"Seni seviyorum" Cümlesinin altında yatan gerçek anlam nedir?
Seni seviyorum derken onu sadece sevdiğimizi söylemiyoruz.. Bana güven, hep yanındayım, sadece bana aitsin ve öyle kal diyoruz. Ya da sadece küçük bir yalan söylüyoruz. Peki ya sizce gerçek anlamı ne?
dünyada milyarlarca insan içinden ben seni seviyorum ben seni tercih ettim senin benim yanımda olmanı istiyorum seni seyretmek hoşuma gidiyor seninle konuştuğumda mutlu oluyorum senin kokunu içime çekmek istiyorum seninle saçmalamak istiyorum seni düşünerek uyuyorum seni rüyalarımda görüyorum kendi çatalımla sana yemek yedirmek senin kaşığından yemek yemek istiyorum her zaman kışı yaşadığım benim dağıma baharı sen getir istiyorum çölde sahurdan iftara elimde soğuk suyla seni beklemek istiyorum kölbimin en değerli kökünde altın tahtinde senin oturmanı istiyorum
Altında çok başka anlamlar çıkabilir sırf alışkanlık olduğu için bile söyleyenler var ben şahsen inanmıyorum o söze
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
seni seviyorum cümlesinin çok kolay söylenebilen bir şey olduğunu düşünmüyorum. ne kadar yanıp tutuşsan da diyemiyorsun bazen. ha seni seviyorum demek bence; hayatıma istediğin gibi s*çabilirsin, ne yaparsan ne kadar ağlarsam ağlayım her türlü affederim çünkü malım ben demek
Aa seni saf Şu an kandiriliyosun seni 1 gram bile sevmiyorum asla da sevmicem sadece bazı isteklerim için seni seviyormus gibi davranicam ve isim bitince de tekmeyi basicam niağhahahah gerçek anlamı bu
Seni seviyorum, varlığına şükrediyorum demek çünkü sadece bir sevgiliye değil hayattaki en değerli varlığımız annelerimize de bunu söylüyoruz ve tabi sevdiklerimize
En İyi Cevaplar