Kız arkadaşımı mesleği yüzünden bırakmak üzereyim

30 yasındayım.Kendi çapında büyük bir firmanın sahibiyim.Kız arkadaşım ise 29 yaşında ve hiç çalışmamış.2 gün önce ise girdim dedi.Bugün ayrıntılı konuştuk ve garsonluk yaptığını söyledi.Açıkçası her mesleğe saygım sonsuz.Fakat benim yanımda ki bir bayanın bu mesleği yapmasını kendime yediremiyorum.Misal dışarıda birisi bizi gördüğünde vs aa sen şurda garson değilmiydin dediği anda ben kendimi bitmiş hissederim.Ona çalışmasını söylemiştim çünkü benim beraber olacağım kişinin kesinlikle sorumluluk sahibi olması lazım.Fakat böyle bir mesleği de kabul edemem..Sonuçta onu kıramam illa ki bu nedenden ayrılıyoruz diyemem.Fakat bu şekilde de devam etmeyi düşünmüyorum..

Sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
kendisi 4 yillik uni mezunu muhendis..en cok ta bana koyan bu zaten..kisilik olarak pek fazla gelistirememis kendisini..daha once ki iliskilerimde oldugu gibi yine insanlari uzmemek icin ayrilmayayim diye diye kendimi bitiriyorum.Once ki iliskim 1 senede bitmesi gerekirken 4 sene dayandim.Su an bu size sordugum soru yasadigimiz sikintilarin sadece bir tanesi..ne yapsam bilemedim..
Güncellemeler
+1 yıl
Madem beni yanlis anladiniz ayrintili yazayim.En basta her iliskimde oldugu gibi karsimda ki insani daha iyi tanimak icin maddi durumumu gelirimi gizledim.Bu da o zaman calismiyordu.Buna ragmen calismanin oneminden vs bahsettim.Kendisi de benim buldugum islere dahi gitmedi cunku etrafimda baya bir is veren mevcut.Ardindan benim hakkimda ki maddi gercekleri ogrenince bu,evlilik planlari yapmaya basladi.Ve 1 aydir da is bulma olayini baya siklastirdi..Sonunda da boyle bir is buldu..
Kız arkadaşımı mesleği yüzünden bırakmak üzereyim