Evliyim evden kaçmak istiyorum yardım?

6 yıllık evliyim eşimi sevmiyorum bütün zorluklara göğüs gerdim 6 yıldır adam olamadı hep düzelir diye bekledim kumarcının sarhosun teki ayrıca bipolar rahatsızlıgı var işkence cektiriyo sonra oturup aglıyo ben sana nasıl kıyıyorum diye.. cok kez sıgınma evlerine gittim pişman oldu düzelir diye cocuklar için geri döndüm boşanalım diyorum öyle bişe yaparsan seninde cocuklarında kendiminde bizi boşayan hakiminde canına kıyarım gözümü kırpmadan diyo.. düzelcegine hiç kanaatım yok bu böyle gider bazen cok bunalıyorum koyup gitmek istiyorum bu sehirden yeni bir hayat kötü veya iyi bundan uzaklaşmak istiyorum bidaha kesinlikle dönmemek üzere cok bunaldım yalnıs veya dogru alıp basımı gitmek istiyorum :( akıl verin lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca size söylemek istediğim birşey var bende epilepsi hastasıyım ama öyle agır değil senede 3 defa falan nöbetim oluyo bu sorun olmaz değil mi boşanmaya ( arkadaşlar hepiniz yorumları için teşekkür ederim ) hepinizden Allah razı olsun daha saglıklı düşünmeme yardımcı oldunuz kararımı verdim yine her zaman ki gibi sıgınma evine gitmeyi düşünüyorum başka sehirdeki.. orda bosanana kadar kalmayı düşünüyorum tamamen bosandıktan sonra bir iş bulup ayaklarımın üstünde durmayı düşünüyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
Rabbim kötülerin şerrinden korusun iyi insanlarla karsılastırsın.. her gün dua ediyodum Allahım bunun elinden kurtar beni diye.. sizlerde dualarınızda eksik etmeyin beni Allahım düşmanımın başına vermesin gerçekten çok zor içimdekilerini dökemiyosun kendini ifade edemiyosun bazen utanıyorum yaşadıgım seylerden.. saglık versin ALLAHIM güç kuvvet versin sorunsuz bir şekilde kurtulayım ve hala bir korku var içimde.. bugün bu şehirden gitmeyi düşünüyorum
Evliyim evden kaçmak istiyorum yardım?