2 kişi arasında kaldım lütfen yardım edin kafam çok karışık?

benim sevgilim var 9 aydır vazgecemedim ve sonunda beraber olduk herşey cok hos ve çok güzel ona sarılınca cok huzurlu oluyorum hiç böyle hissettiğimi hatırlamıyorum içimde gercekten onu sevdğimi hissedebiliyorum 1 gün görmesem deli gibi özlüyorum. gecen gün biriyle tanıstım daha doğrusu daha önce tanışmıştık ama çok konuşmazdık tekrar konuşmaya başladık ilk yemeğe gidelim falan dedı sevgilim var dedım ve ciddi anlamda arkadas kalabildik sonra baya yakınlaşmaya basladık okulda her tenefüs onunla olmaya basladım cok eglneceli biriydi sonra geçmişinin iç acıcı olmadığını öğrendim veöğrenmek için herseyi yaptım öğrendim mi evet. tabii bu durum hem arkadaslarımı hem sevgilimi rahatsız etmeye başladı ama bensöz dinlemiyorum tabii. 1 hafta boyunca yarım gün okula gitmedim onunla buluştum sahile gittim benimle neden çok ilgilendiğini söyledi. 2 senedir vazgecemediği kıza cok benziyomusum gülüşüm, tavırlarım, kokum. bana tek kuralı vardı "ne olursa olsun bana sarılma". ama ne olursa olsun arkamdaydı ve kuralını yıktı sevgilimle kavga etmiştim sevgilim gelmedi o geldi yanıma onun omzunda agladım ona sarıldım. o cocuk ben aglıyorum diye kalp rahatsızı olmasına ragmen 8 km koştuğunu biliyorum sadece ben iyi hissediyim o bir kez kokumu içine ceksin diye. beni hep uyardı benimle samimi olma sevgilinden soğursun bana gelirsin bunu yapma diyeve ben ona çok alıstım kokusunu ezberledim üzgün oldugumda onun tisortunu kokluyorum. sevgilime bişsey hissedip hissetmediğimi anlıyamıyorum kafam cok karısık o bana iyi geliyo ona ihtiyacım var. sevgilimi kaybetmekten korkuyorum hayatımda sadece 1 seyi düzgün yapmak istedim yine mahvediyorum. gecen gün yine sahildeydık sarıldı kokumu içine çekti , öptü ( yanak , boyun falan ) hala boynumda ve bogazımda izleri var. bu hafta gelmicek bu beni üzüyo. o cocuga karsı bişiler mi hissediyorum napmam lazım. o kadar sevmişken birini kaybetmek istemiyorum ama o cocuk aklımı cok karıstırıyo napmam lazım lütfen tavsiye verin
2 kişi arasında kaldım lütfen yardım edin kafam çok karışık?