Arkadaşlar Kız Arkadaşım Benden Sanki uzaklaşıyor Artık eskisi gibi samimi değil bana Eskiye nasıl döner?

Arkadaşlarlar sevgilimle 3 sene 7 aylık bir ilişkim var ama 2 senedir üniversitelerden dolayı ayrıyız 1 hafta yanına gittim tatil yaptk Fakat sonra ben dondukten sonra bana ara vermek istedigini söyledi... dayanamadm yazdm ben üzerine gittim ve barıştık cok güzel giden bir iliskimiz varken simdi ise ben aramasam aramaz yazmasam yazmaz israrla arasam cok sıkıyorsn az birsey olsa bagırır oldu onu çol seviyorum ilişkimin bitmesini istemiyorum ama dedğim gibi uzakta oldugum icin elimden oek birsey gelmiyor Napmalıyım eskiye nasl döndere bilirim eskisi gibi beni merak etsin benimle ilgilensin istiyorum En basiti heo bana derdi whatsap profil fotonda ikimiz olacaz diye ama simdi umrunda degil o da degisti ona diyorum ikimizin oldugu bir fotoğraf koy bana Sen diyince benim birsey yapasım gelmiyor sen söylemesen belki yapacam ama söyledigin icin yapasım kacıyor gibi kelimeler kullanıyor lütfen yardım edin kafayı yiyecem ne oluyor napmalıyım ipleri tekrar elime almam için
Arkadaşlar Kız Arkadaşım Benden Sanki uzaklaşıyor Artık eskisi gibi samimi değil bana Eskiye nasıl döner?