Şöyle düşün millet kanser oluyor ölüyor, covid olup ölüyor bubun geri dönüp eberji olmadan yaşaması mümkün mü, ölünce vücut hücrelere imha kodu yolluyor ve hücreler çürümeyi başlatır, zombi olayı mümkün deüil
Olmaz öyle şey. Beyin bunu çok ciddi aşamalarda yapar. Örneğin her delirdim diyen insan halüsinasyon görmez. Artık durum çok ciddi ve ileri boyuta geldiğinde olmamış şeyler görürler. Ben de küçükken cinlerden çok korkuyordum ama cesaretli olup korktuğum odaya gidip baktım sonra ses duydum mu sese doğru ışık açarak gittim. Baktım ki hiçbir şey yok. O zaman kuruntu yapmaya gerek yok dedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şöyle düşün millet kanser oluyor ölüyor, covid olup ölüyor bubun geri dönüp eberji olmadan yaşaması mümkün mü, ölünce vücut hücrelere imha kodu yolluyor ve hücreler çürümeyi başlatır, zombi olayı mümkün deüil
Özür dilerim ama komik geldi bir an görünce. Zombiler yok ve size zarar verecek tek yaratık yaşayan insanlar😀
Ya halüsinasyon görürsem
Olmaz öyle şey. Beyin bunu çok ciddi aşamalarda yapar. Örneğin her delirdim diyen insan halüsinasyon görmez. Artık durum çok ciddi ve ileri boyuta geldiğinde olmamış şeyler görürler. Ben de küçükken cinlerden çok korkuyordum ama cesaretli olup korktuğum odaya gidip baktım sonra ses duydum mu sese doğru ışık açarak gittim. Baktım ki hiçbir şey yok. O zaman kuruntu yapmaya gerek yok dedim
Teşekkür ederim
camdan falan da gelebilir en iyisi sen bazanın altına saklan
Etrafı göremezsem daha cok korkarım
of kızım manyak mısın ya
Evet
Aman bulunduğun yerden kalkma put gibi kal eger hakaret edersen sesini duyup seni yemeye gelirler
Korkmana gerek yok beyin yiyor onlar sende yok sanirim bisey yapmazlar sana
Hayır izlediğime göre diğer organları da yiyorlar
Benim canım acıdı
@fundaadiyebirii benim de
Oturunca bir şey yapmıyorlar
Endişe etmene gerek yok, zombiler beyin yiyormuş.
Hayır her organı yerler
Geleyim
Gelebilir