Evden Nasıl Kaçabilirim Ne Yapabilirim?
Babamı Öldüresim Geliyor Yardım Edin Lütfen
Babamı Öldüresim Geliyor Yardım Edin Lütfen
Evden kaçmak isteyen biri önce evden kaçmayı yasal hale getirmesi lazımdır. Yasalara rağmen ben evden kaçarım demek ahmaklık olur. Zaten evden kaçmanız yasal hale geldiğinde ise evden kaçmış değil evden ayrılmış olursunuz ve hiç kimse size zorlama yapamaz. Sadece 18 yaşına girmekten bahsetmiyorum aynı zamanda sorunlarınızı resmi kurumlarla paylaşmanızı bunun ötesinde önlemler almaktan bahsediyorum.
Bunlar sizi evden ayrıldığınızda rahatlatacak etmenlerdir. Genel olarak evden nasıl kaçacağınız konusuna gelince acele etmeyin. Bugün karar verdim yarın sabah kaçmam gerekiyor düşüncesi yanlış bir düşüncedir.
Babanin yuz misli kotu insanlari dusun. Hala kscmayi goze alabiliyomusun? Kac o zamn
Babam benim psikolojimi bozdu ortaokulda evlendirmeye kalktı
çiçeğine kodmun evladı insnların hayatşarını ne yaşafıklsrını bilmeden doho kotosu do oloboldordo diyebilyiosun apyal evladk seni
hangi kaçan mutlu olmuş ki kaçacaksın, yaşadığın problemlere tarafsız bakmaya çalış.
Cevap
7Cevap
Aslinda yasla pek ilgisi yok cocuk yetistirmeyi bilmeyen insanlar birey dunyaya getiriyor isi keyif veriyor yetistirmeye gelince yuz cevriliyor basindan atilmaya calisiliyor ya da baskici bir sistemle psikolojik etki yaratiyor... boyle bir cesareti hissetmisseniz yani kacma cesareti.. yapacak birsey yok cunku bazi seyler icinde bitmis demektir. Sabretmek en mantiklisi ama dayanilmaz bir hale geliyorsa bu imkansiz.. iste bu durumda napilir hic bir fikrim yok.
Daha yaşının küçük olduğu belli , Kaçıp napacaksın sen daha İstanbul U bilmiyorsun. Benim annem de bazen beni deli ediyo ama napacan ana babalara katlanmak gorevimiz.
Kaçıncı katta oturuyorsun
En altta
Evet
Saçmalama neden kaçacksin?
Babam benim psikolojisi bozdu bebekligimi çocukluğunu yasayamadim
Sacmalama yat uyu yasin kac
Nereye kaçıyorsun?
İstanbul'a
Babam beni ortaokulda evlendirmeye kalkti
taş olursun taş
Napcan evden gidip
Sorunun ne