2 gündür konuşuyorum. Çok hoşlanıyorum. Ben aradım buldum. Yazıştık ve samimi başladık. Sanki yıllardır tanışıyomuşuz gibi. Benim 19 yaşım var. Onunda 28. Sizce sorun olurmu? Ve onunla nasıl konuşmam gerek?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Büyük olması iyidir. Senden daha çok yaşamışlığı görmüşlüğü olur. Bide 19 yaşındaki erkekler zaten oynaş düşünür. Eğer baktın konuşma başka seylere yöneliyor senden bişiler istemeye başlıyor falan o zaman konusmayı kesersin. Öbür türlü sorun yok. 9 yaş bişey değil pek. Sen 20 olunca o 29. 30 olunca 39 olucak. Takma :)
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten cinsellikle alakalı en ufak bir şey olursa dakikasında keserim. Yazmam
En İyi Cevaplar
+1 yıl28 yaşındaki bir erkek sana anca becerilecek kız gözüyle bakıyor sen ne kadar düzgün biri olsanda bak bunu ben söylüyorsam dikkate al çünkü ayni şeyi yaşadım. Konuşmayı bırak her kimse. Kimse 28 yaşında bir adamın 19 yaşındaki küçücük kızdan beklentisi anca o yönde oluyor.
113 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef bende öyle düşündüm. O yüzden yazdım😔
- +1 yıl
Konusmayi kes cidden
Soran+1 yılAnlamak hiçmi mümkün değil konuşmalarından falan?
- +1 yıl
Ne kadar çaktırmasa bile seninle evlenmeyi düşün meyeceği kesin.
Soran+1 yılYaa? Çok üzüldüm yaa😔
- +1 yıl
Evet sen beni dinle bu konuda tecrübeliyim. Her düzgün konuştuğum büyük erkek bunu yaptım sen istediğin kadar düzgün konuş onlar sana o gözle bakmıyor emin ol konusmaya devam edersen ilerde bu dediğime gelirsin zaten.
- +1 yıl
@Erdi-26 teşekkür ederim.
- +1 yıl
@Erdi-26 evet
- +1 yıl
@Erdi-26 Tavsiyen için teşekkürler abi azıcık aklını kullandığında yanılmıyorsun onu anladım
Gizli Üye(36-45)+1 yılNo problem
Senin için şans bu.
Ondan öğreneceğin çok şey olur mutlaka...
Seni daha iyi anlar.
Daha sabırlıdır.
Sakindir..
Allı başındadır.
Evli mi?16 Yorumla
Soran+1 yılYok ya Allah korusun. Evli insanla ne işim olur. Zaten sürekli ailemi soruyor kendi ailesini anlatıyo. Erkek arkadaşlarımın olup olmasıgını soruyo. Nereye kimle gittiyimi falan soruyo. Böyle bir insan cinsellik düşünmez öyle değilmi?
Cevap sahibi+1 yılBişey diyeyimmi bu devirde kimseye güvenme..
Herşeyi saklayabilir..
Kimse seks düşünmez diye bişey yok.. İnsanoğlu bu.. Sonuçta herkes aynındeğildir diyebilirsin ama istisna dışında çoğumuz aynıyız..
Açık söyleyeyim, evli olduğumu söylemeyip aylarca msjlaştım burdan biriyle. (Kızma bana, sadece olaya pembe gözlükle bakma diye söylüyorum)
Soran+1 yılDoğru haklısın. Peki anlaya bilirmiyim? Veya çaktırmadan sora bilirmiyim? Evli falansa ben konuşup böyle bir günaha girmek istmem
Cevap sahibi+1 yılTelefonla konuşuyormusunuz?
Soran+1 yılYazışıyoruz
Cevap sahibi+1 yılTelefonla her saat konuşabiliyorsa veya her an yazabiliyorsa bekar olabilir.. Ama belli saatlerde ve kesik kesik yazarsa sıkıntı bvar!!
+1 yılNeden sorun olsun doğru olan da kızın küçük erkeğin büyük olması işte
145 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama 9 yaş. Benim için bir sorun yok ama onun açısında sorun olurmu sence?
- +1 yıl
Abdullah Gül, eşinden 16 yaş büyük.
Bir sorun gözüküyor mu
Soran+1 yılYok😊
- +1 yıl
Eeeee derdin ne o zaman? :)
Soran+1 yılHer kes sürekli ciddi değil falan değince moralim bozuldu😔
- +1 yıl
Zikkktir et milleti
Sadece konuşur onlar - +1 yıl
Benimle evlilik düşünüyor musun diye sor ona.
Evet diyorsa düş peşine.
Derdi eğlence ise de kapat kapıyı ki çamur sıçramasin üstüne
Soran+1 yıl2 gün için erken değilmi sence? Yoksa söyleye bilirmiyim?
- +1 yıl
2 si 3 ü yok bunun minik.
Belliki sanaldan tanışmışsin.
Yine belli ki sokak iti gibi açsin iligiye sevgiye ce sevilmeye. Saklamanin lüzumu yok bunu. Sanal demek çoğu kere sanal karakter demek. Gerçek karakterini ancak yüzyüze gelince anlarsın. Önce kültür ve inanç -fikir uyumu var mı ona bak. Bir de merhametli mi onu anla. Bunlar varsa gerisi gelir zamanla. Fakat ilk başta eğlence aramadığını ciddi olduğunu Eğer Benimle evleneceksen konuşmaya başlayalım demem gerektiğini hatırlatayım sana. Niyeti evlilik değil de eğlence aramakta evlilik lafını duyunca zaten kaçacaktır
Soran+1 yılTamam. Vaktini ayırıp yazdığın yardımcı olduğun için çok teşekkürler😊☺️
- +1 yıl
Rica ederim minik
Istersen yazabilirsin.
Yardımcı olur cevap da veririm
Soran+1 yılGerçekten çok saol. Bir şeyide merak ediyorum aslında. Sence bunun evli, nişanlı ya da sevgili olma ihtimali varmı? Varsa nasıl anlarım?
- +1 yıl
Elbette var. Evli olup da aptalca gönül eğlendirrn bir karaktersiz bile olabilir. Hiç de şaşırma derim. Kimliğinin fotoğrafıni iste. Açık açık sor. Evlilik düşünüyorum seninle derse eğer
Soran+1 yılHiç onunla alakalı muabbetimiz olmadı. Direk göster desem sebep ne? Demezmi?
- +1 yıl
3. gün oldu mu konuşali 😃
Soran+1 yılYok daha 2ci gün😄
Soran+1 yılİçim içimi yiyo yaa. Ya evliyse falan diye düşünmekten başqa hiç bir şey düşünemiyorum. Vicdan azabı çekiyorum
- +1 yıl
Hızlı giden atın poku seyrek düşer minik.
Acele etme bir dur hele
Soran+1 yılPeki ne yapa bilirim? Lütfen söyle yaa😔
- +1 yıl
Benim için ve düşünüyorsun diye sor ona.
Kamera açma foto gönderme...
Acele etme
Soran+1 yılTamam. O zaman soriyim bakalım ne diyecek. Artık 100de 90 evli olduğuna inanıyorum. Eğer öyleyse tükürürüm bu hayata yaa. Böylelerini gördükçe insan hayatdan soğuya gerçekten
- +1 yıl
Dur daha neler göreceksin minik.
Yolun başındasin daha dur hele.
Soran+1 yılSordum. Böyle birşey olmadığına emin oldum. Ama arkadaş olmak istediyini söyledi. Sence neden?😔
- +1 yıl
Nasıl emin oldun peki buna?
Soran+1 yılBilmem öyle söylediki içime rahatlama geldi. Ama bana böyle yaklaşan birinin aniden arkadaş olmak istemesi garip geldi
- +1 yıl
Hiçbir şeye inanma minik.
İt kopuk dolu sanal.
Belli ki saf ve temiz bir yüreğin var.
Senin safligini görüp arkadaş olalım deyip Kıvırmis işte. Bundan bir cacık olmaz emin ol. EĞLENCE arayan bir tip belli ki. İş ciddiye biner korkusu ile arkadaş kalalim demiş işte
Soran+1 yılAnladım 😔teşekkür ederim
- +1 yıl
Teşekkürler minik
Son durum nedir
Soran+1 yılRica ederim😊dünden beri ses seda yok. Onun yazmasınımı bekliyim yoksa benmi yaziyim?😕
- +1 yıl
Bekle sen yazma
Soran+1 yılTamam😊bende öyle düşündüm zatende. Endişeliyim sadece ya yazmazsa diye
- +1 yıl
Bence endişelenme.
Tam tersine sevin, yazmadı diye.
Yanlış kişi ise karşında, boşuna yıpratırsın hislerini...
Soran+1 yılEvet haklısın😊
- +1 yıl
Bekle bakalım bir kaç gün.
Ama dedigim gibi kaptırma kendini lütfen olur mu? Bu arada sen, İstanbul'da deprem vb diye bir soru sordun mu?
Soran+1 yılYok sormadım. Neden?😊
Soran+1 yılNeden ben sorduğumu sandın?😄
- +1 yıl
Yorumlari okuyasin diye link verdim ya işte
Soran+1 yılAaa benim durumumda. Ama ben onunla sevgili değilim ve daha 3 gündür konuşuyoduk😀
- +1 yıl
Sadece orası tutmadi işte 😃
Soran+1 yılEvet😄bu arada çok iyi birsin sen yaa😊
- +1 yıl
Estağfurullah
Teşekkür ederim minik
Yazmak ister misin peki?
Soran+1 yılKime?
- +1 yıl
Bana minik bana :)
Başka kime olacak
Soran+1 yılYazıyorum işte😄
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
34Cevap
Olur mu olur neden olmasın? Ama çevrendekiler tarafından yargılanmaya hazır ol :) Mesela benim amcam 45 yaşında falan yengem 19 bir de çocukları var. Ailede kimse yüzüne birşey demez kızcağızın ama arkasından ohooo :)
115 Yorumla- +1 yıl
E ona laf yapılsın bir zahmet sende yap
Soran+1 yılYok bizde akrabalarda çok öyle var. Benim tarafımdan sıkıntı olmaz. Ama onun tarafından bir sıkıntı olurmu?😊
- +1 yıl
Resmen çocuk gelin almış senin amcam kalkıp ta bunu sadece 5 yasmis gibi anlatma sulalemde çok var diyosun sonra hepsi öyle değil diyosun o adama diyecek yüz olmaz ZTen torunu yaşındaki kızla evlenmiş
- +1 yıl
@Erdi-26 o benim gerçek yaşım değil :)
Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Bence sorun olmaz, sen ona ayak uydurabildiğin sürece ama
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim yönümden sıkıntı yok😊
+1 yılBizce sorun olur önermiyoruz bir orantiya sahip değil çünkü. Ama gayet güzel anlaşıyoruz diyorsan sonuna kadar git bakalım ne olacak görelim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence hiç sorun yok. Adam evli ve sapık olmadığı sürece tabi.
13 Yorumla
Soran+1 yılYok sevgilisi falanda yok. Bayağı yoğun işi. Zaten evli biriyle işim olmaz. Konuşmalarıda normal yani hiç sapıka benzemiyo
Cevap sahibi+1 yılBende seninle aynı yaştayim ve olgunlar daha çok dikkatimi çekiyor. Düşünce tarzları daha iyi. Anlasiyorsaniz devam edin derim ben 😊
Soran+1 yılTamam😊
yaşında olduğun gibi konuş sorun olmaz bende 28 yaşındayım sorun etmem
15 Yorumla
Soran+1 yılPeki sence ne düşünüyodur? Küçük zaten konuşurum bir müddet bitiririm falanmı? Yoksa normalmi?
Soran+1 yılYok ailemi falan soruyo sürekli evdemisin falan filan işte. Yani cinsellik konusu açtığı dakika zaten yazmayı bırakırım
Soran+1 yılİnşallah 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim suanki nisanlim 28 yasında ben 20 yaşındayım ve çok olgun bir insan benim ne düşündüğümü ne tepki verecegimi biliyor ona gore hareket ediyor çok iyi bence
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma seninkinin niyetini bilemem yani bizimkisi ciddi bir ilişki nisanliyiz
Cevap sahibi+1 yıl@Erdi-26 ebenin a m cigi yar rak kafa li
Cevap sahibi+1 yıl@Erdi-26 ana na sok o ya RRA gı
- Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılkendinden büyüklerle konuşmak güzeldir normalde ama yaşın küçük üni mi lisede misin
112 Yorumla
Soran+1 yılÜni
- +1 yıl
yani ben de severdim o yaşlarda büyüklerle kouşmayı daha güzel ve daha farklı gelirdi, hatta hala seviyorum
Soran+1 yılBu ilk yalnız. Hem 23 falan sanıyodum. Hep 2 yaş büyük oluyodu en fazla. Hoşlandıklarım
- +1 yıl
normal yani ya mutluysan sıkıntı yok ama dikkat et tabi ki herkesle konuşurken
Soran+1 yılTabiki. Sonuçta tanımıyorum
- +1 yıl
hım güzel önemli olan güzel bir sohbette olabilmek bunu bulmak her zaman kolay olmuyor
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
haha şurda bile güzel muhabbet dondu kendimden küçüklerle pek knuşmam normalde ama oldu mu oluyor :d
Soran+1 yılKaç yaşındasınki?😀
- +1 yıl
32 :D
Soran+1 yılTamam😄
- +1 yıl
neden gizlisin ki bak ne güzel sohbet ettik :D devam ederdik
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbenim konuştuklarımda ben de 7-8 yaş küçük, ha senin kadar küçükle asla konuşmam ama küçükler büyüklerden hoşlanıyor bu kesin
18 Yorumla
Soran+1 yılYok ilk kez böyle büyük birinden hoşlandım
Cevap sahibi+1 yılnesi seni çekti peki? Neden hoşladın
Soran+1 yılÇok yakışıklı. Gülüşü beni benden aldı😄
Cevap sahibi+1 yılHmmm yaşıtların neden ilgini çekmiyor peki?
Soran+1 yılOldu ama onlarda her gün fikir değiştiriyorlar😀ciddi düşüneni hiç yok
Cevap sahibi+1 yılbu seni kullanıyor olmasın peki? Yani tadını alıp bırakmasın sonraaa
Soran+1 yılYok zaten tanımadığım insanla buluşmadım. Buluşmam
Cevap sahibi+1 yılanladım
Bence büyük değil yaşı olması gerektiği gibi erkeğin olgun olmadı daha iyi diye düşünüyorum bide konusurken normal olki rahat hareket edebılesın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 26yaşındaydım 19 yaşında sevgilim oldu çok iyi anlaştık
16 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldınızmı?
Cevap sahibi+1 yılAyrıldık araya mesafe flan girdi olmadı işlerim yogundu o ara yanınada gdemedim öyle güzel bir şekilde ayrıldık ama
Soran+1 yılHmm tamam. Her kes kullanıp atar dediği için endişeliğimde. O yüzden sordum
Cevap sahibi+1 yılYok ya kişiden kişiye degişir. Sen çokmu seviyosun
Soran+1 yılGördüğümde gerçekten çok erkilendim. 3 gündür 1 saniye bile aklımdan çıkmıyo. Ayrıca çok mutlu oluyorum onunla yazıştığımda😞
Cevap sahibi+1 yılNerde gördünki nerde yaşıyosunuz
Biraz aşırı yaş farkı var ama ilerisi için daha iyi olur
10 Yorumla
+1 yılYanlış yoldasın diyenlerin görüşünü seveyim. Canım neden sorun olsun kendin ol yeter.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim😊
+1 yıl9 yaş oldukça iyi çok normal ama ciddiyse konuş.
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte onuda anlamak istiyorum ciddimi değilmi diye?😞
- +1 yıl
Bunun için sohbet edebilirsiniz sor ona
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonuş bisey olmaz :D
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler😊
Cevap sahibi+1 yılRicalar :)
Lan o seni parmaginda oynatir mk daha cocuksun bea az buyuyuver uzak dur sonra seni kullanip birakir demedi deme
00 Yorumla
+1 yılnası istiyosan öyle konuş
13 Yorumla
Soran+1 yılSorun olmaz değilmi? Yani aramızda 9 yaş var
- +1 yıl
bana bişey demek düşmez senin hayatın sence tamamsa bana laf düşmez
Soran+1 yılBenim için sorun yok onun için söylüyorum sorun olurmu diye
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorum olmaz; çok yakinlasma ama😇
16 Yorumla
Soran+1 yılYok tam tanımadan asla görüşmem. Sadece yazışıyoruz
Cevap sahibi+1 yılGüzel devam et.
Biri vardi konustugum 19 yasinda. Anlasiyorduk; ama uzun sure bekleyecegim icin evlilikte ve farkliliklardan dolayi vazgectim ben. Anlasmada sorun yoktu
Soran+1 yılTamam. Benim yönden hiç bir sıkıntım yok. Oda inşallah beni severse bu yaşta bile evlene bilirim😀
Cevap sahibi+1 yılNe tatlısın sen :) Tebrik ederim, benim konuştuğum kız da beklersen işimi alınca dedi de, yıllar vardı...
Soran+1 yılTeşekkür ederim😊seven için bence hiç bir şey sorun olmamalı
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle katılıyorum...
+1 yılZevkler hayat görüşü uyuyorsa sorun olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılBenden yana sorun yok. Onun için soruyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi nasıl bir zihnşyet 8 9 yaş büyüklerle konuşuyorlar gerçi bunda sorun yok diğer bilmemne çocuğunda sorun var pis sübyancılar
00 Yorumladoğaldır bazı erkekler cok cocuksu oluyor
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet buda öyle. Konuşurken 28 yaşında olduğunu hiss ettirmiyo
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. onun aradığı belli ama senin bulduğun belli değil.
10 Yorumla
+1 yılYanlış sular'da yüzüyorsun...
00 YorumlaOlur bnce 9 yaş çok iyi düşün derim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı. Bence konusmaman gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
+1 yıldevam et işte aynı öyle
10 Yorumla
+1 yıl19, 28 de cok değil mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılnormal dawran sen yeter.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Yaş farkı çokmuş
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet😕
+1 yılNe geri zekali kizlarsiniz ya
13 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
- +1 yıl
😄😄
- +1 yıl
Kendinizde 9 yas buyuk cidden zeka yerlerde sizde turk kizlarinin cogunda beyin yok mk
içinden geldiğin gibi canım
10 Yorumla
+1 yılErkekler geç olgunlaşır zaten
00 Yorumla28 mi büyük sjdjdhdjdhwy
00 YorumlaHmmm oğlan seni kullanıp atar
02 Yorumla
Soran+1 yılBanada öyle geliyo ya😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlerleyen zamanlarda anlarsin şimdi ne desek bos
03 Yorumla
Soran+1 yılYok sen söyle. Zaten bende endişeliyim😕
Cevap sahibi+1 yılBen şöyle düşünüyorum neden olmasin olur ama
Sen ilerde sıkılıp ayrilabilirsin
19 yaşındadin duygularin çabuk değişebilir
Hani biraz daha zaman geçirince birlikte anlarsın olup olmayacginizi
Bence sorun olmaz
Soran+1 yılEvet zaten konuşup iyice anladıktan sonra bir şeyler düşünüyorum. Şimdilik sadece bir birimizi ailemizi falan tanımaya çalışıyoruz
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Meze olursun kes alakanı
00 Yorumla
+1 yılnormaldır
10 Yorumla
+1 yılOlabilir
10 Yorumlabence uzak durmalsın
00 YorumlaYanlış yoldasın
00 YorumlaOlgun ol sorun dgil
10 Yorumlabaya fark varmış
10 Yorumla
+1 yılÇok fazla
00 YorumlaYanlış yoldasın
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanlış yapıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılNe desem boş mk, yine bir yolunu bulup doldurmaya çalışacaksın, dini kendine uydurmaya çalışan bektaşi gibi. ama benim için sorun yok o sorun eder mi diye soracaksın. S. g bul belanı sonra gelir aglarsin burda.
9 yaş ne mk, lise bile 4 sene lan? Gibeyim sizin anlayışınızı.
Hani adam adam olsa belki olur derim, -ki zaten adam olan öyle bir şeyin olmasına müsaade etmez , büyü öyle gel bebe.
Gizli Üye(36-45)+1 yıltecrübe
10 Yorumla
+1 yılnormal
10 YorumlaBazıları büyük sever
10 Yorumla
+1 yılYaş farkı çok.
00 Yorumla
+1 yılEvet olur.
00 Yorumla
+1 yılyaş farkı fazla
00 Yorumla
+1 yılÇok büyük ...