Ben hiç bir zaman havalı kızları sevmemişimdir öyle havalı havalı uçarken tüfekle vurup düşüresim gelmiştir hep 😉 az mütevazı olun ne bu hava ne bu ego ya 😡 sinirlendim bak 😈
Benim asık oldugum kadın tipi böyle kızlardır. Emin olabilirsin asil kültürlü erkekler daha cok boyle kızları severler, serseri capkın onla bunla takılanlar boyle kızları düşüremediği icin işi olmaz 😊 Böyle biriyseniz böyle devam edin heleki sarısınsanız birde hic sıkıntı yok demektir :)
Türkiyede kumrallıkla sarısınlık aynı sey gibi. Yani benim sevdiğim kisi de kumralla sarısın arası birşey ama tam anlattıgınız kız tipi... Bence guzel birisinizdir merak etmeyin erkekler cekiniyordur belkide yaklasmaya 😊
Sonuc olarak bu genelde erkeklerde bir dezavantaj, ama kızın girişken atılgan olmaması onemli değil, cünkü karşına biri cıkarsa emin ol seni sevdiği icin cıkmıstır atılgan kızların taliplilerinin niyetini anlamak kolay olmuyor kızlar acısından.. Sen hangi ilde yasıyorsun? Sıkıntı değilse söyler misin
Ya bana kızlar genelde kilo al falam diyor onla alakali da olabilir zayıfim 170 52 kiloyum sebep bu da olabilir ya da mesafeli duruyorum gerçekten dediğim gibi sakin yapim var mesela kızlar bazen hoslandiklari çocuk geçince sesli kahkaha atıyor az komik olan bişeyi abartıp guluyo dikkati böyle çekiyorlar heralde bilmiyorum ama ben bunu yapamam çok utanırim toplum içinde yüksek sesle gülemem vs vs bir de cok arkadasim yok. bu arada istanbuldayım ama küçük bir semtte oturuyorum
Anladım eger görmüş olsaydım seni dürüstce dışarıdan nasıl gözüktüğünü nasıl biri gibi geldiğini söylerdim 😊 Ama anlattıkların kadarıyla hala iyi bence boy kilo oranında güzel belki birkaç kilo alsan senin icin biraz daha güzel olur ama fitsin yani fit kisiler daha hos geliyor bana sahsen.
Masum diyorsun kadın 2 kişiyi öldürüp denize atıp partiye zor yetişmiş gibi bakıyor. Kadınsı diyorsun bu kadın kemik torbası gibi duruyor, kadında kalça memeler ele avuca gelecek az. Çekingen ve ağırbaşlı diyorsun, bunun için de kadının bir davranış sergilemesi lazım ama bu kadın olduğu yerde duruyor. Vidyosu yok mu bunun? Yani kısaca böyle kadınların Allah belasını versin, olmaz olsun böyle kadınlar ya. Hayırlı sahurlar efenim bu arada.
masum çekingen ağırbaşlı demişsin çıplak kadın koymuşsun. bunun neresi çekingen. ne var ne yok dökmüş ortaya :/
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kıyafete göre insan yargilanmaz bir basortulunun altından bile neler çıkıyor hiç göründüğü gibi olamayabiliyo . diş görüşe kıyafete göre bakarsan çok çok yanılırsn
Tamam melek degil ama şeytan dadeğil o ne oyle. var ya çok kotusunuz buraya badgirller resim atınca bile böyle şeyler soylemiyosunuz bugün herkes bana patlıyor ://
eğlencelik arayan erkekler için onlar fazla ilgi görüyor ciddi oluncada msaum kızlarla evlenir garip yanıda masum kızlar böyle her kızla yatmış her haltı yemiş erkekleri severler
Hayır ne alaka o tipler insanı korkutuyor bir kere. benim kadar olmasını bekleyemem bir erkeğin yani hiç sevgilisi olammais erkek imkansız gibi ama abartılı değilse geçmişi önemli değil ama barlardan çıkmayan badboy gibi biseyden korkarim ben
Benim için geçmiş önemli değil olmamışsa da önemli değil olmuşsa da ama senin bahsettiğin badboy tipo kötü yani korkunç biraz hiç böyle birine aşık olmadım ama büyük konuşmak istemiyorum duygusal biriyim ve çabuk bağlanan Kaman birisi olduğum için bilmiyorum belki bunu girmem zor bir ihtimal ama aşık olunca farklı olabilir bilemiyorum Scorpion :/
En İyi Cevaplar