+1 yılÖnce sakinleşmek için kendine biraz süre tanı. Bunun çözümü aldatmak değil ayrıca, siz bir yuva kurmuşsunuz artık. Her sorunu beraber baş koyup çözmeniz gerekmekte, yoksa evliliğin ne önemi kalıyor? Onu anlamaya çalışarak işe başlayabilirsin, kendi hislerini bir köşeye koyup, neden böyle yapıyor olabilir diye.. Bol bol empati yapmanın kimseye zararı olmaz. Ardından doğru bir şekilde iletişim kurabilmekte mühim. Kırıcı olmadan, sakince, derdini izah edebilirsin. Bu her konuda böyle. Tartışmaya lüzum yok, dargınlıklara da. İletişim kurup, empati yaptığınız sürece beraber daha mutlu olursunuz, bu her ilişkide böyledir. Yani onunla bu konu hakkında konuşmalısın. Atıyorum "Selin,... yapman, şu şekilde davranman benim şöyle hissetmeme sebep oldu..." gibi. Çözümü dışarıda değil, kendinizde arayın. Sonuçta sorun ikinizin aranızda, çözümde yine sizsiniz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Esler birbirlerini tamamlaya bilmeli hep trip tavir insani bogar heleki boyle durumlar da... daha yeni evlisiniz ama evlilik karsilikli hos goruyu anlayisi gerektirir sizin durumunuzda buna hos bakmasi lazim tavrini vs. bir yere koyup ilgilenmesi isteklerine kulak vermesi lazim ama seninde hemen sinir olan bir kisisin anlasilan esine daha nazik daha icten isteklerini soyle biraz ugras belki nazlaniyordur benimle ugras vs. demeye getiriyordur bilemeyiz... ama bu dusunceleri sakin ona soyleme dahada kirilir
00 Yorumla
+1 yılkanka biraz sendede suç var bütün ipleri hatunun eline vermissin. her zaman terazide ağır gelen kısım senın olman gerekıyor. eger oyle olsaydın o gece hatunun sana yapmama gerekçesının asıl gercegını soyler ve sende anlayısla karsılardın
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın usta. Valla sürekli hatunun gönlünü görmek iyi olmuyo kendini agırdan satacan öyle
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Sorun bir Türk kızıyla evlenmiş olmandır. Hayat boyu bu tür saçmalıklara ve daha fazlasına muhattap olacaksın korkarım. Tavsiyem çocuk sahibi olmadan erkenden hatadan dönmen olur. Zeki bir yabancı hatun bul onunla mutlu ol.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl1. Kadının görevi seni mutlu etmek falan zannediyorsan angutun tekisin zaten.
2. Sırf cinsellik yaşamak için evlendiğin belli. Boşan, git geneleve o zaman angut musun?
3. Belki de o kadar angutsundur ki kadın seni arzulamıyordur.
Sonuç olarak sen baya angutsun.129 Yorumla- +1 yıl
1 angutun tekisin
2 angut musun?
3 angutsundur
4 angutsun
Hahahaha super paradoks - +1 yıl
:) :)
Soran+1 yılBirincisi kadın beni istemiyorsan beş sene boyunca neden peşim dolaştı. Ikincisi sen ne beni ne de onu yeterince tanımadan yorum yapmışsın angutluk bu olsa gerek. Üçüncüsü Tabii ki evlilik sadece cinsellikten ibaret değil zaten Benim ne sıklıkta cinsellik yaptığıma dair en ufak bir bilgin bile yok bilgisi olmadan Fikri olan insanda en cahil insandır. Dördüncüsü Siz sadece kadınların duygusu olduğunu sadece kadınların inişli-çıkışlı zamanlarının olduğunu sadece kadın ruhundan anlamamızı söylüyosun. Ama erkeklerin issuu yok Ne istiyor duyguları yok hisleri yok sadece kadınlar önemli değil mi yani erkeklerin kadınlara nasıl yaklaşması gerektiğini hiç öğrenmesine gerek yok yani işte bu şekilde düşünmeye devam ettiğiniz müddetçe aldatmaya ve aldanmaya mahkumsunuz
- +1 yıl
Canım ben aldatmadım da aldatılmadım da, şimdi seni burda bir kere egale ettim zaten. İkincisi, haklı olduğun noktalar olsa bile eşinden "karı" diye hitap ederek seviyeni belli ettin zaten, ağzınla kuş tutsan gene hakkın yok bir şey söylemeye. Kadın seni istemiyor diye bir şey çıkmadı farkındaysan ağzımdan, kaldı ki 21 yaşındayım diyorsun 5 senedir peşinde dolaşıyormuş 15-16 yaşında çok pardon neyin aşkı bu bu kadar? Daha donunuza işemeyi yeni bırakıp aşık mı oldunuz sanki? İlişkilerde kimse kimseyi mutlu etmek zorunda değil arkadaşım. İki insan birbirini değiştirmeden mutlu olabiliyorsa ilişki yaşamalı, hepinizin anlamadığı nokta bu. Asıl sen aynı şekilde düşünmeye devam ettikçe hayat boyu ya cebindeki paraya, ya sağ eline mahkum kalacaksın haberin yok :)
Soran+1 yılAl olmamı çok istiyorsun değil mi 😂 ama benim dedemin çok iyi bir lafı var Tamda buraya cuk diye oturur itler istedi diye atlar ölmez o yüzden sen bu temennilerini kendine sakla tamam mı daha sen benim yaşım 21 Sen 22 yaşındasın Ben donuma işerken sen altına sıçıyodun hala da sıçıyon. Sen kendi derdine yan. Aldatmamış aldatılmamış külahıma anlatt
- +1 yıl
Kuyruk acın var tamam :)
- +1 yıl
Zaten seni burda bir kere egale ettim kismina bayagi guldum @CirkinlerKralicesi sanirim ozel gununde ya da gunu yaklasmis :)
- +1 yıl
@Adam-Gibi-- ne kadar zekisin sen öyle :)
- +1 yıl
Hmm..
+1 yılSenin zihniyetine tüküreyim emi. Laflara bak laflara. O kadın sana az bile yapıyor. Daha üç aylık evli karı diye hitap ediyor. Birde istesem dışardan 50 tanesi var diyor bak bak hele 😠 o kadınla severek evlenmemişsin belli yazık sen yarın Birgün aldatırsın onu sizin evliliğiniz uzun sürmez sana söyleyim. Kadın isteksizse yaklaşmasını bilmiyorsun demekki. toparla kendini çocuk çocuk hareketler yapma 😬
12 Yorumla
Soran+1 yılFarkındaysan sana cevap bile vermedin Neden biliyor musun Çünkü sen şu anda dinlediği bir şeye ikna olacak ve hatta anlayacak noktada değilsin Kendini beni eleştirmeye koşullamıışşsn.
- +1 yıl
Hahahaha firca gelmis burdan da :)
+1 yıl1. si senin 50 kız götürme riskin varsa aynı fırsat eşinde de var. 2. si bu yaşta zorunuz ne de evlendiniz, 3. sü dışarı götürdüm nedir? köpek mi gezdiriyosun, 4. sü kadınlar gün boyu yorulur her an senin ve sizin gönlünüzü edecek hali yok anlayışlı ol biraz , son olarak kendini dışarı vermek için bahane arama
14 Yorumla
Soran+1 yılFarkındaysan, hemen kadın savunmasına geçtin bu 1. İkincisi. Bana kadın halinden ruhundan anlamamı söyliyorsun. Ama bunu tek taraflı düşünüyorsun. Sürekli kadınların ruhundan erkekler anlamalı sürekli erkekler anlayış göstermeli, onlar alttan almalı değilmi. Çünkü erkeklere canı yok erkeklerin ruhu yok erkeklerin erkeklerin hisleri yok Sürekli erkekler kadınları anlamalı değil mi hiç kadınlar erkekleri anlamaya çalşmasın yani. İşte bu şekilde düşündüğünüz için erkekler dışarıya yöneliyor Hala da daha ısrar ediyorsunuz kadın dayanışması yapıyorsunuz
- +1 yıl
1. si sakin ol önce sesini yükseltme bana ben senin karın değilim ! 2. si sen hep alttan al demiyorum evliyseniz anlayın birbirinizi demek istiyorum, 3. sü ben dayanışma yapacak bildiğin tripcan kızlardan değilim benim zihnimde bir erkeğin 20 cm den başka bir kızdan üstünlüğü yok, bir kızında 250 gr fazlası onu üstün yapmaz , ha canın çapkınlık istiyorda bahane üretiyorsan oda senin bileceğin iş dostum...
