bir rus güzel olsa bile egosu olmaz ama türk kızının en çirkinde bile anlamsız ego var o kadar çok sorun varki karekterinde yurdum hatunun artık kızlara yaklasmaktan korkan birey haline geldim
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSadece kızlar mı sence hadi el alalım sorunu beğendim. teşekkür ederim.
Erkekleri ele alıyorum. Doğrusu yanlışı ciddisi sahtekarı derken sence kızları bu hale getiren kim. Sorsak erkekler namustan bahseder ama neden kızı kullanmakta üzerimize yoktur. Ciddi vaatler vede hayaller umutlar yarınlar derken sonrasında sahtekar kişilik ile kızın yıkılmış kararmış dünyası. O kızdan ne beklersin artık korkular ve yanlışlar inançsız yaklaşım ve tavırlar. Erkeğin kaybedecek bir şeyi yok derler ama iffet namus karakter kişilik haysiyetten haberleri yoktur ve kızları kullanır hayatlarına mal olur adıda adamlık delikanlılık olur. Bunun dışında her şeyi iki bacak arasında sanıp aklı ile bir yeri yer değiştirmiş erkek sürüsünü de ele alalım kızları seks objesi görüp zevk uğruna harcayıp sağda solda orada burada laf atıp kızın kendini beğenmediği halde birde ona yüz verip şımartıp bu hale getirirse ne olur. Bu seferde o kızı tutamazsın artık kendini hal zanneder.
Kızlarında erkekleri şımartıp tam tersi olay yaşatması da buna benzer.
Fark ettin mi her şeye sebep biz erkekler adam olup hanım efendi yapanda biziz abaza salak saçma davranıp kızları şımartıp ama hayatlarına mal olanda biz. Peki güzel kardeşim bir kız demiyorum bak bir kişi kendi başına nasıl ki anlam ifade etmezken anlam değer katan biz diğer insanlar neden bu kadar saçma anlamlar yükleyip sonrasında hata arıyoruz. Biz ne kadar doğruyuz peki biz ne verdik ne belkide doğru sandıklarımız hata idi hatalar yükledik bir şey göremedik kördük. Belkide gerçekten doğruları verdik ama karşımızdaki kişi imtihandı yanlışlar ile imtihan edildik. Uzun lafın kısası neye göre egolu neye göre karaktersiz diyebiliyoruz eğer ki öyle olmuşsa birde kendimize şunu soralım kim ve ne yüzünden bu halde. İşimize geldiği gibi doğrular ile yaşamaktansa birde gerçekleri görmek gerek kız erkek fark etmeksizin.35 Yorumla
Soran+1 yılözet geç arkadaşım kadınların arkadaşım erkekle takılması onları düzeltmek için kültür meselesi zihniyet meselesi degişmez böyle gider
- +1 yıl
Uzun lafın kısası mı hata görmeden önce hatalarımızı sorgulamak daha doğru olur hataları olan insanlar elbet olacaktır önemli olanda hatalarını kırmadan gösterip telafisine yardımcı olmaktır yoksa herkes yargılar herkes sorgular.
Soran+1 yılzihniyet degişmedikçe ne kadar götümüzü yırtsakda degişmez böyle gider
- +1 yıl
Sen elinden geleni yaparsın doğruları sunarsın görüp görmemek kabul edip etmemek ona kalsın kendini bu kadar kasma zorlama. Sen doğrusun doğru kal kendinden eminsen sorunda etme yoksa değişmesi gereken çok şey var ne sen ne başkası yetişemez. Sadece kaçına yararlı olurum de geç.
Soran+1 yılhaklısın..
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. aslında bu meselenin kaynağı erkekler 3 kuruşluk kıza 5 kuruşluk değer viriyoruz sonra aradaki 2 kuruşa bizi satıyolar yüzlerine bakmayın bakalım nasıl olacak
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, bir Rusta ego yok ama namusta yok. Şimdi diyeceksiniz ki namus bacak arasında mı! Belki dar görüşlüyüm ama evet namus bacak arasında, namusun beyinde işi yok. Kimse kimse beyinen sadakatsizlik açısından aldatamaz. Bir bayan olarak söylüyorum ki onlarca erkekle birlikte olmuş defalarca bacak arasında sayısız erkeğin spermini akıttıran kadını nasıl evinizin kadını çocuklarınızın annesi yapabilmeyi hayal ediyorsunuz ya da yapıyorsunuz. Elbette ki bunları yapan Türk kızları da var onların zaten mezhebi genişlemiş. Size vermeyen kızların bu tutumuna da siz ego deyin biz namus diyelim😉.
23 Yorumla- +1 yıl
Helaal ✌🏻️ İstiyolar ki her yürüdükleri kız versin, oynaşsın, elletsin. O zaman folloş olmuş rus kızlarına gideceksin abicim.
Soran+1 yılnamus size ne kazandırır ki namuslu kızla namussuz arasında bir fark mı var asıl sizin o örümcek beyinleriniz birşeyler yaşayan kızlara böyle deme hakkınız yok
- +1 yıl
Tamam bütün logarlar senin😂 Erkeğim diye dolaş.
Herkesi içine katıp çoğul bir düşünce yaratmışsın. Ama malesef herkes öyle degil.
Evet bazıTürk kızları atarlı egolu kendini beğenmiş olabilir bunun bir nedeni yok ama bazı erkeklerde farklı değil yani kendini yakışıklı sanan bencil ukala egolu her 2 cinste de aynı karakterler ve aynı problemler var ve bu normal bişey.23 Yorumla
Soran+1 yılyoo bende sorun yok anlasamacagım kızlar var bununda yurdum hatunu cıkması kötü
Soran+1 yılçok da fark yok kültürümüzde berbat bu kültürde yetişen kızdan ne beklersin ki
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
14Cevap
Adi üstünde Türk kızı. Agiriz oğlum. Her gelene evet deseydik ooo bir ingilizden bir amerikalidan ne farkımız olur. Yurt dışında cezalı oyunlar var. kadina Öpüşmek istediğini diyor kiz opusuyor. Gelin bunu bide bizim Türk kızına sorun o cantayi ayakkabiyi nasıl yersiniz kafanıza. Iste biz Böyleyiz okeeyy👍👍👍
25 Yorumla- +1 yıl
Her yanımıza gelene göt baş sallayalım istiyolar. Normalde söylemezdim bunları ama haklısın katılıyorum.
- +1 yıl
@ŞarapSevenKediii işte öyle yapsak kaşar faise yapmayinca gerikafali derler. Hepsi boyle işte
- +1 yıl
Kendileri çok düzgün ya sanki anca laf etmeyi biliyolar yemin ediyorum. Niyahetinde kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş..
Soran+1 yıl@ŞarapSevenKediii kimseye faişe demem asıl onlara faişe diyen asıl faişedir türk kızları karektersiz istediginizi deyin
- +1 yıl
ya kezbani senin dogurcagin cocuktan ne hayir gelir kiro yobaz anadolu comari cikar senden asil sikinti senin gibi ahirda yasamis comarlarin sehire yerlesip duzeni bozmasi bide kendinize agir yurekli falan diyosunuz erkeginide kizinizda bes para etmez korkak hased picler sizi kiziniz kezban erkeginiz keko ziktirn gidin koyunuze
+1 yılBöyle Amerikan dizileri ile yetişerek öyle davranıyorlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Hay mıçsınlar Rusunuza. Nasıl karaktersiz diyebiliyorsun sen ya? Etrafındaki 3-5-15 kıza bakarak konuşmayacaksın, böyle bir genelleme yapamazsın.
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Türk kızlarının egosunun sebebi türk erkekleri ve onların kadınlara yaklaşımı. Batı avrupanın çirkin umutsuz kadınları türkiye'de 2 ay kalınca kendilerini prenses zannediyorlar.
12 Yorumla
Soran+1 yılbatıda taciz tecavüz oluyor kadınların erkeklere yaklasmım kötü degil görüyorsun farkı birazda zihniyetten kaynaklanıor
+1 yılSanki rus kızının karnından çıkmış gibi konuşuyorsunuz ya nasıl gülüyorum
48 Yorumla
Soran+1 yılkafaya bak :D
- +1 yıl
Tanıdığın kız sayısı iki elin parmak sayısını geçmez burada Türk kızları egoist karaktersiz diyemezsin kaç tane rus kızı tanıdın sanki? Böyle konuşursun yarın gider "yurdum hatunu " ile evlenirsin
Soran+1 yıltek rus tanımadım örnek verdim bazı şeyleri bu ülkede göremiyorsun dışarı cıktıgında bizim hatunların karekteri neden bunlar gibi degil diysoun anlatabildimmi
- +1 yıl
Anlatamadın bunun Rus ya da Türk ile kız ya da erkekle değil karakterle alakası var.
Soran+1 yılçok fazla var kültür var zihniyet var ortadogu kafa yapısında bir ülkeyiz batılıya özenirler ama kafa olarak tam ortadogu
- +1 yıl
Birine özenmekte karakter meselesidir
Soran+1 yılevet özeniyoruz yurdum hatunu karakteride neden böyle degil diyoruz
- +1 yıl
Önce "yurdum erkeği " kendi karakterine baksın sonra konuşalım bunları
bılmem keko lar kendını begenmış ya allah bır guzel yarattı dıye kendılerını bı bokum zannedıyolar erkeklerde ole bır vurucam yarısından fzlası boşa gitcek ya
10 Yorumla
+1 yılHepsi dışlanmış sıradan tipler acısını sanaldan çıkarmaya çalışıyolar yüz verme
24 Yorumla
Soran+1 yılreelde var böyle tipler
- +1 yıl
Her yerdeler
- +1 yıl
Sen de sanaldasın şu an farkettin mi 😂
- +1 yıl
Off kral tespitin dibina koydun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıllan si.. cem rusunuzu ha sanki gittiniz gördünüzde tük kızını beğenmiyosunuz verseler soluksuz götürmeye kalkrsınız kaç tane rusla yattında konuşuyon
36 Yorumla
Soran+1 yılkafaya bak kafaya ya
- +1 yıl
çok hoşuna gittiyse sana girsin kafa
Soran+1 yıligrenç embesil hayatında bir bok görmemiş bir insanla ugraşmam saygıyı ögrenmelisin
- +1 yıl
lan daha türkiyede yaşıyosun türk kızına dokunamamışın neyi gördünde konuşuyon
- +1 yıl
Ya sorma var ya rus kızına bakarak elini s*ken adam burda Türk kızlarını tanımlamaya çalışmış işte ne yaparsın 😂 Yabancı kızlara anca bakar ya sonra gelir bizim kızlardan biriyle evlenir bunun gibi dallama
- +1 yıl
@ŞarapSevenKediii mevzu başka daha bizimkilere eli değmemiş adam rusları anlatıyo bana sanarsın hergün biriyle yatakta rusları tv dekiler gibi zannediyo tamam çok güzelleri var güzel ortalaması bizim ülkemizden yüksek ama git bide rusyada bak rus kızlarına seçilip seçilip önüne getirilenden ziyade karakter analizi yapıyo bide
Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Rus kizina orspu muamelesi yaprsiniz gelir burda ahkam kesersinuz
28 Yorumla
Soran+1 yılkimseye bacım muamelsi yapmam birlikte olmayan kızda sorunlar mevcuttur
Soran+1 yılkarakterden dem vuruyorum güzellik allah vergisi kişinin yapabilecegi bişi yok
Soran+1 yılkimseyle birlikte olmayan kızda hastalık cıkar vajinamus gibi cinselligi bilmezler hayatın ne oldugunu bilmezler kişiliklerinde sorun olabilir diyorum
Soran+1 yılkonuyu acan sensin bacım muamelsi dedin bende böyle yazdım
Soran+1 yılcinsellik tabu oldugu sürece hep böyle sürecektir çok büyük birşey degildir ama düzenli karşılanması gerekir
+1 yılGenelleme yapman hiç hoş değil sadece sen öyle kişilerle karşılastin bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılLaflarına dikkat et bence, yarası var belli çokta şeyapmayın yazıktır
31 Yorumla
Soran+1 yılneden yaram olsun ki bunun için ben yurdum hatunuyla anlasamıyorum
+1 yılO ego birazcık var yanj ben de farkettim ama sorun biraz abartı olmuş sanki hakaret eder gibi
12 Yorumla- +1 yıl
Hakaret etmese bu kadar sinirlenmezdim acayip uyuz oldum şu an
- +1 yıl
@ŞarapSevenKediii evet kaba olmuş biraz
+1 yıltürk erkekleriyle baş etmenin başka yolu yokta ondan onlar da istemiyor aslında
20 YorumlaBöyle düşünüyorsan git ruslarla takıl ruslarla evlen. Türk kızını beğenen beğeniyor...
08 Yorumla
Soran+1 yılbegenenlerde hayatında bişi görmemiş insanlar
- +1 yıl
Abi o yüzden mi Türk kızlarına yavşayıp, sonuç alamayıp ondan ona atladın? Hepsini çözmüşsün maşallah ama hala direniyosun 😂
- +1 yıl
@ŞarapSevenKediii aynen ya. Sanki Türk erkeklerinin hepsi çok kişilikli insanlar da bir kızlar kötü. Türk erkeklerinin hepsi abaza onu napcaz...
