Sadece orda yazdıgı üzerinden gidersem eger orda yanlis yazdigi bir mesaj var 'ben onu demedim ' yazmaya calismis sanırım. Ayrıca insan bu kadar sevdigi birtanesi diye kaydettigi, canı gördügü kisiye nasıl olurda hemn ana avrat küfre baslar? Kusura bakma ama kendini de sorgulaman gerektigini düsünüyorum.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Başka biri ile çıkıyorum diyor bana ve beni bırakamadığını söylüyor sen olsan ne yapardın
Kendini tam anlamıyla acıklamamıs olman seni hatalı konumuda düsürebiliyor. Öyle basit bir davranıs sevgileyen bir kız da hayatına almaya , konusmaya hatta küfretmeye degmeyecek biri. bu arada her kız öyle degil.
Kendisine mal gibi davrananların ayaklarını öper adam gibi sevicek biri çıktımı da sapık muammelesi yapar alay ederler. Kızlar bu kadar çok umut bağlama kardeşim boşver. Zaten ne zaman umutlarımız kursağımızda kalmadı ki.
oyledir ya bende 5 ay birinin pesinden kostum umut verip durdu en sonuda baska birinden hoslaniyorum dedi kalbim parcalandi o gun kendime gelemedi ve agladim bide erkekler sevmezmis asil kizlar sevmez.
Herkes a ve k harfinin bireşiminden oluşan bir küfür kullanır olmuş kızlar bile diyorum artık bu ne rahatlıkki anaya sövmeye kadar gelmiş iş onu da geçtim olmayan bişeyin üstüne neden bu kadar gidilir seviye neden bu kadar düşer imkanlar artıyor ama umutlar vahimleşiyor ne yazıkki yeni nesil kişilik oturmasından çok uzak çok çocuk
Sen burada kızın yaptığı ahlaksızlığa tepki göstereceğine çocuğun aldatılma şokuyla verdiği tepkiye eleştiri getiriyorsun, asıl sizin gibi insanların kişiliği bozuk.
@Resentful ben her ikisini de eleştirdim iyi oku sana bunun hesabını vermek zorunda değilim aslında bakarsan ama anlayış olarakta ne yazıkki yurdum insanı hiç gelişmiyor algınız öyle kapalıki bir yeri kırpıp yorum yapmaya bayılıyorsunuz ikisinin de yaptığı iğrençlikten soz ediyorum burada böyle ilişkimi olr ya 3 4 mesajda ilişki bitmiş her şey konuşulmuş bile düşünmeden sindirmeden süzgeçten geçirmeden ağızdan kelimeler dökülmemeli ne kız ne erkek duruşundan taviz vermemeli buradaki en büyük örnekte erkeğin konuşması.. aldatmış gitmiş artık küfürün kime ne faydası var çek git yanlış mıyım..
Yurdum insanı diyorsun da benim babam Ingiliz o yüzden önyargıyla yaklaşma. Burada çocuğun yaptığı bir iğrençlik yok iğrençliği yapan kız, çocuğun tek hatası bu kızla konuşmaya devam etmesi. Ayrıca aldatmak da bir kötülüktür, cinayette, tecavüz de bir kötülüktür ve kötülüğe iyilikle cevap vermek veya umursamamak daha büyük kötülüktür. Bu çocuğun aldatıldığı anda tepki vermemesi, kızın bu durumu normal karşılayıp tekrar yapmaya devam etmesi için onay vermek demektir. Tecavüzcülerin nasıl hadım edilmesini istiyorsanız aldatılan insanların da ceza çekmesi gerek, o zaman küfür hafif kalıyor. Çünkü bir insanın hayallerini umutlarını yıkmak da çok büyük bir psikolojik suçtur.
Kendini ingilizim diye soyutladıktan sonra susman gerekirdi ama sen yazmışsın bilmediğin kültürün insanlarıyla dalaşma anlaşılan dile hakim değilsin ki yazdıklarımı anlamaya değil takıldığın yerden yazışmaya devam ediyorsun iyi günler..
Ne basit insanlarsiniz, bu kadar seviyosan iliskiniz devam etseydi ileride onun annesine anne demeyecek miydin? Utanmadan kufur etmissin ve kiz arkadasin buna sadece off diye tepki vermis, rezillik
Kız çocuğu aldatıyo aldatılmanın şokuyla ve çaresizliğiyle tepki veriyor fakat sen kızın yaptığı ahlaksızlığı eleştriceğine küfüre takılıyorsun. Cidden psikolojik problemlerin var.
Senden önce yapmis biri yapcagini bence ve her seviyorum diyenlede olmaya baslamis yeni heyecan ve hevesler icine girmek istiyo sende daha fazla muhattap olma oynuyo resmen sevginden olsende onu sorma arkadasina ona buna yazma belki kontrol edersin acikmi ciktimi napiyo filan yap onlarida yap ama kesinlikle bir daha onunla konusup kendini ezdircek duruma getirme gurur degil bu dedigim seni elinin altinda gorup geri donebilirim diye dusunmesin sadece
Abi yemin ediyorum cani gönülden anlıyorum şu an seni için varya öfke dolu kin dolu tahmin ediyorum senin durumundayım bende boynuz yedim iyi bilirim 1 yıl geçti ama öfke gitti sadece kin kaldı başarıszlığımı ilan ettim hiç birşeye tutunamaz oldum hiç hemde ne iyice sinirli biri oldum cıktım. Sen sen ol belki güçlüsündür bilemem ama inanki koy verme kendini benim gibi kalbin salaksa eğer.
Her ne kadar ak etselerde, bir kıza küfür edebilecek seviyede bir insansan mutlu olmaya hakkın yoktur kusura bakmayasın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kırılan kalplerin hesabı sorulacakmış. bak hele bak :) kıza hiçbir şey diyememiş, herkes aynı diyo bide utanmadan. herkes kalbinin ekmeğini yer evladım. bence suçun büyüğü sende.
Kardeşim sen bu kızı hiç tanımadın mı? Seni aldatması zaten başlı başına iğrenç, iki kişiyle ilişki aynı anda falan. Ben bunu savunmuyorum. Sen hiç mi hissetmedin bunun karaktersiz olduğunu? Bide genelliyosun insanları, ben 3 senedir hala hayatımı s2p giden birini özlüyorum. Sence yani herkes senin sevgilin gibi mi?
Bilmiyorum geneli aynı ya da hep yanlış insan çıktı karşıma ben boksörum gidip o sinirle birine zarar versem spor hayatım bitecek bir insanda böyle bir mide olamaz anlamıyorsun ben ona değil çaresizliğime küfür ediyorum aslında
En İyi Cevaplar