Bu kız hakkında ne düşünürsünüz. Kız çirkin değil üniversite mezunu meslek sahibi. Sevgili olmak iateyen evlilik isteyenler de oluyor. Ama işte karşılıklı hoşlanma durumu olmuyor bir türlü. Kız şu yaşına kadar hiçbir şey yaşamamış. Bir kızla tanıştınız durumun bu olduğunu ilk öğrendiğinizde ne düşünürdünüz ve bu saatten sonra sevglisi olursa ne gibi vi öneride bulunmak istersiniz? Bu yaşına kadar sevgilisi olmaması yaşayacagı ikişkiyi etkiler mi?
Cevabın nedir?
ilk olarak toplumun ne dsündüğünü tittir et. (mesela ananeme göre ben 14 yasından ber evde kalmısım jfkgjf) arayınca sevgili bulunmuyo. olcak gibi olan biri varsa bir ara karsına cıkar zaten. bu zamana kadar sevgilin olmaması evet sana biraz sorun yaratr. karsındakını ve ilişki dnamiğini cözme konusunda zorlanabilirsin. ama erkekler cok da kompleks varlıklar değiller genelde o yuzden hemen cözersin sıkıntı olmaz. (heteroseksüel olduğun varsayımıyla söyledim bunu) karşındaki de iyi niyetli biriyse no problemaa. rahat ol
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim canm sağol
En İyi Cevaplar
+1 yılHayir hic iliskisi olmadigi icin ilgi hosuna gider geri cevirmez ukalalik yapmaz cok ince ve kibar davranir ama kisilik onemli yinexe
10 Yorumla
Bu yaşına kadar olmaması bu saaten sonra olmayacağına işarettir güzel insan sana bir söz bak bundan sonrada olmayacaktır sevgilin belki olur ama yurumeyecektir pek fazla görücü üsülüde yok dersen 35 yaşında dul kalmak nasıl bir duygu yaşarsın bir gün..
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu yaştan sonra olmaz?
- +1 yıl
hiç yaşamadığın için alışkın değilsindir.. veya bu kadar güvendiğinden hep kendine denk birini arayacak gözlerin bak kendin demisin okumuşum meslek sahibiyim güzelim ve olmadı kimse bu saaten sonrada beklemen yanlış sen için en doğrusu eş dost akrabalardan bakacaksın kendne koca adayı cafede sanalda parkta tanıştığınla asla bir yola çıkman imkansız
Soran+1 yılSanaldan güvenmem zaten. Kendimi yüksekte gören biri değilim asla. Sadece kendimi anlatmak için dedim. Çok güzelim diye ortalarda gezmiyorum tabiki. Tamam manken gibi değilim. Kendime objektif bakabişiyorum. Güzelim beğenilmicek gibi değilim ki beğenenler oluyo zaten. Sadece denk gelmiyo
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bişey düşünmem
Yaşayacağı ilişkiyi elbette etkiler ama bu iyi ya da kötü bir etki mi olur bilinmez
Yani eğer sevebileceği birini bulursa geçmişte olmamış şeyleri düşünüp fırsatını tepmesin derim 😉11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊😊
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
43Cevap
niye etkilesin, erkeklerin geneli evlenmek için senin gibi birisini ararlar, ancak şahsen ben bir erkek arkadaşının olması gerektiği kanaatindeyim, konuştuğun kişinin evleneceğin kişi olması şart değil, evlenmeyedebilirsin, ama bir erkek arkadaşın olsun bence.
13 Yorumla
Soran+1 yılBence de olsun istiyorum ben de denk gelmiyo inşallh
Soran+1 yılTamam teşekkür ederm
Etkilemez. Bence bir şey değiştirmez. Sadece daha önce sevgili ilişkileri olan bir birey ile biraz anlaşması sıkıntılı olur. Çünkü nasıl davranacağını bilmez. Ama herkes anasının karnından doğar doğmaz öğrenmiyor bu şeyleri. Sabredecek birisi veya seninle her şeyi ilki yaşarmış gibi yaşayan veya harbiden ilki yaşayan birisi gerekli.
10 Yorumlatabi ki kişiden kişiye değişecek birşey ama ben bir kızın veya erkeğin cinsel birlikteliği çay içmek kadar basitleştirmemesi taraftarıyım.
Yani demek istediğim , hergün ilişkiye girenler var bu yüzden bu yaşına kadar kendini korumuş olmanı takdir ediyorum arkadaşım seni yazdıklarından anladığım kadarıyla eline fırsat geçse bile hayatının aşkını beklerdin diye düşünüyorum11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. 26 yaşına gelmiş ve üniversite okumuş ve hiç sevgilisi olmamış enteresan.
19 Yorumla
Soran+1 yılBence de ama öyle gelişti
Soran+1 yılO tarz biri değilim işte sevgili olmam için gerçekten sevmem lazım
Soran+1 yılYok be benimlede birlkikte olmak isteyenler vardı tabi. O zamnda vardı şimdi de var ama ben anlatamıyormki kendimi. Her peşimden koşanla birlkte mi olayım. His diyorm aşk diyorm. Denk gelmiyo diyorum
Soran+1 yılAynen durum bu
Soran+1 yılEvet öyle düşünüyorum bazen
Gelde böyle birini bul bende senin gibiyim iç sevgilim olmadı bu sene teklif ettim oda olmadı hayatımda hiç kimse olmadı böyle kız buldunmu omuzunda taşıcan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKariyerine odaklanmış olarak bakarım
Bu zamana kadar olmaması bence olumsuz etkilemez ben senin gibi sevgili bulsam sevinirim beni seçti diye
Yanlız hiç hoşlandığın kimse olmadı mı111 Yorumla
Soran+1 yılOldu evet tabiki sevöiştm bir kereainde yıllar yıllar sürdü hatta üniversite boyunca twk onu sevdim ondan dönüp kimseyede bakamadım. Ama o karşılksızdı. Herkesi reddettm o yüzden. Birini severkn başkasını düşünemiyorm bile. Ondan sonrada çgelenler oluyo ama ben sevemiyorm yani
Cevap sahibi+1 yılTesadüfe bak bende lisede bir kıza aşık oldum onu severken bir sürü sevgili olma fırsatım oldu ama ben istemedim ama artık unuttum ve yoluma bakıyorum ve kafama uyan biri bulursam kaçirmak istemiyorum
Peki hala unutamamış olabilir misin
Soran+1 yılYok ya unuttum uzun sürdü unutmam bile. Başka şehirlere ayrılınca ancak o da yine 2 yıla kadar sürdü görmeden. Ama geçti üstünden baya başkasını sevmeye hazırım. Ama arada aklıma geliyor tabiki evlenmiş bu arada. Ama tam olarak her şeyiyle aradığım gibi biriydi görünüş olsun görüş aile kültür her şey tam olarak uyuyordu ama olmadı
Cevap sahibi+1 yılÜzülme artık boşver öyle biri bulunca evet unutmak gerçekte çok zor kafana göre birisi illaki vardır çevrende şu an yoksada illaki çıkar o zaman gelince görüş ve samimi arkadaş gibi hareket et kafalar uyunca zamanla zaten sevgiliye döner iş
Soran+1 yılİnşallah dediğin gibi olur, öyle davranırım teşekkür ederim.. çok sağol yorumların için
Cevap sahibi+1 yılOlur tabi merak etme senin sorunun o kişiyi unutamamak mış bence inşallah sana değer veren biriyle evlenirsin böyle düsünen birisinin mutlu olmasını isterim rica ederim ne zaman soruların yardımcı olmaya çalısırim
Soran+1 yılBelki de haklısın.. çok teşekkür ederim hepimiz mutlu oluruz umarım çok sağol
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim çok iyisin ya sanalda olsa ablam olurmusun yaşım 23 takip edermisin
Soran+1 yılGizlisin😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılÇıktım gizliden 😀
Soran+1 yılTamam
+1 yıl27 yaşında hiç sevgili olmamış erkek durumu tuhaf evet bu erkek benim hahaha güzel kardeşim felan degilim sadece sevgili mevgili cok umrumda değil o kadar
10 Yorumla
+1 yılhem avantaj hemde dezavantaj durumun, bu karşındaki erkeğin senden beklentisine bağlıi senin gibi kızla evlenmek isteyende olur, seninle zaman geçirmek sana ilkleri yaşatmak isteyende , bu senin karşındakini tanımana bağlı, benim görüşüm şu ilkleri yaşayacağın iiçin bende ilk olsaydım kabul ederdim, ama boşanmış bir erkeğim. yine kabul ederim ama siz benim gibi birinden korkarsınız
00 Yorumla
+1 yılHerkesin sevgilisi olacak diye bir kaide yok zaten.
10 Yorumlahayır bir sorun olmaz benim için hatta sevinirim bile ilki olduğu için ama düşünürüm hep doğru mu acaba dedikleri veya neden olmadı diye kafamı kurcalar hep
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbence kesin bir eksiği vardır fiziken yoksa 26 ve sıfır imkansız
14 Yorumla
Soran+1 yılBir eksiğim yok kimse inanmıyor kesin sevgilin vardır diyolar. Ama ben aşk istiyordum hep. O da olmuyo kolay bir şeyler hissedemiyorm 1 kere aşık oldum o da olmadı zaten daha da yok. Sevmediklerimle nasıl birlkte olayım
- +1 yıl
Bosversene 26-0 hic mac olurmu
- +1 yıl
Fiziginde kusur vardir belki
Soran+1 yılYok be fiziğimde iyi. Ne fiziktekiler evleniyor.
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. sevgilisi olmasada bazı seylere acıkmı? kimisi var kendini herseye kapatıyor sonra evlenince de sorun yasıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüksek standartlarıyla korkutucu bir profil gibi...
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden korkutucu
Cevap sahibi+1 yılKimleri görmüş beğenmemiş beni niye beğensin? Yani yaklaşıp iletişim kurduğumda ben kimleri reddettim sen kimsin be egosu olmayacağı ne belli?
Soran+1 yılYokk be çok değişik bakış açın varmış
Cevap sahibi+1 yılÖzetle kötü çocuklar yine kazanır...
Hiç olmamış kız, hiç olmamış erkek. İyidir, candır. İnşallah olmasın da sevgili ne olursa olsun "helal" olsun.
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir kız bulsam evlenirim be sen ne diyorsun 😂
16 Yorumla
Soran+1 yılVayyyyyyy
- +1 yıl
Var mı gerçekten 🙃
Soran+1 yılBen varım
- +1 yıl
Şaşkınım ama sakınlığım gecince evlenebiliriz 😉😊
Soran+1 yılTamam 😁😁😁
- +1 yıl
Bak tamam dedin bırakmam seni daha 😊😊
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç negatif bir sey olmaz azizim. Rahat olunuz. Nasip.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnşallah 25imden sonra sizin gibi biri çıkar hem ben onu hemde o beni çok sever ve evleniriz benim yaşım 20 25ime kadar kimseyi istemiyorum artık
10 Yorumla
+1 yılGünümüzde zor bulunur böyle temiz kız. Evlenilir bu kızla
10 Yorumla
+1 yılBirşey düşünmem herkesin sevgilisi olucak diye bir kaide yok
10 Yorumla
+1 yılBen peşini bırakmazdım senin. Ama malun piyasa boxuk guvenip inanmak zor olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence harika, nesli tükürmek üzere olan hayvanlara gösterdikleri ilgi gibi ona ilgi gösteririm
111 Yorumla
Soran+1 yılGerçwkten mi
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
Cevap sahibi+1 yılFabrikaya eleman mı alıyoruz tecrübe isteyim 😅
Soran+1 yılYaaa güzelmiş bu
Cevap sahibi+1 yılNickin ne senin 😄
Soran+1 yılNeden 😊😊
Cevap sahibi+1 yılGörmek için 😅
Soran+1 yılMerak mı ettin 😊😊
Cevap sahibi+1 yılEvet 😏
Soran+1 yıl😊😊
Cevap sahibi+1 yılTakip atsana ya da yaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılPardon benden mi bahsettin? Okuyunca kendim paylaştım sandım :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenın gibi ilişkiyaşamayan insanlar bulmak zor karşı taraf hazine bulmuş gibi olur bunu belirtiyim günümüzde senın gibi olan çokaz kişi var şanslı hisset güzel kız ve hayatı akışına bırak.
00 Yorumla
+1 yılSenin 30 luk versiyonunum. Anlıyorum seni
113 YorumlaSenin niye olmadı
Soran+1 yılKaderdaşım 😊😊
- +1 yıl
Zalımlar
- +1 yıl
Senle tıpatıp aynı durumdayım. Nolacak halimiz bilmiyorum. Şansımız mı yok. Evet diyebilecegimiz biri çıkmıyor😊
Soran+1 yılAynen öyle tam olarak. Şansızız herhalde ya da hayırlısı böyle. Ama turnayı gözünden vurmamız gerek 😊😊
- +1 yıl
Ben 30 uma geldim vuramadım daha. İnş sen vurun😊 Öylesine iş olsun niye kimseyle evlenemem ya da sevgili olamam da. Umudum azalıyor. Hayırlısı olsun diyelim😊😊
- +1 yıl
@mrt--t Ben bunla evlenirim demediğim biriyle sevgili olmam. Ha sevgili mi oldum. Belli bir saygı ve ciddiyet cercevesinde olur. Sevgilikte uzamamalı. Karşıdaki erkegin niyeti evlilik değilse de belli eder kendini. Biz de postalarız.
- +1 yıl
@thebigbangtheory__ bu kadar keskin olursan kolay kolay kimse ile konuşamazsın, şahsen ben seni görsem beğensem ama bu düşüncede olduğunu bilsem veya farketsem kesinlikle yanına yaklaşmam, çünkü nasıl bir tepki alacağımı kestiremediğim bir işe girişmem ki erkeklerin çoğunluğu da böyledir.
- +1 yıl
@mrt--t benim yanima yaklasacak erkek ciddi niyetle yaklassin. Zaten tanisma flort sevgilik asamasinda anlasilip anlasilmayacagi sevip sevmeyecen belli olur. Ona göre evlilige yol alirsin. Takılalım da belki evlilikte olur ya diyen biri yaklasmasinda zaten
- +1 yıl
thebigbangtheory__ bende onu diyorum, evlilik niyeti ile yaklaşmak için bile çekinir insan, belki anlaşacağız belki anlaşamayacağız ama konuşmadan bunu bilemeyiz, bu yüzden biraz yumuşak olmak gerek bence... evlilik amacıyla konuştuğun ya da konuşacağın biriyle evleneceğinin garantisi yoksa gereksiz ciddiyete de gerek yok bence
- +1 yıl
Ben gayet ılımlı sevecen biriyimdir. Ama bazı konularda kırmızı cizgim var. O konuda saygı duyulduğu sürece konusulur cay kahve içilir. Olursa olur olmazsa olmaz. Neyse sorana surekli bildirim gidiyordur rahatsiz etmeyelim. İyi günler
+1 yılSevgili olmam. muhtemelen direk evlenirim. 😀
11 Yorumla
Soran+1 yıl😎😎😎
+1 yılÖyle hiç sevgilim yok diye düşünme bence xd Doğru zamanı beklemek en iyis diye düşünüyorem xd
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben 28 yaşındayım hiç sevgilim olmadı olması için uğraşmadım
10 Yorumla
+1 yılsoğuktur..
hayır etkilemez..
sadece güvenmede problem yaratır..00 Yorumlasenin gibi kızlar kaldı mı gel sarılalım
16 Yorumla
Soran+1 yıl😊😊😊
Soran+1 yılİnşallah öyle olur
Soran+1 yılEvenmeyeyim mi
+1 yılistemiyodur ne var bunda
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Arayıpta bulunamayan türden bir bayan
15 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi düşünüyorsunuz kötü değil de iyi bir durum öyle mi
Soran+1 yılHmm şanslı o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. bazı kişiler için ideal
10 Yorumlaİlişkiler kukla üzerine kurulmaz
10 YorumlaBEN.. AMA BOYLE IYI YA
10 YorumlaSen eşittir ben
14 Yorumla
Soran+1 yılAynı durumda mısın sen. Ben de dünyada türnün tek örneği oldugumu sanıyodum😁😁
Soran+1 yılSorunlu muyuz. Ne gibi
+1 yılherkesin evlenmek istediği kız işte bu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabazalar dolmuş buraya hemen
10 Yorumla
+1 yılSen misin yoxa bu kız 😃
10 YorumlaNormal konuşurum
Muhabbet akıyorsa devam ederim10 Yorumla
+1 yılMüslümanın sevgilisi olmaz zaten
10 Yorumla
+1 yılSanırım inanmam 🙅🏼♂️
10 Yorumla
+1 yılAllah bahtını açık etsin sabretsin çıkar biri
10 YorumlaSanssiz benden de sanssiz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karsina dogru insan cikmamis benim gibi
00 Yorumlaharika bence
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBiraz kısmet işi bu işler
10 Yorumla
+1 yılEtkilemez ama beni neden engelledin
05 Yorumla- +1 yıl
Hıh
Soran+1 yıl😊😊
- +1 yıl
Ne oldu :)
Soran+1 yılHiçbir şey😊
- +1 yıl
Napion
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılay ne kadar cahil bu yasina kadar
00 Yorumla
+1 yılİsterler canım seni
10 Yorumla
+1 yılBilemedim ki şimdi
10 YorumlaYoo etkilemez normal
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo sensin galiba :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorunlu olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılİlginç
10 Yorumla evlenmelik kız
10 Yorumla
+1 yılSorun olmaz
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!