Sizce ben gurursuz muyum? Artık biz tamamen ayrılmalı mıyız?

1 gün önce her yerden sildim terk ettim. Ama ayrılık silmek o kadar laçka oldu ki takmadı. Ki kendisi de diyor artık bıktım tükendim diyor. Yani cidden takmadı. "Nasıl olsa pişman olcan" diyor. Evet pisman oldum ama neyse. Konustuk ettik ama yine hani kendini savundu ne var bunda hesabı. Ertesi gün dedim herhalde arar hani. Mesaj atmıstır. Hep benden bekler yine benden beklemis. Hem mesaj atmamıs hem de twitterdan bir kız arkadaşıyla siyaset muhabbeti yapmışlar. Ama kısacık hani. Kızın da sevgilisi var. Ben 2 senedir bunu hep uyardım twitterda hiçbir kızla konısmıcaksın diye. Mesafe olcak. Hep kavga ettik bu yüzden. Dediklerimi yapmamasının sebebi sanırım, bu huyumu yontmaya calısmak. Çocuk "A" bile yazsa kavga çıkarıyordum bana göre "A" bile yazamaz. Neyse beni takmamıs mesaj atmamıs baktım hiçbir şey olmamıs gibi hayatına devam ediyor. Öfkeden gözüm döndü naptım nettim hatırlamıyorum. Gittim kızın sevgilisine mesaj attım tehtit etmisim o sevgiline soyle bilmem ne bilmem ne diye... Kız da sevgilime yazmıs uzun bir mesaj. Yanlıs anlasılma oldu kardesim felan bilmem ne. Sevgilimde salak gibi bu yasanan tatsız olaydan dolayı ozur dilerim demis. Yok rezil ettin beni de kendini de diyor lan onlar kim? Gittim bunun yanına,1,5 saat yol sürüyor,1,5 saat ağlayarak geçti. Bana diyor ki gelme iftar vakti eve gitmis bu. Ben 24 saattir açım para almamısım, hastayım nasıl usuyorum. Parkta bunu bekliyorum. Agzına sıcmak icin. Tabi hala ağlıyorum. Bekle bekle üşüdüm bayılcak gibiyim. Bir baktım pcye girmiş. Ulan dedim ben seni bekliyorum, aradı beni sayıyorum ama nasıl. Geliyorum diyor gelme diyorum kapatıyorum tekrar arıyor öyle baya atıştık ama nasıl ağlıyorum. Sonra tam gidicekken yine dedim ki "Seni silmekle ne kadar iyi bir karar yaptığımı anladım, vicdansız" dedim. Aç susuz beni 2 saat bekletti orda. Sonra ben giderken tam geliyorum gitme dedi. Salak gibi gitmedim işte. Geldi bağır çağır ilk defa bana oyle bağırdı cocuk artık cinnet gecirmis.
Güncellemeler
+1 yıl
Biz 2 senedir beraberiz. Olayları abarttığımdan dolayı, artık bıktım bilendim diyor artık umursayamıyorum seni takamıyorum bak gelemedim bile yanına diyor. Ağlamama orda durmama bile "Hırsındandır" diyor. Neyse işte öyle yemek yedirdi hırka aldı etti sonra bindirdi geldim eve, biraz evde de konustuk. Ama ben artık yok ya olmaz diyorum. Kendim için diyorum hem benim hayatım mahvoluyor hem onun. Çünkü ben hayatım da bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum hemde çok içten. Mendil felan verdiler o derec
Güncellemeler
+1 yıl
Size 2 sene içinde ettiğimiz kavgaları yaşadıklarımızı anlatsam oha dersiniz. Borderline hastasıyım bilen bilir, bilmeyen içinde şöyle diyiyim psikolojik sorunlarım var öfke kontrolüm vs vs. Yani ben bilerek yapmıyorum arkadaşlar gerçekten, her şey istemsiz ve elimde değil. Çok yakın zamanda evet doktora gidicem. Ben buna bıcak bile cektim. Bugun de karsımda agladı, güvenmiyosan neden benlesin dedi. Ben onun degismesini istiyorum ama sanırım asla olmıcak.
Sizce ben gurursuz muyum? Artık biz tamamen ayrılmalı mıyız?