Evden nasıl kaçabilirim?

Başlığı okuyup kimse beni yargılamasın lütfen 21 yaşındayım ve aşırı dindar baskıcı kendileri her istediğini yapıp bana gelince günah olduğunu söyleyen erkekliğin üstünlük olduğunu öngören bi aileyle büyüdüm el birliğiyle hayatımı mahvettiler psikolojik ve fiziksel şiddete her Allah'ın günü maruz kalmak istemiyorum artık bıktım çünkü ailem olmasa daha rahat yaşarım kendi ayaklsrımın üstünde durmama bile izin vermiyorlar günah diyeymiş ama herhangi bir maddi yardım da yapmıyolar. sizin hayatınızda normal olan şeyler bizim aileye göre yaparsam dinimizde kadının böyle yapmasınık yeri yok diyip kıyamet kopuyo onlar yüzünden liseyi bile okuyamadım kuran kursuna yatılı verdiler kendi çabalarımla açıktan bitirdim. dışarı çıkmam cafede oturmam bile günah ama kendileri istedikleri şeyleri yapabiliyorlar daha bugün sırf harçlık olsun diye günlük işe gittiğim için dayak yedim ve burnum ameliyatlı olmasına rağmen güya öz abim acımadan vurdu.. dişlerimde tel var yumruk attığı için etlerime geçti kanadı ve taksitlerini kendim ödüyorum günlük işe gidip biriktirip aydan aya ödüyorum ailemin durumu çok çok iyi ama bana bir kuruş bile vermiyorlar öz evlatları değilim gibi davranıyorlar. babam ve annem ayrı babam evli pek umrunda da değilim 11 yaşındayken ben evlenmişti. Abim terör estiriyo evde ablamlar deseniz beni asla savunmuyolar aksine onların istediği gibi dinine bağlı bi kardeş olmadığım için abimleri bana karşı dolduruyorlar her seferinde ben hangi biriyle baş edebilirim bilmiyorum kaç yaşımdan beri dayak yiyorum bıktım artık zorla kapandım hayatımı bile yaşayamıyorum. lütfen çözüm için kimse evlen kurtul yazmasın ailemden hayır yok elin oğluna güvenip evlenmeye kalkamam hem zaten görücü usulü evlendirirler sevdiğim birisiyle de evlenemem lütfen eğer bi fikri olan varsa yazsın kolay değil evden ayrılıp gitmek zaman sabır isteyen bişey ama ben mantıklı düşüncek durumda değilim artık o yüzden buraya yazıp fikir almak istedim umarım linçlenmem
Evden nasıl kaçabilirim?