Eşim beni Sinir Etti?

Ben 21 yaşnda evli bir erkeğim ama daha 3 ay falan oldu okuyoruz Üniversiteside ikimizde, nyse dün akşam dışarı götürdüm yedik içtik gezdik, akşam oldu ben yoruldum ystıyom diye bende, biraz iştahlıyım gece bşyler yapmak için, karı ne yaptı etti isteksiz isteksiz beni deli etti, ulan bu karı milletini anlamak imkansız, her zman ben istemem ama sonra niye böylesin isteksizsin falan diye kalbi kırılmasın diye her dedigini yapıyom, karının bize yaptıgına bak, ulan ben günde 50 tane kız görüyom, istedigim an götürebileceğim kızlar var, biz ihanet etmeyelim helale gidelim diyoz karı bizi dışarı itiyo akşam varya küplere binidim yeminle, ondan snra hevesim kaçtıktan snra zoraki gönlümü almaya çalışıyor, ne biiçim insan bu yaa. Hadi ben napıyim smdi, ondan sonra aldatınca aldattı oluyo, hadi ben napıyım smdi böyle karıyı, beni şimdi mutlu mu etti ki, ben dışarı bakmıyım. Bana bir akıl verin?
Güncellemeler
+1 yıl
Neyse bu soruyu buraya sonra da zaten hata ettiğimi düşünüyorum çünkü buradaki hiçbir insan benim durumumu anlayamaz Nasrettin Hoca'nın Hesabı bana damdan düşeni getirin Ben burada damdan düşmüş insanları görmüyorum Hadi eyvallah
Eşim beni Sinir Etti?