Ailemi sevmiyorum artık...

annem herşeyde beni suçluyor bugune kadar bir kere bile hatasını kabul ettiğni görmedim sürekli bana karsı babamı dolduruyo senin kızın öyle senin kızın böyle sankı kendisi üvey annemmis gibi davranıyo babamda bazen onun gazına geliyor olur olmadık seylere bağırıp cağırıyo cok azarlıyo tersliyo sürekli sen aptalsın senden bir halt olmaz gibi seyler söylüyo özellikle babam cok kendini beğenmis biri annemin ağzındanda küfür hakaret eksik olmuyo neyimi gördüler bilmiyorum asla dısarı cıkıp arkadaslarımla gezmeme birinin doğum gününe gitmeme erkek arkadaslarım olmasına müsade yok. hersey onların istedği gibi olacak onların istediği sekil giyinecem onların istediği yerlere gidecem onların sevdiği seyleri seveyim istiyolar..anneme bazen anne bile diyemiyorum hemen bağırıp tersliyo sürekli hakaret ediyo evde bütün işleri bana yaptırıyo üstüne benim yediğim fırcayı kımse yememistir hicbir sosyal aktivteye katılmama izin yok. 7/24 evde oturup onlara hizmetcilik yapıp laflarını yiyorum oturuyorum yerimde buda beni dısarı yönlendiriyo tamam mesele onlara hizmet etmek değil ama beni hizmetci gibi kullanıyolar köleymisim gibi davranıyolar onlar yüzünden psikolojım bozuldu asla ama asla ikiside hatalarını kabul etmiyolar annem sürekli baskalarının yanında benı rezil ediyo kücük düsürücü seyler söylüyo yemin ederim bazen eve bile gelmek istemiyorum hic bilmediğim yerlere gitmek istiyorum.ailem beni daha cok arkadas ortamına sürüklenmeme yönlendiriyo ister istemez.ne yapayım arkadaslar ?
Ailemi sevmiyorum artık...