Sosyal medyada kurulan ilişkiler saçma mı ve sosyal medyada ilişki kurmak yanlış mı sonu ne olur?
Cevabın nedir?
Yalan inanama ben 4 sene sanaldan biri ile arkadaslk yaptım ama öyle çok muhabbet edemiyorduk telefon yok falan öyle fırsat buldukça konuşuyordum. Bana sarkntlğı olmadk öyle sapklğnıda görmedim son seneye kadar neler öğrendim neler en son hesabnı kırdm aramalardan telefon sorgulatmadan gerçek kimliğüni buldum 24 diye bildiğim 47 yaşında çıkmıştı. Güvenme derim.
01 Yorumla
Soran+1 yıltabi arada öyleleri de çıkıyor ama ben öyle şeyler yaşamadım yani kimsenin hesabını kıracak kadar kötü şey yaşamadım sana geçmiş olsun kardeş bu arada umarım bir daha yaşamazsın tavsiyeni dikkate alacam
En İyi Cevaplar
İlişki dediğin hangisi şimdi? Gerçi boşver hangisi olduğunu. Sanal ortamda arkadaşlık da olmaz sevgili de. Yanında olmayan birine ne kadar güvenebilirsin? Ya da tutup sarılamadığın en yakın arkadaşın sevgisini nasıl hissedebilirsin?
03 Yorumla
Soran+1 yılsen böyle bir şey yaşadın her halde baya dokunaklı olmuş yazdığın haklısın insan sevdiğini yanında istiyor elini tutmak sarılmak falan uzak olunca olmuyor ama bize de böyle denk geliyor kardeş yapacak bir şey yok
- +1 yıl
şu an hoşlandığım insanla sanaldan tanıştık çünkü. Onu çağırdım ama gelmek istemedi. Sen, gerçekten anlıyorum , çevrendekilerden sıkılmışsın. Sen de benim gibi artık biri olsun hep olsun diye arayış içindesin. Ama unutma aramayı bıraktığın an karşına çıkar böyle şeyler.
2.bp.blogspot.com/.../...70762743_2141928371_n.jpg
Soran+1 yılçevremdekilerden sıkılmak değil gerçekte nedense birini bulamıyorum olmuyor daha önce hiç kimseyle yan yana gelmediğim için de acaba bir gün öyle bir şey olsa biriyle tanışıp buluşsam ne yaparım diye düşünüyorum çünkü hiç yaşamadım el tutmak nedir bilmiyorum bile nasıl bir his falan :/ :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenip çoluk çocuğa karışan da var, evlenip hayatı mahfolan da. Sevgili olup mutlu olan da var, sevgili olduğu için sevgiden tiksinen de. Şans işi biraz, biraz da iyi tanımak gerek bu işe girmeden önce. Sazan gibi atlarsan üzülürsün.
07 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru demişsin kardeş bir şeyler yapmaya çalışıyoruz işte şu anda aramız iyi Allah'a şükür benim ailem de biliyor onunkilerde biliyor ama İnşallah ayrılmaz sağ kalırsak bir şeyler olur diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılAile önemli, aile bilmeyip siz çok şahane olsanızda iş evliliğe geldi mi ortalık karışır. Ki sana bir tavsiyem daha var, tabi önemsemek ya da sallamamak sana kalmış.
Cinsel muhabbetlere fazla dalmasına izin verme, yüz buldukça astarını ister. En kısa zamanda da yüz yüze görüş, hareketleri ve konuşmalarını izleyip samimiyetinden emin ol.
Soran+1 yılzaten o tür konular konuşmuyoruz şakasına bile konuşmaya başlasa ya da başlasak uyarıyorum kızıyorum konuyu kapatıyoruz bu yaz Allah nasip ederse ilk kez buluşacaz olursa eğer faceden yazışıyoruz birde arada telefonla görüşüyoruz arada buluşmalar olsa aramız daha iyi olur her halde
Cevap sahibi+1 yılYani, sürekli yazı ya da ses ile bir zaman sonra monotonlaşır ilişki, bu nedenle 2-3 ayda bir buluşup birlikte vakit geçirmek ikinizide tazeler.
Soran+1 yıl2-3 ayda bir kerede zor be kardeş malum okul falan var anca tatillerde bu yaz gelmeyi düşünüyor söz verdi ama gelir İnşallah
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı olsun, dikkat et kendine.
Soran+1 yılsağol kardeş teşekkürler :)
Sosyal medya başlı başına saçma zaten, amacı kalmadı, bizleri salaklaştırdı. Bir de herkesi stalklaya stalklaya nufüs müdürü olduk resmen.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D nüfus müdürü iyiymiş
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
39Cevap
+1 yılAcıkçası ben sanal ilişkilere çok karşıyım. Yüz görünğmlüğünü davranışlarını görmeden bir insanın nasıl olduğuna karşın bir fikirde bulunamazsın. İnsanlar değişik ve tuhaf. Saf insanları kendş çapımda deşifre edip kandorıyorlar. Evet bu hiç zor değil klavye artistliği çok kolay...
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın doğru konuşmuşsun karşıdaki kişi bam başka biri olabilir dikkat etmek gerek ama o güveni verdiyse bence sorun olmaz
+1 yılUzaktan ilişki kurmak cidden zor ve güç. Çok fazla sabırlı olman gerek ve karşındaki insana güveninin tam olması lazım. Eğer şüpheci ve sabırsız biriysen uzak dur derim
05 Yorumla
Soran+1 yılevet uzaktan ilişki kurmak zor yanında olmak istiyorsun onunla vakit geçirmek istiyorsun ama mesafe olunca zor oluyor sabrım var sabırlıyım ona karşı şüphem yok bana o güveni verdi ama ne olacağı belli olmaz her an her şey olabilir bir de ben fazla kıskanıyorum bu yüzden farkında olmadan onu sıkıyorum sıkmamaya çalışıyorum ama her seferinde onu sıkıp üzüyorum
- +1 yıl
Aynısını ben de yaşadım. Bu sıkma mevzusu uzaktayken daha çok oluyor çünkü sarılmak istiyorsun sarılamıyorsun bir şekilde sevgini dışarıya vurman gerekiyor bunu yaparken de farkında olmadan karşımızdakini sıkıp bunaltıyoruz. Fazla ilgi bekliyoruz falan.
Soran+1 yılevet cidden tam istediğim konuya değindin şu an kardeş farkında olmadan sıkıyorum onu çok seviyorum ama üzmek de istemiyorum farkında olmadan üzüyorum beni cidden anlamadığını düşünüyorum ona bana olan sevgin azaldı mı diye sordum beni sıktığın için biraz azaldı dedi bunu duyunca üzüldüm biraz ama ben sevmekten vazgeçmiyorum tabi birde kıskancım kız kankası bile olsa kıskanıyorum
- +1 yıl
Yemin ederim aynısını yaşadım bu kadar tesadüf olamaz. Ee tamam özgür ol bırakıyorum seni o zaman dediğimde ayrılmak da istemiyordu. Ne yapmak istediğini ben de çözememiştim. Bisüre kendi haline bırak bakalım. Seviyorsa elbet aklına gelirsin yazar merak eder
Soran+1 yılkendi başına bırakayım hani mesaj atmayayım girmeyeyim diyorum faceye falan aklım onda kalıyor acaba girdi mi nasıl iyi mi falan diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum onu düşünmeden edemiyorum aklımda fikrimde hep o var
+1 yılDogru insani buldugun surece bence yasanilmasi gereken bir eylem... Herkes kotu olacak ya da her sanal arkadaslik cinselliktir degildir.. Kisiler kendini bildikten sonra bence sorun yok...
010 Yorumla
Soran+1 yıldoğru insan diye bir şey yoktur bence en güvendiğin kişi bile gün gelir sana yamuk yapar kardeş tabiki herkes kötü değildir ben arkadaşlığı veya sevgiliyi hiç bir zaman cinselliğe dökmedim öyle şeyler de yaşamadım o konuları konuşmam bile öyle diyeyim işim olmaz aşk ille tenin ten değmesi değil bence kalbinde gönlünde hissetmektir o sevgiyi güveni
- +1 yıl
Anlatmak istedigimi aslinda anlamissin, fakat degisik sekilde yorumlamissin.. Ben genelleme yaparak konustum, sen kisisel yorum yapmissin.. Yalniz senin dogru insan tanimina katilmiyorum, sonucda bende sende insaniz, o halde bizdemi kotuyuz derim sana...
Soran+1 yılhepimiz insanız tabi ki ben kimseye sen kötüsün sen iyisin demiyorum ayrım yapmıyorum kişi zaten kendini belli eder çoğu insan sevgiyi aşkı sadece tende bitiriyor yani geneli öyle bence gönlündekini kalbindekini anlamıyor bazıları ben kimseye kötüsün demiyorum kardeş
- +1 yıl
"Ten" olayinda seninle hem fikirim, sanal ortamda bence insanlar daha durust ve aciktir, sapik bile olsa reelde anlayamaya bilirsin ama sanalda bir ucundan yakalarsin insanin niyetini.. Ama ne yazikki bu platformuda oyle kotu ve hor kullaniyoruzki toplum olarak "at gozluguyle" bakar oluyoruz...
Soran+1 yılhaklısın bir zamandan sonra kimin ne olduğunu anlıyor insan
- +1 yıl
Demek istedigim bu zaten, demiyorumki "iki merhabadan sonra gidin bulusun", hem insan bu sekilde sabir etmesini ogreniyor, onemli olan elinde kagit kalem olmasi degil " o kagida ne yazdigindir"... Saygilar...
Soran+1 yılçok güzel demişsin kardeş tabi ki iki merhaba deyip buluşalım demiyoruz zaman gerek tanımak gerek ama dün akşam çok üzdü beni be o kadar mesaj attım konuşuruz diye bekliyorum kaç gündür girdi nerelerdeydin diye mesaj attım hiç dedi sonra çıktı be kardeş yapılır mu bu :(
- +1 yıl
Sana birsey anlatayim, kisa kesecegim, askerden geldikten sonra nette bir bayanla!!! tanustim, cahillik sayilir, haftasina bulustuk, 6ay kadar beraberdik ayni sehirdeyiz, ve evet veeee bir gun evli oldugunu kocasinin askerde oldugunu ogrendim.. Ne o kiza kizdim, ne internete kizdim, tek suclu bendim, hayatinda sucu yok, ama simdi oyle diil yogurdu uflemeyi ogrendim... Ayrintilari kacirmamaya dikkat et...
Soran+1 yılgeçmiş olsun kardeş Allah yaşatmasın bir daha olabilir haklısın kimseyi suçlamamak lazım başkasını suçlamadan önce insanın kendisini sorgulaması lazım
- +1 yıl
Tesekkur ederim, senin icinde hayirlisi olsun, en dogru karari verirsin insallah
İletişim aracı sonuçta sosyal medya saçma ve yalan çok ancak sosyal medya da tanışıp devamıni reel yaşamdan ilerletirsen sorun olmaz
018 Yorumla
Soran+1 yıltabi ki bir yere kadar mantıklı bir yerden sonra saçma umarım gerçekte de bir araya gelip mutlu oluruz kardeş
Soran+1 yılİnşallah oluruz kardeş engel yok aramızda mesafe dışında ama nerede ne olacağı belli değil ölüm var kalım var iyi tanımaya çalışıyorum sağol bu arada :)
Soran+1 yılmesafe dediğim o İstanbul'da ben bursada o ama yine de uzak tabi en fazla ayrılırız en kötü şey o zaten onun dışında kötü başka şeyler olmaz İnşallah :) sağol bu arada
Soran+1 yılhaklısın bu yaz gelebilirse yanıma gelecek okullardan sonra gelecekti ramazan girdi diye araya sonra gelecek Allah nasip ederse umarım bir gelişme olur
Soran+1 yılne bileyim kardeş ya öyle dedi artık yalan gerçek gelecem dedi ama gelir mi gelmez mi Allah bilir dedim ya ramazan girdi falan halsiz halsiz bir şey de yapamayız gezecez illa ki oturup bir şeyler yenilir içilir oruçlu oluncada bunlar biraz imkansız hani kalsa bir yerde tamam dicem ama geldiği gün gidecek o yüzden
Soran+1 yılsağol kardeş dediklerin için tavsiyeni dikkate alacam sende kendine iyi bak
Soran+1 yılteşekkürler kardeş :)
Soran+1 yılherkes buradaki insanlar kadar iyi olsa keşke
Soran+1 yılgenelde öyle zaten sanalda tanışıp gerçekte buluşmak falan ama gerçek olacağını sanmıyorum umudum yok gibi artık
+1 yılbence yanlış belki sana söylediği huy ve davranışlar iyi gibi gözükür bir süre sonra öyle olmadığını anlarsın ve üzülürsün bence yanlış
01 Yorumla
Soran+1 yılben çok yaşadım bunları nedense gerçekte kimseyle çıkmıyorum genelde hep sanaldan ama sanaldaki ilişkilerim de hep yalandı yani
Doğru insanla doğru oluyor. Fakat yanlış kişiyse çok sıkıntılı zamanlar geçirebilirsin. Çok tehlikeli.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın tehlikeli zamanlar da oluyor
+1 yılBazıları sadece gönül eğlendirme amaçlıdır fakat sanalda tanısıp, bulusup evlenenleri gordum ve evlilikleri mükemmel ilerliyor 😊
05 Yorumla
Soran+1 yıltabi ki çoğu öyle gönül eğlendirmeden başka amaçları yok şimdi öyle dedin de özendim :)
- +1 yıl
Şansa doğru insana denk gelince tabii sanal da yuruyor ama bir gun mutlaka bulusmak lazim diyorum ve evet cok ozenilesi 😊 biliyormusun kadın hamile 😊
Soran+1 yılne güzel :) her şey istedikleri gibi olur İnşallah :)
- +1 yıl
İnsallah. Senin icin de guzel olani nasib olur insallah 😊
Soran+1 yılİnşallah kardeşim sağol hepimiz için hayırlısı olsun :)
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sanalda başlayıp reale geçilirse problem olmaz da hep sanal hep sanal olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılyeni başladık sayılır 1 ay falan oldu bu yaz yanıma gelmeyi düşünüyor 3 kere telefonda görüştük arada tartışmalara falan oluyor ama onun dışında sorun yok
+1 yıljarsindaki kisiye bagli sosyal medyadan iyice tanirsin kafana yatarsa bulusursun. ben mesela sevgilimle sosyla medyada tanismistik iki sene boyunca konustuk ve bulusmaya karar verdik 5 sene oldu hâlâ mutluyuz :)
26 Yorumla
Soran+1 yılbizde işte facebooktan konuşuyoruz 3 kerede telefondan konuştuk bu yaz yanıma gelmeyi düşünüyor bir kere buluşsak bir faydası olur mu aramız iyi olur mu acaba bu arada Allah ayırmasın mutluluğunuzun devamını dilerim :)
- +1 yıl
tesekkur ederim amin 😊 bence biraz daha konusun iyice taniyin birbirinizi eger gercekten isinirsan bulusun yani neden olmasin ki 😊😊
Soran+1 yılher şey iyi güzel de bir sorun daha başladı konuşmamaya başladı artık diğer arkadaşlara da dedim 2-3 gün girmemişti neredesin diye mesaj attım ondan öncede baya mesaj attım hiç deyip çıktı yani bu kadar zor olmamalı bir hal hatır sormak o değil de hiç mi merak etmiyor önceden böyle değildi cidden :(
- +1 yıl
belki isleri vardir kotu dusunme hemen fazla da sıkıştırma çünkü erkekler fazla sıkıştırılmaya gelemezler. biraz daha bekle sonra konusmak istemiyo gibisin. gibi mesaj atabilirsin bekle biraz sık sık mesaj atma mesela dediğim gibi fazla sıkıştırma erkekler zor kızları severler :)
Soran+1 yılerkekler onu sever bunu sever hep onları düşünüyoruz onlar bizi hiç düşünmüyor ilgi göstermek 1 mesaj atmaktan acizler benimde ondan diğerlerinden istediğim gibi sadece ilgi ve sevgi istiyorum onlardan para pul veya başka bir şey isteyen yok ki sevmek zorlarına gidiyor gururlarına dokunuyor
- +1 yıl
orasi oyle haklisin. bunlari ona soylemeyi deneyebilirsin mesela :)
+1 yılFarklı şehirdeysen sonu yoktur. Gözünün gördüğü insanlarla takıl
01 Yorumla
Soran+1 yılbundan sonra öyle olacak galiba teşekkürler
+1 yılSen doğruysan ve doğru insanı bulduysan neden olmasın?
01 Yorumla
Soran+1 yılben doğru olmaya çalışıyorum ama karşımdaki kişi doğru olmuyor
+1 yılKendisini onun tanittigi kadariyla taniyabiliyor insan ancak.
05 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın onun kendini nasıl ve ne kadar tanıtabildiğine bağlı
- +1 yıl
Aynen oyle.
Soran+1 yılpeki teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. :)
Soran+1 yıl:) :)
+1 yılHiç bir farkı yok tabiki sadece sanal olarak değil reele taşımak lazım.
03 Yorumla
Soran+1 yıltabiki sadece sanalle yürümez gerçeğe de dökmek gerekir yavaş yavaş olacak bir şeyler İnşallah
- +1 yıl
İnşallah olur birbirini tanımanın sanalı reeli olmaz önemli olan birbirini ne kadar tanıdığın dır.
Soran+1 yılhaklısın kardeş İnşallah bir şeyler olur ilerleme gelişme yaşarız
yaşadığımız şu düzende büyük risk teşkil eder bence böyle bir şeye gerek yok veya çok dikkatli davranılmalı uyanık hamleler ile sınanmalı
00 YorumlaYasamis biri olarak onermiyorummm kedinlikle uzak durmalisin..
02 Yorumla
Soran+1 yılbaşladık bir kere artık olmazsa uzak duracaz durup dururken ayrılamayız her halde
+1 yılsaçma demeyelim de iyi tanımak gerek diye düşünüyorum. sonuçta bu siteyi bizler oluşturuyoruz
012 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın herkes öyle söyledi zaten iyi tanımak gerek, arada buluşmak gerek, saygı gösterilmeli yani görüşler benzer kardeş
- +1 yıl
evet iyiyse de kötüyse de bu toplumu biz oluşturuyoruz. ben herşeye rağmen insanlara güvenmekten yanayım. iyi insanlarla karşılaşmak , birazda insanların kendisinden kaynaklanıyor : nelere önem veriyor , kimlerle iletişim içinde vb :)
Soran+1 yılhaklısın ama bazen en güvendiğin kişi bile gün gelir yamuk yapar çok koyar sonra üzülürsün sadece sevgili olarak değil arkadaş olarak da dikkat etmek gere herşeye
- +1 yıl
EVET. öyle durumda karşıdakini ayıbı. NE zor bu işler ya :(
Soran+1 yılsorma kardeş valla turşumu kuracaklar diye korkuyorum :D :(
- +1 yıl
insan umutla yaşarmış. inşallah bir gün mutlu günler gelecek. kendi adıma konuşuyorum gelmeyeceğini bilsem bile fikirlerimden vazgeçmem. çünkü başka insanların hayalleriyle oynamak ne bana yakışır ne de başkasın günahı alınmalı
Soran+1 yıltabi o kadar umut veripte çekip gidiyorsa günahı ona bunu yaşayan insan çok fazla umutlanıyorsun falan sonra her şey bitiyor
- +1 yıl
evet bunun en büyük sebebi bencillikten ve empati yapılmamasından. bir de inancı zayıf olduğundan. bu arada soruyu soran arkadaş birazdan bizi buradan kovmazsa iyi :D
Soran+1 yılyok kardeş ne kovacam nereden çıkardın olur mu öyle şey :D
- +1 yıl
teşekkür ederim. :D
Soran+1 yılrica ederim :)
- +1 yıl
hiç bir şey edemen :D :D şaka şaka :)
+1 yılBence sosyal medyadan konuşmak daha mantıklı baya konuşursun daha sonrada buluşma felan ayarlarsın sosyal medyada insanlar daha rahat oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılben araştırmıştım sosyal medyada kurulan ilişkiler ileride daha sağlam oluyormuş hani normal ilişkiler gibi değilmiş daha rahatmış dediğin gibi daha sağlammış öyle okumuştum
- +1 yıl
Dediğim gibi daha mantıklı ☺
Soran+1 yıl:) aynen teşekkürler bu arada
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatımız olmuş sosyal medya içimize işlemiş garipsemeyin artik
01 Yorumla
Soran+1 yılsende haklısın herkes haklı ne yapacağımı şaşırdım inan
+1 yılNeden olmasın günümüz hep sosyal aktivite ile oluyor facebook buluşmaları gibi 😁 😁 😁
016 Yorumla
Soran+1 yılbenim sevdiğim kişide facebook üzerinden kardeş gerçekte denk gelmedi bulamadım nedense hep uzak hep face bunlarla yetiniyoruz ne yapalım :D
- +1 yıl
Facebook iyi ki varsın mı diyelim şimdi facebook A gireyim barii talip çıkabilir ayı çıkabillur 😂
Soran+1 yıl:D ya tabi ki her şey facebookta bitmiyor ama yapacak bir şey yok millet doğru kişiyi bul diyor doğru kişiyi bulana kadar kim yaşar kim ölür belli olmaz :D
- +1 yıl
Orası öyle sosyalleşmek iyi belki sosyal alemde değilde kafede okulda iş yerinde de çıkabilir sabır gerekli herkesin 1 ruh öküzü vardır diye biliyorum ben 😊
Soran+1 yılben gerçekte hiç bulamadım hiç kimseyle yan yana gelmedim el tutmak sarılmak nedir bilmem olacağını da sanmam olursa da ertesi gün ölürüm her halde öyle bir şans :)
- +1 yıl
Sen ölme emi 😂 😂 güldürdün beni sabah sabah bulursun belki burdan bulursun olmaz mıı?
Soran+1 yılbulamıyorum kardeş sorun bende mi karşı tarafta mı çözemedim ben burada herkese kardeş dedim valla kimseye yan gözle bakmam 😂
Soran+1 yılbu arada hemşeriymişiz Giresunluyum bende
- +1 yıl
Ben Samsunluyum yakın sayılırsın Giresun'a gitmedim ama orda okuyan arkadaşlarım var güzel diyolar bide gizlisin sana mesajda atılmıyor ki 😂 😂 😂
Soran+1 yılbilerek kapadım gerek yok ne de olsa sanal alem kimseye güven olmuyor pek sapığı var salağı var
- +1 yıl
Bilmem mi adınızı bari öğrenebilir miyim onuda vermek istemiyorum deme barii
Soran+1 yıladım hilal bu kadar bilgi yeter her halde
- +1 yıl
Yeter tabii Hilal hanım tanıştığımıza memnun oldum K. i. b byy 😊
Soran+1 yılBy kardeş
- +1 yıl
Karadenizli kardeşim byy
Soran+1 yıl👍 👍
Evliliğe götüren birçok kişi gördüm ama sonu hüsranla biten kişilerde var tabi güvenmek zor bu devirde
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın devir de devir değil ki anne babaya bile güvenilmiyor artık
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKiminle kurduğuna bağlı.
58 Yorumla
Soran+1 yılher hangi bir vatandaşla işte daha ne olabilir ki :D
- +1 yıl
O vatandaşın kim olduğu önemli işte :D
Soran+1 yılartık gereksiz bir vatandaş olduğunu düşünmeye başladım eskisi gibi davranmıyor artık bir taraflarını çok kaldırdım her halde afedersin
- +1 yıl
Olabilir, kazmaya denk gelmişsindir belki de..
Soran+1 yılhepsi kazma zaten hiç doğru birini bulamadım ki :D
- +1 yıl
Erkek milleti olarak çükümüzle düşünmeye meyilliyiz biraz onun dışında fena değilizdir :D
Soran+1 yılşöyle abuk subuk yorumlar atmayın bana ne sizin şeyinizden benim derdim ne sizin derdiniz ne
- +1 yıl
Manyak mısın ablacım sen? Duyan da sanacak ki gel sevişelim dedik. Çük kelimesini görünce heyecan yaptı hemen..
+1 yılsürekli sanal olması sıkıntılı. arada kültür ve yaşam tarzı farkı da çok olursa ilerisi pek olmaz
05 Yorumla
Soran+1 yıloda doğru sürekli sanaldan olmaz tabi arada buluşup bir araya gelmek gerek
- +1 yıl
tabi ki
Soran+1 yılpeki arada buluşmalar olsa daha iyi olur mu aramız?
- +1 yıl
olabilir.
Soran+1 yılpeki teşekkürler :)
Yanlış ve saçma. Doğru değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılolabilir bende arada saçma olduğunu düşünüyorum ama vazgeçmiyorum tabiki
Soran+1 yılumarım kötü şeyler yaşamam
- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılHeryerden ilişki kurulur.
05 Yorumla
Soran+1 yılkurulmasına kurulur ama önemli olan onu devam ettirebilmektir
- +1 yıl
Bu hepsi için geçerlidir. Sadece sosyal medyaya ait değil. Ayrıca ben sosyal medyayı daha avantajlı buluyorum. Birkere günlerce yazışıp karşı tarafı daha iyi tanıyabilirsin. Fotoğraflarından da beğendiysen fiziksel ortamda buluşup sağlamasını yaparsın. Ayrıca sosyal medyada tanımak için o kişiye sadece sen değil yakınlarından aldığın tavsiyelerle de 100 lerce yazılı soru sorarsın ve hatta bunlar kayitlı durur. Fiziksel ortamda buluşmaya başladığında daha önce yazdıklarıyla tutarlı olup olmadığına karar verirsin. Akıllıca kullandığında sosyal medyadan çok iyi bir eş bile bulabilirsin. Önemli olan önyargılardan kurtulup aklımızı kullanmak. Mutlaka burada da iyi insanlar vardır çünkü burasıda gündelik hayatin bir parçası artık.
Soran+1 yılçok iyi konuşmuşsun kardeş haklısın bir yerde okumuştum az önce başka bir arkadaşa da dedim aynısını sosyal medyada kurulan ilişkiler daha sağlam ve sağlıklıymış dediğin gibi her şey silmediğin sürece kayıtlı duruyor yazışa yazışa daha iyi tanıyorsun ama benim şöyle bir sorunum var çok seviyorum çok da kıskanıyorum bu yüzden farkında olmadan onu sıkıyorum yani sürekli aynı şeyler seviyorum falan sonra ayrılık üzüntü falan gerçektede bulamıyorum hep sanal olunca arada bende saçma olduğunu düşünüyorum ama başka yolumda yok yani
- +1 yıl
Karşı tarafa sabır testi yap ve kıskançlığıda abartma, aşırısı kaçırır. Sabır testi şöyledir. Yazışmaları uzun tut mesela normalde yazıştıktan 5 gün sonra mı buluşuyorsun bunu 20 güne çıkar. Karşı taraf aşırı ısrarcıysa hemen buluşmakta ele. Ayrıca süre uzadıkça dökülenler çok olacaktır. Geriye yakişıklı çok iyi eğitimli varliklı birini bekleme çünkü bunlar hızlı yaşar ve ilişkileride hızli tüketirler. Orta karar iletişimde istikrarli bir çocuk yakalarsan buluş ve gözlemle yazdiklarıyla ilgili. Ordanda geçerse çikmaya başla muhtemelen evleneceğin kişi de odur. Bunun burada yazılanlar kadar da basit olduğunu düşünme çünkü bizim insanımız sabırsızdır bu süre içinde hepsi de gidebilir ama bilki başta gitmesi başlamış bir ilişkinin başinda gitmesinden çok daha iyidir.
Soran+1 yılsabır testi yap diyorsun da kardeş arada mesafe var biraz zor ikide bir buluşamaz insan uzaktan uzağa kıskançlık deyince abartıyorum ama kıskanmıyor da değilim bir de şöyle bir sorun oluştu 2-3 gün girmedi faceye dün akşam girdi nerelerdesin diye sordum hiç dedi çıkıp gitti artık cevap da yazmaz oldu ben ona 50 mesaj atıyorsam o bir tane atmaya aciz artık konuşmaz oldu sabıra gelince ben sabırlıyım kardeş sabrederim ama karşıdaki kişi sana değer vermeyip önemsemiyorsa artık iş işi geçmiş oluyor
+1 yılKismetin nereden geleceği bilinmez
05 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın nerede ne olacağı belli olmaz ya hepten biter ya da hep devam eder bu işler böyle
- +1 yıl
tip ilişkiler çok belirsiz, ne kadar guvensen bile anında satabiliyorlar. . Ben her konuştuğum kişiye karşı kendimi sorumlu hissederim lakin herkes böyle değil
Soran+1 yılen önemli şeyde güven tabi ki güven varsa her şey tamam bana göre ama başkası ne der bilemem sorumluluğun farkında olmak da ayrı bir şey dediğin gibi
- +1 yıl
Ben tanımak için şans vermeli diyorum, sadece temkinli olmalı. Dışarıda milletin burnu bir karış havada, herkes yalnız ama egolar kocaman, sosyal medyada biraz daha şeffaf oluyor bazen insanlar
Soran+1 yılhaklısın iyice tanımaya çalışıyorum elimden geleni yapıyorum umarım hiç bir şey boşa çıkmaz bu sefer bir şeyler olsun gelişme ilerleme olsun bitmesin istiyorum sürekli ayrıl falan sıktı iyice
+1 yılGercege donusurse neden olmasin
03 Yorumla
Soran+1 yılumarım gerçeğe dönüşür diğer yorumlarda da dediğim gibi bu yaz gelebilirse buluşacaz işte :)
- +1 yıl
Hadi bakalim :)
Soran+1 yılsağol Allah hepimizin karşısına iyi kişiler çıkarsın kardeş :)
+1 yılyanlış. adam sanıyoruz sonra üzülüyoruz
05 Yorumla
Soran+1 yılsende haklısın bir yere kadar tabi bunu çok yaşadık herkes yaşadı acıyı çeken biz oluyoruz ama yalnız da olmuyor illa birini istiyor insan yanına doğru kişiyi bulana kadar ya ölürüz ya evde kalırız :D
- +1 yıl
:D evde kalmam ben o konuda kendime güveniyorum
Soran+1 yılİnşallah kardeş :D hayırlısı olsun hakkında ne diyelim
- +1 yıl
amin cümlemiz için :D
Soran+1 yılsağol kardeş :D :)
+1 yılHerseye olabiliyor bu hayatta
01 Yorumla
Soran+1 yılevet nerede ne olacağı belli değil her an her şey olabilir hayattan her şey beklenir
+1 yılSanal ilişki sanal kişiliktir
011 Yorumla
Soran+1 yılkişinin kendisine bağlıdır her şey diyorsun öyle mi
- +1 yıl
Sanaldan bir pok çıkmaz diyorum
Soran+1 yıl:D olabilir kardeş her halde bu konuyla ilgili şeyler yaşadın ondan sana pek cazip gelmiyor sanal ilişkiler
- +1 yıl
Yaşamadım desem inanacak mısın? :)
Sanal sadece tanışmaya vesile olabilir. Buna itirazım yok ama ilişkinin devamı ve sağlıklı işlemesi ancak gerçek hayata dönüştürulmesi ile mümkün olur
Soran+1 yılbilmem öyle konuşunca yaşamışsın gibi hissettim Allah kimseye yaşatmasın gerçeğe dönüşme yolundayız İnşallah olur bir şeyler olmazsa artık kalacaz öyle ortada
- +1 yıl
Tahmin bile edemeyeceginden fazlasını gördüm yaşadım hem de. Tecrübesiz birisinin ifadeleri gibi mi geldi, dediklerim? Neyse.
Dediğim gibi, sanal sadece vesile olmali. Daha fazlası için normal değil
Soran+1 yılhaklısın bir şeyler yapmaya çalışıyoruz işte gerçeğe döner mi dönmez mi Allah bilir sağol kardeş burada herkesin ne dediği benim için çok önemli kimseye senin görüşün tecrübesiz ya da kötü demem her yorum her tavsiye önemli belki sayenizde daha iyi olur her şey sağol kardeş
- +1 yıl
Bu arada yaşlar kaç?
Şehirler neresi?
Fikit ve zihniyet uyumu var mı?
Ailelerin sosyo-kültürel-ekonomik durumları müsavi mi?
Çok boyutlu düşün derim, uzun soluklu bir ilişki inşa etmenin derdinde isen...
Soran+1 yılhaklısın iyi düşünüp karar vermek gerek
- +1 yıl
Mutluluk senin olur umarım
Soran+1 yılumarım :/
gerçeğe dönüşürse olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılgerçeğe dönüşme yoluna doğru gidiyoruz neler olacak bakalım
sanalda kalmadığı sürece hiç bir sıkıntı yok.
00 Yorumla
+1 yılDostluktan zarar gelmez iliski oluyorsa sakincali
03 Yorumla
Soran+1 yıldostluktan da zarar geliyor en güvendiğim kardeş dediğim insan bile yamuk yaptı bana arkadaşlara da güvenilmemeli fazla
- +1 yıl
Sen iyi secememissin dostunu
Soran+1 yılbiraz öyle oldu her halde
Dikkatli olduktan sonra bisey olmaz.
07 Yorumla
Soran+1 yılen önemlisi de dikkat zaten bir de güven sana o güveni veriyorsa her şey tamamdır bence
Soran+1 yılo güveni verdi zaten sorun sadece onu sıkıyor olmam buda farkında olmadan oluyor onu çok seviyorum kıskanıyorum kimseyle paylaşmak istemiyorum falan buda onu sıkıyor üzüyor falan tek sorunumuz bu şu anda ama benim ondan yana şikayetim yok kör olmuşum hata yapsa da affediyorum
Soran+1 yılhaklısın abartınca hepten işler karışıyor sonra
Soran+1 yılhaklısın
ilişki kurmam reel olursa tabi
03 Yorumla
Soran+1 yılreel olma yoluna doğru ilerlemeye çalışıyoruz kardeş
Soran+1 yılteşekkürler
genelde saglıklı olmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılevet genelde olmuyor ama yapacak bir şey yok gerçekte bulamıyoruz kardeş
sanal seks doğru gerisi yalan
012 Yorumla
Soran+1 yılabuk sabuk konuşma burada normal bir ilişkiden bahsediyorum kötü şeylere lüzum yok
Soran+1 yılsapık şeyler söylemene ağzını bozmana gerek yok ben normal bir şey sordum senin yorumunda geçen kelimeyle ilgili bir şey sormadım kusura bakma.