Soran+1 yılYa hangi devirde yaşıyoruz Allah aşkına zaten yapmak isteyen kim durdurabilir Benim öyle bir niyetim olsa zaten ben bunu yaparım konuya yanlış tarafından bakıyorsun Ben burada sana bir Derdimi anlatıyorum yapılan bir yanlış var ben sana onu söylüyorum sen daha neredesin
Soran+1 yılYani bir insanın götürdüm gezdirdim demek İlla köpek manasında değil yani Sen her şeyin altında bir kötü mani arayacaksan zaten seni durduramam ben Her lafın altından bir şey çıkarsın Öküz altında buzağı aramaya benzeri senin iş benim maksadım Bir kere bu değil ben şunu anlatmaya çalışıyorum Yani onun istediği şeyleri ben istemesem dahil kalbi kırılmasın diye kabul ediyorum o beni benim onu düşündüğüm kadar düşünmüyor sorumlu Ben sana bunu anlatmaya çalışıyorum
+1 yılEşinle konuş. Adi üstünde birbirinize eşsin iz. Biraz isteksiz bir tipse seni anlamaması normal sen kendini anlatacaksın ama bodoslama dalma olaya romantik gir bu tarz durumlarda. İki tav olsun kız çocuğu.
10 YorumlaEşinle arandaki sorunu buraya niye yazıyorsun? Hİiçmi utanmıyorsun lan? Birde aldatırım falan demiş hey Allah'ım. Alttaki bir yerde iftara gittik gibi bir yorumunu gördüm sana bir şey diyeyim mi bence sen boşuna oruç tutma, şu yazdıklarına bak be. Yemin ediyorum hepiniz yoldan çıkmışsınız bu sitedeki sorulara bakınca Allah ıslah etsin, insanımız ne hale gelmiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbnce haklisin aslinda ben hemcinslerimi anlamiyorum... yeni evlisin daha cok cinsellik olcakki sana daha cok baglansin... evt hersey seks degil ama erkeklerin zaafi seks bence acik acik söyle karina kardesim de böyle yaparak beni disari itiyosun de... gerci biliyoz bizi bunu diyincede ha aldatican ynai felan diycek
01 Yorumla
Soran+1 yılYa smdi şöyle bir durum, var. Nefsi duygularımızı var Ben zaten Allah'a çok şükür hiçbir şeyin eksik etmiyorum bir sinema istediği zaman bir gezme istediği zaman yani elbise istediği zaman gönlünde Yani Hiçbir şey bırakma istemiyorum. Mümkün olduğunca ben onun gönlünü hoş tutmaya çalışıyorum ya bir kere bir akşamüstü bir şey istedik Oda. Burnumuzdan geldi. Ya bakma burda Dediklerime ben böyle seks düşkünü falan değilim yani belki ilk defa istiyorum her zaman o isterdi Bunun dışında Aramızda zaten Problem yok ama ben hiç denilmediği mi düşününce Fıttırdım haliyle
Olabilir boyle seyler evlilikte , daha yenisiniz zamanla anlarsiniz birbirinizi bu dedigin birdaha olmaz yani :)
Hemen karin bole yapti diye aldatmani gerektircek bir husus yok ! bir sebbi vardir karinin..02 Yorumla
Soran+1 yılAmaaan ben çok skıldım buraya zaten bunh yazmaklada hata ettim. Kendince beni tanımadan etmeden boş boş konuşacsk bir ton insanın agzına laf veriyon. Herkesin bilgisi kültürü tecrübesi bir değilki. 10 yaş zekasına sahip insanda yorum yapıyor. Tecrübeli insanda. Bu sitede yorum engelleme Vs yok mu yaaa
- +1 yıl
Arkadasim bn yalnis birdey soyledigimu sanmiyorum size karsi. Varsa bir yalnisim kusura bakma yinede.
Ama sen boyle birsey yazarsan tabiki millet tepki yaratacak gorusleer yapacak sana :)
Buarada engelleme sordun sanirim profile tikla gir sonrada engelleye tikla bir tikla hemen engelleniriz zaten :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızgınken söylemiş lafların doğru değil. O her istediğin de yapmanız ya da sen her istediğin de yapmanız da doğru değil bir müddet sonra daha çok sıkılırsınız. İkinizin ortak zamanında yapmanız doğru olacaktır. Arada tahrik et. Kışkırt falan ceza niteliğin de ama kızıpta onun yüzüne karşı da aldatma konusunu açma derim daha büyük sıkıntılar yaşarsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzevk almıyor demek ki bu işten. ben de almıyorum ama hiçbir zaman reddetmedim. biz bir şekilde idare ediyoruz ama siz daha gençsiniz. çözmek için bişeyler yapın. olmuyorsa da ayrılmanız gerekebilir. öncelikle kız seni seviyor mu daha sonra ten uyumu var mı. ya da istekleriniz cinsellikte tarzınız uyuşuyor mu. bunları konuşuyor musunuz.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Murat87 soru sana ait değil niye yorum yapıyosun. öyle bşeyin sonucu değil ayrıca. herkesin cinselliğe verdiği önem aynı değil.
+1 yılÖnce karı demeyi kesmekle başlayabilirsin. İkincisi 21 yaşında acelen neydi, çocuksunuz daha. Onuda geçtim yeni evlisiniz, elbette sorunlarınız olacaktır, güzellikle tatlı dille birşeyleri konuşsan, konuşsanız, 3 ayda aldatmadan bahsediyorsun ya, tebrik ederimmmm
10 YorumlaUlan din-gil ilk önce eşine hanımmım veya eşim veya karım demeyi öğren. Züppe yav şak. Sonra gel derdini anlat
21 Yorumla
Soran+1 yılUlan zırtapoz, nasıl hitap edeceğimi senden mi öğrenecem, basgit burdan yorum yapma sennin yorumuna ihtiyscım yok. Tırt
+1 yılYa bu ne kadar igrenc bir yazi... Kari ne demek allah askina ya? Ne kadar hanzosun. Esin cinsel obje degil anliyo musun? Sirf cinsellik icin evlendigin o kadar belli ki! Pes dogrusu!!!
01 Yorumla- +1 yıl
Hanzosun demis bu da hahahaha cocuga yapmadiginizi birakmadiniz lan
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 kere istediğin gibi davranmadı diye aldatıyorsun öyle mi? Sen hep isteksizmişsin belki sana seni yansıtmaya çalıştı. Bu kadar öküz olma istediğim kızı götürürüm falan empati kur karın da aynısını yapsa ne hissedersin bunu düşün ve insan ol yapma.
03 Yorumla
Soran+1 yılBak Sana da ayrıyeten söylüyorum Ben aldatmadım aldatacağım da demiyorum ama yaptığı davranış yanlış değil mi Ya bir tanesi de halden anlarsın. Biz eşimizle gideremeyeceksek nefsi duygularımızı. Ne yapalım yani derdimizi kime
Cevap sahibi+1 yılHaklısın böyle yapmaması gerek ama senin böyle düşünmen yanlı o yoksa diğerleri var gibisinden konuşuyorsun hem islama göre yanlış bir düşünce hem insanlığa ters bunu anlatmaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılTabi ki karın senin isteklerini yerine getirmesi gerek hasta veya canı istemiyorsa ayrı belli ki nazlanmak istemiş her zamanki hali böyle değildir bir gün böyle oldu diye bu kadar sinirlenmeni gerektirecek bir şey yok daha bismillah yeni evlendiniz herşey cinsellik değildir
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın 1 gece vermedi diye bir ton laf söyleyip polemiğe giriyosun burda :D
yahu içinde varsa git aldat ruhu duymaz, ya da bugün olmaz yarın olur :) ne doluymuşsun bir 31 çek rahatla içindeki öfke bir dinsin yahu :D :D :D02 Yorumla
Soran+1 yıl😀 abi cinnete getirdiler insanı yaa
Cevap sahibi+1 yılKadınların hergünü aynı olmaz alış bunlara :D
evlilerde mast yapabilir :)
hemen başkasına yönelme eşinden memnunsan gerek yok, sen istemesen kadın senin gibi yapsa napacaksın demi ama :) iki taraflı düşün olayı :)
Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Çok gençsin dostum insan hemen eşinden soğumamalı al karşına konuş çok yoruldu demek ki. Birbirinizi kırmayın bir çözümü bulunur
04 Yorumla
Soran+1 yılUsta ilk olan bişey değilki, ben oyle katı bildiginiz gibi bir insan değilim. Nazlanıyo çekşyom. Güler yüzlüyüm, hadi tamam falan filan, yani iş bu noktaya gelene kadar, bir ton alttan alıyom. En son patlıyorum zaten, ama bıcak kemiğe dayanınca da, benim böyle bir huyum var bıçagınıda kemiğinide derim kesip atarım, yani bn insanca yaklaştıkça milletin derdini ben anlamıyorum, neçe insanlar var, karısını it yurduna koymaz bir çiçek bile almaz, benim yaptklarıma bakıyom, gördüğüm muamele ye bakym. Oooo ben enayiyim yaa.
Soran+1 yılYahu abi zaten ramazandayız. Nikahlı karım değil mi kardeşim. 10 gündür zaten bişey yaptıgımız yok sen bakma burda sert konuştuguma, vallahi de billahi de ben sert bir insan değilim neşeliyimdir güleryüzlüyüm dür. Kolay kolay snirlenmem amma snirlendigim zaten içte kırar geçiririm ortalıgı öyle biriyim. Smdi böyle seks düşkünü fslanda değilim sadece, 10 gün olmuş ne var yani. Bunda isteyemez mi insan. Oflamanın puflamanın, insan kendini istemiyormuş gibi hissediyo. Birde yaklaşımım benim sert değil gönlünü alarak, ama sanki istenmemiş gibi olunca ister istemez insanın morsli bozuluyor, öyle kötü bir eşte değilim. Ama öyle kmtü olanlar değer görüyo be reis valla diyom
- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılHemen dışarda arama bence kadınlar biraz nazlı olur her istediğinde olursa sıkılırsın kafasında muhtemelen o yüzden ya da cidden yorgun olanilir :D ama aldatmayı asla düşünme
012 Yorumla
Soran+1 yılYahu ben sebebi vardır illaki ben ona bir şey dediğim yok ama gezmeye tozmaya giderken yiyip içerken Her şey normal enerji var ama benim gönlüm görüleceği zaman Neyse bir sıkıntı çıkıyor Ben gece saat 12 de hadi gezmeye gidelim dediğim zaman hiçbir şey yok enerji yok hastalık yok durgunluk yok hemen hazırlanır. Ulan bu enerji bize mi yok
- +1 yıl
Naz yapıyodur o ya :D
Soran+1 yılBilmiyorum ama, benim gözümden düştü yani. İyi giden bir ilişki vardı bndan snra gitmeyecek.
- +1 yıl
öylede düşünme hemen silip atma da bir konuş
Soran+1 yılŞimdi sen düşün eşine kendini hazırlamışın güzel yemekler hazırlamışsın romantik bu akşam hazırlamışsın dört gözle gelmesini bekliyorsun ama akşam eşin eve geldiği zaman tam bir öküzlük yapıp senin bu duygularına karşılık vermeyip Yemeğini yedikten sonra direk yatağa girip sana kıçını dönse, bunu nasıl karşılarsın. Herkes seni haklı görür eminim. Ama bu durum erkege oldugu zaman kadınlar. Şöyle söylüyor. Vardır bir sebebi. Ama deminki verdiğim örnekte kimse erkege vardır bir sebebi demez. Sen de bunu çok iyi biliyorsun. Peki. Kadınların hisleri duyguları varda erkegin yok mu
- +1 yıl
Bu hatunu sevdim. Bu hatundan bikilmaz.
- +1 yıl
bir konuşmayı dene bence
- +1 yıl
@Adam-Gibi-- benden mi bahsediyosun?
- +1 yıl
Evet. Senden bahsediyorum @esramutlucetin
- +1 yıl
Bak bende sana bir dünya laf söyledim, belki haksızlık ettim tamam, özür dilerim ama önce sorunda eşine karı diye hitap etmen hiç hoş değil, zaten ilk tepkiyi bunda görüyorsun, küçüksünüz dedim, açıklamasını yapmışsın, tama helal olsun, hassas düşünmüşsün, söylediklerinde haklısın, gezdiriyorsun onun gönlünü yapıyorsun o da senin gönlünü yapsın doğru ama atladığın bir nokta kadınlar cinselliğe erkeklerin baktığı gibi bakamıyor, bakmıyor, al eşini karşına güzelce konuş, ihtiyaçlarından bahset, ama bunu tatlı dille anlat, sakince güzelce anlat, dediğim gibi çok yenisiniz çok baştasınız elbette sorunlarınız olcak, bunları karşılıklı çözeceksiniz, ama bu tür sorunlarda erkek biraz daha fazla çaba sarf etsse, daha ılımlı daha tatlı dilli olsa inan sorun daha kolay hal olur, bana evli misin diyeceksin belki evli değilim ama düşüncelerim bunlar, sadece hitap ve tatlı dil, anlat ya anlat içindekileri
- +1 yıl
Doctor sen kimsin @doctoryaren
- +1 yıl
@Adam-Gibi-- neden sordunuz?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence odunun tekisin karın sana yüz vermediğine göre ilk kendine çeki düzen ver...
Küçük tartışmalar yüzünden karı kıza bakmayı düşünüyorsan ayıp utan kendinden umarım eşin senin böyle düşündüğünü anlar ki gider
Pişman olman dileğimle00 Yorumla
+1 yıloff off :D bekarlık sultanlıktır gerçekten yaa hani okuyorumda sizin gibilerin yazdıklarını allah sabır versin ne diyeyim :)
00 Yorumla
+1 yılyapacak bişey yok öyle devam edecek bu hayat istemeyince istemiyorlar
10 Yorumlakarın sonuna kadar haksız bu konuda dinen bile caiz değil bu davranışı
10 Yorumla
+1 yılSakin ol. Dünden razı gibi davranma aldatma konusunda. Niçin isteksiz olduğu önemli burada. Evet hata rtmiş ama isteksizliğinin sebebi neydi?
00 Yorumla
+1 yılaldatma ya bahanelere bak sen. .
Tamam haklısın ama düşünce tarzın çok yanlış.04 Yorumla
Soran+1 yılBak ben aldattım demiyorum. Ama bu davranış insanı dışarı iter diyorum. Siz kadınlar olarak halaa daha, kadın dayanışmasına gidiyorsunuz. Yahu şu gerçeklerş görün artık, yıllardır kendi bildiğinizi yapıyrsunuz. Yıllardır erkekler eşlerini aldatıyor ve aldatmaya devam edecek. Söylüyorum size gerçklerden kaçmak. Onları değiştirmez ki. Bu tür davranışlar insanı dışarıya iter. Söylüyorum anlatıyorum, bunu yaparsan ne olmasını bekliyorsun 🏅 madalya mı takalım yaa.
- +1 yıl
Ben sana haksizsin demedim farkindaydan ama düşüncen yanlış
Soran+1 yılTamam peki Ne düşüneyim bana onu söyle
- +1 yıl
Al karşına konuş
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz sakin yaklaş belki o gün kendini pis hissediyordu, belki sabahtan aksama kadar bulasik yikadigi icin yorgun olmuştu. Bugun yanina git bir anda öpmeye başla gerisi gelir
04 Yorumla
Soran+1 yılAblacığım zaten ben de çalışıyorum O evde durup akşama kadar bulaşık yıkama yok yani bu konuda yanılıyorsun Kendisi de part-time bir işte çalışıyor Ben de çalışıyorum aynı zamanda okulumuza gidiyoruz her gün akşam giderim iş yerinden alırım güzelce dondurmanızı alırız gezeriz kafa dinleriz Bazen olur sinemaya gideriz yemeğimizi dışarıda yeriz misafirliğe gideriz yani öyle bildiğiniz gibi eve hapsetmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılEv işlerini kim yapiyor?
Soran+1 yılAblacığım zaten ev işi olmuyor ki yani evde bir şey değişmiyor sabah çıkıyorum zaten ikimiz ancak eve aynı anda geliyoruz Abi iş olursa da zaten beraber yapıyoruz mesela 3 - 5 bulaşık ya oluyor ya olmuyor, onu da beraber hallediyoruz Zaten çoğu zaman Annemlerde falan yemek yeriz zaten orada oturup kalkarız ev yani öyle büyük bir hiç çıkmıyor kirlenmiyor ki ev
Cevap sahibi+1 yılEvin kirlenmedigini bilemezsin, karın sen yokken temizliyordur neyse kadınsal seylerdir mesela.
Kıl tüy temiz olmak 2 kez banyoya girmek istemez
O gun kendini pis hisseder adeti yaklasmistir vs vs
Sen 50 kız görüyorsan oda 100 erkek görüyordur. Büyü biraz hayatta öğreneceğin çok şey var.
02 Yorumla
Soran+1 yılİsteyen istedigine gitsin. Kimseyi zorla tutmuyom. 100 erkek görüyosa 101. Sini arasın. Ben popona tekmeyi vurduktan snra, ne haltı varsa görsün. Bu ne ya. Evimize bize efendilik yapsın diye, patron mu aldık.
Valla haklısın. Tabi bunun için aldatmaya değmez ama. Benim fikrim kadın erkek farketmez eşler birbirine bu konuda anlayışlı olup ilgilenmeli.
04 Yorumla
Soran+1 yılYahu ben burda snirden biraz sert konuştum, insanlar tepki gösteriyor haliyle, ama ben valla sert bir insan değilim. Ne diyorum sana. Akşam gönlü olsun diye gezdirdim, iftarımızı dışarda açtık sonra konsere gittik, gezdik geldik. Ya nikahlı karımızı isteyemez miyim. Ne yani niye evleniyim ki o zman. Gidim canım istedikçe nasılsa ben isşimi görürüm. Ysni biz günahtan kaçıyoruz eşimize değer veriyoruz diye. Oflamalar puflamalar, beni istemiyor gibi ondan snra bende nasıl iştah olsun, insanda hevesmi bıraktı ki, ondan snrs bokunu yemiş karga gibi oturup düşünüyı özür dileyip yanıma geliyo, e geçmiş olsun o trren kaçtı artık,, bemi huzursuz ediyo. Ondan snra bn soguk davransam, suclu benim. Ben anlamadım ben napym smdi bana akıl ver ya.
Soran+1 yılBana niye 21 yaşnda evlendin diyolar. Günahtan kaçmak için. Burda bana akıl veren insanların yüzde 90 ı., nikahsız bişeysiz sevgilileriyle her haltı yiyolar snrada neden 21 yaşnda evlendin. Belki doğru olanı yaptm. Ama bunumu hakettim. Her kızla oynayıp atmadım. bir kişi olsun helal olsun dedik. Yanlş yaptık yırtık olmamız lazım millete umut veeip namusuyla oynayınca ondan snrada 28 yaşnda namuslu kız arayıp evlenince ne oldu iyi mi oldu namuslu mu olmuş olduk.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu sakin kafayla onunla ayrıntılıca konuşun. Ama burda üslup çok önemli bence bu yüzden sakin kafayla diyorum. İlgi ve güzel üslup. Umarım düzelir
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDiğer yorumları ve cevaplarını okudum, bence ikinizin de tanıdığı ve sevip saydığı aynı zamanda aklı başında, tecrübeli ve güvenebileceğiniz bir büyüğünüze derdinizi anlatın. Böyle biri varsa çevrenizde ikinizle de ayrı ayrı konuşup sorunu görür ve aranızı zekice yapar diye düşünüyorum. Şayet böyle biri yoksa çevrede en kötü evlilik danışmanına danışın. Yuva kolay kurulmuyor sonuçta. Naçizane tavsiyem.
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılDeneyin lütfen. Rica ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Ben olsam bir ay götümü dönüp yatmazsam adiyim. Tekrar edersede aldatırım. Sonuna kadar haklısın ama cezalandır , gerekirse duvara sürt ama cezalandır
00 YorumlaKarı
Ne kadar kaba bir tavır sen önce kafandakini temizle23 Yorumla
Soran+1 yılBırak smdi kibarlığı, bana ayak yapmayın, kadınlar olarak önce o eş ile karı arasındaki saygıyı hakedinin. Hakedene hakettiği değer verilir. Burdan ahkam kesme bana. Beni bu noktaya getirene kadar ne halt etti bu kız diyensoran yok. Kafadan biz sucluyuz zaten, böyle düşündüğünüz müddetçe hep aldatıldın ve aldatılacaksın tük kızı. Bunu kafana sokk
Soran+1 yılZaten bu 20 25 li yaşlardaki kızların hep aynı tepkiyi veriyor hep aynı hayatlarının dört dörtlük mükemmel erkeği ile geçeceğini zannediyor. Kendinin ne olduğunu bilmeden hep en iyi istiyor Tabi Tabi sen de buradan uzaklaşsın iyi olur beyin parçaları yerde kalmış
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinle konuşmayı denedin mi bu konuyu buraya yazdıklarını daha kibar bir dille açıklarsan bence sana hak verebilir
06 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle sinirliyim ki, Nazik olacak durumda değilim, kaç defa konuştum, bir ara bıraktım ayrılcam diye, yalvar yakar, peşimi bırakmıyo, 2 gün sonra ben yumuşuyom snra yine aynı. Ben skıldım artık, hiç bir zaman onunla ilişkiye girmiycem beni istemeyeni bn kale bile almam. Benim eksik neyim var ya, kendini bir halt sanan insanlara prim mi vericem. Kaç tane kız benim peşimde dolandı da ben sağdık kaldım. Amma yaramıyor usta, kadın milletine acırsan acınacak duruma düşüyon burdan herkese ibret olsun. Sen her türlü gönlünü gör, gezdir yedir içir. Hoşnut et. O sana böyle yapsn. Ben bıktım usandm artık bundan snra vur patlasın çal oynasın.
Cevap sahibi+1 yılBence aldatma yoluna gitme madem yürümüyor bu sefer eşini ayrılmayı konuşmak için karşına al o zaman ama benim tavsiyem son bir kez daha şans vermen daha ne kadarlık evlisiniz şunun şurasında
Soran+1 yılYa evli olmak neysede 5 senedir tanışıyoruz zaten biz. 2 günde evlenmedik ki
Cevap sahibi+1 yılKöprüyü geçene kadar ayıya dayı demek diye bir söz var evlenince değişir her şey bir tanıdığım 10 yıllık sevgilisiyle evlendi 2 yıl sonra ayrıldılar kız çok farklı davranmaya başlamış
Soran+1 yılŞimdi ben dün gecenin de verdiği seninle burada biraz patlama yaşadım insanlarda doğal olarak bana tepki gösteriyor fakat beni tanımadan yargılayanlara uyuz oluyorum Çünkü ne olduğuna dair en ufak bir fikirleri yok sadece kendi düşüncelerini bana yargılayarak acımasızca buradan söylüyorlar
Cevap sahibi+1 yılSizi yargıladığımı düşünüyorsanız özür dilerim amacım bu değildi siz bildiğiniz gibi yapın aynı evde yaşayan sizsiniz
Yasin daha 21 eegwnligini atlayamamis bir adamsın. Aldatma diye bir lüksün mu var sanıyorsun istemiyorsa vardır bir sebebi ne bu sa lak ca tripler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldatmak ne demek ya Allah aşkına? bir isteğini yapmadı diye , sil o düşünceyi kafandan
diğer taraftan sonuçta eşin yapmak zorunda. ne biçim kadınlar var ya :d ben evlensem her gece yatakta03 Yorumla
Soran+1 yılYa hiç aldatmadım, zaten öyle bir şey yapacağından da değil sinirli olduğum için öyle bir tepki aklıma geldi ama bak ne diyorum sana ben onun gönlünü etmek için her şeyi yapıyorum o istediği zaman ben isteksiz olsam da hayır kalbi kırılmasın diye ben kabul ediyorum diye ben kabul ediyorum o neden beni düşünmüyor benim onu düşündüğüm kadar. Ya insan isteyemez mi eşiyle bir şeyler yaşamak yani nikahlı eşim sonuçta. ne yapalım yani nefsimiz sonuçta eşimizle olmayacaksa nerde arayalım ben bunu anlatmaya çlşyorumm
Cevap sahibi+1 yılhaklısın evet ama kadınlar evlenince böyle oluyo :/ bir bakımsızlık bir salmıslık kendini ve de cinsel isteksizlik :(
Soran+1 yılNyse ya. Dün akşamdan beri kafam bulanık. Ben bilmiyorum. Hiç hevesim kalmadı. Böyle prpblemler yaşayacağım hşç aklıma gelmezdi. Millet evine bakma dışarıya düşer biz hanıma özen gösterdikçe hanım ne oldum delisi oldu. Amaaan hiç evlenmeyecen aslnda 30 una kadr
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorunu sonuna kadar okudum ve gelen görüşlere verdiğin cevapları inceledim sen ya trollsün ya da kafanın içinde beyin yok
00 Yorumla
+1 yılHarama bakarsan ateşe merhaba dersin. İstemiyorsa zorlama kardeşim.
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılNeden erkenevlendin peki? Bir erkek icin cok erken biyas degil mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİhanetin sebebi olmaz dayi bahane arama ihanet affedilecek birşey değil yani sebeplere siginacak madem ayril
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılohooo benim ki 5 senedir soğuk, isteksiz kardeşim.. :/
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma gibi bir lüksünüz olduğundan vazgeçin
08 Yorumla
Soran+1 yılVar öyle bir lüks, ama sende gerçeklerden kaçma. Sen zorlada bak o zman gör., herşeyi yapın erkeklere her zulmü, ondan snra kadınlar 2 ağlar. Hemen herkes tarafndan haklı bulunur. Bizim derdimizi hiç anlayan yok. Bizim nefsimiz isteklerimiz yok mu, biz niye evleniyoz o zman. Gidelim dost hayatı yaşayalım
- +1 yıl
O konuda haklısın fakat aldatmaya sebep olmaz aldatma gibi bir lüksünüz yookkkkkkk
Soran+1 yılSen evli misin bana onu söylede ben sana bşy diyecem
- +1 yıl
Değilim
Soran+1 yılEvlenirsen o zman beni anlarsn
- +1 yıl
Hı hı tamam
Soran+1 yılNyse senin fikrini yeterince aldım. İşkembeden sallıypn sende bilgin falan yok. Laf olsun diye konusuyon hadi bb
- +1 yıl
Size cevap verende kabahat
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben ginede aldatmam. bir yolunu bulacaksın artık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarı dedin ya boşver aklı fikri...
10 Yorumla
+1 yılBu yaşta evlenmekle hata etmişsin zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapma böyle şeyler troolcük.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl21 yasinda ne evlenirsin o bastan hata
00 Yorumla
+1 yılOlur öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBisebebi vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte sebebi Neyse Bilemiyorum artık ama böyle bir durumda insan sağlıklı düşünemiyor,
İstenilmediğini düşünüyor insan, bizim aramızda Sevgi problem yok Sadece düşünme problem var anlama problemi var benim onu düşündüğüm kadar o beni düşünmüyor
Cevap sahibi+1 yılOnu kırmadan oturup konuş
yalan değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur öyle
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası