Kendini beğenmiş havalarında ve kendini vazgeçilmez sanan kız nasıl yola getirilir?

Merhaba arkadaşlar öncelikle ;

Benim 2 senelik bir ilişkim var. Nasıl oldu nasıl bitti anlatmaya başlıyayım. Kız arkadaşımla düzenli olarak ayrılan bir çiftiz. Her ayrılışımızda bu son dememize rağmen nasıl olduysa barıştık. İlişkinin 1 . senesinden sonra kız iyice vazgeçilmezim havalarına yatmaya başladı. Yani şöyle anlatayım tam ayrılma esnası kavga ediyoruz , kızın dediği şey bitirceksen bitir öyle böyle birsürü şey söylüyor. Sonra aslan burcu olan egoları aşırı seviyede yüksek olan bir kız. Yani ben onun dediği şeyi yapmıyım çirkefleşmeye başlar , eğer o benimkini yapmasın hiç biir sorun yokmuş gibi davranır ve her dakika kendini haklı görür. Kızı şöyle tanıtayım egoları aşırı seviyede yüksek , kendini beğenmiş , inatçı fakat gönlü güzel iyi niyetli bir kız. Bu yüzden bitirmeyi düşünmedim. Şimdi vakit ilerledikkçe evlilil muhabbetleri devreye girmeye başladı. Fakat ben bu davranışlarından rahatsızım. Yani her dediğini yaptırmaya çalışmasından ve sürekli kendini haklı görmesi benim içimi huzursuz ediyor. Evet arkadaşlar şimdi ben ne yapmalıyım bu kız nasıl yola gelir yani sözümü her zaman dinleyecek kapasitede olması gerekir.

Benim hatamıda söyliyeyim kimseye yüz vermiceksiniz arkadaşlar , zamanında fazla yüz verdim ve her dediğine evet dedim şimdi bu hallerdeyim. bana yardımcı olursanız sevinirim.
Kendini beğenmiş havalarında ve kendini vazgeçilmez sanan kız nasıl yola getirilir?