Soran+1 yılben hiç böyle bir şey yaşamadım Allah'a şükürler olsun olayın o boyutuna hiç geçmedim geçmemde o tarz şeylere asla gerek yok
Soran+1 yılgeneli öyle olabilir ama ben böyle bir şey yaşamadım yani gerekte yok
Soran+1 yılsağol (y)
Soran+1 yıl@emred1234 olabilir saçma gelebilir bakış açısına göre değişir fikirler
Görücü usulü gibi düşün fark araci sosyal medya
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
kimilerine göre doğru kimilerine göre yanlış
01 Yorumla
Soran+1 yılevet bakış açısı
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. kuran kuruyor
01 Yorumla
Soran+1 yıloda ayrı bir mesele kuran kuruyor kardeş
+1 yılPek güvenilir değil
01 Yorumla
Soran+1 yılgüveni veriyorsa sorun değil bence ama kişiye bağlı oda
+1 yılDoğru değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılkafam allak bullak kimi doğru diyor kimi yanlış...
Kesinlikle yanlış
05 Yorumla
Soran+1 yılolabilir kimine göre doğru kimine göre yanlış
Soran+1 yılbir kere başladık artık olmazsa ayrılacaz yani durduk yere ayrılmaz insan
Soran+1 yılİnşallah kardeşim sende dikkat et iyi bak kendine sağol :)
+1 yılzamana göre analrsın yaşayarak
05 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın zamanla tanıdıktan sonra neyin ne olduğunu anlıyor insan
- +1 yıl
aynen
Soran+1 yılteşekkürler bu arada :)
- +1 yıl
rica kendine iyi bak
Soran+1 yılsende
Saçmalık
07 Yorumla
Soran+1 yılolabilir herkes farklı düşünüyor ama olumlu düşünenler de var tabi :)
Soran+1 yılama geneli gerçeğe dönüşürse sorun olmayacağını belirtti :)
Soran+1 yılaltı üstü buluşacaz yani ilk kez umarım işe yarar aramız iyi olur :)
Soran+1 yılİnşallah :) :)
Reele dökülürsse doğru
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım reele dökülür daha yeni başladık sonuçta
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılKimine doğru kimine yanlış.
00 Yorumla
+1 yılPişmanlik
01 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın
+1 yılSanmam
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir :/ :(
+1 yılBence değill
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir kimine göre doğru kimine göre yanlış bakış açısı...
+1 yılSacma ve yanlis
06 Yorumla
Soran+1 yılgerçekte bulamıyorsak napacaz kardeş?
- +1 yıl
Hiiiim o da sıkıntı tabi.. Arkadas araciligiyla tanisabilirsin belki ama sanal cidden sacma
Soran+1 yılbakacaz artık bir çaresine buda olmazsa artık cidden turşumu kuracaklar bizimkiler :D
- +1 yıl
Bulursun kiz birinii allah hayirlisina denk getirsin bu isler aceleye gelmez
Soran+1 yılİnşallah kardeş Allah hepimizin karşısına iyi kişiler çıkarsın
- +1 yıl
Amin
Saçma saçma saçma...
07 Yorumla
Soran+1 yılbizde sanalla idare ediyoruz ne yapalım
Soran+1 yılgerçekte bulamıyoruz işte doğru kişiyi bulana kadar ömür biter
Soran+1 yılaramadan da olmaz ki sevdiğin kişinin pat diye karşına çıkmasını bekleyemezsin
Soran+1 yılşans
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiiç belli olmaz
09 Yorumla
Soran+1 yılevet sonunun ne olacağı belli olmuyor
Soran+1 yılbakalım İnşallah çok hayal kurduk ama suya düşmez İnşallah :)
Soran+1 yılhaklısın çok oluyor öyle sanalda başka reelde başka onu da dikkat etmek gerek
Soran+1 yılhayal derken işte şunu yaparız bunu yaparız oraya gideriz buraya gideriz falan gibi şeyler ama umarım her şey istediğimiz gibi olur :) :/
Soran+1 yılHayırlısı kardeş hayırlısı
Doğru değil hacı
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki hacı
+1 yılGuvenemezsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. Kişiye göre?
02 Yorumla
Soran+1 yılevet kişiye göre değişiyor
Yanlis
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir herkesin bakış açısı farklı ne de olsa
+1 yılSaçma
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir herkes farklı düşünüyor kardeş
+1 yılAlayi yalan
07 Yorumla
Soran+1 yılsen çok acı çekmişsin galiba kardeş :D
- +1 yıl
Yok kardes benim acim reel sanal umrumda bile degil
Soran+1 yılha reel ha sanal sonuçta yakmışlar canını kardeş
- +1 yıl
Kardes... yskti gitti ama yikilmadim
Soran+1 yılyıkılmaya da gerek yok olmadı diye üzülürsün belki ama sonra iyi ki olmamış dersin Allah karşımıza iyilerini çıkarsın kardeş
- +1 yıl
Amin kardes bye
Soran+1 yılbir değil kardeş by
Degil
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
+1 yılbilmem ki
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı