Evlenen veya sevgili olan var mı? Varsa mesela nasıl hissediyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Ben olgun kadınla evlenirdim.
İlk iki eşim benden büyüktü. Son nişanlım da benden 3 yaş büyüktü her hangi bir sorun olmadı yaş ile alakalı
AA iyi o zaman mutluluklar dilerim
Çok büyük ile olmadı. 35-40 yaşlarında olabilir en fazla. Güzel hissettirdi yorucu insanlar değiller olgunluk var.
1,5 yaş fark da çok farkeder mi? Yani ne bileyim keşke küçük biri olsaydı falan diye düşünür mü diye düşünüyorum sürekli
zamanında sevgili olmuştum, çevremde evlenen de var... bence garip değil
Ben büyük hatunla takıldım ama sadece FB o da çok iyi idi
Ben 31 sevgilim 57 yaşın'da, evli değiliz fakat 6 senedir birlikteyiz ve mutluyuz. Ilk zamanları çevredekilerin bakışlarından rahatsız oluyordum fakat şimdik umrumda bile değil
16 çok bence ya. Ama ikinizde olgun olunca normal , biz daha 20lerdeyiz
26 yaş farkı var aramızda fakat aşk olduğu süre göze batmıyor. Hayatım'da daha iyisini bulamam
Çok tatlı bir his. Özellikle onu tatmin edip gözlerindeki mutluluğun sebebi olmak 😊
Evlilik düşünüyoruz ama bilemiyorum kekse küçük olsaydı der mi diye düşünüyorum
Yaşlar kac
O 22 olacak ben 23
Gayet iyi
Yok ama 28 yaşında bı kadınla seks partneri olmak isterdim
Bizim öyle değil. Ben 1,5 yaş büyüğüm. Ama nasıl hissediyor anlamıyorum
Aaa senin sevgilin vaar sert mizaçlı tehditkar tipe sahip * tipli tekinsiz bir tip dimi
Eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkekleri ne sekse ne de aşka layık görmeyin zaten
Neyse size iyi keyifler ve sert mizaçlı arkadaşa
Tekinsiz değil aslında çok tatlı biri biraz büyük duruyor cidden sanki ben büyük değilim o benden 5 yaş büyük gibi
He çocuksu bir tipe mi sahip
Ama kesin sert mizaçlıdır ya siz sert mizaçlı olmayana bakmıyosunuz tatlı erkeklere bakan yok, eli yüzü düzgün tiplere 42 milyonunuzun aynı nedense , neyse iyi günler
Öncelikle bayım ben evlenmeden kimseyle yapmam kapalı biriyim ve o da benimle aynı fikirde, siz ne kadar orspuya denk geldiniz bilemem ama onu sevmemde tipi onemli değildi hatta ne zengin ne de tipi ideal tipim bile değil ama ona çok aşığım
bacım sevmiyorum sağol , vallaha sert mizaçlı değilse reddediyosunuz hepiniz sorun bu
Zaten bı sert mizaçlı olmayanlara aşık olmayın anasını satıyim, neyse daha konusmayalım , 👋
Aksine ben baby face ve tatlı erkeklei daha çok severim ama hepsi kendini bir bok sanıyor gibi egoli, en güzel kızlar benim hepsiyle yatarım hesabı yapıyor. Ayrıca sert mizacı asla yok hatta ben ona trip atınca o da gülüp bana atıyor
Hayır ôyle egoist olan erkekler sert mizaçlı tipler baby face tatlı erkeklerin öyle egoistligi yok çünkü tercih etmiyosunuz
Kız arkadaşların varsa erkek tercihlerine bak mesela
Bak cem beyfendi sizin yaşadığınız yeri bilemem ama Bursa'da her zaman baby face erkekler rağbet görür. Ayrıca tesettürlü kadınların çoğu da tatlı nazik birini sever. Tabi siz tesettürlüyüz diye bizi de dışlıyorsunjz
Evet çünkü tesettürlülerin güzellikleri belli olmuyor , tesettürlü olmayanlar seviyor mu
Tesettürlü omayanlar da seviyor mu beğeniyor mu
Türkiye'nin neresinde olursan olan güzel bir TC kızı sert mizaçlı değilsen bakmıyor
Bu yüzden kaybetmeye alış derim, bir insanı görmüyorsun diye güzel olmuyor değil. Açık arkadaşlarımın hepsi aşiret paket esmer uzun zengin istiyor. Onlar için sadece lisede takılmalık tiplersiniz
Onlar için değil her türlü Türk kızları için öyleyiz
Her türden her yaştan TC kızı aynı iyi erkeklere , eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkeklere yer yok bu ülkede
Aksine sen kendini bu duruma inandırmaya devam et. Tesettürlü 163 arkadaşımın 165 sevgilisi var ve aşırı tatlı biri ki onlar çok ciddi düşünüyorlar ve kaç yıldır beraberler adam mükemmel melek gibi biri
Açık olan kızlardan yok mu tabii ki de yok
Aşirete üyelik iste derim çünkü benim öyle arkadaşlarım hep zengin istiyor
Yani isim Japon kızlarına kaldı
Dua et te japonya vizem çabuk çıksın
Japonca biliyorsun yani bxksbeksbs
Pek değil ama İngilizcem var
Ordakiler ingilizce de biliyor az da olsa , yani Türkiye de eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkeklere kız yok mesela bana , ayrıca onlar daha rahat sekse yanaşıyorlar
Büyük biri derken? Yaş olarak mı?
Evet yani nasıl hissettiriyor merak ediyorum ben de 1,5 yaş büyüğüm ondan ama nasıl hissediyor anlamıyorum
Fark yokmuş ki aranizda. 6-7 yas desen eyw derdim :) annelik yapmiyorsan çocuğa sorun yok.
Arada fark etmeden oluyor ya
Tamam yapma bunu. Yönetim sende değil onda olsun.
Onemli opan anlasmak uyum bencee
Takıldıklarım oldu
🚬🤐
Evet.
benden15 yas buyuk fb vardi
Yok 15 yaş ne smhzsksbmsnd
Tas gibiydi ama39 yaşındaydı
Zor ya , ben çocuk yerine koyardım
Hmm
çok memnundu benden
Yook