Gizli Üye(36-45)+1 yılbence tam sınırdasın. bir kadın boyunu 5 cmden daha fazla söylediğinde anlaşılma riski ortaya çıkıyor. 5cmden daha fazla olmamalı. verilen taktikler çok iyi, odak noktasını belli bir yere çekmeye çalış. kesinlikle büyük bir çanta alma. saçlarının kabarık olmasına dikkat et. bilinenin aksine kısa saç da kısa gösterir. saç kabarık olmalı. artık maşa mı yapıyorsun örüyor musun orası fark etmez.
boynunun uzun gözükmesi için boğazlı giyinme (yazın boğazlı giyinme zaten)
kapri giyme sakın.
ha bir de kadınsı kıvrımların (göğüsler göt) varsa dezavantajın var, bunlar boyu biraz daha kısa gösterir. bir korse giyebilirsin.02 Yorumla
Soran+1 yılmalesef boydan alıp kıvrımlara gitmiş o da beni daha bodur gösteriyor :( artık yapacağım bir şeyler. korse o konuda yardımcı olur mu?
Cevap sahibi+1 yılçok sıkıntı değil. dediğim taktikleri uygula. boy takıntısı yoksa fark etmez.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl- çok yüksek olmamak kaydıyla topuklu (5 cm civarında olsun ve platformu yüksek olsun). bilekten bağlamalı olmayacak.
- eğer ideal kilonda değilsen çocuk gelene kadar bu ideal kiloya mutlak surette inmek (kişi kilo aldıkça daha kısa gözükür.
- yüksek belli pantalon giyilecek. (zaten yüksek bel daha rahattır bence)
- t-shirt pantalonun içine sokulacak veya kısa tshirt tercih edilecek.
- saç tepeden yüksek bir şekilde toplanacak veya maşa ile kalınlaştırılacak.
merak etme yukarıdaki trikleri uygula, çocuğun ruhu duymaz. ancak ölçerse haberi olur.02 Yorumla
Soran+1 yılideal kilomdayım neyse ki de göğüslerin büyüklğü kısa gösterirmiş diyorlar :(
Cevap sahibi+1 yılKorse giy topuklularla halledeceksin merak etme. Basen ve belin ince olursa fark etmez
Amaaan, oluruna bırak. Sanki cebinden mezura çıkartıp boyunu mu ölçecek? Fark ederse de, 3 ay önce 164 olduğunu iddia edersin. Şimdi 4-5 cm fire verdiğini, rejim yaptığını falan söyle.
05 Yorumla
Soran+1 yılfark ederse terk eder de, 5 cm çok fark edilecek bir boy farkı mı? çocuk 178
Soran+1 yıldaha önce defalarca başıma geldi.
ben salladıysa da fark etmem de erkekler fark eder mi 5 cmi?
Soran+1 yılsüper taktikler geliyor, teşekkürler :D
- 01 Yorumla
Soran+1 yılya ciddi bir sorun bu taktik lazım napıcam ben :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.kadindedigin.net/.../...r-nasil-giyinmeli.html
bu linkteki bütün tavsiyelere uy. olduğun boydan 5 cm kadar uzun gözükebilirsin. 168 falan deseydin sıkıntıydı da 159u 164 göstertiriz sorun değil.
ayakkabıların içine konan tabanlıklar tavsiye ederim. çok aşırı olursa fark edebilir sadece bir kaç cm olmalı.
eğer evde buluşmanız gerekiyorsa topulu terlikler de var. evinde bir tane bulunsun ne olur ne olmaz02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim gizli :D
tabanlık 2 cm olsun, topuklu da az biraz olsun zaten 5 cmi kazandım ordan saç baş derken kurtarırım bence
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle. bu konuda bir bence hazırlamayı düşünüyorum ^^
Herzaman dürüst ol. Onu etkilemek için ufak bike olsa yalan söylemene gerek yok. Seni sevecekse herşeyinle kabul edecek seni. Hiç topuklu, dolgulu giymene gerek yok. Laf arasında boyunu konu ederse gerçeği söylersin olur biter. Gerçi çok fark edeceğini sanmıyorum. Boya takılma bile.
02 Yorumla
Soran+1 yılolmaz. cidden olmaz. bu çocuğa gerçekten çok aşığım ve gitmesini istemiyorum bunu göze alamam.
+1 yılBoyunu anlar bence ama bir erkek için bişey yapma değmez boyunu sevmesin bırak benim de boyum 1.53 ve artık alıştım erkekler sevmesede umrumda değil çünkü ben seviyorum tatlı oluyor bu arada yaşım küçük benim ama :) Çok sevdiğin için oluyodur bunlar ama bence değmez illa bir sorun çıkar bence git açık açık söyle boyum böyle diye internetten tanıştığın biri ne kadar iyi olabilir ki belki ciddi bir ilişkiniz olur hep topuklu mu giyiceksin onun yüzünden bence hiç takma doğruyu söyle
13 Yorumla
Soran+1 yılAma gerçekten çok seviyorum onu ve o hayatımdan giderse yapamam gibi geliyor. . Sen çok güçlüsün erkekler sevmese de dedin de, erkekler sorun etti mi boyunu hiç?
- +1 yıl
Eden oldu ama çoğu erkek kısa kızlar tatlı diyen var seni mutlu edenle mutlu ol benim gibi seni sen gibi kabul etsin bence ben sıktır ederim yani öyle bişey olsa
Soran+1 yıldış görünüşü takmayan erkek yok, söylemeyi düşünmüyorum.
+1 yıl😂😂😂 acımasızca güldüm kusura bakma 😂😂😂 155 lerde bir boyum var ve bunu heryerde söylemekten çekinmiyorum. Keske başta doğru söyleseydin. Yüzün güzelse ve tarzın iyiyse sorun etmeyecektir.
23 Yorumla
Soran+1 yılSorun etmeyeceğine emin misin? Daha önce boyunu sorun eden oldu mu?
- +1 yıl
"Uzun boylu kız istiyorum , kız dediğin uzun olmalı" diyen bir adam 2 gün sonra bana aşık olduğunu söyledi. Herşey sende bitiyor. Bunu hiç bir zaman unutma 😊
Soran+1 yılharbi mi ahaha nasıl oldu o? :D
Seviyosa boya bakmaz. Bizde ilk tanistik 2 yil once ayni boydaydik. Su an aramizda 15 cm var 😒 ayrilmadim ama az sogumustum acikcasi. Kizda farketmez ama heralde
07 Yorumla
Soran+1 yılboya bakmayan erkek ütopyadır :D sen kendi ağzınla söylüyorsun soğudum diye. o da soğur gerçeği öğrenirse
Soran+1 yılbu bir risktir. beni sevdiğini söyledi ama beni bırakırsa perişan olurum.
Soran+1 yılbu çocuğa gerçekten aşık oldum. kaybetmekten korkuyorum.
Soran+1 yıltamam :)
umarım anlaşılmaz 5 cm ya.
+1 yıl1.64 tüm bir Zaman'lar sıcak suyla yıkanmaktan çekiliverdim sonuç 1.59 . Yahu Ada'm uzunsa senin boyu farketmez giy topukluları.
04 Yorumla
Soran+1 yılfark etmez di mi? 178miş. topukluları giyicem zaten de boyumun kısa olduğunu fark edecek diye endişeleniyorum biraz
- +1 yıl
Hayır rahat ol zaten onun boyu da senin gibi minyon birini kaldırır. Rahat ol gülümse :))
Soran+1 yılyani 5 cm çok büyük bir fark değil aslında tek istediğim boyumu anlamaması bunun için nasıl giyinmeliyim?
- +1 yıl
Topuklu giyinde üzerini sen kombinle. Kendini iyi ve hoş hissettiğin bir elbisen vardır mutlaka onu giyin
Gerçekten artık kızlar şu boy mevzusunu dert etmesin ya hani erkeklerde önemlidir bu mevzu ama konu size gelince en son bakacağımız yer boyunuz.
07 Yorumla
Soran+1 yılkızlarda da önemli değil mi?
Soran+1 yılben daha önce boyum yüzünden defalarca reddedildim. buna benzer çok olay oldu. yüzden fotorafımı görüp beğeniyorlardı ama buluşmaya gidince boyun kısaymış diyip konuşmayı kesiyorlardı.
Soran+1 yılbu çocuğu çok seviyorum ve gerçekten aşık oldum. giderse başka erkek sevemem bile zaten. tek istediğim 5cmcik kadar farkı anlamaması :D
Soran+1 yılanlamaması daha olası. çoğu erkek etti valla. pek iyimser olduğum söylenemez bu konuda. ama şöyle düşün, bir referans noktası almadan anlaması zor. gerçekten 164 olan birinin yanına gelirsem anlar ancak.
+1 yılaynen yüksek topuklu giy. sağlık ocağında ölçtürmüştüm en son ordan bu şekilde kalmış aklımda dersin
05 Yorumla
Soran+1 yılgerçeği anlarsa terk edebilir ve çok seviyorum. topuklu giysem anlamaz dimi?
- +1 yıl
5 cm fazla demişin onu topukluyla kapatırsın. onun boyu kaçmış
Soran+1 yıl178. sence anlar mı boyumu fazla söylediğimi?
- +1 yıl
sanmam anlayacağını
Soran+1 yılsevindim. artık anlamaması için elimden geleni yapacağım. bu çocukla cidden ciddi düşünüyorum.
Siz buluşana kadar boyun 164 olur yalan söylememiş olursun
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl olacak o? :D
Soran+1 yılgelecekmiş bilet aldı.
5 cm ile kaybettiğini düşünüyosan hiç kazanamamışsındır
10 Yorumla
+1 yılAcilen seninle konuşmam gerekli ben de aynı durumları yaşıyorum 😞
00 Yorumla
+1 yılTopuklu ayakkabıda 1.70 görünmen lazım 😏 sen en iyisi gelmeden önce doğruyu söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz erkekler genelde uzun boylu istediği için boyumun kısa olduğunu öğrenirse konuşmayı kesebilir bu riski alamam
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılMengeneye kafanı sıkıştır yumurta gibi olsun kafan dediğin boya gelirsin.
011 Yorumla
Soran+1 yılya ciddi bir soru sordum cidden taktiğe ihtiyacım var :(
- +1 yıl
Biz sizin gibi boya takmıyoruz merak etme. Senin ona 164 boyundayım dediğini bile unutmuştur o. Ha unutmadı en fazla olacak şey kız sen 164 dememiş miydin amma da ufakmışsın diye şaka yapar biter gider.
Soran+1 yılgerçekten o kadar basit bir tepki vermesini o kadar isterdim ki... ama sütten ağzım yandı bir kere ve bu çocuğu kaybetmeyi göze alamam
- +1 yıl
bir erkek görmediği kızın boyunu benim boyumdan uzun mu acaba kız topukluyla gelip tepemden bakmasın diye sorar. Şimdi senin dediğine göre 164 deyince 10 cm topuklu giyse yine farketmez iyi bari deyip unutmuştur.
Soran+1 yılçok fark etmez yani boyumun 164 olmadığını :D
- +1 yıl
Sonunda anladın tebrikler
Soran+1 yılya acaba yanımda kısa mı olur diye sormuşsa? 164 dediğimde iyi demişti normalde 167 diyecektim ama buluştuğumuzda sorun olur diye 164 dedim maximum 5 cm
- +1 yıl
Allah diyorum Allaaaaah bu çocuğun bence boydan ziyade ayrılmak için başka sebepleri olacak senden.
Soran+1 yılneden ya? :(
- +1 yıl
Fazla takıntılısın, kafanda kurduğun şeylere karşı gerekli açıklamalar yapıldığı halde hala tersini savunmak gibi bir gayen var.
Soran+1 yıltek istediğim beşcmlik boy açığını kapatan ilüzyon taktikleriydi :( millet bana yalan söylemeden önce düşünecektin diyor. :(
Zaten sanal ortamda konuşulan ların % 80 i yalan değilmi. Fazla kasma yavaş yavaş anlat
01 Yorumla
Soran+1 yılhayatta olmaz.
+1 yılya komiksin bir topuklu ayakkabı biraz dekolte güzel bir dokunuşla 10 cm kadar hata payın olur sıkıntı yok
03 Yorumla
Soran+1 yılanlamaz di mi boyumu? ama dekolte ne alaka? :D
- +1 yıl
maksat odağı değiştirmek
Soran+1 yılhmm güzel taktik evet bunu da aldım :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılelemanla aranda çok boy farkı yoksa aldırmaz ama sen 190 lık adama yazdıysan sıkıntı büyük
03 Yorumla
Soran+1 yılboyunu bilmiyorum ama 175 180 vardır. anlamaz di mi?
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum artık sen bari ilk buluşmada biraz topuklu bişeyler giy
Soran+1 yılöyle yapacağım tabanlık dediler topuklu dedier yüksek bel dediler yüksek saç dediler... çok taktik verdiler
- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılBoy konusunda yalan söylüyorsan, neleri ekleyebileceğini düşünemiyorum.
07 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıydım ki? Boyumu baştan söyleseydim belki de hiç konuşmayacaktı benimle.
- +1 yıl
Şimdi konuşacak mı sence?
Soran+1 yılne yapmalıydım ki? boyumu söyleseydim direk beni silerdi.
- +1 yıl
Bence kısa boylu kızlar çok daha çekici. Ayrıca yalan kötü birşey.
- +1 yıl
Merak ettim seni ve boyunu görmek isterdim.
Soran+1 yılboyumu uzatamayacağıma göre yalan söyledim, beni terk etmesine göz yumamazdım.
- +1 yıl
Keşke Görebilseydim seni... merak ettim belli ki çok tatlısın.
+1 yılOlmadığın biri gibi görünürsen, ilişki başlamadan biter.
01 Yorumla
Soran+1 yılBoyumu söylersem ilişkiyi bitirecek diye korkuyorum
+1 yılNe kadar süredir konuşuyordunuz?
07 Yorumla
Soran+1 yılbu eylül başladık konuşmaya :D
- +1 yıl
Aradan zaman geçmiş işte o yüzden anlarsa bile açıklarsın ilk başta güvenememiştim aynı olayı yaşamak istemediğim için öyle demiştim dersin fazla takacağnı düşünmüyorum zaten :D
Soran+1 yılya takarsa? genelde erkekler takıyor, çok nadir takmayanları var ve bu çocuğu kaybetmek istemiyorum gerçekten.
- +1 yıl
çooook benzer olayı bende yaşadım bu yüzden seni anlayabiliyorum. Uzun süedir konuşuyorsunuz anladığım kadarıyla ve bu kadar uzun süre sana dokunmayan öpmeyen bir erkek daha seninle konuşuyorsa ve buluşmak istiyorsa senin kişiliğinden etkilenmiş demektir. Yani onun için geçici birisi değilsin demektir. Boyun onun için sorun olsa bile sence kişiliğini beğendiği bir kızı bırakır mı? Hiçbir erkek bunu yapmaz güven bana :)
Soran+1 yılbenzer olayı yaşadın mı? anlatsana. bana bırakırmış gibi geliyor ama anlamaz umarım 5 cm farkı da
- +1 yıl
Şey burdan anlatmasam :/ eğer istersen özelden konuşabiliriz bu konuyu uzun uzun sana tavsiyelerde verebilirim
Soran+1 yılyazdım :)
+1 yılGerçeği soyle ya da metre bozulmuş de 😂😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılolmaz o riski göze alamam, çok seviyorum.
- +1 yıl
Ya topuklu giy o zaman farkı çok fark edemez :/
Soran+1 yıl5 cm, çok fark yok aynen :D
+1 yılbelki boyunu gerçekten 1.64 sanar gördüğü zaman.
01 Yorumla
Soran+1 yıl5 cm boy farkı biraz fazla, göze çarpabilir. ama buradaki kızlardan sağlam taktikler aldım deneyeceğim
tabablık koy kapalı ayakkabıya
06 Yorumla
Soran+1 yılgüzel fikir. kaç cm olmalı tabanlık?
Soran+1 yılgüzel taktikler, teşekkürler :D
Soran+1 yılonun boyu 178 di galiba. yani biraz riskli ama buradan aldığım taktiklerle yürüyeceğim bakalım
+1 yılmesaj at topuklu dışında bişey önericem
00 Yorumla
+1 yılFark etmez topukluyla Hal et sonra anlatırsın
05 Yorumla
Soran+1 yılhiç anlatmasam? :D
- +1 yıl
Ya hem sen o kadar buyuk fark söylemedin yani dikkat edemez bence topukluyla ruhu bile duymaz istersen siyah kyafet seç hem us hem alt bu durumda hiç bilemez ilerde kizmayacagi bir gun anlatırsın
Soran+1 yılben açıkçası hiç bir zaman anlamamasını isterim :D ilişkimiz ciddiye bindiğinde yalan söyledim diye bile terk edebilir. ne yapacağım bilmiyorum
- +1 yıl
Abartmayin side milet ne yalanlar söylüyor 5 santim icin ayrilacaksa gitsin, baska konuda yalan söyleme olur biter
Soran+1 yıl5cm için niye terk etmesin ki?
Bulusmaya parmak ucu yuruyusuyle gidersin artik.
01 Yorumla
Soran+1 yılonun yerine parmak ucunda anca yürüyebileceğim topuklu giymek daha mantıklı olmaz mı? :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılmetreyle ölçecek hali yok ya anlamaz :D
03 Yorumla
Soran+1 yılumarım ya. 5 cm biraz anlaşılacak bir boy farkıymış gibi geliyor ama güzel taktikler geldi uyguluycam hepsini
Cevap sahibi+1 yılya olmadı söyle gitsin doğruyu çocuğa 5 cm için beğenirse zaten beğenir hem kısaymışsın falan dersede dalgaya vur aynen minyonum falan de geç :D
Soran+1 yılolmaz cidden bu çocuğu kaybetmek istemiyorum. mutluluğu ben onda buldum ve giderse perişan olurum.
+1 yılkafede buluşun vede sakın ayağı kalkma :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAyağa kalkacağız illa ki ama oturduğumuz müddetçe göze çarpmaz evet
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılFark eder. Topuklu tek çare.
04 Yorumla
Soran+1 yılTopuklu giysem fark eder mi?
- +1 yıl
Eder tabiki de anlayacağını sanmam.
Soran+1 yılgerçek boyumu anlayacağını mı?
- +1 yıl
Evet.
+1 yılTopuklu giy hic anlamaz 159-164 cok fark yok zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılanlamaz di mi?
- +1 yıl
Yok anlamaz. Stres yapma rahat ol.
Soran+1 yılteşekkürler :D
- +1 yıl
Rica
doğruyu söyle eninde sonunda öğrenecek
01 Yorumla
Soran+1 yılolmaz. onu kaybetmek istemiyorum cidden yıkılırım
+1 yılFarketçek boyum kısaldı de :D
01 Yorumla
Soran+1 yılolmaz ya, cidden bu çocuğa aşığım ve kaybetmek istemiyorum. nolur anlamaması için taktik verin :(
Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. 5cm hiç bir önemi yok boyun bir önemi yok yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Topuklu giyersin 😄
02 Yorumla
Soran+1 yılanlaşılmaz di mi gerçek boyum? :D
tabanlık falan düşünüyorum hatta, gizli olanından
tpuklu hesapladım de
06 Yorumla
Soran+1 yılgerçek boyumu öğrenirse geri gider, olmaz.
Soran+1 yıldoğruyu söyleseydim de giderdi. ne yapmam gerekiyordu ki?
Soran+1 yılya bunun başka bir çıkış yolu yok mu? 5 cmlik kadar boy farkını görünmez yapmanın falan? :(
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCok farkk yokki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılAldattin onu.
01 Yorumla
Soran+1 yılaldattım mı? :(
farketmez bile
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası