26/27 yaşına gelmiş hiç sevgilisi olmamış güzel kariyerli bir kız hakkında olumsuz düşünceler olur mu, ne düşünürsünüz, sanırım bende buna adayım 2/3 sene sonra :/
Cevabın nedir?
Geçen annem kuzenime eş arıyor bir tanesi öğretmendi o yaşlarda tel numarasını verdi çocuğu görmeden yani evde kalma sendromuna girdiklerini düşünürüm diğer kuzenimde 35 yaşında falan kariyer yapmış bir kızı ayarlasammı diye sordu bana kız bir yerde müdür müş dedim ki bakmaz ona kariyerli kariyerliye bakar mantığı ile kuzenlerimi bekar kalmalarına ön yargımla yardımcı oldum belkide düğün hazırlıklarına başlıcaklardı annemin aklını çelmesem hahaha :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence normal değil nasıl dayandının öyle sevmek sevilmek aşk güzek şeyler nasıl tatmadın bunları o yaşına gelene kadar kendin mi istemiyorsun korkuyormusun bilmiyorum ama sevmek güzel birşey ama seviceğin kişide seni sevmeli oyüzden araştır biraz eğer sevdiğin kişiyi araştırırsan ortak özellikleriniz çıkarsa mutlu olursun benden söylemesi
03 Yorumla
Soran+1 yılÇook zorum, evleneceğim kişiyle olsun istiyorum ve ciddi düşünüyorum.
Kariyerimde olduğundan kendime denk bulamıyorum :/- +1 yıl
Evlenmek ciddi birşey zaten hele çocuk olması bakılması zor, ciddi herşey hayatta ama hep kadınlar çekiyor işte ayrılmak okadar kolay değil çocuğundan sevdiği kişiden. Bence ilk onla olsun diyorsan izdivaç programına çık en mantıklısı o çünkü bulman çok zor olur bence ciddi düşünene birisi izdivaçta ise insanlar başka boyutta gördükleri kişiye direk aşık oluyır ama sen olurmusun onu bilmem işte normal hayatta filmlerdeki gibi aşıklar çok az İstanbul'da oyüzden sen bilirsin tabi
Soran+1 yılİzdivaç programına çıkmak mı,,, yok düşünmüyorum o tip şeyler..
Hayırlısı ne diyeyim artık...
Gizli Üye(30-35)+1 yılMeraklanma okumuş anca evliliğe sira gelmiş derler bende o adaylar arasına girecem iki seneye kalmadan
03 Yorumla
Soran+1 yılBizim işimiz de zor gerçekten:/
Cevap sahibi+1 yılNapalim vardır bizim de kismetimiz o yaşlarda birisi işi elinde kariyeri birisi
Dert etme Allah yazmıştır birini alnimiza
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum, hayırlısı kader kısmet artık...
+1 yılBen dusunebilirim kimseyle anlasamadigini cekingen degilsen tabi
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
49Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Beklentilerini yüksek tutarsan tabi bulamazsın yanlış anlama ama bu sağlık sektöründe olanlar hep böyle oluyorlar özeleştiri yaptım İnşallah gönlüne göre birini bulursun
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet de 2/3 seneye tehlike çanları çalmaya başlayacak diye korkuyorum..
Gerçekten düzgün biri çıkmadı, yani beklentilerde yüksek ondan herhalde :/- +1 yıl
Aslında durum şu etrafında zor kadın olarak bir antipati olmuş galiba bu devirde evlenilecek adam zor kimse sorumluluk istemiyor bir de insan hayatı bu ülkede bir kalıba sokulmuş bir doktor atıyorum oto tamircisi ile evlenmez gibi sırf evlilik içinde zorlama kendini mübarek aydayız aç ellerini dua et Allahtan iste İnşallah gönlünce birini bulursun
Soran+1 yılYok yok şu an sadece gelecek konusunda endişeleniyorum zaman zaman hepsi bu...
Yani evlilik gibi bir düşünce halihazırda yok.. iyi dilekleriniz için teşekkürler:)
+1 yılGayet doğal bir şey. Sadece aradığını bulamamış diye düşünürüm. Ama bu konuda diretip de 30 lara uzanma. O zaman evde kalmaya aday diye düşünürüm :))))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçalışırsın kariyer yaparsın hayalındekı erkeklerle arkadaslık yaparsın ama kariyerin için ilişki kurmazsın ama sonra gider göbeği 35 cm dısarda olan muhittin abiye aşık olursun ^^
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun 😁
Böyle bir ülkede bir kadının yalnız kalmayı becermesi çok zor, helal olsun valla :D
10 YorumlaEl değmemiş hatun hakkında pekte olumsuz düşünce olmaz
012 Yorumla- +1 yıl
Ne demek o ya sanki mal aliyorsun siz kafayi takmissiniz nerden zevk alcaginiza
- +1 yıl
Hayir ben kendimi biliyorum. zaten iliski de ayni bence iliski yasamadan neler yapiliyor ona kalirsa sen rahatsin kadin rahatsiz yabanci ulkelerde ikiside rahat bence onlar daha mantikliymis hakketen resmen mal aliyorsun ya ne oluyor ellenince defolu mu oluyor ya da az mi zevk veriyor sana sen nasilsan kendin gibi birini iste yukseginide op basina koy
- +1 yıl
@Sherlock96 Gene işi kendi anlayacağın tarafa çektin ya seni tebrik ediyorum genelleme konusunda üstüne yokmuş
İLK olmak nedir bilir misin diye soracağım da şayet şu yazdıklarından sonra sorma gereği dahi duymuyorum Defolu Mal damgası vurmayı nasıl başardın cidden şaşırıyorum kendini bu kadar küçük düşürme. - +1 yıl
Hayir namusuma sen mi laf atcaksin ben yapmadim oyle bir sye buyuk konusmakda istemiyorum oylesiniz iste ilk olmak tabikide etkiler insani ve yanlis karar da verdirebilir karsindakininde ilki olman lazim bu yuzden
- +1 yıl
Sen once herkesin gorusune saygi duymayi ogren gercekleri suaturabilirisn ama vicdanini asla suaturamazsin bende desteklemiyorum evlenmeden iliskiyi ama erkek de oyle olmali hem yazdigin laf hic yakismamis bunu kadin olunca anlarsin sana da biri el degmemis dese gorurduk seni
- +1 yıl
@Sherlock96 Allah'ım sizi bana teker teker mi veriyorlar anlamıyorum?
Buraya çıkıp görüşüme saygı göstermeyip lafı kendi tarafına çekip saldıran sensin şimdi geçmişsin karşıma saygıdan vicdandan bahsediyorsun nasıl bir kafa yapısına sahipsin?
Bu görüşlerini seni dinleyecek kişilere sakla başkalarını rahatsız ederek bir yere gelemezsin benim hakkımda yorum yapmak sana düşmez haddini bil
Soran+1 yılArkadaşlar tamam sakin olalım, ben rahatsız değilim yorumdan 😁
Yanlış anlama yok yani, sakin olunnnn :)- +1 yıl
Cok guzel en azindan dediginden utanip cekildin el degmemis ne demektir ya belki iyi niyetle dedin ama sikti artik bu laf bende oyleyim bununla gurur duymuyorum normal bir insanim bende
- +1 yıl
Ben sonuna kadar saygi duyarim ama ne namusuma de de birine el degmemis el degmis dedirtmem
+1 yılTam tersine çok olumlu düşünürüm. Her kimse benim için çok değerlidir.
00 Yorumla
+1 yılOyle kız varsa bıze neden denk gelmıyor kı bıze denk gelenler de hep elını tuttugum bıle olmadı dıyıp baska seyler cıkıyor buda uzuyor ıster ıstemez:((
00 Yorumla
+1 yılYani Türkiye gibi bir ortamda :/ Nefeste mi almıyor ki :?
10 Yorumlahiçbişey düşünmem gayet normal karşılarım olması gerekende bu değilmi?
08 Yorumla
Soran+1 yılOlması gereken de bu bencede.. bazen kaygılanıyorum sadece hepsi bu aslında.
Soran+1 yılBöyle bir arkadaşım yok maalesef ki, türünün tek örneği olarak yaşamımı sürdürüyorum sanırım😀 zaten hep o yüzden kaygılarım var :/
Soran+1 yılZaten hep şu kariyerden kaybediyorum :/ sorun ben değilim ama sorun ailem, illaki istedikleri olacak.. Herşeyin hayırlısı.. kendini hiçbir zaman, karşındaki kim olursa olsun küçümseme.. hepimiz insanız. Herşey gönlünce olsun:)
Soran+1 yılİşimden memnunum gayet, dişhekimiyim.. Ama ailem illa doktor dişhekimi olsun diye ısrarcı.. maddiyata çok önem veriyorlar. Yani onların düşüncelerine karşı gelemiyorum, onları karşıma almayı hiç istemiyorum... Böyle olunca da ister istemez seçici oluyorum.. artık onlara devredicem bu tip şeyleri, hayırlısı olsun...
Karşısına hayırlısı çıkmamıştır allah yolunu açık estsin :D ama bu gün başka yarın başka hayatta bizin neleri beklediğini bilmiyoruz bak :D
00 Yorumla
+1 yılyok hayır düşünmem. ama kimse masum değildir sonuç olarak :) seçici olmakta iyi bir şey
00 Yorumla
+1 yılBöyle biri benim canım olur, sonra da hanımım olur. Ama daha denk gelmedi
00 Yorumla
+1 yılbenimde hiç sevgilim olmadı, korkma eğer kimse almazsa seni, bir el salla söz veriyorum evlenirim seninle.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYıllarca her haltı yiyip sözüm ona ellenmmemiş kız arayan puştların gözdesisin <3
13 Yorumla
Soran+1 yılHerkes dengi dengine ama öyle karakterde biriyle asla düşünmem, bu yüzden seçiciyim...
Cevap sahibi+1 yılSende ellenmemiş bir erkekle evlen
Soran+1 yılÇook zor öylesini bulmak... 😀
Hayırlısı artık..
24 yaşındayım sadece 1 sevgili oldu normal bişey 30 dan sonra tehlikeli ama
00 Yorumla
+1 yılOlumsuz değil çok olumlu şeyler düşünürüm. Geçmişinin temiz olması kadar güzel bir şey olamaz.
00 Yorumla
+1 yılHiç olumsuz düşünmem 2 3 sene sonra çal kapımı :) dur bu işler belli mi olur (izel şarkısı) :P
00 Yorumla
+1 yılvah zavallı demeyecegım ama aşkı yaşasın bır an once
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Niye olumsuz düşünülsün böyle şeyleri niye dert edersinizki kendinize
00 Yorumla
+1 yılseni yanlızlıktan kurtarmaya geldim taa izmirden ekle beni beklicem seni hemde bir ömür boyu:)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyoooo ama zor bir kız olduğunu sorunlu olduğunu düşünürüm ilk etapta
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor evet, ama elinde değil bu:/
Cevap sahibi+1 yılben mesela zor kızlarla uğraşmayı severim... onu hedef seçerim... ama her erkek böyle değil ki :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlumsuz olmaz sansım devam ediyor demek. 30_35 ndeki evlenmemiş erkek için :)
00 Yorumla
+1 yılhiç olumlu düşünmem. Ruh hastasıdır kesin
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür öyle bir durum yok..
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. 28 den sonra tehlike canlara calar o kiz icin😊
013 Yorumla
Soran+1 yılNeyse ona daha 4 yıl var 😁
Soran+1 yıl😢 benim elimde değil ki ama... seçiciyim birazcık ondan gerçi..
Soran+1 yıl😢 moralim bozuldu... inşallah evde kalmam ne diyeyim..
Bu ara bu düşünce kafamı çok meşgul ediyor..
Soran+1 yılÖyleyim de acele kararlar almak istemiyorum...28 oldum hadi evlilik olsun düşüncesinde değilim.. neyse seçicilik dozunu biraz azaltıcaz en azından öyle görünüyor:/
Teşekkürler yorumlar için :)
Soran+1 yılZaten vicdan en önemlisi, ama toplum işte beklentileri yüksek tutmak konusunda baskı yapıyor, hal böyle olunca da sonuç ortada :/ hayırlısı olsun artık ne diyeyim.. aileme paslıcam ileride sorun yaşarsam...
Soran+1 yılNe yapayım maddiyata ailem önem veriyor, artık nasıl bir evlilik yaparım bilemiyorum...
Zor gerçekten benim için :/
Soran+1 yılAmin , sağol...
Niye olumsuz düşünce olsun bu nasip kısmet işi🎀
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenimde geleceğim öyle olcak sanırım
40 Yorumla
+1 yılİmkansız gibi görünsede olanlar var
10 Yorumla
+1 yılvalla varsa öyle biri ben hemen talibim! :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı. bence erkekler için bulunmaz bir hayal
00 YorumlaAma sebep ne burda o önemli. Tanımak lazım.
05 Yorumla
Soran+1 yılGüvenememek ve seçicilik diyebiliriz...
- +1 yıl
Ne zamandan beri arıyor birini eğer bu zamana dek hep aramış ve bulamamışsa bir sorun vardır. illaki güveneceğin birilerini bulursun çünkü. Ama şu zamana kadar çok da aramamış son dönemde böyle bir isteği olduysa bu anlattığın karakterdeki kız illaki bulur zamanı gelmemiştir. Ben olumsuz düşünmem seçici olsun ne istediğni bilsin canımı yesin:)
Soran+1 yılŞimdiye kadar hiç istemedim, şu ara artık vakti geldi diye düşünüyorum... daha önceden böyle bir düşünce bile yoktu, kariyer okul hep onlara odaklandım. Hayırlısı neyse o olsun artık..
Yorum için teşekkürler:)
Soran+1 yılÖyle sende benim izimden gel, kafam rahattı hep şimdiye kadar :)
+1 yılTipsizin tekidir herhalde.
04 Yorumla
Soran+1 yılYok gayet güzel bu kız
- +1 yıl
Utangaçtır o zaman birde herkese güvenmiyordur iyide yapıyor aferim ona. Büyük olmasa evlenme teklif ederdim. :D
Soran+1 yılEvet güven sorunu var :/
- +1 yıl
Olsun olur öyle ya herkesin vardır bir kısmeti.
+1 yılKimseye güvenmemiştir
10 Yorumla
+1 yılbunu s. ken olmamıştır evlenilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. olumsuz bir düşünce olmaz
00 Yorumla
+1 yıltürünün tek örneği :)
10 Yorumla
+1 yılyok artık derim nerde büyüdün abla
00 Yorumla
+1 yılKeşke herkes senin gibi olsa ya..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. yoo bence ole olması lazım herşeyin ilki iyidir
00 Yorumla
+1 yılAt yalanı sev inananı deyip geçeriz
01 Yorumla
Soran+1 yılValla sen inanmasanda var böyle düzgün insanlar.. tercih meselesi.
+1 yılBir erkek için en iyisi, ilk göz ağrısı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Olabilir neden olmasın
00 YorumlaYaş hikaye önemli olan potansiyel o da uzun konu
00 Yorumla
+1 yılTercihtir bir anlam yüklemem
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel şeyler düşünürüm sen bile şaşarsın
00 Yorumla
+1 yılBu durumlar öncelik ve tercih meselesidir.
00 YorumlaAcaba kimseyi sevmemiş mi derim icimden
00 Yorumla
+1 yılsevgilisi olmamış kız candır
00 YorumlaNe diye olumsuz düşünsünler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılkardeşime gelin edelim seni öyleyse
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkariyerine bakarım ;)
014 Yorumla
Soran+1 yılDoktorum :/ yeterince kariyer var bence.. fazlası da zarar, kendime denk bulamıyorum...
Cevap sahibi+1 yılakademik olarak benden üstünmüşsün napalım. ama sosyoekonomik durumda iyi seviyedeyim :)
Soran+1 yılİşte keşke az yapsaydım şu kariyeri birde uzmanlık derdi var, uzmanda olunca daha zoor :/
Cevap sahibi+1 yılYa yokkk akademik ustunlugunden bahsettim :) bir yuksek lisans yaparim durumu esitleriz. Sosyo ekonomik konumu napicas. Ben manyak elit birisiyim 😛🤓
Soran+1 yılNeyse pek olumsuz düşünce yok bu durumumla ilgili... gelecek kaygılarım şimdilik sustu sanırım :D..
Cevap sahibi+1 yılAynen aynen birazda para biriktir alirim seni 🤑🤑🤑
Soran+1 yıl:P olduuu , alman usulü bir evlilik gerçekleştirmeyi düşünüyorum ileride 😂
Şaka bir yana insanlara güvenim yok benim pek, kariyerim için mi, yoksa benim için mi ne için bana değer veriyorlar hep şüphe içindeyim... Herşey gönlünce olsun gizli kullanıcı elit insan :D
Cevap sahibi+1 yılEywallah, senin icinde.. Benim hep " insan ariyorum insan" diyen felsefeye inanmisimdir. Ve yine kadinlarin param icin yanimda durduklarini dusunuyorum. Kacin oylelerinden 🤓😎😏
Soran+1 yılO zaman denginizi bulun sizde, neden göz göre göre böyle birşey yaparsınız ki...
Evet maalesef hem kadın hem erkek de bu var... para için yapılmayan şey yok bu dünyada.. sizde kaçın öylelerinden.. Ben öyle yapıp huzurlu bir yaşamı tercih ederim, sahte bir evlilikden ziyade...
Cevap sahibi+1 yılIste kimin oyle oldugunu ayirt edemeyecegin kadar iyi oyuncular var anladin.
Soran+1 yılEn iyisi sizde evlenmeyin , kesin çözüme ulaşmış olursunuz😁
Evet çok iyi oyuncular var farkındayım, zor işler bunlar gerçekten, ailenin düşünceleri çok önemli bu tip konularda, sanırım görücü usulü evlilik yapıcam :/
Cevap sahibi+1 yılAynen bende para cokomel egrisi yapicam evlenmemek en mantiklisi ;)
Hanginalanda uzmanlasnayi dusunuyorsun.
Soran+1 yılDiş hekimiyim ben, ortodonti düşünüyorum, o olmazsa da herhangi birini mutlaka yaparım.. 8 tane daha alan var..
Cevap sahibi+1 yılHeaa bende tip sandimdi ortodonti iidir ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBulsam nikahına alırım etraf kaşar dan geçilmiyor
00 Yorumla
+1 yılyandıkkkkkkkk
10 Yorumla
+1 yılEvde kalmış
00 Yorumla
+1 yılİyi düşünürüz.
00 Yorumlaolumlu düşünce olur
00 Yorumla
+1 yılNeden olsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıkıntı yok.