Abim beni kescek mi?

Biz nenemlere geldik bayram için 2 hafta burdayz daha akrabalar falan var hep dün cenk abi (akrabaymsz) ibo kuzenim oturuyoz bn üzgündm konusurken sakasina cenk abi beni kucağına aldı şaşırdım o sirada abim yanimiza geldi yanlış anladi kavga etti iboyada kızdı ben sana emanet etmistm falan diye hep bole yapiyo bıktım bn uzgundum biraz guliym diye yapti cenk ztn anlattim bide bana bağırdı yaklasmican ona diye ben ztn uzgundum uyudum sabah dışarı ciktim erkenden cenk abide sigara iciyodu çatıda yanına gidip özür diledim o. d dedi git abin kızmasın şimdi, dedi bende ağlamaya basladm ztn uzgundm ustune bole yapinca oda ağlama neden agliyorsun dedi sarıldı sonra eve geldim ibo sarilirken foto cekmis abime atmis gelmis özür diliyo onlada kavga ettim oda denize gitmis babamla kuzenlerle ordaki akrabann evinde kaliyolar bugun. Yarn ksin olay cikarcak çok sacma degilmi bu kdr abartmasinapiyim ibonunda alacağı olsun..
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşım 15 cenkle abim 18 bakın ben üzgündüm oda guleyim diye döndürdü kaldırıp (kucagna oturdugum falan yok!) üstelik akrabamz oluyo..
Güncellemeler
+1 yıl
Neden kimse napmam gerektigiyle ilgili yorum yapmiyo ben bunu istedim sizden sacma buluyorsanız çıkın gidin zorla yorumunuzu almıyorum engel falan at rahatsz oluyosan sacma sapan yorum değil hesabı acmamla kapamam bir olacak çok sacma bir site..
Abim beni kescek mi?