. Ki kız onu bırakmasaydı şu an hala beraberlerdi. Gerçekten çok korkuyorum ben onu çok seviyorum. Kafamdan bu korkuyu atmam lazım her şeyime yansıyor. Biraz teselli verir misiniz?
Sevgilimin eski sevgilisini kafama çok takıyorum. Ne yapmam lazım?