Gencler selam. Akrep erkeklerini cözmeye calisiyorum. lütfen yardimci olun. bir kizdan sayet hoslaniyorsaniz nasil davranirsiniz ve hoslanmiyorsaniz nasil davranirsiniz? fena bir durumun icindeyim, bana yardim gerek. simdiden cok tesekkür ederim :))) Ve normalde burclara inanmam ama böyle sansimi deneyim dedim :))
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı.
+1 yılAkrep erkeği olarak her akrebin bu konuda bir olduğunu söyleyemeyecem. Şayet şahsım adıma sevdiğim insana karşı gayet vefalı ve korumacı tavırlarla yaklaşırım, sevdiğimin üstüne oynarım sık sık, ilgiyi her daim kendimde tutmaya çalışırım. Biraz da dominant taraflarım ağır basar ilişkide. Ha daha net bilgi istiyorsan yıldızname sayfasına bak, biraz İslamik lakin burç sınıflaması daha detaylı
03 Yorumla
Soran+1 yılyani sevdigin insana sevdigini gösterirmisin ya da hoslandigini baslarda? yoksa karsi tataftan mi adim beklersin?
- +1 yıl
Bir yere kadar gösterir, sonra karşılığını gördükçe göstermeye devam ederim
Soran+1 yılpeki tesekkür ederim :)))
En İyi Cevaplar
Eşim de akrep burcu. Sevdiğini tam belli edemez asla ama ilgilidir çok. Ben de tam cozebilmis degilim acikcasi
01 Yorumla
Soran+1 yıldemek zor bu isler :)))
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../a66209-akrep-erkegini-anlama-rehberi
Bunu oku aynı böyleler😄01 Yorumla
Soran+1 yılsagol canim :))
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
+1 yılben akrepim. Bir kızdan hoşlansam yakınlaşmaya çalışırım. Baktım yüz vermedi başka kızlar ararım :) dünyanın sonu değil ya o olmazsa başkası olur :)
02 Yorumla
Soran+1 yılmesela kizdan nasil bir davranis gelirse sogursun?
- +1 yıl
egolu tavırlar sergilerse
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer erkek seviyorsa bitmiştir her şeyini ona verir her şeyiyle onu sever ve asla onu bırakmaz unutmaz aldatmaz, ve zaten sevince sürekli onunla iletişim kurar, ama gerçekten severse. Sorun olursa sor cinsellik dışında tam bir akrep olduğum için sor
025 Yorumla- +1 yıl
Peki kiskancligini saklarmi
Cevap sahibi+1 yılHayır, hem de hiç bir şekilde tutamaz
Soran+1 yılcook tesekkür ederim :) simdi kisa özetliyim. ayni sehirlerde yasamiyoruz fazla göremiyorum yani. gördügüm zaman yanimda cok cekingen mesafeli saygili duruyor, yanimdakilere ama gayet rahat. annemle mesela aralari cok iyi sürekli iletisimdeler hatta ciddi biseyler istedigini bile bahsetti anneme benim yanimda. ama is mesajlasmaya gelince hic adim atmiyor. ben yazarsam kisa cevaplar aliyorm muhabbet acmiyor. yogun bir isi var etrafinda cok insan gerektiren bilmem bununla mi alakali. ve söyle bisey var ben cok arkadasca davraniyorum hep isi üzeri bisiler soruyorum bilmem ondan mi biraz sogudu gibi. gecende mesaj attim neden tepkilisin diye, cevap bile gelmedi. yani anlayamiyorum iki tarafta agir basiyr. acaba hoslaniyormu?
Cevap sahibi+1 yılYa akrep duygularını pek söyleyemez aslında soğuk kanlıdır ama aynı zamanda utangaçtır birazda konuyu biraz daha özel yap yani sevdiği şeyler yapmak istediği şeyler ve aslında sevmeye başladı mı her an sürekli mesaj atar
Soran+1 yılyani en son mesaji benim atip neden böyle tepkilisin dedigim halde tekrar mi yazayim diosun? nasil belli edebilirim en iyisi hic bilmiyorum tarzim degil :))) yani nasil bisey söyleyebilirimde cözüp cözüp dursun :)))
- +1 yıl
Gizlo uye ingilzceniz var mı lutfen bakarmisiniz
Cevap sahibi+1 yıl@gulboncugumm20 normal hazırlığı bitirdim 3 hafta önce
Cevap sahibi+1 yılSen hissediyor musun bir şey
- +1 yıl
Yani anliyormusun?
Cevap sahibi+1 yıl@gulboncugumm20 yazılı olursa evet yani sesli bir şey değilse anlarım
- +1 yıl
Benim sorum ingilzceniz nasil
Cevap sahibi+1 yıl@gulboncugumm20 bende iyi diyorum
Soran+1 yılben cocuga resmen asik oldum :(( yukarida yazdigim sey icin ne düsünüosunuz?
Cevap sahibi+1 yılHangisi başını yazın gerisini bakarım yukarıdan
- +1 yıl
Lutfen yardim edetmusiniz bana
Soran+1 yılen son mesaji ben yazdim diye yorum yaptim ya size. ne düsünosunuz bu konu hakkinda
Cevap sahibi+1 yıl@gulboncugumm20 takip et e bastım isterseniz özelden atın
Cevap sahibi+1 yılBence atmalısın ve dediğim gibi o bu tarz şeyleri sevmez daha özel şeyler konuşmak hoşuna gider sevdiğini söyleyebilir misiniz ona
Soran+1 yılgaliba haklisiniz. bir defasinda sahsina ayit özel bisey yazdim daha sevecen cevap verdi. isle ilgili sorunca sanki sıkılıyor olabilirmi bu gercekten? hatta mesajimla rahatsiz ettiysem k bakma dedim, ona yanit bile gelmedi. belki böyle dememdende hoslanmiodur. ben sevdigimi söyleyemem. anca ortaya bisiler atabilirim. ama yapabilirmiyim bilmiyorum cevap gelmedigi icin cekiniyorum. cok zor ya :(((
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi özel yaz, bide sormamın nedeni akrep sevildiğini duyunca veya onun bir şeyini takdir edersen falan çok hoşuna gider
Soran+1 yılozaman ben bütün cesaretimk topliyim tekrar bir mesaj atayim. ve hatta neden cevap vermedigine bozuldugumuda ifade edeyim yani benim icin degerli oldugunu anlar ozaman. biseyler katarim araya. bakalim ozaman ne cikicak. eger tekrar cevap gelmesse zaten asla yazmam bidaha
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin bir şey varsa kafana takılan sor
Soran+1 yılsagol cok yardimci oldun cok tesekkür ederim. dedigin gibi samimi davranicam artik farkli sekilde inceden sinyal vericem :) neden cevap yazmadin diye sorsammi? yoksa sevmezmisiniz böyle seyler :))
Cevap sahibi+1 yılYa ben seven taraftım o yüzden WhatsApp ta attığım mesaj mavi tik olsa bile mutlu oluyordum, sevdiğiyle ilgili her şey hoşa gider
Soran+1 yılhaklisiniz... :)
Sana farkettirmemeye çalışarak bakıyorsa bir şey var demektir
Bakmıyorsa 100% birşeyler vardır02 Yorumla
Soran+1 yılbakmaya cekinior ama bakincada uzuuuun uzunnn bakiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadık ol itaat et sana bayılır bir de azcık tatmin et akrepler tam bir hayvandır 😬
04 Yorumla
Soran+1 yılyani sürekli iltifat mi etnek gerekir? 😒😂
Cevap sahibi+1 yılSaçmalamaa 😊 İltifat da et tabi ama şahsen ben akrep olrk hiç hoşlanmam iltifatlardan
Soran+1 yılgiciklasmalardan hoslanirmisin peki? :)
Cevap sahibi+1 yılAbartmamak şartıyla tabi :)
+1 yıltamam akrep erkegım ama muneccın degılım ne bilim hoslanıyomu sorsana cocuga :) biraz sıkıntılı bir burcuz tehlıkelı bır burcuz :)
022 Yorumla
Soran+1 yılnassiiiiil sorayimmmmm :((( bir koz olarak yapamam bunu yaaaa :))
- +1 yıl
hareketlerınden bellı eder insan ne goruyosun mesela onda
Soran+1 yılberaberken yanimda cok cekingen mesafeli duruyor ama sirf bana diger kisilere öyle degil. ama mesaj atmaz mesela bahanelerle muhabbet acarim kisa cevap verir. bunlari anlamiyorum iste :(( bu seferde bidaha bisey yapasim gelmiyor. bende tamam duygularimi göstermiyorum bilmem sorun bumu
- +1 yıl
ewet cekıngen bir yapımız vardır sahip olana kadar savasırız sevdigmiz zaman sonuna kadar gideriz. cinsel yonden cok isteklıyız yuani cinsellıgı asırı severiz ve yatkınız. inatcı kıncı ve merhametlıyızde
Soran+1 yılozaman iki inatci biraz zor galiba :))) ben biraz gicik ve inatci davrandim ona. belkide o yüzden geri adim atti. olabilirmi? evet evet duydum bu özelliginizi :)))
- +1 yıl
birde oyle herkese atlamayız ılgımızı cekmenız lazım
Soran+1 yılbir insan bana uzun uzun bakiyosa ciddi bisey istiyorum diosa ve yanimda cekiniosa. ilgisini cekmedimmi sence? :))
- +1 yıl
seni tanımak ıstıyor işte :) cekmıssın gibime geldı
Soran+1 yılkeske beni tanimak icinde biseyler yapsa :/ hep ben adim attim. yine mi ben aticam?
- +1 yıl
sen cek kendini geri bakalım o ne yapacak eger hoslandıysa takılır pesıne tersiyse umrunda olmazsın
Soran+1 yılzaten su an öyle yapiyorum. bakalim ne olacak. cok sagol :)
- +1 yıl
rica ederim sende sagol ılgoılenme umursama
Soran+1 yılcoo sagol aynen öyle yapicam :) sanada mutluluklar dilerim :)
- +1 yıl
sıkıldınmı benden kacıyormus gibi cvplar veriyosun :) susabilirim
Soran+1 yılhahaha yok yok olurmu hic. seni tutmak istemiyorum bu yüzden :) yoksa sabaha kadar burcunuzu tartisabiliriz yani :)
- +1 yıl
yok ben burcumu tartısmak ıstemıyorum seninle sen en ıyısı git sahurunu yap ya da uyu :) buarada cok nazıksın hanımefendı :)
Soran+1 yılöyleyimdir 😂 ya tesekkür ederim yardimci oldunuz bana. gercekten insan baskalarindan duymak istio bazi seyleri. yaticam zaten birazdan :)
- +1 yıl
yardımcı olabildeysem ne mutlu bana
Soran+1 yılfazlasiyla oldun. tesekkür ederim :) erkekleri cözmek zor böyle olmasaniz keskeeee :)
- +1 yıl
bizde sizler için aynı seylerı dusunuyoruz :)
Soran+1 yıldüsünd düsüne herkez yanliz amaaa olmuyorki böyle :)
- +1 yıl
ne yapmalı :)
Akrep direkt sokar. Acele etme. Yakındır.
02 Yorumla
Soran+1 yılyani bisi varsa acik olurmu diosun :)
Sirf burctan belli olurmu kafanizmi kiyak xd
02 Yorumla
Soran+1 yıltabikiii hayir ama yinede fikir almak istedin
+1 yılçözemezsin sır gibidir onlaarrr
05 Yorumla
Soran+1 yılsen nasil yaklasirsin hoslandigin bir kuza, belli edermisin? ondan mi biseyler beklersin
- +1 yıl
belli ederim ama ilişkide cogu seyi belli etmem leb demeden leblebiyi anlıcak konuşmada eksik veya gelecek kipli sırlı davranışlarımız var.
Soran+1 yılyani baslarda cikmadan ilgilenirsin hoslanirsan dimi? yoksa daha cok cool havasinda mi kalirsin. yani önce kizdan adim mi beklersin?
- +1 yıl
popi durumda isem ondn beklerim boştaysam uzun bir süredir zaten ilgi gösterir belli ederim..
Soran+1 yılpeki ozaman cok tesekkür ederim yardimin icin :)))
Sokun birbirinizi😂😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılBen akrebim daha ben bile çözmüş değilim kendimi
09 Yorumla
Soran+1 yılbir kiza nasil gösterirsin hoslandigini mesela?
- +1 yıl
O duyguyu yaşarsam söylerim.
Soran+1 yılyani gayet net aciklarsin
- +1 yıl
Ben kimseyi sevmedim
You understand?
Soran+1 yıltam tam anladim. sagol Yinede :))
- +1 yıl
Ingilzceniz vsrmi
- +1 yıl
@gulboncugumm20 hayırdır
- +1 yıl
Bisey sorucaktim
- +1 yıl
@gulboncugumm20 yok benim İngilizcem sıfır
+1 yılBen akrebim beni cozen olmadi daha
02 Yorumla
Soran+1 yılhic mi belli etmessiniz hoslandiginizi?
- +1 yıl
Ben hayatta etmem
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılakrep kolay aşık olur ama kolay bırakmaz
012 Yorumla- +1 yıl
Zor asik olur
Cevap sahibi+1 yıl@gulboncugumm20 hiç sanmam cok cabuk aşık olurlar
Cevap sahibi+1 yıl@gulboncugumm20 erkegi tabi kızını bilmem ama kızının uckuruyla sorunu var
- +1 yıl
Asik olunca nasilardr pki
Cevap sahibi+1 yıl@gulboncugumm20 soruyu sen mi soruyrsun gizli mi?
2 tane mi kullanıcı aldın?
akrep degilim. ama akrep erkegi kızı hapseder hapsedince bil ki aşıktır. öyle hapseder ki nefes alamazsın. kurtulmak istersin nefret kin başlatırsın adamda- +1 yıl
Ben degilimmmm.. erkegi odun varya kizi hapseder eminim ama bazi akrepler hicc
Cevap sahibi+1 yıl@gulboncugumm20 o yüzen dengi dengine gitmek lazım
burcun akrep ile uyumsuzsa gerek yok
Soran+1 yılneyse asik olurlar mesela bir kizda? nesine baglanirlar? :)
Cevap sahibi+1 yılkişiden kişiye degişir bu durum
biri gamzesine biri gülüşüne biri hareketlerine biri bakısına
Soran+1 yılbidakka ama detay unuttum. bana ciddi bisiler istedigini söyledi ve annemede dedi annemlede arasi cok iyi.. buba ne dersin peki?
- +1 yıl
Bunlar cok tuaf surekli ilk adimi beklerler.. anlamiyorum artik
Cevap sahibi+1 yıl@gulboncugumm20 ilk adımı kızlar bekler cogu zaman
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇözemezsin alakası yok
010 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani?
Cevap sahibi+1 yılne zaamndır tanıyon
Soran+1 yıl3 ay ama iki kez gördüm :(((
Cevap sahibi+1 yıl3 görüşmede direk yatakta bulursun kendini
Soran+1 yılben böyle bir iliski istemiyorum ki. gercekten seviyorum kendisini 😒🙄
Cevap sahibi+1 yılama malasf sana yaşatacaklarını söylüyorum
Soran+1 yılnerden bukadar emin olabilirsin?
Cevap sahibi+1 yılyaşadığım için
Soran+1 yılhic mi asik olmazsinizsiz kardesimmmmm? bidakka ama detay unuttum. bana ciddi bisiler istedigini söyledi ve annemede dedi annemlede arasi cok iyi.. buba ne dersin peki?
Cevap sahibi+1 yılhikaye yalan dolan elde etme çabası konuşmak istermisn uzun uzun
- Aşk İlişkileri konusunda 29,7b cevap paylaştı.
+1 yılBurcla alakasi yok
010 Yorumla
Soran+1 yılozaman erkek beynini sorayim :)
- +1 yıl
Hoslanan belli eder surekli sana bakar etrafinda olur surekli konusmaya calisir
Soran+1 yılzaten beraberken gözleri hep bende ama is mesaja gelince orali olmuyor :((( onu anlamiyorum bende. mesela siz köhoslandiginiz bir kizi vedalasirken yanagindan mi öoersiniz yoksa sarilirmisiniz uzunca?
- +1 yıl
Sadece tokalasirim hoslandigimda olsa sirnasmam ama tabi samimiyete bagli hoslanan kisi mesajlarsir
Soran+1 yılilk tokalastik. vedalasirken sarildi bana uzun zaman görüsemicez cünki yurtidisindayim. ama mesajlasmior pek. is geregi de olabilir mesaj kutusu cok dolu bazen mesajim girmiyor bile. ama deger verse bakar diye düsünüorum :(
- +1 yıl
Bunlar bahane degil yurtdisinda kuzlarlada takiliyodur ya da baskalariyla mesajlasiyodur orda isler burdaki gibi degil
Soran+1 yıl:((( anlasildi tesekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim senden hoslanmiyo
Soran+1 yılhic mi asik olmazsinizsiz kardesimmmmm? bidakka ama detay unuttum. bana ciddi bisiler istedigini söyledi ve annemede dedi annemlede arasi cok iyi.. buba ne dersin peki?
- +1 yıl
onunki şeye benzemiş yurtdusında her haltı yiyeyim oraya gelince senle evleneyim madem ciddi neden mesajlaşmiyo seven insan nolursa olsun yazar ben yaptım ordan biliyorum çünkü
+1 yılÇözemezsin :)
011 Yorumla
Soran+1 yılyani birinden hoslandiginda karsi taraf bunu anlayamazmi? :)
- +1 yıl
anlamasını istediğimde anlar ancak ya da ne anlamasını istiyorsam onu anlar
Soran+1 yılyani gayet umursamaz :)
- +1 yıl
Öyle görünüp çözmeye çalışmanıda sağlayabiliriz :)
Soran+1 yılcok fenasiniz cokkkkk :)))
- +1 yıl
Ama gerçekten seninle ilgileniyorsa yaklaşacaktır
Soran+1 yılinsaaaaallaaah bakalim görecez :)))) mesela duygularini belli edemediginde inceden birine gönderme yaparmisin? söz anlamli müzik paylasma felan?
- +1 yıl
Belli etmek istediğim de ederim gerçi herkesin karakteri farklı
Soran+1 yılaynen. ben bir takip edeyim bakalim ne cikicak :)
- +1 yıl
Hayırlısı olur inşallah
Soran+1 yılinsallah amin saol :) sizede mutluluklar :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin burcun e
06 Yorumla
Soran+1 yılyengecim ben :))
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılbilginizmi var burclardan?
Cevap sahibi+1 yılAhh ahhj cnmm en cok ben anlarim seni
Cevap sahibi+1 yılAkrepler bu zamankar zor donem yasiyolar gini duydumm astrolijte
Soran+1 yılben hic anlamis degilim bunlari...
+1 yılBoğa versmk
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > AKREP BURCU ERKEKLERI BURAYA :))) Lütfen yardimci olun, hoslandigim erkek akrep... Oda hoslaniyormu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne