selam herkese nereden başlasam...çok dertliyim...bundan birbuçuk sene önce eşimle evlendik ve bi oğlumuz oldu şu an 4aylık tatlımıı tatlı boncuk gibi maviş gözleri var...ikiz hamileliyim vardı diğerini kaybettim hala çok üzgünüm unutamıyorum...gelgelelim eşimle sorunumuza eşimin daha önceki evliliğinden iki kızı var,ben bu çocuklara hiç bi zaman karşı olmadım...eşim defalarca mahkeme açtı çocuklarını görebilmek için şayet ki karşı taraf hiç bi şekilde anlaşmaya gelmiyor...eşimde sürekli üzüldüğü için dert ettiyi için dedimki olayları biraz akışına bırak,oda sonuçta bi anne belki vijdanı olur dedim çünkü sürekli bu mahkemeler maddi konudan bizi çok zorluyor...bundan bir ay önce eşim bana dediki ben bi karar aldım bidaha ki mahkemeye kadar bekleyeceğim dedi mahkeme sonucu o zamana kadarda almam dedi...ve kendisi bugünde gelmiş diyor ben çocuklarımdan vazgeçemiyorum ayda bir getirmeden edemem falan...
bu ÇOCUK MESELESİ bizim aramızda sürekli sorun oluyor...ve ben artık dayanamıyorum sürekli üzülmek ağlamak,içim inanılmaz derecede çok dolu...o çocukları düşündüğü kadar acaba dünyaya gelmeyen bebeğinide düşünüyomudur?sanmam...bense daha düne kadar ikinci bi çocuk istiyodum ondan bunu ona nasıl söylesem diye düşünüyodum... hiç bişey olmadanda gidip yattı.. ve ben daralıyorum ondan ayrılmak istiyorum...yarın eşyalarımı toplayıp evimden gideceğim... ona bi mektup bırakmak istiyorum nasıl yazsam ne yazsam yardımcı olun şaşırdım ne yapacağımı
bu ÇOCUK MESELESİ bizim aramızda sürekli sorun oluyor...ve ben artık dayanamıyorum sürekli üzülmek ağlamak,içim inanılmaz derecede çok dolu...o çocukları düşündüğü kadar acaba dünyaya gelmeyen bebeğinide düşünüyomudur?sanmam...bense daha düne kadar ikinci bi çocuk istiyodum ondan bunu ona nasıl söylesem diye düşünüyodum... hiç bişey olmadanda gidip yattı.. ve ben daralıyorum ondan ayrılmak istiyorum...yarın eşyalarımı toplayıp evimden gideceğim... ona bi mektup bırakmak istiyorum nasıl yazsam ne yazsam yardımcı olun şaşırdım ne yapacağımı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer