Sevgilimi aldattım, kendimi nasıl tamamen affettirebilirim? Lütfen yardımcı olun

merhaba ben sevgilimin ailesinin sert tepkileri yüzünden başkasıyla konuşmak zorunda kaldım çünkü bu çözümü kendime bir çıkış yolu olarak seçmiştim ama bütün herşeyi dürüst bir şekilde anlattım. keşke yapmasaydım ama kendimi sanki bir çıkmazda gibi hissediyordum. hep üzüntü üzüntü artık çok bunalmiştim. ama onu hiç sevmekten vazgeçmedim ve kaybetmekte istemiyorum. onu hiç üzmekte istememiştim ama oldu birkere. 4 yıllık bir ilişkimiz vardı halada devam ediyor ama ilişkide bir kere güvensizlik oldu mu ağzınla kuş tutsan yaranamazsın işte şu anda bizim ilşkimizde böyle sürüyor. ben elimden geleni yapıyorum herşeyi göze aldım onun için. her ne kadar da bana hissettirmese de bana hala soğuk olduğunu biliyorum ve onun istediği gibi olmaya çalışıyorum ama bu durumun düzelmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım lütfen bana yardımcı olur musunuz? teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
lütfen yardımmmm

Güncellemeler
+1 yıl
şu an ailesiyle bir problemim yok cünkü yaptıgım hataları yasımın kücüklügüne ve hayat tecrübesizligime veriyolar
Sevgilimi aldattım, kendimi nasıl tamamen affettirebilirim? Lütfen yardımcı olun