Depresyondan sonra karakterim değişti bu normal mi nasıl tekrar eskisi gibi kendim olurum?

Suana kadar hep olumsuz şeyler yaşadım bundan bir süre önce hepsi üst üste geldi bu yasa kadar bir sevgilimin olmaması bu sene olucagini hayalini kurup hersene eli boş kalmanın verdiği acı ve üst üste gelen sağlık problemleri berbat geçen Üniv sınavım ve olmam gereken ameliyat vs depresyona girdim herseyim kaybettim hep agliyodum ve cok buyuk bir fiziksel acı hissediyodum vücudum da fazla kastigim için. sonra yavaşça ağlama falan bitti dışarı çıktım bu sefer karakterim değişti çok tuhaf geliyo aglayamiyorum beni uzuyor düşünüyorum ama aglayamiyorum bir de salak salak konuşuyorum ve buna hakim olamıyorum eve gelip düşününce bir de çevrem uyarınca farkettim saçma sapan konuşuyorum her cümlenin sonunda salakca gülüyorum vehiperaktif hareketler yapıyorum sanki aşırı tepki gibi patavatsiz ama normalde tam tersi kibar sakin çekingen biriydim ağır başlı espiri yapiyodum ruhsuz değildim ama yerinde ve normal şekilde ve hafif melankolik bir durusum vardi simdi oyle degil daha tuhaf bilmiyorum niye böyle oldu bu normal mi dışarıda sosyal çevrede kendimi kontrol edemiyorum nasıl eskisi gibi olurum
Güncellemeler
+1 yıl
Kendi karakterime nasıl dönerim yine
Güncellemeler
+1 yıl
❇❇❇❇
Depresyondan sonra karakterim değişti bu normal mi nasıl tekrar eskisi gibi kendim olurum?