- +1 yıl
Aklı çükünde varlıklar 😂
- +1 yıl
@ŞarapSevenKediii aynen aynen😅😅
Soran+1 yılya türk kızları kim ne bunu acıklayında bilelim sizle bu saatten sonra birşeyler yaşasam ne kazanırım ya sizin gibi kızlarla keşke karakter olarak birşeyler alsaydınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler yüzünden böyle tınlamasın kimse bak nasıl köpek gibi peşinde dolanıyorlar. Sanal alem bozdu kız milletini. 7 24 ego kasıyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha önce de vardı sosyal medyada yükselti :D
Rus kızlari kollarını acmıs seni bekliyodu Hey Allahım git o zaman
11 Yorumla
Soran+1 yılerkek gördümü içine düşcek kızlardan bahsediyorsun degil mi
+1 yılvalla bahsettigin hangi türk kızı bilmiyorum ama beni bu kategoriye sokmasan iyi olur😂
22 Yorumla
Soran+1 yıltamam :D kedi sevmeye devam
- +1 yıl
😜😜
+1 yılHocam sen önce burnundaki sümüğü sil sonra gel burada hakaret et. Adam olana ego yapmıyor kızlar..
11 Yorumla- +1 yıl
✌🏻️
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi danga, laklarla uğraşıp cevap vermeye çalıştığı için doğru doğru evet hepimiz çirkiniz karaktersiziz he he evet ya aynen valla ha doğru
12 Yorumla
Soran+1 yıldemek istedigini anlamadım
Cevap sahibi+1 yılBir daha oku
+1 yılTanımadığın ona kadının günahlarını boynuna aldın welcome to hell
10 YorumlaHerkes bana kötü davranıyor onlara hiçbirşey yapmadığım halde 1 ara çirkin çirkin kızlar bana vura vura tecavüz etti o kadar mı kötüyüm? Sizce birdahakine ya da şimdiden onlara ne yapmalıyım?
01 Yorumla- +1 yıl
Kizlarmi tecavuz etti seni
+1 yılKendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar..
11 Yorumla
Soran+1 yılparaya tapan tipler ego yurdum hatunu dışında hiçbi ülkede yok
+1 yılAynen knk 😑😑😑😑 sonra neden sevgilimiz olmuyo diyolar
010 Yorumla- +1 yıl
Evet sevgili olup ayrıldıktan sonra da bacım diyolar siz bacım çocukları.
- +1 yıl
Ks değiştirmeseydi anlardın ne yazdığımı
- +1 yıl
@ŞarapSevenKediii hayvan. Oglu hayvan ben hic bir zaman bir kiz ole. bisi dememis tm. mi haddini bil
- +1 yıl
Bilmedigin kisiler hakkinda yorum yaoma ve hakkima girdin hakkimi helalnetmiyorm tanimdann. etmeden direk laf atiyosun
- +1 yıl
Etme ya yukarda yazdığına da senin bende hakkın kaldı 😂 Ben de etmiyom sg
- +1 yıl
@ŞarapSevenKediii hadi yallah yas olmus 28 beyin yasi zekanyasi 0 mk
- +1 yıl
17 yaşındayım bilader 😂
- +1 yıl
@ŞarapSevenKediii bebelerle ugrastigima unanmiyorm ya 😒😕
- +1 yıl
Tamam sen unanmamaya devam et 😋
- +1 yıl
@ŞarapSevenKediii ugrasmaya uykulu uykulu yazdım :/
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazdıklarınin hepsi erkeklerde de var güvenmeye korkar olduk
16 Yorumla
Soran+1 yılkızlar kendini düzeltse erkeklerde düzeltir
Cevap sahibi+1 yılHadi hadi ikile adam gibi konuşmayı öğren önce sen hiç kimseye KARAKTERSIZ diyemezsin birde kalkmış kızlar kendini düzeltsin diyor bak bak Rusya'ya defl o zaman
Soran+1 yılkafaya bak yalanmı söylüyorum karakterizini düzeltin
Cevap sahibi+1 yılBoş yapma kanka önce kendi karakterini düzelt
Soran+1 yılne alakası benim karakterimle
Cevap sahibi+1 yılKendi etrafında dön ag
+1 yılYüz vermiyoruz sonra olan bu
32 Yorumla
Soran+1 yılben bunamı kaldım kafaya bak karektenden dem vuruyorum haklı cıkarıyor
- +1 yıl
Her insan her insanı sevcek diye bir kaide yok arkadaşım demek
+1 yılkaraktersiz mi ilk defa duyuyrm :D
11 Yorumla
Soran+1 yılevet degiller mi
Rus kızlarını çok iyi biliyo arkadaş..
15 Yorumla
Soran+1 yılrus örnek verdim tek rus degil
Soran+1 yılbacım demem kimseye kimseyle yatmamıs kızda sorun vardır bence
Soran+1 yılbilmem artık belki tabularla kişilikte sorun yoktur ama cinsel hastalıklar cıkar ilerde
+1 yılAilesinden öyle görüyo çünkü 😂
03 Yorumla
Soran+1 yıligrenç kültürümüz var
- +1 yıl
O kültürden kaynaklı değil bilader. İnsanın kişiliğiyle alakalı bir şey. Ben egeliyim hiç çekinmem biriyle konuşurken ama aynı şey kuzenim için geçerli değil. Tam senin söylediğin kezban tanımına uyumlu biri. Kişiden kişiye değişen bir konu bu.
Soran+1 yılçogu böyle ortadogu kafa yapısı var ama tarz batılı gibi orası enterasan işin
+1 yılbence sende mallık var
25 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
ayarlamayı bılmıyorsun
Soran+1 yılsorun onda degil karekterde
- +1 yıl
senın karakterın ozaman uyusmuyor kızlarla
Soran+1 yılfazlasıyla farklı görüs kazanman için yabancı hatun tanımanı öneririm millet fark etmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatında kaç tane rus tanıdın?
14 Yorumla
Soran+1 yıltek rus degil lafın gelişi yazdım
Cevap sahibi+1 yılPeki sen rus erkegi kadar yakışıklı misin
Soran+1 yılyakışıklılık degil karakter..
Rusyaya git o zaman :)
20 Yorumla
+1 yıldoğrusuna denk gelmemişsindir belki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz sisiriyosunuz egomuzu 😀
03 Yorumla
Soran+1 yılherkes bir degil :D
Cevap sahibi+1 yılTurk kizlarinin da hepsi bir degil 😊
Soran+1 yılüzgünüm ama yüksek bir çogunluk benim için
+1 yılRuslar da sizin hakkınızda böyle düşünüyor
11 Yorumla
Soran+1 yılnerden çıkardın ya bunu
+1 yılErkekler sen gibi olduğundan
16 Yorumla
Soran+1 yılyoo öyle degil ben yurdum hatunuyla anlasamıyorum
- +1 yıl
Biz her gün anlaşma imzalıyoruz yurdum erkeleriyle
Soran+1 yılben anlasamıyorum igrenç kültürümüzden igrenç karakterlerimiz olmus
- +1 yıl
Seni nasıl bir kültürle yetiştirdilerse onlara hesap sor
Soran+1 yılbende bu kültürle yetiştim ama bazı şeyleri bu ülkede göremiyorsun
- +1 yıl
Yanlış yetiştirilmişsin demek ki :D
+1 yılHerkes kendinden sorumlu
114 Yorumla- +1 yıl
aynen genelleme yapmak hiç hoş değil ama söylemeden geçemeyecem meyveye bayılırım ama yasak asla kabul etmiyorum ...
- +1 yıl
Soran+1 yıl@REDHOTLİNE07-4 ben türk kızlarıyla anlasamıyorum tek
- +1 yıl
peki bu yasak yakışıklı kaliteli beylere kaldırılıyor mmu onu merak ettim hanımefendi ?
- +1 yıl
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4 😂😂 yasak herkese yasak
Soran+1 yıl@REDHOTLİNE07-4 degil avrupada taciz tecavüz oluyor kızların bakısı ve yaklasmı erkeklere böyle degil
- +1 yıl
itiraz ediyorum hanımefenedi o yasak bana olmamalı gerekirse konuyu avrupa insan hakları mahkemesine taşıyacam :D
- +1 yıl
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4 😂😂 çok tatlısın ya
Soran+1 yılkarakterde sorun var en önemlisi zihniyet farkı
- +1 yıl
Soran+1 yıl@REDHOTLİNE07-4 herkes kötü bakmıyor yobaz kesim buna degmez en kötüsü de batılı gibi giyinip kafa olarak ortadogu olmamz
- +1 yıl
Ya yeter 😅
+1 yılBelki de erkekler öyle yaptı onları
00 Yorumla
+1 yılsaçma sapan genellemeler yapmayın artık
10 Yorumla
+1 yılYine mi aynı mevzuu
04 Yorumla
Soran+1 yılkarakter olarak diger dişi ırklarından birşeyler kapın
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun
Soran+1 yılneden düşeneyim ki görüyorum