• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Sosyal medya ilişkileri doğru mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
12
Yapay Zekaya Sor
Sosyal medyada kurulan ilişkiler saçma mı ve sosyal medyada ilişki kurmak yanlış mı sonu ne olur?
Sosyal medya ilişkileri doğru mu?
Sosyal Medya Soruları İlişki Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• hshdjdkdl
    hshdjdkdl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Yalan inanama ben 4 sene sanaldan biri ile arkadaslk yaptım ama öyle çok muhabbet edemiyorduk telefon yok falan öyle fırsat buldukça konuşuyordum. Bana sarkntlğı olmadk öyle sapklğnıda görmedim son seneye kadar neler öğrendim neler en son hesabnı kırdm aramalardan telefon sorgulatmadan gerçek kimliğüni buldum 24 diye bildiğim 47 yaşında çıkmıştı. Güvenme derim.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tabi arada öyleleri de çıkıyor ama ben öyle şeyler yaşamadım yani kimsenin hesabını kıracak kadar kötü şey yaşamadım sana geçmiş olsun kardeş bu arada umarım bir daha yaşamazsın tavsiyeni dikkate alacam

Yorumla

En İyi Cevaplar

• BgmBğr
    BgmBğr Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 64%
    +1 yıl

İlişki dediğin hangisi şimdi? Gerçi boşver hangisi olduğunu. Sanal ortamda arkadaşlık da olmaz sevgili de. Yanında olmayan birine ne kadar güvenebilirsin? Ya da tutup sarılamadığın en yakın arkadaşın sevgisini nasıl hissedebilirsin?

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen böyle bir şey yaşadın her halde baya dokunaklı olmuş yazdığın haklısın insan sevdiğini yanında istiyor elini tutmak sarılmak falan uzak olunca olmuyor ama bize de böyle denk geliyor kardeş yapacak bir şey yok

Yorumla
    • BgmBğr
      BgmBğr
      +1 yıl

şu an hoşlandığım insanla sanaldan tanıştık çünkü. Onu çağırdım ama gelmek istemedi. Sen, gerçekten anlıyorum , çevrendekilerden sıkılmışsın. Sen de benim gibi artık biri olsun hep olsun diye arayış içindesin. Ama unutma aramayı bıraktığın an karşına çıkar böyle şeyler.

2.bp.blogspot.com/.../...70762743_2141928371_n.jpg

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çevremdekilerden sıkılmak değil gerçekte nedense birini bulamıyorum olmuyor daha önce hiç kimseyle yan yana gelmediğim için de acaba bir gün öyle bir şey olsa biriyle tanışıp buluşsam ne yaparım diye düşünüyorum çünkü hiç yaşamadım el tutmak nedir bilmiyorum bile nasıl bir his falan :/ :(

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evlenip çoluk çocuğa karışan da var, evlenip hayatı mahfolan da. Sevgili olup mutlu olan da var, sevgili olduğu için sevgiden tiksinen de. Şans işi biraz, biraz da iyi tanımak gerek bu işe girmeden önce. Sazan gibi atlarsan üzülürsün.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çok doğru demişsin kardeş bir şeyler yapmaya çalışıyoruz işte şu anda aramız iyi Allah'a şükür benim ailem de biliyor onunkilerde biliyor ama İnşallah ayrılmaz sağ kalırsak bir şeyler olur diye düşünüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aile önemli, aile bilmeyip siz çok şahane olsanızda iş evliliğe geldi mi ortalık karışır. Ki sana bir tavsiyem daha var, tabi önemsemek ya da sallamamak sana kalmış.
      Cinsel muhabbetlere fazla dalmasına izin verme, yüz buldukça astarını ister. En kısa zamanda da yüz yüze görüş, hareketleri ve konuşmalarını izleyip samimiyetinden emin ol.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

zaten o tür konular konuşmuyoruz şakasına bile konuşmaya başlasa ya da başlasak uyarıyorum kızıyorum konuyu kapatıyoruz bu yaz Allah nasip ederse ilk kez buluşacaz olursa eğer faceden yazışıyoruz birde arada telefonla görüşüyoruz arada buluşmalar olsa aramız daha iyi olur her halde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yani, sürekli yazı ya da ses ile bir zaman sonra monotonlaşır ilişki, bu nedenle 2-3 ayda bir buluşup birlikte vakit geçirmek ikinizide tazeler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

2-3 ayda bir kerede zor be kardeş malum okul falan var anca tatillerde bu yaz gelmeyi düşünüyor söz verdi ama gelir İnşallah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hakkında hayırlısı olsun, dikkat et kendine.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sağol kardeş teşekkürler :)

Yorumla
  • ohrmazda
    ohrmazda Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 76%
    +1 yıl

Sosyal medya başlı başına saçma zaten, amacı kalmadı, bizleri salaklaştırdı. Bir de herkesi stalklaya stalklaya nufüs müdürü olduk resmen.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:D nüfus müdürü iyiymiş

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

24

Cevap

39

Cevap

• bayanuykucux
    bayanuykucux Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Acıkçası ben sanal ilişkilere çok karşıyım. Yüz görünğmlüğünü davranışlarını görmeden bir insanın nasıl olduğuna karşın bir fikirde bulunamazsın. İnsanlar değişik ve tuhaf. Saf insanları kendş çapımda deşifre edip kandorıyorlar. Evet bu hiç zor değil klavye artistliği çok kolay...

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın doğru konuşmuşsun karşıdaki kişi bam başka biri olabilir dikkat etmek gerek ama o güveni verdiyse bence sorun olmaz

Yorumla
  • faithfailure
    faithfailure Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 42%
    +1 yıl

Uzaktan ilişki kurmak cidden zor ve güç. Çok fazla sabırlı olman gerek ve karşındaki insana güveninin tam olması lazım. Eğer şüpheci ve sabırsız biriysen uzak dur derim

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet uzaktan ilişki kurmak zor yanında olmak istiyorsun onunla vakit geçirmek istiyorsun ama mesafe olunca zor oluyor sabrım var sabırlıyım ona karşı şüphem yok bana o güveni verdi ama ne olacağı belli olmaz her an her şey olabilir bir de ben fazla kıskanıyorum bu yüzden farkında olmadan onu sıkıyorum sıkmamaya çalışıyorum ama her seferinde onu sıkıp üzüyorum

Yorumla
    • faithfailure
      faithfailure
      +1 yıl

Aynısını ben de yaşadım. Bu sıkma mevzusu uzaktayken daha çok oluyor çünkü sarılmak istiyorsun sarılamıyorsun bir şekilde sevgini dışarıya vurman gerekiyor bunu yaparken de farkında olmadan karşımızdakini sıkıp bunaltıyoruz. Fazla ilgi bekliyoruz falan.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet cidden tam istediğim konuya değindin şu an kardeş farkında olmadan sıkıyorum onu çok seviyorum ama üzmek de istemiyorum farkında olmadan üzüyorum beni cidden anlamadığını düşünüyorum ona bana olan sevgin azaldı mı diye sordum beni sıktığın için biraz azaldı dedi bunu duyunca üzüldüm biraz ama ben sevmekten vazgeçmiyorum tabi birde kıskancım kız kankası bile olsa kıskanıyorum

Yorumla
    • faithfailure
      faithfailure
      +1 yıl

Yemin ederim aynısını yaşadım bu kadar tesadüf olamaz. Ee tamam özgür ol bırakıyorum seni o zaman dediğimde ayrılmak da istemiyordu. Ne yapmak istediğini ben de çözememiştim. Bisüre kendi haline bırak bakalım. Seviyorsa elbet aklına gelirsin yazar merak eder

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kendi başına bırakayım hani mesaj atmayayım girmeyeyim diyorum faceye falan aklım onda kalıyor acaba girdi mi nasıl iyi mi falan diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum onu düşünmeden edemiyorum aklımda fikrimde hep o var

Yorumla
  • ruhhalimguzel
    ruhhalimguzel Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Dogru insani buldugun surece bence yasanilmasi gereken bir eylem... Herkes kotu olacak ya da her sanal arkadaslik cinselliktir degildir.. Kisiler kendini bildikten sonra bence sorun yok...

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

doğru insan diye bir şey yoktur bence en güvendiğin kişi bile gün gelir sana yamuk yapar kardeş tabiki herkes kötü değildir ben arkadaşlığı veya sevgiliyi hiç bir zaman cinselliğe dökmedim öyle şeyler de yaşamadım o konuları konuşmam bile öyle diyeyim işim olmaz aşk ille tenin ten değmesi değil bence kalbinde gönlünde hissetmektir o sevgiyi güveni

Yorumla
    • ruhhalimguzel
      ruhhalimguzel
      +1 yıl

Anlatmak istedigimi aslinda anlamissin, fakat degisik sekilde yorumlamissin.. Ben genelleme yaparak konustum, sen kisisel yorum yapmissin.. Yalniz senin dogru insan tanimina katilmiyorum, sonucda bende sende insaniz, o halde bizdemi kotuyuz derim sana...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hepimiz insanız tabi ki ben kimseye sen kötüsün sen iyisin demiyorum ayrım yapmıyorum kişi zaten kendini belli eder çoğu insan sevgiyi aşkı sadece tende bitiriyor yani geneli öyle bence gönlündekini kalbindekini anlamıyor bazıları ben kimseye kötüsün demiyorum kardeş

Yorumla
    • ruhhalimguzel
      ruhhalimguzel
      +1 yıl

"Ten" olayinda seninle hem fikirim, sanal ortamda bence insanlar daha durust ve aciktir, sapik bile olsa reelde anlayamaya bilirsin ama sanalda bir ucundan yakalarsin insanin niyetini.. Ama ne yazikki bu platformuda oyle kotu ve hor kullaniyoruzki toplum olarak "at gozluguyle" bakar oluyoruz...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın bir zamandan sonra kimin ne olduğunu anlıyor insan

Yorumla
    • ruhhalimguzel
      ruhhalimguzel
      +1 yıl

Demek istedigim bu zaten, demiyorumki "iki merhabadan sonra gidin bulusun", hem insan bu sekilde sabir etmesini ogreniyor, onemli olan elinde kagit kalem olmasi degil " o kagida ne yazdigindir"... Saygilar...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çok güzel demişsin kardeş tabi ki iki merhaba deyip buluşalım demiyoruz zaman gerek tanımak gerek ama dün akşam çok üzdü beni be o kadar mesaj attım konuşuruz diye bekliyorum kaç gündür girdi nerelerdeydin diye mesaj attım hiç dedi sonra çıktı be kardeş yapılır mu bu :(

Yorumla
    • ruhhalimguzel
      ruhhalimguzel
      +1 yıl

Sana birsey anlatayim, kisa kesecegim, askerden geldikten sonra nette bir bayanla!!! tanustim, cahillik sayilir, haftasina bulustuk, 6ay kadar beraberdik ayni sehirdeyiz, ve evet veeee bir gun evli oldugunu kocasinin askerde oldugunu ogrendim.. Ne o kiza kizdim, ne internete kizdim, tek suclu bendim, hayatinda sucu yok, ama simdi oyle diil yogurdu uflemeyi ogrendim... Ayrintilari kacirmamaya dikkat et...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

geçmiş olsun kardeş Allah yaşatmasın bir daha olabilir haklısın kimseyi suçlamamak lazım başkasını suçlamadan önce insanın kendisini sorgulaması lazım

Yorumla
    • ruhhalimguzel
      ruhhalimguzel
      +1 yıl

Tesekkur ederim, senin icinde hayirlisi olsun, en dogru karari verirsin insallah

Yorumla
  • a4723
    a4723 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 58%
    +1 yıl

İletişim aracı sonuçta sosyal medya saçma ve yalan çok ancak sosyal medya da tanışıp devamıni reel yaşamdan ilerletirsen sorun olmaz

0
    18 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tabi ki bir yere kadar mantıklı bir yerden sonra saçma umarım gerçekte de bir araya gelip mutlu oluruz kardeş

Yorumla
    • a4723
      a4723
      +1 yıl

İnşallah mutlu olursunuz mutlu olmamanız için hiçbir neden yok ama çok iyi tanı karşındakini..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnşallah oluruz kardeş engel yok aramızda mesafe dışında ama nerede ne olacağı belli değil ölüm var kalım var iyi tanımaya çalışıyorum sağol bu arada :)

Yorumla
    • a4723
      a4723
      +1 yıl

Arada mesafe varsa işiniz zor.. Neyse inşallah düşündüklerim ve yaşadığım gibi olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

mesafe dediğim o İstanbul'da ben bursada o ama yine de uzak tabi en fazla ayrılırız en kötü şey o zaten onun dışında kötü başka şeyler olmaz İnşallah :) sağol bu arada

Yorumla
    • a4723
      a4723
      +1 yıl

Valla bence iki ilçe arası bile sorun.. ben yaşadıgim için söylüyorum İstanbul bursa ulaşımı uzak sayılmaz budo ile yakın ancak gözden ırak olan gönülden de ırak olur diye boşuna dememişler...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın bu yaz gelebilirse yanıma gelecek okullardan sonra gelecekti ramazan girdi diye araya sonra gelecek Allah nasip ederse umarım bir gelişme olur

Yorumla
    • a4723
      a4723
      +1 yıl

Yaz nedir ya haftasonu atlasın gelsin :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne bileyim kardeş ya öyle dedi artık yalan gerçek gelecem dedi ama gelir mi gelmez mi Allah bilir dedim ya ramazan girdi falan halsiz halsiz bir şey de yapamayız gezecez illa ki oturup bir şeyler yenilir içilir oruçlu oluncada bunlar biraz imkansız hani kalsa bir yerde tamam dicem ama geldiği gün gidecek o yüzden

Yorumla
    • a4723
      a4723
      +1 yıl

Tamam sen yine de dikkat et sanalda tanıştın sanırım.. duygularınla değil önce beyninle hareket et.. tecrübe yok sanırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sağol kardeş dediklerin için tavsiyeni dikkate alacam sende kendine iyi bak

Yorumla
    • a4723
      a4723
      +1 yıl

Her zaman yardımcı olmaya çalışırım ne demek bir soru ya da sorun olursa yazabilirsin mesajdan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkürler kardeş :)

Yorumla
    • a4723
      a4723
      +1 yıl

Ben tesekkur ederim.. Her zaman yanındayım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

herkes buradaki insanlar kadar iyi olsa keşke

Yorumla
    • a4723
      a4723
      +1 yıl

Demek ki yanlış sularda yanlış insanlar arıyorsun.. Aradığın ortamı iyi analiz et bunun sanal ı reel ı olmaz burda tanışıp bence reel de gorusulebilir tabi siz başka düşünürseniz bilemem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

genelde öyle zaten sanalda tanışıp gerçekte buluşmak falan ama gerçek olacağını sanmıyorum umudum yok gibi artık

Yorumla
    • a4723
      a4723
      +1 yıl

Olmaz diye birşey yok sen inan önce.. gerisi gelir..

Yorumla
  • bahanebende
    bahanebende Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 46%
    +1 yıl

bence yanlış belki sana söylediği huy ve davranışlar iyi gibi gözükür bir süre sonra öyle olmadığını anlarsın ve üzülürsün bence yanlış

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben çok yaşadım bunları nedense gerçekte kimseyle çıkmıyorum genelde hep sanaldan ama sanaldaki ilişkilerim de hep yalandı yani

Yorumla
  • CanerAnk
    CanerAnk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Doğru insanla doğru oluyor. Fakat yanlış kişiyse çok sıkıntılı zamanlar geçirebilirsin. Çok tehlikeli.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın tehlikeli zamanlar da oluyor

Yorumla
  • MrsWinnchester
    MrsWinnchester Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Bazıları sadece gönül eğlendirme amaçlıdır fakat sanalda tanısıp, bulusup evlenenleri gordum ve evlilikleri mükemmel ilerliyor 😊

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tabi ki çoğu öyle gönül eğlendirmeden başka amaçları yok şimdi öyle dedin de özendim :)

Yorumla
    • MrsWinnchester
      MrsWinnchester
      +1 yıl

Şansa doğru insana denk gelince tabii sanal da yuruyor ama bir gun mutlaka bulusmak lazim diyorum ve evet cok ozenilesi 😊 biliyormusun kadın hamile 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne güzel :) her şey istedikleri gibi olur İnşallah :)

Yorumla
    • MrsWinnchester
      MrsWinnchester
      +1 yıl

İnsallah. Senin icin de guzel olani nasib olur insallah 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnşallah kardeşim sağol hepimiz için hayırlısı olsun :)

Yorumla
  • elalor
    elalor Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 52%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Sanalda başlayıp reale geçilirse problem olmaz da hep sanal hep sanal olmaz

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yeni başladık sayılır 1 ay falan oldu bu yaz yanıma gelmeyi düşünüyor 3 kere telefonda görüştük arada tartışmalara falan oluyor ama onun dışında sorun yok

Yorumla
  • meraklisjsj
    meraklisjsj Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

jarsindaki kisiye bagli sosyal medyadan iyice tanirsin kafana yatarsa bulusursun. ben mesela sevgilimle sosyla medyada tanismistik iki sene boyunca konustuk ve bulusmaya karar verdik 5 sene oldu hâlâ mutluyuz :)

2
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bizde işte facebooktan konuşuyoruz 3 kerede telefondan konuştuk bu yaz yanıma gelmeyi düşünüyor bir kere buluşsak bir faydası olur mu aramız iyi olur mu acaba bu arada Allah ayırmasın mutluluğunuzun devamını dilerim :)

Yorumla
    • meraklisjsj
      meraklisjsj
      +1 yıl

tesekkur ederim amin 😊 bence biraz daha konusun iyice taniyin birbirinizi eger gercekten isinirsan bulusun yani neden olmasin ki 😊😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

her şey iyi güzel de bir sorun daha başladı konuşmamaya başladı artık diğer arkadaşlara da dedim 2-3 gün girmemişti neredesin diye mesaj attım ondan öncede baya mesaj attım hiç deyip çıktı yani bu kadar zor olmamalı bir hal hatır sormak o değil de hiç mi merak etmiyor önceden böyle değildi cidden :(

Yorumla
    • meraklisjsj
      meraklisjsj
      +1 yıl

belki isleri vardir kotu dusunme hemen fazla da sıkıştırma çünkü erkekler fazla sıkıştırılmaya gelemezler. biraz daha bekle sonra konusmak istemiyo gibisin. gibi mesaj atabilirsin bekle biraz sık sık mesaj atma mesela dediğim gibi fazla sıkıştırma erkekler zor kızları severler :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

erkekler onu sever bunu sever hep onları düşünüyoruz onlar bizi hiç düşünmüyor ilgi göstermek 1 mesaj atmaktan acizler benimde ondan diğerlerinden istediğim gibi sadece ilgi ve sevgi istiyorum onlardan para pul veya başka bir şey isteyen yok ki sevmek zorlarına gidiyor gururlarına dokunuyor

Yorumla
    • meraklisjsj
      meraklisjsj
      +1 yıl

orasi oyle haklisin. bunlari ona soylemeyi deneyebilirsin mesela :)

Yorumla
  • cerensaygin11
    cerensaygin11 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 48%
    +1 yıl

Farklı şehirdeysen sonu yoktur. Gözünün gördüğü insanlarla takıl

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bundan sonra öyle olacak galiba teşekkürler

Yorumla
  • ZombieBurakk
    ZombieBurakk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

Sen doğruysan ve doğru insanı bulduysan neden olmasın?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben doğru olmaya çalışıyorum ama karşımdaki kişi doğru olmuyor

Yorumla
  • KalpsizBey
    KalpsizBey Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl

Kendisini onun tanittigi kadariyla taniyabiliyor insan ancak.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın onun kendini nasıl ve ne kadar tanıtabildiğine bağlı

Yorumla
    • KalpsizBey
      KalpsizBey
      +1 yıl

Aynen oyle.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

peki teşekkürler

Yorumla
    • KalpsizBey
      KalpsizBey
      +1 yıl

Rica ederim. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:) :)

Yorumla
  • Adilkopuzz
    Adilkopuzz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 50
    +1 yıl

Hiç bir farkı yok tabiki sadece sanal olarak değil reele taşımak lazım.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tabiki sadece sanalle yürümez gerçeğe de dökmek gerekir yavaş yavaş olacak bir şeyler İnşallah

Yorumla
    • Adilkopuzz
      Adilkopuzz
      +1 yıl

İnşallah olur birbirini tanımanın sanalı reeli olmaz önemli olan birbirini ne kadar tanıdığın dır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın kardeş İnşallah bir şeyler olur ilerleme gelişme yaşarız

Yorumla
  • Alp2030
    Alp2030 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

yaşadığımız şu düzende büyük risk teşkil eder bence böyle bir şeye gerek yok veya çok dikkatli davranılmalı uyanık hamleler ile sınanmalı

0
    0 Yorumla
  • Yildizg36
    Yildizg36 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Yasamis biri olarak onermiyorummm kedinlikle uzak durmalisin..

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

başladık bir kere artık olmazsa uzak duracaz durup dururken ayrılamayız her halde

Yorumla
    • Yildizg36
      Yildizg36
      +1 yıl

Bende oyle diyodm ne bilm ins iyi biridir.

Yorumla
  • kahramankentliler
    kahramankentliler Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

saçma demeyelim de iyi tanımak gerek diye düşünüyorum. sonuçta bu siteyi bizler oluşturuyoruz

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın herkes öyle söyledi zaten iyi tanımak gerek, arada buluşmak gerek, saygı gösterilmeli yani görüşler benzer kardeş

Yorumla
    • kahramankentliler
      kahramankentliler
      +1 yıl

evet iyiyse de kötüyse de bu toplumu biz oluşturuyoruz. ben herşeye rağmen insanlara güvenmekten yanayım. iyi insanlarla karşılaşmak , birazda insanların kendisinden kaynaklanıyor : nelere önem veriyor , kimlerle iletişim içinde vb :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın ama bazen en güvendiğin kişi bile gün gelir yamuk yapar çok koyar sonra üzülürsün sadece sevgili olarak değil arkadaş olarak da dikkat etmek gere herşeye

Yorumla
    • kahramankentliler
      kahramankentliler
      +1 yıl

EVET. öyle durumda karşıdakini ayıbı. NE zor bu işler ya :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sorma kardeş valla turşumu kuracaklar diye korkuyorum :D :(

Yorumla
    • kahramankentliler
      kahramankentliler
      +1 yıl

insan umutla yaşarmış. inşallah bir gün mutlu günler gelecek. kendi adıma konuşuyorum gelmeyeceğini bilsem bile fikirlerimden vazgeçmem. çünkü başka insanların hayalleriyle oynamak ne bana yakışır ne de başkasın günahı alınmalı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tabi o kadar umut veripte çekip gidiyorsa günahı ona bunu yaşayan insan çok fazla umutlanıyorsun falan sonra her şey bitiyor

Yorumla
    • kahramankentliler
      kahramankentliler
      +1 yıl

evet bunun en büyük sebebi bencillikten ve empati yapılmamasından. bir de inancı zayıf olduğundan. bu arada soruyu soran arkadaş birazdan bizi buradan kovmazsa iyi :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yok kardeş ne kovacam nereden çıkardın olur mu öyle şey :D

Yorumla
    • kahramankentliler
      kahramankentliler
      +1 yıl

teşekkür ederim. :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

rica ederim :)

Yorumla
    • kahramankentliler
      kahramankentliler
      +1 yıl

hiç bir şey edemen :D :D şaka şaka :)

Yorumla
  • utangacbeyy
    utangacbeyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Bence sosyal medyadan konuşmak daha mantıklı baya konuşursun daha sonrada buluşma felan ayarlarsın sosyal medyada insanlar daha rahat oluyor

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben araştırmıştım sosyal medyada kurulan ilişkiler ileride daha sağlam oluyormuş hani normal ilişkiler gibi değilmiş daha rahatmış dediğin gibi daha sağlammış öyle okumuştum

Yorumla
    • utangacbeyy
      utangacbeyy
      +1 yıl

Dediğim gibi daha mantıklı ☺

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:) aynen teşekkürler bu arada

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hayatımız olmuş sosyal medya içimize işlemiş garipsemeyin artik

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sende haklısın herkes haklı ne yapacağımı şaşırdım inan

Yorumla
  • Kaderimsin551903
    Kaderimsin551903 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Neden olmasın günümüz hep sosyal aktivite ile oluyor facebook buluşmaları gibi 😁 😁 😁

0
    16 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

benim sevdiğim kişide facebook üzerinden kardeş gerçekte denk gelmedi bulamadım nedense hep uzak hep face bunlarla yetiniyoruz ne yapalım :D

Yorumla
    • Kaderimsin551903
      Kaderimsin551903
      +1 yıl

Facebook iyi ki varsın mı diyelim şimdi facebook A gireyim barii talip çıkabilir ayı çıkabillur 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:D ya tabi ki her şey facebookta bitmiyor ama yapacak bir şey yok millet doğru kişiyi bul diyor doğru kişiyi bulana kadar kim yaşar kim ölür belli olmaz :D

Yorumla
    • Kaderimsin551903
      Kaderimsin551903
      +1 yıl

Orası öyle sosyalleşmek iyi belki sosyal alemde değilde kafede okulda iş yerinde de çıkabilir sabır gerekli herkesin 1 ruh öküzü vardır diye biliyorum ben 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben gerçekte hiç bulamadım hiç kimseyle yan yana gelmedim el tutmak sarılmak nedir bilmem olacağını da sanmam olursa da ertesi gün ölürüm her halde öyle bir şans :)

Yorumla
    • Kaderimsin551903
      Kaderimsin551903
      +1 yıl

Sen ölme emi 😂 😂 güldürdün beni sabah sabah bulursun belki burdan bulursun olmaz mıı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bulamıyorum kardeş sorun bende mi karşı tarafta mı çözemedim ben burada herkese kardeş dedim valla kimseye yan gözle bakmam 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu arada hemşeriymişiz Giresunluyum bende

Yorumla
    • Kaderimsin551903
      Kaderimsin551903
      +1 yıl

Ben Samsunluyum yakın sayılırsın Giresun'a gitmedim ama orda okuyan arkadaşlarım var güzel diyolar bide gizlisin sana mesajda atılmıyor ki 😂 😂 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bilerek kapadım gerek yok ne de olsa sanal alem kimseye güven olmuyor pek sapığı var salağı var

Yorumla
    • Kaderimsin551903
      Kaderimsin551903
      +1 yıl

Bilmem mi adınızı bari öğrenebilir miyim onuda vermek istemiyorum deme barii

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

adım hilal bu kadar bilgi yeter her halde

Yorumla
    • Kaderimsin551903
      Kaderimsin551903
      +1 yıl

Yeter tabii Hilal hanım tanıştığımıza memnun oldum K. i. b byy 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

By kardeş

Yorumla
    • Kaderimsin551903
      Kaderimsin551903
      +1 yıl

Karadenizli kardeşim byy

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

👍 👍

Yorumla
  • Elizaygn
    Elizaygn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Evliliğe götüren birçok kişi gördüm ama sonu hüsranla biten kişilerde var tabi güvenmek zor bu devirde

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın devir de devir değil ki anne babaya bile güvenilmiyor artık

Yorumla
  • xXDeanWinchesterXx
    xXDeanWinchesterXx Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 37%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Kiminle kurduğuna bağlı.

5
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

her hangi bir vatandaşla işte daha ne olabilir ki :D

Yorumla
    • xXDeanWinchesterXx
      xXDeanWinchesterXx
      +1 yıl

O vatandaşın kim olduğu önemli işte :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

artık gereksiz bir vatandaş olduğunu düşünmeye başladım eskisi gibi davranmıyor artık bir taraflarını çok kaldırdım her halde afedersin

Yorumla
    • xXDeanWinchesterXx
      xXDeanWinchesterXx
      +1 yıl

Olabilir, kazmaya denk gelmişsindir belki de..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hepsi kazma zaten hiç doğru birini bulamadım ki :D

Yorumla
    • xXDeanWinchesterXx
      xXDeanWinchesterXx
      +1 yıl

Erkek milleti olarak çükümüzle düşünmeye meyilliyiz biraz onun dışında fena değilizdir :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

şöyle abuk subuk yorumlar atmayın bana ne sizin şeyinizden benim derdim ne sizin derdiniz ne

Yorumla
    • xXDeanWinchesterXx
      xXDeanWinchesterXx
      +1 yıl

Manyak mısın ablacım sen? Duyan da sanacak ki gel sevişelim dedik. Çük kelimesini görünce heyecan yaptı hemen..

Yorumla
  • keydrops_03
    keydrops_03 Takip Et
    Bilge Yaş: 40
    +1 yıl

sürekli sanal olması sıkıntılı. arada kültür ve yaşam tarzı farkı da çok olursa ilerisi pek olmaz

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

oda doğru sürekli sanaldan olmaz tabi arada buluşup bir araya gelmek gerek

Yorumla
    • keydrops_03
      keydrops_03
      +1 yıl

tabi ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

peki arada buluşmalar olsa daha iyi olur mu aramız?

Yorumla
    • keydrops_03
      keydrops_03
      +1 yıl

olabilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

peki teşekkürler :)

Yorumla
  • Snack87
    Snack87 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 30%
    +1 yıl

Yanlış ve saçma. Doğru değil.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

olabilir bende arada saçma olduğunu düşünüyorum ama vazgeçmiyorum tabiki

Yorumla
    • Snack87
      Snack87
      +1 yıl

Sen bilirsin ama bence yanlış.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

umarım kötü şeyler yaşamam

Yorumla
  • denizkoyunu
    denizkoyunu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 57%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.

Heryerden ilişki kurulur.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kurulmasına kurulur ama önemli olan onu devam ettirebilmektir

Yorumla
    • denizkoyunu
      denizkoyunu
      +1 yıl

Bu hepsi için geçerlidir. Sadece sosyal medyaya ait değil. Ayrıca ben sosyal medyayı daha avantajlı buluyorum. Birkere günlerce yazışıp karşı tarafı daha iyi tanıyabilirsin. Fotoğraflarından da beğendiysen fiziksel ortamda buluşup sağlamasını yaparsın. Ayrıca sosyal medyada tanımak için o kişiye sadece sen değil yakınlarından aldığın tavsiyelerle de 100 lerce yazılı soru sorarsın ve hatta bunlar kayitlı durur. Fiziksel ortamda buluşmaya başladığında daha önce yazdıklarıyla tutarlı olup olmadığına karar verirsin. Akıllıca kullandığında sosyal medyadan çok iyi bir eş bile bulabilirsin. Önemli olan önyargılardan kurtulup aklımızı kullanmak. Mutlaka burada da iyi insanlar vardır çünkü burasıda gündelik hayatin bir parçası artık.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çok iyi konuşmuşsun kardeş haklısın bir yerde okumuştum az önce başka bir arkadaşa da dedim aynısını sosyal medyada kurulan ilişkiler daha sağlam ve sağlıklıymış dediğin gibi her şey silmediğin sürece kayıtlı duruyor yazışa yazışa daha iyi tanıyorsun ama benim şöyle bir sorunum var çok seviyorum çok da kıskanıyorum bu yüzden farkında olmadan onu sıkıyorum yani sürekli aynı şeyler seviyorum falan sonra ayrılık üzüntü falan gerçektede bulamıyorum hep sanal olunca arada bende saçma olduğunu düşünüyorum ama başka yolumda yok yani

Yorumla
    • denizkoyunu
      denizkoyunu
      +1 yıl

Karşı tarafa sabır testi yap ve kıskançlığıda abartma, aşırısı kaçırır. Sabır testi şöyledir. Yazışmaları uzun tut mesela normalde yazıştıktan 5 gün sonra mı buluşuyorsun bunu 20 güne çıkar. Karşı taraf aşırı ısrarcıysa hemen buluşmakta ele. Ayrıca süre uzadıkça dökülenler çok olacaktır. Geriye yakişıklı çok iyi eğitimli varliklı birini bekleme çünkü bunlar hızlı yaşar ve ilişkileride hızli tüketirler. Orta karar iletişimde istikrarli bir çocuk yakalarsan buluş ve gözlemle yazdiklarıyla ilgili. Ordanda geçerse çikmaya başla muhtemelen evleneceğin kişi de odur. Bunun burada yazılanlar kadar da basit olduğunu düşünme çünkü bizim insanımız sabırsızdır bu süre içinde hepsi de gidebilir ama bilki başta gitmesi başlamış bir ilişkinin başinda gitmesinden çok daha iyidir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sabır testi yap diyorsun da kardeş arada mesafe var biraz zor ikide bir buluşamaz insan uzaktan uzağa kıskançlık deyince abartıyorum ama kıskanmıyor da değilim bir de şöyle bir sorun oluştu 2-3 gün girmedi faceye dün akşam girdi nerelerdesin diye sordum hiç dedi çıkıp gitti artık cevap da yazmaz oldu ben ona 50 mesaj atıyorsam o bir tane atmaya aciz artık konuşmaz oldu sabıra gelince ben sabırlıyım kardeş sabrederim ama karşıdaki kişi sana değer vermeyip önemsemiyorsa artık iş işi geçmiş oluyor

Yorumla
  • Serpmekahvalti
    Serpmekahvalti Takip Et
    Xper 5 Yaş: 50
    +1 yıl

Kismetin nereden geleceği bilinmez

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın nerede ne olacağı belli olmaz ya hepten biter ya da hep devam eder bu işler böyle

Yorumla
    • Serpmekahvalti
      Serpmekahvalti
      +1 yıl

tip ilişkiler çok belirsiz, ne kadar guvensen bile anında satabiliyorlar. . Ben her konuştuğum kişiye karşı kendimi sorumlu hissederim lakin herkes böyle değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

en önemli şeyde güven tabi ki güven varsa her şey tamam bana göre ama başkası ne der bilemem sorumluluğun farkında olmak da ayrı bir şey dediğin gibi

Yorumla
    • Serpmekahvalti
      Serpmekahvalti
      +1 yıl

Ben tanımak için şans vermeli diyorum, sadece temkinli olmalı. Dışarıda milletin burnu bir karış havada, herkes yalnız ama egolar kocaman, sosyal medyada biraz daha şeffaf oluyor bazen insanlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın iyice tanımaya çalışıyorum elimden geleni yapıyorum umarım hiç bir şey boşa çıkmaz bu sefer bir şeyler olsun gelişme ilerleme olsun bitmesin istiyorum sürekli ayrıl falan sıktı iyice

Yorumla
  • _imkansızım_
    _imkansızım_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Gercege donusurse neden olmasin

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

umarım gerçeğe dönüşür diğer yorumlarda da dediğim gibi bu yaz gelebilirse buluşacaz işte :)

Yorumla
    • _imkansızım_
      _imkansızım_
      +1 yıl

Hadi bakalim :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sağol Allah hepimizin karşısına iyi kişiler çıkarsın kardeş :)

Yorumla
  • asdfghjklşiwerty
    asdfghjklşiwerty Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

yanlış. adam sanıyoruz sonra üzülüyoruz

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sende haklısın bir yere kadar tabi bunu çok yaşadık herkes yaşadı acıyı çeken biz oluyoruz ama yalnız da olmuyor illa birini istiyor insan yanına doğru kişiyi bulana kadar ya ölürüz ya evde kalırız :D

Yorumla
    • asdfghjklşiwerty
      asdfghjklşiwerty
      +1 yıl

:D evde kalmam ben o konuda kendime güveniyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnşallah kardeş :D hayırlısı olsun hakkında ne diyelim

Yorumla
    • asdfghjklşiwerty
      asdfghjklşiwerty
      +1 yıl

amin cümlemiz için :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sağol kardeş :D :)

Yorumla
  • Rüyamdagörsem
    Rüyamdagörsem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Herseye olabiliyor bu hayatta

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet nerede ne olacağı belli değil her an her şey olabilir hayattan her şey beklenir

Yorumla
  • DoyumsuzTeke
    DoyumsuzTeke Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Sanal ilişki sanal kişiliktir

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kişinin kendisine bağlıdır her şey diyorsun öyle mi

Yorumla
    • DoyumsuzTeke
      DoyumsuzTeke
      +1 yıl

Sanaldan bir pok çıkmaz diyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:D olabilir kardeş her halde bu konuyla ilgili şeyler yaşadın ondan sana pek cazip gelmiyor sanal ilişkiler

Yorumla
    • DoyumsuzTeke
      DoyumsuzTeke
      +1 yıl

Yaşamadım desem inanacak mısın? :)
      Sanal sadece tanışmaya vesile olabilir. Buna itirazım yok ama ilişkinin devamı ve sağlıklı işlemesi ancak gerçek hayata dönüştürulmesi ile mümkün olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bilmem öyle konuşunca yaşamışsın gibi hissettim Allah kimseye yaşatmasın gerçeğe dönüşme yolundayız İnşallah olur bir şeyler olmazsa artık kalacaz öyle ortada

Yorumla
    • DoyumsuzTeke
      DoyumsuzTeke
      +1 yıl

Tahmin bile edemeyeceginden fazlasını gördüm yaşadım hem de. Tecrübesiz birisinin ifadeleri gibi mi geldi, dediklerim? Neyse.

Dediğim gibi, sanal sadece vesile olmali. Daha fazlası için normal değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın bir şeyler yapmaya çalışıyoruz işte gerçeğe döner mi dönmez mi Allah bilir sağol kardeş burada herkesin ne dediği benim için çok önemli kimseye senin görüşün tecrübesiz ya da kötü demem her yorum her tavsiye önemli belki sayenizde daha iyi olur her şey sağol kardeş

Yorumla
    • DoyumsuzTeke
      DoyumsuzTeke
      +1 yıl

Bu arada yaşlar kaç?
      Şehirler neresi?
      Fikit ve zihniyet uyumu var mı?
      Ailelerin sosyo-kültürel-ekonomik durumları müsavi mi?

Çok boyutlu düşün derim, uzun soluklu bir ilişki inşa etmenin derdinde isen...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın iyi düşünüp karar vermek gerek

Yorumla
    • DoyumsuzTeke
      DoyumsuzTeke
      +1 yıl

Mutluluk senin olur umarım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

umarım :/

Yorumla
  • zxcvbnm54
    zxcvbnm54 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

gerçeğe dönüşürse olabilir

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

gerçeğe dönüşme yoluna doğru gidiyoruz neler olacak bakalım

Yorumla
  • Dark_Navy
    Dark_Navy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

sanalda kalmadığı sürece hiç bir sıkıntı yok.

0
    0 Yorumla
  • EnsaR-RooT
    EnsaR-RooT Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Dostluktan zarar gelmez iliski oluyorsa sakincali

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

dostluktan da zarar geliyor en güvendiğim kardeş dediğim insan bile yamuk yaptı bana arkadaşlara da güvenilmemeli fazla

Yorumla
    • EnsaR-RooT
      EnsaR-RooT
      +1 yıl

Sen iyi secememissin dostunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

biraz öyle oldu her halde

Yorumla
  • espors
    espors Takip Et
    Yoda Yaş: 43
    +1 yıl

Dikkatli olduktan sonra bisey olmaz.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

en önemlisi de dikkat zaten bir de güven sana o güveni veriyorsa her şey tamamdır bence

Yorumla
    • espors
      espors
      +1 yıl

Bence de yeterki guveni verebilesin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o güveni verdi zaten sorun sadece onu sıkıyor olmam buda farkında olmadan oluyor onu çok seviyorum kıskanıyorum kimseyle paylaşmak istemiyorum falan buda onu sıkıyor üzüyor falan tek sorunumuz bu şu anda ama benim ondan yana şikayetim yok kör olmuşum hata yapsa da affediyorum

Yorumla
    • espors
      espors
      +1 yıl

Seven insan kiskanir ama abartmamak gerekir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın abartınca hepten işler karışıyor sonra

Yorumla
    • espors
      espors
      +1 yıl

Abartınca üzülen de sen olursun zaten.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın

Yorumla
  • M_ERT
    M_ERT Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

ilişki kurmam reel olursa tabi

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

reel olma yoluna doğru ilerlemeye çalışıyoruz kardeş

Yorumla
    • M_ERT
      M_ERT
      +1 yıl

Peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkürler

Yorumla
  • Quax_
    Quax_ Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl

genelde saglıklı olmuyor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet genelde olmuyor ama yapacak bir şey yok gerçekte bulamıyoruz kardeş

Yorumla
  • üye_V
    üye_V Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

sanal seks doğru gerisi yalan

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

abuk sabuk konuşma burada normal bir ilişkiden bahsediyorum kötü şeylere lüzum yok

Yorumla
    • üye_V
      üye_V
      +1 yıl

olanını söyledim normal ilişki yok sanalda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sapık şeyler söylemene ağzını bozmana gerek yok ben normal bir şey sordum senin yorumunda geçen kelimeyle ilgili bir şey sormadım kusura bakma.

Yorumla
    • üye_V
      üye_V
      +1 yıl

kusura bakma kardeşim ama sanal alemin gerçekleri bu 3 gün beş gün aşktan söz edilir sonra olay cinselliğe dökülüp sonu hüsranla biter

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben hiç böyle bir şey yaşamadım Allah'a şükürler olsun olayın o boyutuna hiç geçmedim geçmemde o tarz şeylere asla gerek yok

Yorumla
    • üye_V
      üye_V
      +1 yıl

bencede gerek yok ama sanal alemin çoğu aşkları bu şekilde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

geneli öyle olabilir ama ben böyle bir şey yaşamadım yani gerekte yok

Yorumla
    • üye_V
      üye_V
      +1 yıl

inşaallah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sağol (y)

Yorumla
    • üye_V
      üye_V
      +1 yıl

sen sağol V

Yorumla
    • emred1234
      emred1234
      +1 yıl

Bu dünyada yapılacak en saçma işlerden biri

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@emred1234 olabilir saçma gelebilir bakış açısına göre değişir fikirler

Yorumla
  • Cycling
    Cycling Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Görücü usulü gibi düşün fark araci sosyal medya

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın

Yorumla
  • _-Öcüü-_
    _-Öcüü-_ Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

kimilerine göre doğru kimilerine göre yanlış

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet bakış açısı

Yorumla
  • PooLparty
    PooLparty Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

kuran kuruyor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

oda ayrı bir mesele kuran kuruyor kardeş

Yorumla
  • _aeternitas_
    _aeternitas_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 39%
    +1 yıl

Pek güvenilir değil

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

güveni veriyorsa sorun değil bence ama kişiye bağlı oda

Yorumla
  • DivaneAdam
    DivaneAdam Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 32%
    +1 yıl

Doğru değil.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kafam allak bullak kimi doğru diyor kimi yanlış...

Yorumla
  • aşıq_kız
    aşıq_kız Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 46%
    +1 yıl

Kesinlikle yanlış

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

olabilir kimine göre doğru kimine göre yanlış

Yorumla
    • aşıq_kız
      aşıq_kız
      +1 yıl

benim arkadaşımın ilişkisi vardı sonra bir baktık 15 yaşında ergenin biri çıktı keklemiş resmen kızı aylarca kendine gelemedi pişman olursun deneme bile

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bir kere başladık artık olmazsa ayrılacaz yani durduk yere ayrılmaz insan

Yorumla
    • aşıq_kız
      aşıq_kız
      +1 yıl

inşALLAH dilediğin gibi olur canım ama dikkat et yinede :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnşallah kardeşim sende dikkat et iyi bak kendine sağol :)

Yorumla
  • FrEEPoWerFuL
    FrEEPoWerFuL Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

zamana göre analrsın yaşayarak

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın zamanla tanıdıktan sonra neyin ne olduğunu anlıyor insan

Yorumla
    • FrEEPoWerFuL
      FrEEPoWerFuL
      +1 yıl

aynen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkürler bu arada :)

Yorumla
    • FrEEPoWerFuL
      FrEEPoWerFuL
      +1 yıl

rica kendine iyi bak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sende

Yorumla
  • Uhuuu
    Uhuuu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 46%
    +1 yıl

Saçmalık

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

olabilir herkes farklı düşünüyor ama olumlu düşünenler de var tabi :)

Yorumla
    • Uhuuu
      Uhuuu
      +1 yıl

Tabiki 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ama geneli gerçeğe dönüşürse sorun olmayacağını belirtti :)

Yorumla
    • Uhuuu
      Uhuuu
      +1 yıl

Bilmem o kadarını denemedim😄😄😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

altı üstü buluşacaz yani ilk kez umarım işe yarar aramız iyi olur :)

Yorumla
    • Uhuuu
      Uhuuu
      +1 yıl

İnşallah dilediğin gibi olur😄😊☺

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnşallah :) :)

Yorumla
  • fuat_abii
    fuat_abii Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Reele dökülürsse doğru

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

umarım reele dökülür daha yeni başladık sonuçta

Yorumla
  • fatihılgın
    fatihılgın Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.

Kimine doğru kimine yanlış.

0
    0 Yorumla
  • syentraccmm
    syentraccmm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Pişmanlik

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet haklısın

Yorumla
  • SeCrEtGaRdEnBlOoD-4
    SeCrEtGaRdEnBlOoD-4 Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

Sanmam

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

olabilir :/ :(

Yorumla
  • mustafa7c95
    mustafa7c95 Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Bence değill

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

olabilir kimine göre doğru kimine göre yanlış bakış açısı...

Yorumla
  • Fromtheotherside
    Fromtheotherside Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Sacma ve yanlis

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

gerçekte bulamıyorsak napacaz kardeş?

Yorumla
    • Fromtheotherside
      Fromtheotherside
      +1 yıl

Hiiiim o da sıkıntı tabi.. Arkadas araciligiyla tanisabilirsin belki ama sanal cidden sacma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bakacaz artık bir çaresine buda olmazsa artık cidden turşumu kuracaklar bizimkiler :D

Yorumla
    • Fromtheotherside
      Fromtheotherside
      +1 yıl

Bulursun kiz birinii allah hayirlisina denk getirsin bu isler aceleye gelmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnşallah kardeş Allah hepimizin karşısına iyi kişiler çıkarsın

Yorumla
    • Fromtheotherside
      Fromtheotherside
      +1 yıl

Amin

Yorumla
  • heeysis
    heeysis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Saçma saçma saçma...

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bizde sanalla idare ediyoruz ne yapalım

Yorumla
    • heeysis
      heeysis
      +1 yıl

Gerçek hayatın güzelliği denen birşey var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

gerçekte bulamıyoruz işte doğru kişiyi bulana kadar ömür biter

Yorumla
    • heeysis
      heeysis
      +1 yıl

Arayışa girmemek gerek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aramadan da olmaz ki sevdiğin kişinin pat diye karşına çıkmasını bekleyemezsin

Yorumla
    • heeysis
      heeysis
      +1 yıl

Niye, ben de öyle diyordum çıktı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

şans

Yorumla
  • zigzig
    zigzig Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Hiiç belli olmaz

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet sonunun ne olacağı belli olmuyor

Yorumla
    • zigzig
      zigzig
      +1 yıl

Bir de bakmışsın evleniyorsun ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bakalım İnşallah çok hayal kurduk ama suya düşmez İnşallah :)

Yorumla
    • zigzig
      zigzig
      +1 yıl

Suna dikaat et ama burada kendini tanitanlr reeldebkaraina farklı bir şekilde çıkabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın çok oluyor öyle sanalda başka reelde başka onu da dikkat etmek gerek

Yorumla
    • zigzig
      zigzig
      +1 yıl

Hayal kurdum derken heralde bir şeyler var :)😞

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hayal derken işte şunu yaparız bunu yaparız oraya gideriz buraya gideriz falan gibi şeyler ama umarım her şey istediğimiz gibi olur :) :/

Yorumla
    • zigzig
      zigzig
      +1 yıl

Hadi hayırlısı inş. O zaman 😃

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayırlısı kardeş hayırlısı

Yorumla
  • ChronicX
    ChronicX Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Doğru değil hacı

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

peki hacı

Yorumla
  • imyourkingbitch
    imyourkingbitch Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Guvenemezsin

0
    0 Yorumla
  • dazermeh
    dazermeh Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.

Kişiye göre?

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet kişiye göre değişiyor

Yorumla
    • dazermeh
      dazermeh
      +1 yıl

Bende öyle demek istedim de sonuna yanlışlıkla " ? " koymuşum :)))

Yorumla
  • ziivriiit
    ziivriiit Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Yanlis

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

olabilir herkesin bakış açısı farklı ne de olsa

Yorumla
  • Bordomatojee
    Bordomatojee Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl

Saçma

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

olabilir herkes farklı düşünüyor kardeş

Yorumla
  • bunasiladam
    bunasiladam Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Alayi yalan

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen çok acı çekmişsin galiba kardeş :D

Yorumla
    • bunasiladam
      bunasiladam
      +1 yıl

Yok kardes benim acim reel sanal umrumda bile degil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ha reel ha sanal sonuçta yakmışlar canını kardeş

Yorumla
    • bunasiladam
      bunasiladam
      +1 yıl

Kardes... yskti gitti ama yikilmadim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yıkılmaya da gerek yok olmadı diye üzülürsün belki ama sonra iyi ki olmamış dersin Allah karşımıza iyilerini çıkarsın kardeş

Yorumla
    • bunasiladam
      bunasiladam
      +1 yıl

Amin kardes bye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bir değil kardeş by

Yorumla
  • PoisoneD
    PoisoneD Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Degil

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

olabilir

Yorumla
  • Sunnetsızım_ben133
    Sunnetsızım_ben133 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

bilmem ki

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sosyal medya ilişkileri doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sosyal medya ilişkilerinden hayır gelir mi? 9 cevap verildi
Sosyal medyadan ilişki yürütülür mü? 216 cevap verildi
Sosyal medya üzerinden ilişki yürür mü? 199 cevap verildi
Sosyal medya üzerinden ilişki yürür mü? 5 cevap verildi
Sosyal medyadan ilişki yürür mü? 27 cevap verildi
Sosyal medyadan tanışılan ilişki yürür mü? 18 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