1- Bu sözü kadınlara eleştiri getirmek amacıyla yazmadım. Yanlış anlaşılmasın.
2- Hangi durumlarda; sevseniz bile, hiç sevmemiş gibi giderseni bayanlar.
Sadece kadın değil erkekte yapar bunu. Yasadıgımız seyleri devrik cümle içinde kullanınca neden olağanüstü hiç düşünülmemiş bir söylem gibi gelirki insanlara. Bu sözdeki olayı hepimiz yaşıyoruz ve biliyoruz. 2 kere 2 4 eder demek basit ancak devrik cümleye söyleyince dikkat çeker.
Bence kafa karıstırmaktan başka bir işe yaramaz bu cümle.
İyide sen soru soruyorsun bende cevap verdim. Sadece cümle hakkında konuştum senın hakkında birşey soylemedım :) Alevlenme yani benım bu cumle hakkındaki fikirlerim bu. İlla herşeyi sevecegim diye birşey yokki. Sakin ol :)
Arkadasım banane senın amacından. "Bence kafa karıstırmaktan başka bir işe yaramaz bu cümle." bu cümlede anlaşılmayacak bir nokta yok. Sakin olalım gün daha yeni başlıyor :)
Ben sakinim :) ;Neyse tamam en iyisi susalım. İyi günler diliyorum buarada sana :)
biz erkeklerin hayatta bilmesi gereken bir numaralı özlü söz budur. kadınların dengesizliğini anlatmaya daha güzel bir cümle olamazdı jean christophe sağolsun
kadın zor unutur hatta bitmemesi adına beylere nazaran daha çok mücadele verir ve alttan alır...
ama bitti dediğinde (çoğu zaman) bitmiştir..
diye düşünüyorum..
katılıyorum bu söze... her iki seçenek de erkeğe bağlı aslında.. + kadın kalbi mezar gibidir giren çıkmaz, erkek kalbi dükan gibidir giren çıkan belli olmaz :)
Cevap
9Cevap
sonuna kadar katılıyorum zira gidenden gördüğüm yabancı muamelesine,hiç sevmemiş tavırlarına katlanamıyorum...
Bu soze kismen katiliyorum. Kadin hic gitmicekmis gibi sevebilir, ama hic sevmemis gibi gidecegini hic sanmiyorum. Bu konuda biz erkekler kizlardan daha öndeyiz.
her seni seviyorum demek. seni seviyordum demenin başlangıcıdır
ve bazen birlikteyken bile
hani derler ya birden ayrıldı .aslında hiç bir aşık birden ayrılmaz .birlikteyken ayrılır .sana söylediği anda birden zannedersin
ikna çabalarında neden sonuç vermez. o birlikteyken kendini ikna etmeye çalışmış ikna olmamıştır zaten
illa suç olmasıda gerekmez bazen birden soğursun .birden soğuyabilir
gözler aynı sözler aynı ama his farklılaşabilir
Valla doğru :) herşeye rağmen sevip de sonra sanki hiç var olmamışım gibi gideni gördüm.
Bayanlar daha iyi bilir bu konuyu. Gerçi yaşamadım değil yaşadım bu tarz bi ilişki tamda dediğin gibi hiç sevmemiş gibi gitti. :))
Çok seversem gözü karayım zaten dünya umrumda olmaz.Ama çok sevmedim:))
hiç öyle hiç sevmemiş gibe giden bir kadına rastlamadım
İnanıyorum. Kendimden biliyorum.
çok doğru bir tespit.
aynen. Anlatilmaz yaşanır
aynen ben :) bi anda silip geçebilirm.
Katıldım gitti.
yolu açık olsun demek isterdim
sanki cok farklısınz heee
benim nazarımda iş kişilikte biter arkadasım bende ayrım yapmam ama erkekler cok aldatır kızlarda sinsi sinsi yapar
:))
yalan mı doktor bey :))
kişiliksiz insan sever gibi görünür ...
ben yasadım sessiz sedasız gittim aldatıldıgımı ögrendim konusmaya gerek yoktu zaten
katıldım...
Çok doğru
Kadın bu anlamak zor.
acayip katılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar