Sevgilimden imtikam almak icin evlendim, pismanim?

5 senedir yasadigim sevdigim taptigim adam Beni yari yolda birakti, kacacaktik ailem pesimize dustu ve o beni birakip gitti, git baskasiyla evlen deyip, bende öfkeden 1 hafta icinde baskasiyla evlendim! Ne halde oldugumu dusunun! Duyduginda evlendigimi perisan Oldu bende binpisman! Ailem mutlu yillardir ayirmak icin ellerinden geleni yaptilar! Benim ofkemi firsat bilip aricilik yaptilar! Suc bende ama nikahtan yarim saat sonra esim olan adama herseyi anlattim niye evlendigimi laakin beni birakmiyor, sonra olan oldu dedim unut dedim ama hasta oldum, psikologik tedavi goruyorm duydum ki sevdigimde hastalanmis ne yapicam ben
Güncellemeler
+1 yıl
Pismanim dedim ayaklarina kapandim sevdigimin hic bir iliskiye girmedim evlendigim insanla bosanmak icin vekalet verdim ama sevdigim seni birdaha alamam diyor 2. ay kadere razi oldum ama yapamuyorum oda perisan bende cok ileriye gittim esim herseyind farkinda ama yuzsuz birakmiyor, sevdigim seviyor beni agliyor yaniyor bende ama eskisi gibi pour mu hersey bosanip riske girip denemelimiyim ailem Beni res eder,
Güncellemeler
+1 yıl
Baskasin cocugina asla analik etmem ,
Sevgilimden imtikam almak icin evlendim, pismanim?