1 yılUzaktan ilişkiyi ben tünel kazmaya benzetiyorum. Tünelin sonunda ışık yok gibi ama kazıyorsunuz çabalıyorsun sürekli. Eğer ikiniz de dayanabilirseniz o tünel bir yere çıkıyor ve dağ dağa kavuşuyor sonunda. Ya da hiç sonu gelmeyeceği düşünülerek yarıda bırakılıyor her şey.
Şahsen benim düşüncem yüz yüze ilişkidir. Hafta 1-2 kez buluşuyorsun. Görüyorsun, dokunuyorsun, kokusunu içine çekiyorsun... Bazı şeyler mesajda anlaşılmıyor mesela... Gibi gibi.
Çok uzaktan ilişkim oldu. Çok şeyler yaşadım gördüm. Yüz yüze ilişkiyi tattıktan sonra tüm fikirlerim değişti. Büyük konuşmuyorum ama artık kolay kolay uzaktan ilişki yapabileceğimi sanmıyorum. Gençliğin 20 lerin en deli zamanlarında yapılabilecek bir şey bu. Yaş ilerledikçe böyle şeyler tatsız geliyor insana...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
1 yıl8 ay süren flört denen bir dönem geçmişti başımdan. Flörtlük sonrası uyum sağlayabilirsek ciddi ilişki dönemine girmeyi düşünüyorduk. Ailesinin benden haberi vardı ama benim ailemin ondan haberi yoktu. Ailemle tanışmak istiyordu. Ama ben hem uzakta olduğu için tanışmasından yana değildim hemde aileme sadece evlilik yolunda ilerleyen ilişkimden bahsetmek istiyorum. Neysee mesajına bir iki saat geç yazınca benimle ilgilenmiyorsun vs diyordu. Sosyal uygulama üzerinden nasıl ilgilenebilirim ki demi? Ee bunu da ona söylemiştim. Neymiş saatlerce görüntülü konuşmak ve fotoğraf atmakta ilgiye dahilmiş. Saçmaa.. (bir kere bile olsa yan yana gelmedik. Görüntülü konuşmak saçma geliyordu. Yalnızca sesle olmuyor bu işler.) Parfüm kokusunu bile bilmediğim bir erkeğe bağlanamam. Sadece geçici olarak bir duygu hissederim tabii o da yan yana gelinceye kadar geçici duyguların yeri değişebilir.
03 Yorumla- 1 yıl
@ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq yürümez yürümüyormuş
- 1 yıl
@visualsutdio ne diyorsun?
- 1 yıl
Size demedim yanlışlıka sizin cevabınızı yanıtladım kusura bakmayın, kaldırılabiliyorsa kaldırsın adminler
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u 1 yılyani eğri oturup doğru konuşalım hemen hemen bütün ilişkiler öyle yürüyor bu zamanda zaten. Devir teknoloji devri olunca aksi pek mümkün gibi de değil. Herkesin elinde bir telefon zaten. Sosyal medyayı geçelim üstüne bir de uzak mesafe ise zor oluyor. O sebepten yürek isteyen bir iş. Böyle bir ilişkiyi üç sene yürütmüşlüğüm var, bizim için sorun değildi mesafe veya internet üzerinden iletişim. Üç sene içinde toplasan birer haftadan 3 haftasını yan yana geçirmiştik. Eğer aranızda güçlü bir bağ var ise yanında olmuş veya fizanda hiç farketmiyor.
219 Yorumla- 1 yıl
Uu beklenmedik sözler Mxnxnnsnzjs
- 1 yıl
İroni yapma olomm
- 1 yıl
Yapmıyorum kız walla beklemiyordum ZmxjjzxjsjsjjBa
- 1 yıl
Yalan kullanma :D
- 1 yıl
La walla diyorum ya KXkdjzxbhzbssnnd
Soran1 yılSonunda ayrılmışsiniz sanırım
- 1 yıl
Ayrıldım kendisinden daha genç idim :D
- 1 yıl
Bak ya bana cevap vermiyor gizliye cevap veriyor hüğhüğhüğ Mzxjznzznznsn
Kız sen kaç yaşındasın, ne daha genci ayrıca jddjdhdjsjsj - 1 yıl
@asdafadasf o zamanlar 18-19 idim :D
- 1 yıl
Şimdi şu an 34 müsün ben anlamadım zaman algim bozuldu ağğagagağ
- 1 yıl
Evet ya bu sene 34 olduk vay pe 😃
- 1 yıl
Ben hayır cevabı bekliyordum keenks Jzzjzhzbzznnzd
Walla 23-25 lik çıtırlar gibi gösteriyorsun sen rahata kal aslan parçası zaman unutmuş seni belli MZJZBZNZNZNNXN - 1 yıl
Hemcinslerinden uzak duruyorum :D çok işe yarıyor browskii
- 1 yıl
Al işteeeğğ, hayır nedir bu sürekli bir laf sokma sevdası, az relax ol be keenks XJJXXHXBZNZZN
Bak bana yaaw bak bak, şu tipe bağkk şu evde televizyon izleyip hiçbir şeyden haberi olmadığı halde laf yiyen masuma bakk 🥹
Bana yapılır mı kız bu hüğhüğhüğ ZKXKXDJZNZKZMM
Bence vicdanın oynadı biraz hee ne dersin kız JXNXJXXMDK - 1 yıl
Laf sokmak değil o tamamen gerçekler :D hadi iyi geceler
- 1 yıl
Peheyy vicdandan eser kalmamış Zjxjxvzbzjzzbsjzbb
Tamam beeğ gerçekleğr evit evit keenkss. Sana da iyi geceler - 1 yıl
Soran eic için teşekkür ederim 🌸
Soran1 yılRica ederim ben cevabın için teşekkür ederim
- 1 yıl
Herkes birbirine teşekkür ediyor hani bana aw NXJXHDHSJSNSNS
Cevap vermiceksiniz dimi hüğhüğhüğ NXSHSHSGSSBS
- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılAbim belarustan biriyle sosyal medya üzerinden tanıştı, 2 yıl konuştular, sonra evlendiler. Şimdi mutlu mutlu yaşıyorlar :D
1173 Yorumla
Soran1 yılGüven şans nasip meselesi
- 1 yıl
Güven olmazsa olmaz zaten. Da yani gizleyecek bir şeyin yoksa o zaman güven kolay kazanılır djdndn
- 1 yıl
@Nocxks Emin misin? Türklerde ben şöyle bir durumla karşılaştım. Duygusal olarak yeterli yetişkinliğe sahip değil, ne istediğini bilmiyor, karakteri hoş olsun deyip başka bir şey demiyor, iki gün tanıştığı birine seni seviyorum deyip iki gün sonra da en ufak fikir ayrılığında tekmeyi basıyor.
Kendini elit zannediyor ama o elitliği sağlayacak ne akıl, ne duygusal zeka ne de karakter var. Bu hem erkeklerimizde hem de kadınlarımızda var bu arada.
Daha bir ilişkide ne istediğimizi bilmiyoruz. Görünüş önemli değil, karakter istiyoruz diyor, sonra karakteri mükemmel olan birini gözüne hoş gelmediği için reddediyor.
Dürüstlük istiyorum deyip sır saklayıp yalan söyleyip aldatıyoruz.
Ciddi ilişki istiyorum deyip kenarda 20 kişiyle konuşuyoruz.
Sevilmek istiyorum diyoruz ama sevmiyoruz. Sevmeden sevilmenin ne faydası var? Bencillikten başka bir şey değil.
Saygı istiyorum diyoruz ama fikirlerine saygı göstermektense fikirlerimiz farklıysa yürümez deyip, orta yol bulmaktansa tekmeyi basıp gidiyoruz.
Konuşalım sabahlara kadar diyoruz ama partnerimiz saatlerce konuşurken "evet, hayır, peki" tarzı tek tük cevaplar veriyoruz. Sanki duvara konuşuyorum gibi dfgdgdf - 1 yıl
Bizim tüm olayımız 7/24 flörtleşmek, lafa gelince de ciddiyiz diyoruz. Bunu daha önce de söylemiştim, kendime alıntı yapıyorum... "Aşk hakkında öğrendiğim en büyük tecrübem, kendi yaş çevremdeki insanların ne kadar bencil, tecrübesiz, kararsız, manipülatif ve karaktersiz olduklarıdır."
"Biriyle adam gibi konuşamıyorsan, uyumlu değilsen, sırf hoşuna gitti diye ilişki isteyemezsin. Yolda geçen rastgele birinden de hoşlanırsın, ama uyum iletişim, bağ olmadıktan sonra rastgele bir yabancıdan bir farkı yok. Biz ciddi ilişki istiyoruz, ama çaba 0, gelsin kucağıma ben keyife devam, hiç uğraşmayayım, her şeyi de o yapsın... OHHHHHH ne güzel.
Kendinize gelin, siz ne prens, ne de prensessiniz. Daha ne istediğini bilmeyen 3-5 çocuktan başka bir şey değilsiniz, olay bu kadar."
Olay bulunduğun şehir, ya da ülke değil. Olay insanda bitiyor. Belki sen öyle biri değilsindir, onu bilemem, seni tanımıyorum. Ama bir çok insan böyle şu anda. Hem erkek, hem kız. - 1 yıl
Bir insanı tanımadan bilemezsin. Yurt dışındaki bütün insanlarda evlenilecek insan değil. Çoğusu sırf yabancısın diye anlayışlı oluyor rol yapıyor. Aynı Türklerin yabancı birini görünce anlayışli rolü yaptığı gibi. Bu kişinin kendi elinde. Abin kendisi dikkat etmiş olacağına inanmışki bu evlilik olmuş. Öbür türlü zaten türk elimi sallasam ellisi heryer kız ve erkek kaynıyor çok var diye düşünüp uğraşmıyor yakın mesafe istiyor. Ama yabancı olunca bir daha yabancı bulamam kaybetmemem lazım uzak mesafede olsa istiyorum yabancı diyip yürütür.
- 1 yıl
@Nocxks Dediğine katılıyorum. Ama bahsettiğimdeki doğruluk payını inkar edemezsin, bizde ekstra bir cahillik söz konusu genel olarak.
Elimi sallasam ellisi mantığı zaten başa bela olan şey ya? Ciddi istiyorum deyip sonra en ufak sorunda basıp gitmek, sonra da bahane olarak onu söylemek... Ki haksız da değiller, gerçekten de öyle. Her yerden biri fırlıyor. Çoğu da öznelliğe sahip olmayan jenerik karakterler. O yüzden baktı biriyle yürümüyor, tekmeyi basıyor.
Ama ben olur diyorum. Gerçekten ciddi düşünen insanlar var. En azından ben öyleyim. O yüzden inanıyorum olabileceğine. Sadece bir sürü kötü elma var, onların arasından nasıl bulacaksın gare gdfgdfgd - 1 yıl
Cahillik değil ne istediğini bilmiyor çoğusu eskiden kadınlar erken olgunlaşır erkek geç olgunlaşır derlerdi şimdi kadınlar daha geç olgunlaşır oldu. Çoğusu konuşurken cazgır ve ergen gibi oluyor konuşurken bende fark ediyorum ama erkeklerde de istek yok hızlı partner değişimi var. yani seninle vakit kaybetmem yenisi gelsin. E sen vakit kaybetmeden emek vermeden zaman vermeden bu ilişki adam olmaz. Sosyal medya kullanımı kadınların geç olgunlaşmasina sebep oluyor bence çoğusu kitap okumuyor artık.16 18 yaşındaki kız 5 yaşında gibi davranıyor. Ben çevrede artık ergen olgunlaşan kızlar göremiyorum. 30 yaşına geliyor anca kafa oturuyor. Bu konuda haklısınız türk kızları çekilmez olabiliyor. Ama erkeklerde dediğim gibi günübirlik ilişki çok kızla konuşma isteği ama yabancıya gelince ciddi düşünme gibi olunca erkeklerde çekilmez oluyor. Çünkü isteyince gerçekten değer veren aşık olan mesafeye rağmen herşeyi yapan ayrilamayan erkekler var. Ama iş farklı şehirden türk olunca yapmıyor yakınlarda günübirlik ilişki arıyorlar.
- 1 yıl
Hangi site acaba biliyor musun kanka :D?
- 1 yıl
Sohbetiniz KS tarihine damga vuracak cinsten bu arada 😀 Hepsini okudum. 12 senedir bu sitedeyim efsane yorumlar gördüm şu an 😊
- 1 yıl
@Nocxks İnanamıyorum. Gerçekten gülüyorum. Yani gerçekten gülüyorum. İlk kez, ya galiba ilk kez biri beni anladı.
30 yaşına gelince kafa oturuyor dedin ya? bak ben bundan önce bir çok soruya yanıt verdim, hepsinde diyordum, 30a kadar ben ümidimi kestim diye. Olgun değil çünkü kimse...
Erkekler konusunda dediğine sonuna kadar katılıyorum. Çünkü yaşayan canlı örneği var karşımda. Benim kuzenim. Karaktersiz bir pisliğin teki tabiri caizse. Erkeklerin büyük çoğunluğu böyle artık. O konuda sana katılıyorum. Ya direkt uyumlu değiller. Açıkçası kadını sadece yüzüne vücuduna bakıp sevip ondan sonra sadece sevgilim olsun diye kenarda tutuyorlar... Sonra kız tabi ilgi isteyince uğraşamam deyip basıp gidiyorlar.
Her kıza ciddi istiyorum deyip sonra kenarda 4-5 kızla daha konuşan erkekler mi dersin, sadece sende gözüm var lafını 5 kıza birden söyleyeni mi dersin... Yani var da var. Diyorum ya, en iyi örneği kuzenim. Soruyorum. Lan olm madem ciddi istiyorsun, madem evlencek birini arıyorum diyorsun, bu ne böyle? Sadece flörtleşiyonuz, birbiriniz hakkında ne bir şey öğreniyonuz, ne bir şey merak ediyonuz. Kız sana soru soruyor, sen ne derinime giriyon diye atar yapıyon.
Karşındakine şans vermeyeceksen niye uğraşıyon? "abi boş kalınca da olmuyor". Arkadaş biz ilişkiyi bir hobi olarak yapıyoruz resmen.
- 1 yıl
@Nocxks
Ben öyle değilim. Asla da öyle olmadım. Çok sinirime gidiyor benim. Karaktersizlik gibi geliyor. İki yüzlülük. Ya kendini 20 kere tanıtmaktan, 20 kere aynı esprileri yapıp, aynı konuşmaları yapmaktan sıkılmaz mı insan? Zaten sıkılıyorlar o yüzden herkes komik birini arıyor ya? güldürsün eğlendirsin beni... Tik-tok'un gerçek hayat versiyonu olmuşuz. 5 saniyede ilişki başlatıp bitiriyoruz.
Ya birini merak edersin, sorarsın, öğrenmeye tanımaya çalışırsın. Ciddi düşünmüyorsan da dürüst dürüst dersin. Ya ben ciddi düşünmüyorum. Eğer ciddi düşünüyorsan da sorgularsın, konuşursun. Ya o kadar konuşulacak konu var ki uyumlu olup olmadığını anlamak için. Gerçekten sinirim bozuluyor benim.
Ben söylüyorum. Nerede olduğu fark etmez. Kriterlerim de belli. Yeter ki düzgün biri olsun, karakteri aradığıma uysun. Bu kadar. Çok aşırı talebim yok. Ben bizim instagramda takılıp model ya da body-builder arayanlar gibi de değilim. Sadece bir insanla hayatımı paylaşmak istiyorum. Onun içinde gerekirse her gün konuşur, her gün yazışır, her gün onu sorar, merak eder, onunla beraber mesafe ne olursa olsun etkinlikler yapmaya çalışırım.
Birinci tercihim türk. Ama olmazsa yabancı da olur diyorum kendime. benim için insan insandır. Bir farkı yok. Dürüst olsun, saygı, sevgi, iletişim kurallarına uysun, ömrüm onun olsun, onun için her şeyi yaparım dgdfgdfg
Ya uzun mesafe olunca ne oluyor sanki? Şu saatler var gördün mü? alıyorsun iki tane, biri birinde, biri diğerinde. Ne zaman dokunsan öbürüne titreşim gidiyor, özledin mi basıyorsun falan. Ondan alalım böyle yine birbirimizin aklından çıkmayalım. Pes etmek basit valla bizimkiler için. - 1 yıl
@SenBelamısınCHP Teşekkür ederim efendim :D Tinder ya düz tinder
- 1 yıl
30 yaşına gelince kafası oturan kadınlar oluyor erkekler için değil söylediğim çünkü 19 yaşında bile mantıklı olgun davranan erkekler varken kızlar bu konuda çok geri kaldı. Çoğu çemkirme modunda bunu hemcinsenede yaptığı için biliyorum. Yani burada 25ten küçük kız diyorlar ama imkanı yok anlaşamazlar 25ten küçükle. Ben 22 yaşındayım ben bile anlaşamıyorum akranlarımla çünkü ego, çekişme, cırlama, çemkirme bunu sadece erkeklere değil kendi cinsine de yapıyorlar. Hicbirşey teklif etmeden yaklaş kulak misafiri ol arkadaşlarına cemkiriyor mu yüksek sesle mi konuşuyor uzaklaş hemen. Yani ille deneyeyim olmazsa başkasına geçeyim modunda olmamalı bir erkek. Belli bunun ne olduğu kızlar arkadaş ortamında karakterini ortaya çıkarır. Erkek bu anlamda kolayca anlayabilir ne olduğunu kızın. Ama kızlar için o kadar kolay değil. Çoğusu kuzenin için söylediğin şeyleri yapıyor evet. Tamamıyla ilgi eksikliği, yalnız kalma korkusu, terk ederse uzulmeyeyim başkasına geçeyim gibisinden düşünüyor. Bir erkek ya da bir kadın Türkiyede yabancı birisi olunca kibarlaşıyor ama şöyleki kızlar evlenirim bu olur kafasıyla bakmıyor yine turkle evlenmeyi düşünüyor. Ama erkek direkt yabancı odaklı evlenmeyi planlıyor tanışınca.
Soran1 yıl@Nocxks ben 29 yaşındayım ve oldum olası olgun kafada biriydim ama bazı şeyler keisnlikle 26 yaşından sonra oturmaya başlıyor. Emek vermeden hiçbir ilişki olmaz. Ne aşk ilişkisi ne dostluk. Kardeşinizle bile ilişkiniz için emek vermeniz gerekiyor.
- 1 yıl
@Nocxks Yani doğru ama şunu da unutmamak lazım. Ülkemizde yabancı dil bilen sayısı çok az. Yani çoğu o opsiyonu değerlendiremiyor bile. Ama dediklerine katılıyorum. İkisi için de problemler var açıkcası. Erkekler için nasılsa öyle bu arada. Yaş farkı hiç önemsiz. 50'sinde de aynı, 20'sinde de. Hep aynı. Sadece artık sevgili yapma değil de eşini aldatmaya giriyorlar.
Yani ama sosyal medyadan bahsediyoruz. Sosyal medyadan da kızı anlamak için fazla bir fırsatımız olmuyor maalesef. Kızlar da erkekler kadar anonim ve belirsiz. Bir enigma desem yeridir ikisi içinde.
Erkeği anlamak bence basit ama. Belki ben erkek olduğum için bana öyle geliyor ama bilmiyorum. Yani bir erkeğin gerçekten hakikaten ciddi olduğunu anlamak için zaman vereceksin. Sorular soracaksın zamanla. Gerçekten samimiyse konuşma hevesiyle, tarzıyla kendini belli ediyor ya. Mesela ben böyle gelecek planları, işte nasıl bir partner aradığım konularına gelince susamıyorum. Yapmak istediğim şeyleri falan hepsini saatlerce döküyorum böyle.
Yalan söylese bile bir yerden sonra, genelde maksimum 3 ay içerisinde foyası ortaya çıkıyor. Dayanamayıp basıp gidiyor çünkü. Bu kolay lokma değil deyip çekip gidiyor dfgdfgdf - 1 yıl
Evet öyle. Bunu en çok erkekler yapmıyor işte. Erkekler emek vermiyor, kızlarda kendini çocukluğa bebekliğe veriyor. Ne yazık ki artık tamamıyla erkek suçlu diyemiyorum çünkü kızlarda erkekler kadar sorunlu davranıyor eskiden olsa full erkekleri suçlardim ama her yaştan kızı dinleyince toplumun genel sorunu olduğunu anladım
Soran1 yılNe gibi sorular sormalıyız?
- 1 yıl
"Emek vermeden hiçbir ilişki olmaz." ALLAHIM EVET!!! Bak aynısını ben burada millete söylüyorum ne zamandan beri. Ya ben bunu varya anlatamıyorum millete. Biz armut piş kucağıma düş muhabbetindeyiz. Her şeyi o yapsın, tüm muhabbeti o etsin, ben oturayım o halletsin herşeyi kafasında erkek de kadın da
- 1 yıl
@Nocxks "Ne yazık ki artık tamamıyla erkek suçlu diyemiyorum çünkü kızlarda erkekler kadar sorunlu davranıyor eskiden olsa full erkekleri suçlardim ama her yaştan kızı dinleyince toplumun genel sorunu olduğunu anladım" işte bu. Erkekler hiç değişmedi. Eskiden de rezaletti, şimdi de böyle. Yapı gereği mi diyeyim ne diyeyim. Eğitimsizlik mi. Sebebini siz bulun artık.
Kızlar şu son zamanlarda değişmeye başladı. Suçlayamıyom. Bunca zamandır erkekler kötüydü... Galiba sıra onlarda :D
Soran1 yılBiz seslide de konuşuyoruz. Artık her gün konuşmaya başladık. Acele etmiyoruz ve güzel güzel sohbet ediyoruz. Ben daha flört mü ediyoruz arkadaş mi takılıyoruz onu çözemedim ki. Ama çok güzel sohbet ediyoruz.
- 1 yıl
"Ne gibi sorular sormalıyız?" bak şimdi sorular değil sadece, ama yine de genel olarak yardımcı olmaya çalışayım.
Hayattaki hedeflerini öğrenmeye çalış. Ne tarz bir insan. Neleri sever, neler hedefler falan. Mesela evlenip aile odaklı biri mi olmayı düşünüyor, yoksa şunu yapıcam bunu edicem falan mi diyor.
Hobilerini falan sor, öğren. Amacın onu tanımak. Gerçekten tanımak. İçten içe.
Zorlu durumlarla başa nasıl çıktığını gör. Mesela bir fikir ayrılığınızda seni anlamaya mı çalışıyor, yoksa direkt öf pöf sen ne anlarsın moduna girip de olayı sertleştiriyor mu? Bak bunu erkek de yapıyor, kız da yapıyor. Bunu yapandan direkt uzak olacaksın. Arkadaşlar ilişki dediğiniz şey emek gerektirir. İki hayatı bir yapmak da kolay değildir. O yüzden fedakarlıklar gerekli. Daha seni anlamadan ahkam kesmeye çalışıyorsa, boş iş. Kendine köle arıyor direkt.
Aile ve arkadaşlarıyla durumunu öğren mesela. Çok arkadaşlarla takılan biriyse tehlikeli, özellikle erkekler için.
Ne tarz bir ilişki istediğini, ideal bir ilişkinin nasıl olması gerektiğini falan sor. Sonra cevapları %90 iyi gelicek, çünkü erkekler canım değil, bu oyunu daha önce çok oynadılar. Ne diyeceklerini biliyorlar. Asıl test, bu söylediklerine uyup uymadıklarını zamanla görmek. Genelde çok kısa sürede ellerini yüzlerine bulaştırıyorlar merak etme gdfgdgdfg
Daha çoook şey var da bunlar genel bir başlangıç yaptırır sana
Soran1 yıl@Nocxks bir şey çıkarsa benim sabırsızlığimdan kaynaklı olur. Bekliyorum fındık zamanı gelsin ona hediye yollucam o da bana yollamayı düşünüyormuş bir şeyler. Henüz daha fotoğraf bile istemedi. Öyle mal mal sohbette etmiyoruz
- 1 yıl
@thewalkerist dediklerinde haklısın ama işte karşıdaki kız olunca davranış farklı oluyor. Anlayamiyorsun. Anın büyüsü var. Durup biraz mesafe koyup buyusunden uzaklaşınca anlıyorsun aslında ne olduğunu. Ben kendi adıma hep değer veren sadık aldatmayan oldum ama erkekler hep başka bir amaç bekliyor reel olsun sanal olsun o beklenti olmayınca hadi güle güle oluyor. Hiçbiri ciddi düşünmüyor. Haliyle uzak duruyorum bende. Ve yabancı kadınlarla ne hikmetse ciddiye geçiyorlar halbuki bende normal dürüst biriyim ama istemyince istemiyorlar işte. Ben bunu istemek/istememek olarak değerlendiriyorum artık. Çünkü gerçekten bir kız ne kadar çaba sarf ederse etsin erkek istemeden olmuyor. Bende kendi yoluma bakıyorum karşıcinsten duygusal anlamda beklentim de kalmadı artık. Okuduğum bölümü yurt dışı odaklı seçiyorum ama bunu karşıcins, birilerini bulmak için değil kendim için farklı yerler görmek, gezmek için yapıyorum. Bu ülkenin erkeklerinden hayır gelmeyeceğini anladım çünkü. En sadığım diğerleri gibi değilim adam gibi adamım diyen bile diğerlerine benziyor söylediği şeyler inandırıcı gelmiyor artık çoğunun.
- 1 yıl
@Nocxks "Erkekler her türlü emek vermeyince değer vermeyince olmuyor. Yalan çok fazla"
Zaten bu yüzden biriyle konuşmaya başladığımda 4 kuralımı direkt belli ediyorum bir şekilde. Dürüstlük, sevgi, saygı, iletişim.
Dürüstlük olmazsa olmaz, herkes yalancı, iki yüzlü, bir şeyler saklayıp duruyor, kenarda 20 kişiyle konuşuyor, en ufak fikir ayrılığında basıp gidiyor.
Sevgi, arkadaş sevecek, ben tüm sevgimi yağdırırken bir tepki bile alamayınca sanki ben gönül eğlendirmek için bir aletmişim gibi hissediyorum. Kullanılmış hissediyorum. Konuşmayı seviyorum iyi tamam da bu beni kullan demek değil ki
Saygı, birbirimizin görüşlerine saygılı olucaz. birbirimizi anlamaya çalışıcaz. Elimizi taşın altına koyucaz. Yoksa neden konuşuyoruz ki. Süper kahraman değiliz ki telepatik güçlerle taşı kaldıralım dfgdgdfgd. Fikir ayrılıklarında sakin kafayla birbirimizi anlamaya çalışmamız lazım. He baktık uymuyor, o zaman dürüstçe söyleyip ayıracaksın yolları. Ona lafım yok. Artık biz ayrılmayı bile doğru düzgün yapamıyoruz. Direkt puf olup gidiyor dgfdgd
İletişim... Ya ben oturayım böyle, saatlerce konuşayım, o da dursun "heee, evet, hayır, maalesef, öyle" vesaire şeyler söyleyip muhabbeti katletsin. Ya ben cidden bu tarz insanlarla konuşmaktansa camdan aşağı atlasam daha iyi gfdgdg. Ya amaç birbirimizi tanımak... ALOOOO. Çok zor değil konuşmak...
Ben bir şey anlatıyorum, ben şunu seviyorum çünkü böyle böyle oldu çocukken... Bak ne güzel kendim hakkında bilgi verdim, seni de içime davet ettim. Sonra sende aynını yapar, kendinden bahsedersin, bir bakmışsın muhabbet şelale gibi akıyor, tutamıyoruz, laftan lafa atlıyoruz fsfdgfdfgdf...
Aslında daha çok var da şu anda bu 4'ü listemin başında - 1 yıl
"Öyle mal mal sohbette etmiyoruz" Çok güzel! sevindim! ama sen yinede tedbiri elden bırakma. Dikkatli ol bak. Erkekler çok kandırıkçı. Dikkat et kendine
- 1 yıl
@soran ne düşünüyorsunuz ilişkiniz nereye gidecek bilmiyorum ama acele edilmesi iyidir bence. Erkekler çok bekleyince sonunda evlenmiyor ayrılıyor. ikimizin de niyeti ciddiye sorun olmamalı onun tarafında da çünkü şunu biliyorum evlenmeyi nisanlanmayi düşünmeyen erkek uzatmak ister ben çoğu erkeğin eski sevgilisinden ayrılıp 3 ayda evlendiğini birde mutlu olduğunu gördüm isteyince evleniyorlar işte. İstemeyen adamda 7 sene oyalar ayrılır
Soran1 yılGününü nasıl geçtiğini biliyorum. Pek dışarı çıkmıyor. Fikirler konusuna gelince bir konuda konuşuyoruz diyelim beni dinliyor ben bir şey diyorum o bir şey diyor sohbet böyle gidiyor. Bakış açımız o kadar aynı ki şu ana kadar ters zıt bir şey olmadı fazla. Eski ilişkilerini de anlattı bir yerden mevzu çıktı sordum hemen bir şekilde anlattı ben de ona anlattım. Ama asla şahsi şeyler sormuyor. Veya her kelimenin sonuna canım cicim yazmıyor. Bana hiç mesela eski sevgililerimi veya ne yaşadım ettim sormadı yakınlaşma derecemi vs hatta hiç eskiyi sormadı o anlatınca ben anlattım ama aşk olarak. Ama söylüyor ara sıra bazı cümlelerden çıkarıyorum az çok nasıl bir ilişki kafasında olduğunu gibi diyelim ama cidden ne konuşmam lazım bilmiyorum şu an biraz hani o sorsun sorgulasn diye susuyorum.
Soran1 yılVe ona sordun neden değerliyim diye. Sürekli vurguluyor çünkü senin yeirn ayri diey ve bana ailesi ile ilgili şeyler anlattı. Soruma da şu cevabı verdi. Dürüstsun kendi fikirlerin var gibi şeyler söyledi
- 1 yıl
@thewalkerist sanırım senin karşına çıkanlar sohbet etmeyi bilmiyor kısa cevaplar veriyor bundan muzdaripsin. Çünkü bir erkekle ne konuşulur bilmiyor çoğu. Kendi icimizde de hep erkekleri cekistirme olur mesela. Çok az vardır bilim edebiyat konuşan arkadaş grubu kız. Ben bu tarz şeylere ilgi duyuyorum mesela ama hiç böyle olan kızlara denk gelmediğim gibi çevremdeki kızlarda erkek muhabbeti yapmıyorum diye uzaklaşıyor benden. Kendi içinde sizden bahsederler yüz yüze gelince az konuşurlar ya da çok konuşur alakasız konuşur. Bunlar kültürsüzluk ve anlayışsizliktan oluyor. Karşıdaki kişiyi anlamıyor, çaba harcamıyor, sadece ilgi, duygusal açlık, Sevgi açlığını giderecek birilerini arıyor. Bu tarz insanlar toxic insanlardır. Ve yüz yüze bile bunu ilgiye doyuramazsin. Bu yüzden sanaldan anlastigin biriyle eğer konuyu saçma sapan yerlere getirmeden anlaşabiliyorsa biri o gerçektede anlaşır zaten.
- 1 yıl
@Nocxks "Çünkü gerçekten bir kız ne kadar çaba sarf ederse etsin erkek istemeden olmuyor." Bir ilişki dediğin iki partnerden oluşur, erkek olmazsa yürümez, aynı zamanda kadın olmazsa da yürümez
"Ben kendi adıma hep değer veren sadık aldatmayan oldum ama erkekler hep başka bir amaç bekliyor reel olsun sanal olsun o beklenti olmayınca hadi güle güle oluyor." Ben de aynısıyım. Bana da aynı şekilde davranıldı. Sevgim, sadakatim o an hissettikleri duygusal boşluğu doldurmamla ve sonra ihtiyaçları kalmayınca fırlatılıp atılmamla sonuçlandı.
Ben istiyorum ki türk olsun. Ama ben çabaladıkça eziliyorum, büzülüyorum. Ve sonunda mahvolup kalıyorum ortada. Erkeklerin tek derdi var. Cinsellik. Bunu ben de biliyorum. Bunu ben böyle olmadığımı anlattıkça çok sevinip konuşmaya çalışanlar oluyor. Konuşuyorum, ciddi düşünüyorum, her gün konuşuyorum, uğraşıyorum. Ama bir bakıyorum ki ben sadece kullanılıyorum. O boşluğu atsın diye kullanmış beni.
Sen seni gerçekten seven, sana sadık, aklı saçma sapan şeylerde olmayan. Seninle birlikte bir gelecek inşa etmek olan birini hak ediyorsun.
Benim de istediğim bu. Bir türlü bulamadığım ama her gün istediğim şey bu. Bir yerden sonra insan o kadar kırılıyor ki senin dediğin gibi beklentisi de kalmıyor. Kendime bir inanç, dedim ki 30 yaşında anca millet kendine gelirde olgunlaşırsa birini bulurum. Yoksa ben bunların arasında kafayı yer mahvolurum.
Soran1 yıl@Nocxks işin aslı biz daha birbirimize fotoğraf bile atmadık o da istemedi ama bir kere hiç görmedim diye ima etti laf arasında. Görmezden geldim bir dhaa derse ben de görmedim ki diyeceğim. Açıkçası ben o ne düşünüyor bilmiyorum ama ufaktan ben de konuşma şeklimi flörte çevirmeye başladım. Misal örnek vereyim ona bir elbise fotoğrafı atıyorum konuşuyoruz bir video atıyorum oradaki fikir üzerine konuşuyoruz. Toplum vs vs keisnlikle içi boş sohbetler değil ona manzara fotoğrafları falan atıyorum. Orada sneinle o anı yaşamak isterdim diyor bence o yürüyor da ben malım
Soran1 yıl@Nocxks @thewalkerist siz bu akşam burada sohbet ettiniz ya işte bizim sohbetlerde bu tarz oluyor
- 1 yıl
Hmmm... soran arkadaşa şunu diyeyim... Dikkatli olsun. Yani açıkcası zor ama şu anda anlattığın kadarıyla iyi gidiyor gibi. Ama anlattıkların çok genel şeyler gibi geldi bana. Hani ilk aşama gibi. Güzel gidiyor görünüyor. Şahsi şeyleri anlatmaması biraz garibime gitti sadece ama neyse... Bakalım görücez zamanla bu soğanın çürük olup olmadığını dgdgfdg
,
Soran1 yılŞahsi şeyleri anlatıyor. İlişkilerinde yaşadıklarını anlattı bana. Bana direkt olarak sormuyor hani erkekler sorar ya kaç tane sevgilin oldu öpüştün mü falan öyle şeyler sormuyor hatta bana sevgilin oldu mu gibi bir şey sormadı dahi
Soran1 yıl@Nocxks evet herkese söylenecek bir şey doğrudur zaten şu aşamada anlamak zor olacaktır. Zaman lazım göreceğiz. Durumu bildiririm
- 1 yıl
@Nocxks ". Çünkü bir erkekle ne konuşulur bilmiyor çoğu. Kendi icimizde de hep erkekleri cekistirme olur mesela. Çok az vardır bilim edebiyat konuşan arkadaş grubu kız." Ehem... yani evet, bilim, edebiyat severim. Şiir yazar ederim kendimce ama ben konuştuğum insanlara quantum teorisi sormuyorum kiiii... Ya normal dedikodu yapsalar bile ben bir şekilde konuşurum. Ya geçen biriyle konuşuyoruz. Bana kendinden bahset dedi. İnanır mısın çıktım hayat hikayemi anlattım, oradan ona, bundan şuna, o soruyor ben anlatıyorum ediyorum, her şeyimi didik didik anlattım.
Dedim ki eğer bir ilişki olacaksa bilsin her şeyi demi? Sonra sıra ona geldi. dedim bari biraz da sen bahset kendinden fgdgdfg. Yoruldum gare. Tek kısa bir cümle... "Ya ben ne yaşayayım ya, öyle okuyorum şu an..." Bu kadar... YA ben napayım bununla? Ne diyeyim... Eni sonunda muhabbeti her gün, "nasılsın, iyi misin?" e getiriyoruz. Ben kültür aramıyorum, bilim de aramıyorum. He olsa güzel olmaz mı? Beraber felsefi konuları günlerce konuşsak güzel olmaz mı? Olur... Ama ben bunu talep etmiyorum kiii
Ben sadece tanımaya çalışıyorum. Kendine çin seddini örmüş, gel bana aş diyor herhangi bir yardım olmadan... Ben kahin miyim bileyim, kendinden bahsetmek zor değil ki fgdgdfg
"Bu tarz insanlar toxic insanlardır. Ve yüz yüze bile bunu ilgiye doyuramazsin. Bu yüzden sanaldan anlastigin biriyle eğer konuyu saçma sapan yerlere getirmeden anlaşabiliyorsa biri o gerçektede anlaşır zaten."
Bu. EVET bu... Ya inanamıyorum ilk kez biri benim yaşadığım dertleri anladı dgfdgd. Ya bana erkeksi değilsin diyen bile oldu arkadaş. Erkeksi değilsin ne demek lanet olsun!!
Toxic olduklarının ben de farkındayım. Ama diyorum ki belki açılır kendince yavaş yavaş. Belki bana güvenmiyor, belki zaman verirsem olur. Emek vermekden olmaz diyorum. İlk adımı sen atacaksın diyorum. Sonra bir bakıyorum, yine aynı hüsran
- 1 yıl
@soran " Misal örnek vereyim ona bir elbise fotoğrafı atıyorum konuşuyoruz bir video atıyorum oradaki fikir üzerine konuşuyoruz. " bence bunu yapmak yerine biraz daha hipotetik durumlar üzerine konuşsanız daha iyi olur ama tercih yine senin. Hani "işte sevgilim olsa şöyle yaparım böyle ederim" falan tarzı şeyler, o da sana aynını diyor falan oradan bir şeyler yürüyo. Ya ben flört oyununda aşırı zayıfım. Biraz kandırıkçılık gibi olduğu için pek iyi yönetemiyorum dfgdgdf
Soran1 yılNe zaman konuşmak istersne gel ben seninle uzaydan yaratılıştan felsefeden her şeyden konuşur sohbet ederim. Bu dünyada iki çift laf edip ufkunu açacak insan bulmak zor bu ülkede. Vizyonları yok kültür yok amaç yok boş insan düşünme yeteneği de yok çocuğun. Karşıdaki kişiyle sohbwt etmek için çabalamiyorlar bile haklısın
- 1 yıl
@soran "İlişkilerinde yaşadıklarını anlattı bana. Bana direkt olarak sormuyor hani erkekler sorar ya kaç tane sevgilin oldu öpüştün mü falan öyle şeyler sormuyor hatta bana sevgilin oldu mu gibi bir şey sormadı dahi" Durduk yerde gelmemiştir konuya... yani bakalım... Şu an bir şey söylemek için çok erken. De yani bana ilgili gibi geldi. Tabi ben biraz daha davranışlara göre hareket ediyorum. Şu an için kırmızı bayrak yok ama
- 1 yıl
@soran "Ne zaman konuşmak istersne gel ben seninle uzaydan yaratılıştan felsefeden her şeyden konuşur sohbet ederim. Bu dünyada iki çift laf edip ufkunu açacak insan bulmak zor bu ülkede. Vizyonları yok kültür yok amaç yok boş insan düşünme yeteneği de yok çocuğun. Karşıdaki kişiyle sohbwt etmek için çabalamiyorlar bile haklısın"
Bunu mu dedi çocuk? Helal olsun valla, belki de şans vardır senin için
Soran1 yılSırf ben rica ettim diye onca iş arasında vaktini ayırıp benim istediğim işi de yapıyor. Ve bana sürekli bir şey olursa söyle iste ben yaparım diyor. İşin aslı sanki o hep veriyor ama ben ona ulaşamıyorum gibi hissettim ben onun ne yapayım ya bir de zeki her şeyi de biliyor konuşulmayacak konu yok işin güzel yanı da şu yargıları yok yani ne konuda istersem sorsam konuşsam aaa yanlış anlayacak havası vermiyor. Konuşurken o kadar rahatim ki ilk sesli konusmada bana masal okudu. Hatta o gün çok tuhaf bir soru sordu ve ona göre arkadaşlığımız belli olacak dedi bu soru benim düşünce yapımı bakış açımı anlayabileceği bir soruydu
- 1 yıl
@thewalkerist bunun erkek versiyonuda bana denk geldi herşeyi anlatmamı istiyor kendi hicbirşey anlatmıyordu. Birde çok seviyor çok aşık ama güvenmiyor hep bir şüphe vardı. En son bende çektim gittim böyle şey olmaz bana hiçbir katkısı yoktu. İstekler bitmiyor, anlayış yok, hep benim dediğim olsun ne yaparsan yap dedim. Kafam rahat şu an.
- 1 yıl
@soran Hiç nasıl göründüğünüzü bilmiyor musunuz? ben sosyal medya kullanmıyorum pek anlamıyorum o olayları, hani biliyor mu görünüşünü? sen biliyor musun?
Görmek istediği kesin, soruları sormuş bir kere... sadece gizli gizli sormuş... "hiç görmedim..." Bence iş çok uzamadan, sen his kapmadan ona karşı, düzgün, normal bir fotoğrafını gönder. Ama yanlış anlamayacağı tarzdan bir fotoğraf olsun. Düzgün bir şey böyle. Sonra o kadar konuşursunuz, görünüşünü beğenmez direkt siler. Bana yapıldı...
O kadar konuştuk ettik, yaaa çok uyumluyuz falan dedi. Hatta söyledi işte tam evlenilcek birisin falan. Düşün 3 hafta konuştuk... Sonra gördü beni ve sonraki gün pufff... komedi.
Soran1 yılŞey diyor mesela kahvemi alıp şöyle bir kafamı dinlesem ama sen de olsan harika olurdu sohbet manzara ve sen daha güzel olurdu gibi şeyler söylüyor. Ben korkuyorum şimdi çekiniyorum ne desem ne demesem bilmiyorum
Soran1 yıl@Nocxks Instagrami mi istemedi ama profilde ekli isterse ulaşır. Sosyal medya isteme direkt fotoğraf isteme ya da numara isteme ayakalri vs yol yapma öyle bir şeyler yok hani klasik yürüyen erkek bellidir bu öyle değil şimdi ben de faka basıp yanlış harekette bulunup batırmak istemiyorum. Gereksiz şeyler için kavga çıkaran sevgili profilinden hoşlanmıyor. Şimdi işin aslı onun özel şeylerini de burada çok söylemek bana yanlış geliyor o yüzden açık nir şekilde söyleyemem. Onun güvenine ihanet ediyor gibi hissediyorum
- 1 yıl
@Nocxks "bunun erkek versiyonuda bana denk geldi herşeyi anlatmamı istiyor kendi hicbirşey anlatmıyordu."
En sevmediğim insan türü. Ya biz bu kadar paylaşıyoruz da bunlar niye sesini gıkını çıkarmıyor. Böyle aşk mı olur. Çok sevsen niye yani kendini saklayasın, aksine kendini iyice açarsın ki seni tanısın, sevsin, iyice benimsesin. Sırf kullanmış. Sırf kendi ne istiyorsa o olsun demiş...
Bir o bir de bu yazmayanlar var ya... Ben böyle hevesle konuşurum yazarım anlatırım sonra 3 saat ses yok... benim tüm heves kaçar bir anda. Sonra gelip jenerik bir cevap verir böyle. Muhabbeti ilerletmeye gram katkı sağlamayan... Bir kere dayanamadım "ya ben bu yazdığınla ne yapayım şimdi? Bunla nasıl bir muhabbet yapabilirim? Hani sabrettim bu kadar, ama bu böyle olacaksa ben bu tarz bir şey istemiyorum" Ben böyleyim dedi bir tek... Dedim kolay gelsin, duvara konuşmayı seven biri bulur seni umarım dedim elveda çektim gdgdfgd - 1 yıl
@soran "Şimdi işin aslı onun özel şeylerini de burada çok söylemek bana yanlış geliyor o yüzden açık nir şekilde söyleyemem. Onun güvenine ihanet ediyor gibi hissediyorum"
Seni tebrik ediyorum. Paylaşma zaten. Sadece bakalım, ne olacak olaylar. Şu anlık iyi gidiyor ama. Bence çok kafanı yorma. Bir de biraz hislerine güven. İçin rahatsız oldu mu işte o zaman sorgulamaya başlarız. O zaman detaylara inmemiz gerekiyorsa ineriz
Soran1 yılHayır hiç bilmiyorum. O atmadı ben de atmadı. Kilo boy mevzusu geçti. Mini hanım diyor bana. Onun biraz kilosu var. Kilo vereceğim spora başlayacağım falan diyor. Aslında bir ss almıştım orada Instagram da profilim görünüyordu fark etmedim küçük ama altta çıkmış sonra şey saçımı boyasam mi deidm işte sste vardı belki fark ettin öyle kızıl mi yapsam vs hiç yorum yapmadı yani evwt ss de vardı gördüm seni falan hiç demedi. Hangi renk boya kullanıyorm onu sordu en cesur hamlem buydu
Soran1 yılBen sana diyorum bunu o bana şey demişti. Benimle her konuda konuşabilirsin. Bir şey olursa gel ara hatta. Dedi. Ve evet onunla her şeyi konuşabilirim sığ biri değil
- 1 yıl
Soran1 yılAma bir sıkıntılı mevzuda test etmek lazım öyle demekle olmuyor
- 1 yıl
- 1 yıl
@thewalkerist maalesef birde görmezden gelenler var. Aktif olup yazmayanlar var. Yani şunu anlıyorum demek ki ilgisi yok. Demek ki konuşmak istemiyor bende yol veriyorum. Nasıl olsa cepte dursun diyor ayrılmıyor böyleleri
- 1 yıl
@Nocxks Ya bak, ben şimdi uyuyacaktım, bildirimi duydum. Dedim cevap vereyim. Bu insanlar bunu bile yapamıyor, bu saygıyı bile göstermiyor bize. Hani ilgisi olmaz anlarım. Herkes herkesi sevecek değil sonuçta. Ama en azından konuş, saygı göster. Çok zor bir şey değil. Aynı anda 20 kişiyle konuşamazsın, hepsini birden denemeye çalışma. Hem konuştuklarının kalitesi azalıyor, hem de senin de aklın karman çorman oluyor.
- 1 yıl
@Nocxks maalesef hiç karşılaşmadığım bir şeye inanmak zor benim için. Ama vardır mutlaka. Sadece ben karşılaşır mıyım hiç emin değilim.
Erkekler öyle maalesef. Kendi cinsimin hareketlerinden o kadar nefret ediyorum ki bir bilsen. Sırf istediğini almak için ciddiyim diyorlar işte.
Ciddiliği kendi ellerimizle katlettik - 1 yıl
@Nocxks Çok üzücü. Ben uğraşıyorum, daha iyi olmak için, gelecekteki partnerimi mutlu etmek için araştırıyorum, hem kendimi hem karakterimi geliştiriyorum.
Pes etmek de istemiyorum. Çünkü tüm hayallerim bunlar benim. Ben para pulda gözü olan biri değilim. Arkadaşlarla çok vakit geçirmeyi de sevmiyorum.
Hayatım boyunca hayal ettiğim şey bir gün her şeyimi paylaşabileceğim birinin olması. Gerçekten sevebileceğim, beni seven birisi. Ya çok bir şey de istemiyorum hani. Beni sevse bin misliyle geri severim. Sadece o samimiyeti, içtenliği hissedeyim. Sadece bileyim ben kullanılmıyorum başkalarının anlık keyfi için. Kalbim ağrıyor bak yine. Of offf
Neyse ya ben yatacaktım 1 saattir uyuyamadım, gözüme uyku girmedi düşüne düşüne fmfkfkfk. İyi gecelerr - 1 yıl
@Nocxks Doğru diyorsun. Erkek 7sinde neyse 70'inde o oluyor genelde.
Karakter gelişimi, kendi iç dünyasına bakma, onur tarzı kavramlar artık çöp oldu. Herkes kendince haklı bir sebep buluyor. Yalan söylüyorlar utanmadan, ama sonra ben asla yalan söylemem diyorlar.
Kız kardeşine annesine kimse bir şey yapmasın diye uğraşıyor ama kendisi başkasının kızına kız kardeşine yapmadığını bırakmıyor. Gönlüyle bir oyuncakmış gibi oynuyor. Artık işine gelmeyince de atıyor gidiyor. Bak burada da var, böyle 40 yaşında dayılar falan. Ya ben utanıyorum arkadaş. Nasıl böyle utanmadan yapabiliyorsunuz. Kendisine saygısı olan birisi nasıl bunu açıklayabiliyor, kendini hikayenin iyi karakteri olarak görebiliyor?
Ciddi düşünenler de ayrı bir dert zaten. Nasıl görmüşsek, kadının fikri sanki ikinci planda. Ben ne dersem o diyor. Evde otursun tek görevi çay yapsın yemek yapsın çocuklara baksın. Ben de gideyim sağa sola, arkadaşlarla takılayım gezeyim. Kızlarla fingirdeşeyim sonra gelip de suratımda bir ekşime bile olmadan eşime onu sevdiğimi söyleyeyim... Nasıl ya, nasıl nasıl. Ben bunları söylerken bile sinir oluyorum. Böyle masayı yumruklayasım geliyor. Bu karaktersizlik değil, ciddiyim. Resmen... Neyse demiyorum bir şey.
Ben onlar gibi olmamaya söz verdim. Her gün kendime söz veriyorum onlar gibi olmamak için. Bir ilişki oluşması için emek göstermen gerekir. Aşk dediğin şey bir anda ortaya çıkmaz, beraber ekmek, beraber sulamak, beraber büyütmek gerekir. Bunu biliyorum. Herkesin istediği gibi mükemmel değildir. Her gününüz mükemmel geçmez. Asıl sınav zor günlerinizde ortaya çıkar. Birbiriniz için ne kadar ileriye gidebilirsiniz görürsünüz o anlarda. Kim ne kadar seviyor, kim ne kadar uğraşıyor, kim ne kadar çabalıyor.
- 1 yıl
@Nocxks Erken yaşadığım bir kaç travmatik olaydan sonra hayatımı değiştirmeye ve iyi biri insan olmaya karar kıldım. Çevremdeki insanların eşlerine davranışlarını çok gördüm. Hep nefret ettim onlardan. Çocukluğumdan bu yana hayal ettiğim bir şey bu benim. Sadece yaşadığım olaylar ve çevrem karakterimin erken gelişmesini sağladı.
Ve yani gördüğüm kadarıyla sen de öyle birisin. Seni tebrik ediyorum. Umarım gerçekten seni sevecek, seninle böyle her gün konuşacak, sana değer verecek, ömrünü seninle geçirmek isteyecek birini bulursun!
Aynı şeyleri istiyoruz, bakalım bulabilecek miyiz. Hayırlısı diyelim ne diyelim :D - 1 yıl
@Nocxks Yani evet. Gezmek görmek güzel şeyler. Ama bunları sevdiğinle yapmak çok daha güzel olmaz mı? Hani ben de istiyorum mesela. Ama o anları biriyle yaşayıp, paylaşmak istiyorum. Beraber eğlenmek, beraber gülmek, beraber hayal etmek.
Yani pek bir şey söylemeye hakkım yok, karar sonuna kadar senin ama bence pes etmemelisin. Evet erkeklere güvenilmiyor. Bunun ben de farkındayım. Zaten o yüzden konuştuğum kişiye güvenilir olduğumu göstermek için ekstra uğraşmak zorunda kalıyorum. Sanki böyle kötü bir canavar olmadığımı kanıtlamaya çalışıyorum gibi dfgdfgdd. Yani biliyorum, kırıldın mı çok yıkıcı bir şey. Daha önce çok ümitlenip çok hayal kırıklığına uğradım.
Ama inanıyorum hak ediyorsun. Karakterin oturaklı gibi, ne istediğini bilen biri gibisin gördüğüm kadarıyla. Bilmiyorum kriterlerin neler ama bence pes etme. Sevilmeyi ve sevmeyi hak ediyorsun.
Senin gibi birini anca hayal edebilir insan. O yüzden umursama pislikleri. O da olsun, öbürü de olsun :D - 1 yıl
İşte o insan Türkiyede mümkün değil yurtdışındada mümkün değil erkek bütün ülkelerde aynı. Hep aynı kafadalar. Cidden bir insan ben diğerleri gibi değilim diyip farklı olduğuna inandirip aslında diğerleri gibi nasıl çıkabilir. Bir insana inanıyorsun guveniyorsun ama bomboş biri çıkıyor. Ne istedigini bilmiyor. Tamamıyla ilgi açlığı çekiyor. Türkiye'deki erkeklerin çoğusu böyle.
- 1 yıl
@Nocxks "Bir insana inanıyorsun guveniyorsun ama bomboş biri çıkıyor. Ne istedigini bilmiyor. Tamamıyla ilgi açlığı çekiyor."
Bak bu varya, bu. Bu benim hayatım oldu. Ya insan bir kitap okur, kendini geliştirir, öğrenir. Artık her şey izlenim oldu. Dışarıdan etkileyici olup içeride boş olan o kadar çok insan var ki. Sen bunu erkeklerle yaşadın ve evet katılıyorum, böyle olanlar çok, konuştuğum bir çok erkek öyle. Zaten bu yüzden pek arkadaşım yok, doğru düzgün muhabbet edemiyorum ki.
Ya bu durum tanıdıkça çok barizleşiyor. İçsel boşlukları, gerçeklikten uzak beklentileri, çocuksu davranışları... Çok yüzeysel ve dengesiz. Sinirimi bozuyor benim.
- 1 yıl
Konuştuğum bak kim olursa olsun kendine güvenen ve sosyal bir yapıda. Her şeyi mükemmel, ne demesi gerektiğini çok iyi biliyor falan. Ya arkadaş hiçbirimiz bu kadar mükemmel değiliz. Ben de değilim, sen de değilsin, milyonlarca insan da değil. Günümüzde sosyal medyada simulacrumumuz var. Bizim mükemmel kopyamız. Sanki paralel evrendeyiz de böyle mükemmel halimiz sosyal medyadaki halimiz falan fgdgdggf. Ne istediklerini bilmiyorlar, sürekli başkalarından onay arıyorlar. Kendilerine ait özgünlükleri yok, "BEN" denilen kavramları yok. Bilmiyorlar. Tanımıyorlar kendilerini. Kendisini tanımayan birisi karşısındakinden ne istediğini nereden bilebilir ki? İşte bilemiyorlar. Ya varya herkesin ağzından düşmeyen şeyleri istiyorlar.
"ciddi ilişki", "karakteri güzel birisi", "dürüst birisi". Herkesin istediği şeyler maşallah ama kimsenin de uğruna ne uğraştığı ne de bunların karşılığında yapılması gereken fedakarlığı yaptığını gördüm.
İlgi dediğin şey olur. Sevgi olur. Ama biz bunları bağımlılık haline getirdik. Rastgele birinden bekliyoruz. Heh tamam şimdilik karşıladı, hadi senle uğraşamam git işine.
Ya az kendinizi tanır insan. Az kendini tanı, az kendini bil. Sonra bu işlere giriş. Haftada bir benlik değiştirip geliyor.
Anlamıyorum, neyi sevip sevmediğini bilmek, iki dakika boş olunca gidip aldatmak yerine kendi işine gücüne bakıp biraz sabırlı olmak çok mu zor. Bu kadar mı düşük dikkat süreniz var. Bu kadar mı sabırlısınız. Nereye yetişiyonuz, napıyonuz.
OFF sinir oldum terledim valla. - 1 yıl
Köle arıyoruz köle! Eş, partner yok... Köle
- 1 yıl
- 1 yıl
İsim koyulmasa yine iyi ya. En azından dusunmezsin üstünde boş biriydi der geçersin. bir şey olmak istemiyorsan o insana yaklaşma yani teklifin olmasın boş insansan. Ama erkeklere bu fırsatı kizlar veriyor işte. Çoğusu takılıp geçmek isteyince her kızı öyle sanıyorlar işin kötüsü bu erkeklerin işine geliyor
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@Nocxks Samimi olmaz mıyım ya. Benim zaten o yüzden pek arkadaşım yok. Ben çok konuşkan birisiyim. Çok seviyorum konuşmayı etmeyi. Yeni perspektifler öğrenmeyi falan da çok seviyorum. Bazen felsefi muhabbetler etmek istiyorum sonra gelip "ya derdin ne git işine" diyorlar böyle :D :D
Gerçekten çok hoş muhabbetin var!
Soran1 yıl@Nocxks dünden beri sormak istediğim soru. Burcu ne... İkizler veya kova olabilir.
Soran1 yıl@Nocxks vallahi ya bulmak imkansız hepsi sesi içine kaçmış gibi bana yazsın direkt doğum haritasıni çıkarırım
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Bazen çok boş şeyleri de konuşuyorum. Yani açıkcası her şeyi konuşuyorum ya dgfdgdg
Soran1 yılİkizler yanılmadım hehehehehe
- 1 yıl
O kadar mı barizim gare :D
Soran1 yılKonuşkan erkek anca bu iki burçtan birinden çıkar
Soran1 yıl@Nocxks denk birini bulsun susmazlar. Dedikodu yap sıkılmaz banane demezler kovalarda aynı. Ottan bktn aklına gelirse konuş o da konusur bilgisi yoksa fikri vardır
- 1 yıl
Soran1 yılÖyledir zaten. Gidip AA şunu duydun mu demez ama her şeyi de bilir her dedikodudan haberi vardır. Otur anlat dinler meraklıdır
- 1 yıl
Heh aynen!! Her şeye meraklıyım ya ben :D
Soran1 yıl@Nocxks ben hiç ikizler erkeği ile karşılaşmadim yakınlık bir ilişkim olmadı
- 1 yıl
Yakınlık ilişki değilde şahit oldum soğuk duruyorlar genelde pek konuştuklarını görmedim konuşuncada efendi olurlar lisanları, diksiyonlari düzgün olur bknz Çağatay Ulusoy 😂😂 ama sakin oldukları kadar capkinda olurlar bak erkekler ne istediğini bilmiyor karasız kızlarla dalga geçip yarı yolda bırakır diyordum tam aksini iddia ediyor ama ikizler çıktı 😂😂
- 1 yıl
Soran1 yıl@Nocxks Çağatay Ulusoy başak burcu
- 1 yıl
@thewalkerist nasıl denk geldiyseniz artık bogayla 😂😂 en uyumsuz çiftlerden biri bende bogayla karşılaştım ve karasız ne istediğini bilmiyordu iki dakika sonra karar değiştiriyordu. Dinlemiyordu, kendi anlattıklarına cevap bekliyordu. Tahammül edilemez biriydi cidden.
Soran1 yılBoğa sessizdir yükseleni hava veya ateş değilse
Soran1 yıl@Nocxks senin burcun ne yay mi?
- 1 yıl
Soran1 yılAldatan bir boğa vay be
- 1 yıl
@thewalkerist ya boğalardan bir şey olmaz. Ben anlaşamıyorum zaten
Soran1 yıl@Nocxks aşko 23 Eylül doğumlu ikizler olamaz. İkizler Haziran'da doğar
Soran1 yıl@Nocxks şaşırdım doğrusu. Ben de yengecim. Yükselenin nedir? Bilmiyorsan sana da harita bakabilirm. Walkeriste baktım
Soran1 yıl@Nocxks yengecim ben yükselenim ikizler
- 1 yıl
@Nocxks ya kötü bir insan değildi. Sadece uyumlu değildik. En son yaptığı karaktersizlikti sadece. Hani düzgün ilişkiyi bitirip yoluna gitseydi saygıyla kabul ederdim de. Yüzümün önünde öyle bir şeyle karşılaşmak benim için şok edici bir şey oldu.
Ki o zamanlar safım, gerçek aşk falan diyorum, farklarımız ne olursa olsun beraber çözücez diyorum. Gerekirse her şeyimi feda ederim diyorum... Sonra bir baktım tüm uğraşan benim, o pes etmiş bile.
Zaten o saatten sonra aldatma falan olaylarına yemin ettim, uzak duruyorum. Zaten o zamana kadar da yapmamıştım, aklımdan geçmemişti ama o zamandan sonra bir sebebim oldu, bu tarz biri olmak istemiyorum dedim kendimce - 1 yıl
- 1 yıl
@thewalkerist aynısından. ben fedakarlık yapıyordum. ama kendisi hiç yapmazdı pişkin pişkin sen yapacaksın tabii derdi. Zaten anlıyordum az çok uyumsuz geçimsiz biri olduğunu. Bir şey tek taraflı yürümez. Tek kişinin toleresiyle olmaz. Ne onun fedakarligi ne de benim. Artık geçmiş hattındaki sorunlu insanların bedelini ben ödemek zorunda değildim. Ne yaparsa yapsın dedim en son. öyle şey olmaz devamı olmaz kesinlikle bencil ve egoist.
- 1 yıl
Soran1 yıl@Nocxks bakarım tabii de çok özel bilgiler gerekli onun için buraya yazılamaz
- 1 yıl
@thewalkerist klasik boğa işte 😂 onlar sadece yanında ol ister. Uzak mesafe istemezler. İşte bu yüzden diyorum istemek önemli. Yapan uzak mesafede de yapar ancak boğalar fazla aceleci aynı zamanda ağır hareket etmek istiyor ne istediğini bilmiyor bocalıyor hareketlerini düşüncelerini kelimelerini kontrol edemiyor ve aşırı sinir var.
Soran1 yıl@Nocxks isim doğum tarihi yeri falan. Sen siteden bak bana ss at
- 1 yıl
@Nocxks Aynısını ben diyorum. Yapan uzak mesafe de yapar. Ya aklıma bin türlü yol geliyor uzak mesafeli yürütmek için. Ben mesela düşünüyordum, şu şey saatler var ya? böyle takıyoruz ikimizde, ben dokununca böyle senin koluna titreşim geliyor, özlediğimi falan belli ediyor böyle, sonra konuşuyoruz falan :D
Ya her gün akşamları beraber film izlenir, telefonda konuşarak uyunur, beraber online aktiviteler yapılır. Sonra ayda bir, iki ayda bir gidilir beraber biraz zaman geçirilir. Hadi o da olmadı yılda bir yani. Yine de mutlaka yapmak isteyen yapar.
Ben tembel buluyorum. Uğraşmak istemiyorlar diyorum açıkcası
Soran1 yıl@Nocxks Instagram vereyim mi yoksa buradan doğum haritasni atar mısın? Google da yaz çıkar site oradan yap ücretsiz doğum haritası yaz
- 1 yıl
@Nocxks https://dogumharitasi.astroloji.org/
Buradan bulup @soran 'a atacaksın. O seni ekler herhalde - 1 yıl
@Nocxks Yani çok yargılamıyorum. Sadece benden uzak dursun o tarz insanlar, ben yeteri kadar çocukça şeyle karşılaştım. Başkasının arkasını toplama zorunluluğum da yok. Gidip zorla yıkılan bir binayı bir arada tutmaya çalışamam.
İki taraflı olur ilişkiler, olmayacaksa bir işe yaramıyor maalesef.
Soran1 yıl@Nocxks kirpi_katsuki Instagram yaz istersen buradan da ekledim seni aslınds nickim de burcum var
- 1 yıl
- 1 yıl
@thewalkerist katılıyorum. Artık çok uğraştıran insanlardan soğudum. Kendi sorularına net cevap isteyenler başkalarının sorularına net olamıyor. En iyi sen yoluna bak bana göre değilsin diyip yolu ayirmak baktın olmuyor sana uymuyor deneyeyim diye düşünmemek. Düşününce sonu daha beter oluyor o mutlu mesut devam ediyor
Soran1 yılNeyi farkettin
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@thewalkerist en iyisi yoluna bakmak ve onlara unuttuğunu geçmişte kaldığını hissetirmek en çok bunlardan rahatsız oluyorlar
Soran1 yılBurcumu sormadın mi hiç
- 1 yıl
@Nocxks Öyle zaten. Beni aldattığı gün sildim direkt. Hiç bakmadım etmedim, konuşmadım. Mahvetti kendini. Arkadaşları falan arıyodu, yok kendini suçluyor kendini affedemiyor falan...
Dedim napayım, kendini suçlamakta haklı. Ne hali varsa görsün, bu saatten sonra benim için öldü o. Zaten ondan sonra da bir daha konuşmadım onla ya da arkadaş grubuyla - 1 yıl
- 1 yıl
@thewalkerist birde o var kendini suçluyorda içim rahat etmez yok işte huzursuz olacağım rahat hissetmeyeceğim bilmem ne aynısını anlatıyorsun 😂😂 sen o kadar kötü davran sonra mutlu hissetmeye çalış dimi müstahak aslında ona 😂😂
- 1 yıl
@Nocxks Kendince seni kıskaca geri almaya çalışıyor işte... Çok pişmanımmmmm, ama sen olmazsan yaşayamammmm, evlencektik, onu bunu yapcaktık falan
Ulan bu planların hepsini ben söyledim, ben istedim, ben konuştum, ben dinledim, ben inandım. Ben buna yanıyorum. Karşıma onu değil de böyle terlik falan koysaydım aynı işlevi görürdü :D :D - 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Aynen öyleydi takilmalik ama işini iyi yapıyor bir iki sözle süper aşık numarası 😂😂 hayır diyorum ki sen 3 günde nasıl aşık oldun düzgün cevapta veremiyor buna diyor ki huyuna karakterine e benide eleştiriyorsun nasıl oluyor bu😂😂 ya sevmiyorda işte ilgi açlığını giderecek birini arıyor kafa bir zaman sonra başka yerlere kayacak tabii onun
- 1 yıl
- 1 yıl
Zaten amacı şeydi bence açık açıkta belli ediyor ne olduğunu hani. Zaten ondan sonra bunda kopmalar başladı ama yinede gidemedi. En son artık bitsin gerçekten dedim çünkü yok böyle uyumsuz gecimsizligi hayatta devam ettiremem bu düzelse bile devam etmez çünkü manevi olarak zarar veren biri. Şahsi fikrim yalnız geçirmesi gerekiyor biriyle anlaşabilecegini sanmıyorum kendini düzeltmeden ki sorunu kendinde bulmuyorda
- 1 yıl
@Nocxks O anca işte tecrübesiz, bilgisiz, kolay kapılan kızların peşinden koşsun ve o kızların "kötü erkek" hikayesinin başlangıcı olsun. Ondan daha ötesi olamaz. Anca ya artık kız tavlayamayacak duruma düşecek, anca o zaman ya bir saniye... Ben yalnız olmak istemiyorum, o yüzden ciddi düşünmem lazım diyecek.
Yaşayan gördüm bunu. İmkanı varken eğleniyor. Ne zaman imkanı bitecek, anca o zaman. - 1 yıl
Ya zaten kendisini kötü olarak görüyor diyordum ki değişeceksin olgun düşünmüyorsun. Sen yaşadıklarımı bilmiyorsun vs diyor. Yaşadıkların ayrı konu, sen karakter olarak olgun değilsin diyorum çocuk gibi hareket ediyorsun. Olgun olmaya çalışıyorsun ama nafile dedim. Neyse sonra saldım bunu inandırdım olgun olduğuna çünkü çok inatlaşiyor merak ettim nereye gidecek boşa zaman geçirmisim zihinimi yipratmişim en başından sallayacaktin bunu diyorum şimdi
- 1 yıl
@Nocxks Sen şansını denedin, bunda yanlış bir şey yok. İlk başta bıraksaydın bilemeyecektin. Belki hayatının aşkı olacaktı, belki beraber bir ömür geçirecektiniz hani... O sorular akılda daha çok kalıyor.
Sen şansını denedin. Olmadı. Bitti gitti. Pişman olma bence yaptıkların için. Sen denedin.
Ben de pişman değilim. Denedim. Olmadı. Unuttum gitti. - 1 yıl
@Nocxks Bir şeyler tersse direkt belirt benim politikam artık :D Direk söylüyorum. Belli ediyor ya kendini eğer ters bir şeyler varsa. Direk ediyor. Ya ilgisiz konuşmuyor, ya beğenmedi, ya öyle oldu, ya böyle oldu falan...
Çünkü hani o ters gitmesini engellemek çok kolay bir şey. Demek ki çok da umursamıyor o tersliği ortadan kaldırmayı.
Uyarırım, böyleyken böyle bak, bir problem var. Baktım çözüm yok. Ona göre hareket ederim - 1 yıl
Ya aslında anlayışsız birisiyle direkt iletişimi kes çünkü uyumlu değil kısa cevaplar veriyor konuşmuyor seni anlamıyor konuşmasak olur mu. Bitti bu kadar. Ama anlayışli konuşkan biriyse zaten uyumludur devam edersin. Zaten cazgirlar erkektede kadında da belli ediyor. Direkt dersin yani konuşmayalım diye.
- 1 yıl
@Nocxks Aaa bak ona katılıyorummm. Onlar direkt boş ya. Konuşuyosun konuşuyosun sonra "yok ya..." "evet..." "hayır.." "katılıyorum..." Ya mesela sen burada anlattın değil mi? şimdi ben de kendi fikrimi belirtiyorum, kendi görüşümü aktarıyorum...
Odun gibi çıkıp "Katılıyorum" desem ne olacak? Muhabbete ne katacak? Sen buna ne diyebilirsin şimdi?
Bir şey demeye devam edersen bu sefer sen sanki duvara konuşuyormuş gibi hissedersin, dersin ki ya bu beni anlamıyor, ya da umursamıyor. Ya bunlar düz iletişim kuralları. Bunu beceremeyeceksen ne işin var... Ki biliyorum işine gelince hepsi çok iyi beceriyor. O yüzden numara bunlar. Direk ilgisiz işte. - 1 yıl
@Nocxks İyi bari sana da bir faydası olmuş en azından. Benimki gibi komple tek taraflı değilmiş :D
Ben saftım ya. Çok kitap okudum böyle, romantik aşk falan, sevdiği için savaşıyor erkek, aradaki farklara rağmen falan... Geç farkettim kitapta olmadığımızı :D
Ben boşu boşuna şiirler yazmışım, güzel güzel hayaller kurmuşum, planlar yapmışım. Neyse ya benim için ders oldu. Her şeyde bir hayır varmış :D - 1 yıl
@Nocxks Kitaplardaki olmak onun işine gelmiyordu çünkü... İsteği o değildi. Ya benim sevdiğim bunları söylücek ben de kitaplara fazla takılma dicem... Resmen diyorum ya bence sen benimle ciddi düşünme dgdgdfd
Seven çıkar derki gel beraber okuyalım o kitapları, gördüğümüz güzel şeyleri gerçeğe dönüştürelim. Hayatımız bir aşk hikayesi olsun. Kafayı yedirir böyleleri valla insana ya. Resmen boşa gitmiş potansiyel - 1 yıl
@Nocxks Oyş sıkıntı :D Yoksa realist mi arkadaşımız? Sıkıntı valla :D
Gerçek sevgiyi kim biliyor ki o bilsin. Yaşadılar mı ki, gördüler mi ki?
Ben her gün karşımda bakıyorum gerçek sevgiye :D Bugün eve geldim işten, annemle babam yan yana yemek yapıyolar tamam mı? Böyle baktım gülüşüyorlar, babam biberi közlüyor annem de salatayı yapıyor böyle...
Dedim vay be. Kaç yıl geçti. Hala böylesiniz. Helal olsun size.
Onca kitap okudum, ve inanıyorum ben olabiliceğine. - 1 yıl
- 1 yıl
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki yürür! Ama yürümesini sağlayan şey, ne kadar samimi ve dürüst olduğunuzla çok alakalı. Sonuçta internetin arkasında da bir kalp var 😜 Sevgilinle sürekli iletişimde kaldığın sürece ve aranızdaki bağı güçlü tuttuğun sürece sosyal medya mesafeyi aşmana yardımcı olabilir! Benden söylemesi 😉❤️
41 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Çok zor bir ihtimal. Çünkü bir yerden sonra insan reale dökmek istiyor.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılSadece sosyal medyada kalan aşk yürümez
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır yürümez
10 Yorumla
1 yılYürümez.
Belli bir zaman içerisinde reele taşınmayacak ilişki ilişki değildir. Bir ihtimal sonra insanlar birbirinden soğumaya başlar.
Ayrıca bu durum çiftin mentalitesini de yıkar.92 Yorumla- 1 yıl
Buluşmamanın verdiği hüzün
Sıkıntı
Kafayı bozar
O anlamda dedim
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Reele taşınmadıkça yürümez. Sosyal medyadan ve geçmiş ilişkilerden kaynaklı olarak, güven problemleri olabilir. Ve bu güven problemlerini aşmak gerçekten kolay değil.
Güven problemi aşılsa dahi, toplumumuzda internetten tanışılan insanlara karşı bir önyargı var. Bunun için ileriye yönelik düşüncelerde sorun olacaktır. Yani kolay değil. Hele ki mesafe ilişkilerinde.
Tarafların karşılıklı güveni ve sevgisi bunun üstesinden gelebilir. her şey karşılıklı olursa...
18 Yorumla
Soran1 yılGörüşme illaki olur ama değil mi sonuçta illa buluşursun ama mesafe uzaksa çok zor tabii
Soran1 yılZoru severim
Soran1 yılÖyle daha güzel daha emek veriyorsun daha gerçek oluyor
Soran1 yılKeisnlikle ve daha güzel. Hayırlısı bakalım. Çocuk da değiliz artık
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılYani aradığınız kişiyi bulduğunuzu düşüyorsanız ve karşı tarafta öyle düşünüyorsa aranızda uyum varsa hani onu diğerlerinden özel görüyor kıymet veriyorsanız tabi bu karşılıklı olmalı eeeevet o zaman yürür. Her iki tarafında bunu istemesi gerekiyor uzak ilişkide bazı sorunlar vardır hani şunu diyemezsiniz "Evinin önündeyim 5 dakika gel konuşalım" sizin ekstra hep ekstra hareket etmeniz gerekiyor.
20 Yorumla
1 yılGördükleri her yerde birbirlerine "Seni seviyorum aşkım, senin için ölürüm." derler ama aslında ilişkilerinin bitmesi bir engel butonuna bakar. Kısacası yürümez.
35 Yorumla
Soran1 yılÖyle diyen birini direkt ben engellerim asla öyle sözlerden hoşlanmam
- 1 yıl
Ama sanal ilişkiler öyle oluyor bəbəyim.
Soran1 yılBen 29m o 34 böyle şeyler çok itici direkt soğurum ergenlikte olsak neyse de o zamanlarda da sevmiyordum böyle
- 1 yıl
Emin ol 30 üstü olup hala ergen olan çok insan var.
Soran1 yılHaklısın. Yaşla olmuyor ki
1 yılSosyal medya üzerinden ilişki yürümez diyenler, genelde 10 tane yedek yapan kişiler oluyor ama sen bilirsin 😁
32 Yorumla
Soran1 yılBence tamamen kişilerle alakalı bir şey
- 1 yıl
Öyle tabii ki.
Gizli Üye(18-24)1 yılAyıptır söylemesi ama 1 yıldır devam ediyoruz o Almanya'da ben İzmirde deliler gibi aşığız birbirimize birbirimize sonsuz bir güvenimiz var aramızdaki mesafeye rağmen ne diyorsam yapıyor bende ne diyorsa yapıyorum mantıkli olduğu müddetçe örneğin sırf o istedi diye sigarayı bıraktım
35 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Nocxks türk
Soran1 yılBu bir şans meselesi herkesin karşısına düzgün biri çıkmıyor. Maşallah Allah nazarlardan saklasın
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkeklerin çoğu dokunmadan sevemiyor bu yüzden yürümez diyorum
29 Yorumla
Soran1 yılBen öyle düşünmüyorum. Akıllı bir erkek kadında beden dışında da bir şeyler araması gerektiğini bilir. Beden herkeste var
Soran1 yılNadir de olsa vardır ama gizli de köşede kalmışlar diyorum. Selam olsun o erkeklere çıkın o kıytı köşelerden de elalem erkek görsün
Soran1 yılİnşallah
- 1 yıl
Buyrun bana mı seslendiniz acaba 😎😴
- 1 yıl
Bem görüşünüze istinaden gelmedim. Sonraki yaptığınız yorum ve Selamınız üzere geldim 😒😏
Yürür. Yürümez diyenler reel sevgilisini bile aldatıyordur. Hepsi hasta.
24 Yorumla
Soran1 yılBen aldatmam. Sanal da olsa sadık kalırım kendime güvenim var.
Soran1 yılBiliyorum bacım. Zaten zor bir durum çok karakterli insanlar olmak lazım
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Sosyal mi medya
sosyal medya üzerinden ne ilişkisi ya
realde tanışıp görüştüğün insanlara bile güven olmazlen kaldı ki sosyal medya
en fazla yapacağım muhabbet etmek olur🤷🏻♀️
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılSosyal medyadan tanışıp ilişkiye başlama kararı almak hiç sağlıklı değil. Sosyal medya sadece buluşmak için tanışma aracı olarak görülmeli. O yüzden buluşma ihtimali yoksa hiç vakit bile harcamaya gerek. İstersen 3 sene sosyal medyadan konuş, yüz yüze geldiğin an her şey değişebilir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Çok düşük bir ihtimalle yürüme şansı elbette var ama sanal ortamda yaşanan bir ilişki ne kadar sağlıklı olur bu durum doktorun sizi uzaktan tedavi etmesi gibi bir şey doktor ne kadar uzaktan sizi tedavi edebilir !!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tek taraflı ise yıllarca da yürür. Karşı taraf için hava hoş nasılsa sizden başka bir sürü insanla iletişim kurmakta. Deüer blmeyen insanlarla hiç bir ilişki yürümez illaki karşılık lazım sadece dostlukta bile...
12 Yorumla- 1 yıl
Tek taraflı nasıl yürüyecek
1 yılne cevap vereceğimi şaşırdım ya mantık olarak olmaz da teknoloji çağındayız her şey sanal. birisine yazıyorsun gerisi gelişyor bazen çok garip değişik dünya gerçekten ya
20 Yorumla
1 yılYürümez genellikle troll veya yalan oluyor gerçek hayatta o kadar ilişki yürümüyor sosyal medya da asla
20 Yorumla
1 yılİmkansız değil ama zor yani olması gerçek hayatta kimse kimseye güvenemiyor hani sosyal medyada hiç güvenemez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
1 yılSosyal medya da ilişki mi olur yürümez ki gerçekte falan bayağı vakit geçirip tanışmak lazım yoksa imkânsız
10 Yorumla Sadece sosyal medyadan bir yere kadar yürür bir yerden sonra gerçek hayata taşımak lazım
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
1 yılAynı şehirde olursanız ve reele taşırsanız olur
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılşu an ilişkim öyle ve gün geçtikçe hem onun hem de benim sıkıldığımızı fark ettim ama ayrılmakta istemiyorsun bir yandan çünkü seviyorum onu
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılReele dökülmeli o ilişki sosyal medya ile kısıtlı kalmamalı.
10 Yorumla
1 yılYürümez maalesef. Hef bir taraf patlak verir.
11 Yorumla- 1 yıl
Hep*
1 yılYürümez. Sonra görmezden gelinirsin falan Allah muhafaza.
10 Yorumla
1 yılYürümüyor knk.. inan bana 3391 km'deki gibi değil.. özellikle şu devirde kimseye güven olmuyor
10 YorumlaEğer gercekge dönüşüp bulusamiyorsa sadece sosyal medyada yurumez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı şehrin içinde ihtimal daha yüksek reele donerse tabi ama üstüne birde uzak mesafeyse binde bir ihtimal
21 Yorumla- 1 yıl
Belli olmuyor o işler 😇 Yazgı denilen şey var...
1 yılReel olarak bir ilişki varsa yürüyebilir. Sosyal medyadan başlayıp, sosyal medya üzerinden devam eden bir ilişki… Sanmıyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Netten bazı insanlar çok iyi yalan söyleyip çok iyi rol yapabiliyorlar bekarım falan diye dikkat et kandırılmayasın üzülen sen olma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılEğer az da olsa buluşma varsa yürüyebilir. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Eğer hiç buluşma yoksa zor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBen zaten yürümeyi sevmiyorum en güzeli klimalı bir yer bulup oturmak 😁
10 Yorumla
1 yılBenim profildeki soruyu yanıtlayın lütfen düşünmekten duramıyorum
12 Yorumla
Soran1 yılHemen geliyorum
- 1 yıl
Kralsın👑
Uyumlu olunduktan sonra her yerde yürür ve zaten gerçek hayatında bir parçası oldurulur, önemli olan kişiler ve uyumlulukları
00 YorumlaSadece sosyal medya ile sınırlı kalan ilişki yürümez..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYürüten var evlenen bile varda belli bir zaman içerisinde buluşulmayacaksa hep uzaktan devam edecekse yürümez çiftlerden biri mutlaka soğur bu durumdan
10 Yorumla
1 yılYürümez bacım ha 17 18 yaşındaki bebeler özgüven eksikliğinden buluyorlar falan saçma yani
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır sosyal medya üzerinden kurulan ilişkiler gerçekten uzak olur!
00 Yorumla Sosyal medya dediğimiz şey şu an hayatın ta kendisi artık haberleşme modeli böyle
00 Yorumla
1 yılSu soruyu biraz açar misin
14 Yorumla
Soran1 yılSanal da sosyal medyada tanıdığınız biriyle duygusal bir ilişki yürür mü? Ciddi ilişki olur mu?
- 1 yıl
Yani otobüste, üni de, yolda, birinin arkadaşı olması... gibi gibi. Bunlardan biri de sanal. Olacağı varsa da olur. Yani birinin çok iyi tanıdığı çok iyi olan bir adam. Sevgililik te iyi olacak diye bir kanun yok.
- 1 yıl
@SparkLif teşekkürler
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer 10 yıl önce sorulmuş bir soru olsaydı evet yürür derdim ama bu devirde asla... kimin eli kimin cebinde belli değil güven vermiyor
00 Yorumla
1 yıl14-18 arası toyluk yaşlarındaysanız veya 18-20 arası hayatında bi anlam olmayan öylesine yaşayan kişilerseniz evet. Gerçekçi insanlarsanız hayır.
10 Yorumla
1 yılflörtlük, arkadaşlık, sevgililik insan arasında yaşanan iletisim türlerinin hiçbiri sosyal medyada yaşanmaz. oldu o zaman çocuğu da sanal alemde yapın.
20 Yorumla
1 yılOlmaz defalarca denedik gördük bu saatten sonra reel dışı olmaz
10 YorumlaSana sadık olduğun bilmesin yalan söylediğin bilmesin yane. Olmaz bence.
10 Yorumla
1 yılyok bacı maskeleme diye bisey var valla mahvolursun ben sana diyim
12 Yorumla- 1 yıl
@SparkLif olmadığı biri gibi davranır lense eder. gerçekte çok farklı bir insandır
1 yılben yuruttum 6 ay ama degmiyo arkadaslar gerek yok sanaldna ilişki olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılasla yürümez ben senelerimi verdim ve sadece zaman kaybı
bidaha asla
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYani bulusursaniz guven bagi saglanirsa bal gibide yurur.
00 YorumlaYürümez canım. Biz yürüdüğünü düşünsek bile yürümüyordur. Hatta yürüyorsa şüphelenmek gerekiyor. Acı tecrübeyle sabit.
10 Yorumla
1 yılBenimki fake çıkmıştı erkekti ama başkasının fotosunu kullanmıştı şerefsiz bir yıl boyunca hemde dikkatli oll
10 YorumlaTabi ki de yürür bebişşş sen yeter ki istee❤️❤️❤️❤️🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. devir sosyal devri. yürümez diyenlerin cogu sosyal medyada tanısıyor
00 Yorumla
1 yılZor sabır gerek
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYürüten yürütüyor bacı
210 Yorumla- 1 yıl
sanal ilişki gonul eglendirmedir sadece
- 1 yıl
nasil
- 1 yıl
hee rus degil de Ukraynalı bi kızla konusmustum 2 ay falan iyiydi sadece ceviri sıkıntı oluyo ingilizce konusuyoduk kflslflslfpd
- 1 yıl
zaten uzak mesafede aşk olmaz cok dusuk minick ihtimal cogunluk gonul eglendirir
- 1 yıl
yok ayla vurala da asıgız renata ri'ye de yabancı farketmiyo
Yürür ama dikkatli olmak gerek devir malum. Ben yürüttüm şu an 6 yıllık evliyim ve 2 çocuğum var görüşmemiz bile ilişkinin 3 ayında oldu sen düşün
00 YorumlaYürümez ya artık konuşacak pek birsey kalmıyor. Çünkü yan yana değilsin yapacak aktivite kısıtlı oluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılTabi tabi koşar hatta
10 Yorumla manitayla iki gun bulusmayinca birbirimize giriyoruz benim icin imkansiz gibi bir sey
10 Yorumlaistenildiği zaman mesafeler bile yalan bence
10 Yorumla- Devamını Gör (134)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne