Arkadaşlar 4 yıllık evliyim çok kötü bir evliliğim var eşim sorumsuz biri cinsel hayat sıfır eşim beni kovmuştu bir kere evden baya uzak kaldım o esnada biriyle tanıştım birbirimizden hoşlanıyoruz bu çok açık ve o evli olduğumu bilmiyor ama cinsel bişey yok aramızda arkadaş gibi takılıyoruz boşanıp boşanmıycamı da bilmiyorum ne yapıca mı da o kişiyle arkadaş olarak görüşmemin bir sakıncası var mı sizce
Cevabın nedir?
Ben her zaman söylerim bir erkek karısına sahip çıkmazsa elin adamı sahip çıkar. Kadınlar her zamn ilgi bekler alaka bekler ama kocasından sevdiğinden bekler. Ondan alamıyorsa da kadın ister istemez dışarda bekler.. Senin yaptığn doğru değil ama onun yaptığı da doğru değil.. Karı koca olarak cinsellik bitmişse zaten her şey bitmiştir. Bİlirsin ki karı koca ne kadar kötü de olsa yatak odası tüm her şeyi çözer. Çözmüyorsa zaten sıkıntı cok daha büyük. Bence o kişi ile görüşmemen daha uygun ama koca koca değil... Normal arakdaş olarak görüşmeyi dene demek istiyorum. Yani kendini kaptırma ama
112 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle çok haklısın cinsellik olmayınca adamın gözünde bir değeri kalmıyo kadın olarak saygı bile duyamıyorum
Soran+1 yılSabrediyorum başka ne gelir elimden
Soran+1 yılE yani olmaz mı insanız
Soran+1 yılSevdiğim adamı istiyorum ama günaha da girmek istemiyorum
Soran+1 yılO kişi uzun yıllar evliliği düşünmüyomuş
Soran+1 yılBen 28 o 25 Hayır evlenmemiş
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSırf aldatayım diye kimse aldatmıyor. Herkesin kendince haklı bir gerekçesi var. Sende kendi gerekçeni yazmışsın. Gerekçen haklı olabilir. Fakat haklı olduğun bu soruna karşı yapman gereken şey bellidir; boşanmak. Sen bunu yapmıyorsun. Gidip başka biriyle konuşmaya başlıyorsun. O zaman gerekçelerin arkasına da sakın sığınma.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız da öyle ha deyince boşanamıyo insan
sakıncası var. İlk etapta evliliginin seni gercekten üzüp üzmedigini düşün ve sonra boşanmak isteyip istemedigini. Kararini ver , boşan , sonra istediginle arkadaş olabilirsin. Yok eger boşanmayi göze alamam diyorsan , o zaman oturcaksin evinde eşinle geçinmenin yollarini aricaksin.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın galiba benim şu durımda sevmeye hakkım yok
Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı. Çocugun da yoksa boyle sorumauz bir adamla yasamaya degmez bence, kendi isin de varsa bosan. Diger arkadasin da ondan sonra ister sevgili olur ister arkadasca devam eder. Ama evlilik ile beraber arkadaslik goturme ya. Hele duygusal bag varsa. Gecmis olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız teşekkür ederim :(
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapacaksan, ne tür ilişki yaşayacaksan geçici heveslerle başlama.
O hoşlandığın insanı bir de bakmışsın bulamazsın.
Seni yolun ortasında bırakıverir.
Nasıl tanıştığın, nerede ve kaç zamandır tanıştığın da önemli.
Senin evliliğinden haberi olursa o zaman daha çok kişiliği ortaya çıkacaktır.
Anlaşamıyorsan, evliliğini bitir. Ekonomik özgürlüğün nedir bilmem ama, asalak çok seni yemeye çalışan kurtlar elini etini kemiğini yer, sonra da bırakır.02 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandığım adam zaten rahat biri sorumluluk tan kaçıyo gibi me geliyo
- +1 yıl
Sorunun cevabını kendin biliyorken,
soru sorman hata.
Hata diyorum ama kusura bakma.
İçinde bulunduğun durum, boşluk... Seni başka bir sorumsuz adama itmiş.
Ha kör hasan,
ha hasan kör...
Evdekiyle arasındaki farkı var mı?
Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. bence kararlıysan uygun bir dille kocanla konuş ve boşanıp, mutluluğuna bak yok ben öyle iki tarafıda idare edecem dersen çok yakında üçün sayfa haberlerinde okuruz seni. maalesef görünen köy bu. sevmek sevilmek çok güzel şey , boşanmakta doğal bir şey ama yol olarak yanlış bir yol seçmişsin bu da çok açık. sana iyi şanslar
05 Yorumla
Soran+1 yılŞimdilik adamla görüşme diyosun
- +1 yıl
hayır görüşeceksin tabikide ama önce görüştüğün kişiye durumunu anlat ve bakış açısını öğren eğer o da seninle dalgasına takılıyorsa ortada kalmanı istemem hem ya oda hayatında biri olduğunu senden gizliyorsa neyse en iyi haliyle düşünüyorum sevgilin durumu öğrenip her şeye rağmen seni kabul etti kocanlan konuşup boşanman lazım boşanamayacaksan onu kızdırp kendini evden kovdur ne bileyim yani onuda mı ben yapayım bir iki polislik oldun mu zaten ipler kopar. iyi şanslar sana, zor bir durum inşallah başına bir şey gelmeden çözersin... mutlu olman dileğiyle...
Soran+1 yılTeşekkür ederim düşünücem dediklerinizi
Soran+1 yılTamam Teşekkürler çok sağolun
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Arkadaşlar 4 yıllık evliyim çok kötü bir evliliğim var eşim sorumsuz biri cinsel hayat sıfır diye başlayan sorunu arkadaşça görüşebilir miyiz diye tamamlayınca çok inandırıcı olmuyo ama ;)
418 Yorumla- +1 yıl
aynen kardesim bnmde orası dıkkatımı cektı helal.
Soran+1 yılVallahi arkadaşca görüşüyoruz ya zaten ayrı şehirlerdeyiz
- +1 yıl
oyle dıosanız oyledır ne dıelım ama aldatılmak cok kotu bısey ben evlenmedım ama 5 yıllık bı ılıskım vardı bn evlılık hayallerı kurarken bı baktım adam 1 yıldır baska hatunla gorusuyomus benim o duygu varya tarıf edılemz anlamıyosun bı kere nıe oldugunu kendıı-nı degersız hıssedıyosun koca bı bosluk oluyo kendını yetersız hıssedıyosun bn tamamlamaya calısıyrm sımdı o boslugu kaybolan guvenımı ogrenınce hıc bısey demeden gıttım 1 ay boyunca aradı gerek ozel gerek kendı num koca bosluk var sımdı 6 gundur aramayı kestı artık o kıza bakıyo sanırım yapmayın kardesım o kadar ahmı aldı mutlaka cıkcak bana yasatıkklarını yasıycak olmuyo ıste
- +1 yıl
okumusken sende yorum yap barı o cocuk nıe benı aramaya devam ettı 1 ay boyunca ozellıkle gece arıyodu
Soran+1 yılVallahi diyorum ya😢
Soran+1 yılEşime söylesem direk beni öldürür ne diyosun
Soran+1 yılBilmiyo işte söylemedim
Soran+1 yılAma hayatımdan gitmesini istemiyo rum😢
Soran+1 yılBilmiycek kusura bakmasın
sen önce evli olduğunu de bakim ortada arkadaş kalıyor mu öncelikle... ikincisi boşanmadıktan sonra böyle şeyler yapman hiç doğru değil boşan sonra dilediğini yap
01 Yorumla
Soran+1 yılEvli olduğumu söylesem yüzüme bakmaz
+1 yılYazıya bakılırsa arkadaş olarak görüşmüyorsun. Birşey yapacaksan boşan da yap. Ne kadar evliliğiniz kötü olursa olsun kimseye aldatma hakkı vermez bu
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız galiba
Olmuyorsa ayrılmalısınız. Bu durumunuz açığa çıkarsa çok ciddi sonuçlara sebep olabilirsiniz. Mahkemeye dilekçenizi verirsiniz anlaşmalı boşanın.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ler
+1 yılYa boşan ya o adamla ilişiğini kes 😐 olmaz öyle 😐 kocanın yaptığı yanlış ama senin yanlışın daha büyük 😐
03 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşca görüşsek yine mi olmaz
- +1 yıl
Arkadaşlık problem değil... Arkadaşın olur elbet 😄 ama soruş şeklinden onu pek arkadaş olarak görüyormuşsun gibi gelmedi bana 😄
Soran+1 yılEvet ben ona çok bağlandım oda bana bağlandı biliyorum çünkü uzaklaştığımda ondan yalvarıyo gitme etme ama bir vaad vermiyo yani insan güvenemiyo ona hem bana aşık olduğunu söylüyo hem arkadaş olmak istediğini korkuyomuş sevgili işlerini sevmiyomuş
+1 yılAyrilmalisin esinden, yoksa hakliyken haksiz olur, adin cikar
10 Yorumla
+1 yılYahu şöyle sorular somayin valla evlenmek istemiyorum sizin yuzunuzden
516 Yorumla
Soran+1 yılSende evlen de görürsün
- +1 yıl
Detayi okumamistim sorry. Sana biraz hak verdim ama tabi yine de yaptigini desteklemiyorum
Soran+1 yılBende desteklemiyor um inanki
- +1 yıl
Esinle konuşmaya denedin mi hic?
Soran+1 yılDenedim çok ama ben mutluyum sende ne b. o. k. yersen ye dedi bana
- +1 yıl
Alla alla ne bok yersen ye derken git alay napiyosan yap gibi mi dedi
Soran+1 yılYok yani kitap oku bişey yap mutlu ol kendince benden bişey bekleme dedi
- +1 yıl
Öyle şey olmaz ki ama. Birini araya sok buyuklerden
Soran+1 yılEvliliğim için çaba göstermiyorum artık yoruldum😢
- +1 yıl
Çocuk var mi
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Mesaj atsana bir
Soran+1 yılKimliğimi belli etmesem😢
- +1 yıl
Sikinti değil birşey sorcam
Soran+1 yılSor
- +1 yıl
Mesajdan iste aciktan olmaz
Allah senin gibi bir eş nasip etmez inşallah ileride bana.
02 Yorumla
Soran+1 yılSende bu kafa varken eder merak etme
+1 yılGerisini hic okumadan akil veriyim. Görüsme. Sevsende sevmesende esini görüsme ilgiye ihtiyacin olsada olmasada görüsme.
00 Yorumla
+1 yılBu zinadir. "Evli iken Zina Edenlerin Vay Haline" Hz. Muhammet s. a. v
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sizde ha biliyoruz heralde vicdanım çok rahatsız diyorum akıl vereceğine beddua ediyo ya
- +1 yıl
Mübarek sana beddua etmiyorum. Sana durumun ciddiyetini Efendimizin hadisi ile destekleyip tastikliyorum. Bu yüzden neyap ne et eşinin kıymetini bil ve senin yerinin onun dizinin dibi olduğunu unutma
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kocan belgelerse bu durumu boşanmada sıkıntı yaşarsın.. Hayatı sana zehir ediyorsa ayrılacaksın
07 Yorumla
Soran+1 yılYa kafam çok karışık çok delirmek üzereyim
- +1 yıl
Delirecek birşey yok boşluğa düşmüşsün kocan ilgilenmeyince.. Yaptığın tabiki hoş değil, kocanın yanlışına yanlışla karşılık vermek doğru değil tabi ama gönül bu.. Bence kocanla Olmuyorsa önüne bakacaksın ama öbür adama da fazla güvenme hiç belli olmaz macera peşinde de olabilir
Soran+1 yılAdam bana diyor ki biz senle arkadaşız acele etme çok uzun var hayatımda kal ama arkadaş olarak dedi ben sevgili işlerini doğru bulmuyorum önce arkadaş olmalısın biriyle evlilik sonra ki iş dedi
Soran+1 yılPeki son olarak söyle yerimde olsan napardın o adamı seviyorum ama eşimden de boşanamam en azındann şimdi
Soran+1 yılPeki sağolun
Boşandıktan sonra ne yaparsan yap. Arkadaş gibi diyorsun ama öyle olmadığını sende biliyorsun. Birşeyler hissediyorsun ve bu aldatmadır. Eşinden boşan, sonra ne yaparsan yap.
16 Yorumla
Soran+1 yılHa deyince boşanılmıyo arkadaşım şimdi bu adamla onu söyleyin
Soran+1 yılBu adamla napıyım?
- +1 yıl
Şimdi sen bu adama sadece arkadaş gözüyle baksan zaten bh soruyu sormazdın. Senin derdin şimdi arkadaşça devam ediyim, boşanınca adını koyarız. Yani bir yerde yedekte tutuyorsun. Aldatmak için cinsel birlikteliğe gerek yok. Sen şu an biriyle ilerisi için birşeyler düşünüyorsun. Senin planın bu. Bu da hiç hoş birşey değil. Evliliğinin mutsuz olması ve cinselliğin olmaması bu yaptığını meşru kılmaz.
Soran+1 yılYani adamı hayatından çıkar diyosun mert
Soran+1 yılTamam😊
+1 yılBence bir sure gorusme onunla. Esinden bosanmaya karar verirsen ondan sonra takilirsin. Simdi gorusursen ilerde sana esini aldattin benide aldatirsin gozuyle bakar
09 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş bile olsanız görüşme mi diyosun
- +1 yıl
Sakin sakin. Cunku icindeki niyeti bildikten sonra ha sevgili ha arkadas.
Soran+1 yılAma onu seviyorum😢
- +1 yıl
Sevme demiyorumki. Yine sev istedigin kadar sev ama onun dengisini kur. Yoksa onuda kaybedersin
Soran+1 yılYani napıyım tam olarak bu adama uzak mı durayım yoksa tamamen çıkarayım mı hayatımdan
- +1 yıl
Eeğer eşinden kesinlikle ve kesinlikle boşanacaksan bağlantıyı koparma. Çünkü anladığım kadarıyla ona aşıksın ve kaybetmek istemiyorsun. Ama eşin ile bunu yapamayacaksan temelli ayrıl. Zor olacak belki senin için ama yapacak başka birşey. Ne kadar kötü olursa olsun sonuçta aynı evdesin ve aynı kabtan yemek yiyrsun. Kendinede eşinede bu lekeyi sürme. sana yakışan şey akli selim davranmak
Soran+1 yılEşimden boşanıcam ama hemen değil ama adama da güvenemiyorum ki bazen ne diye uğraşıyorum bunun için diyorum seviyorsa beni zaten sahip çıkar arkadaş olmak nedir ya
- +1 yıl
Zor bir surecten gececeksin allah yar ve yardimcin olsun zina buyuk gunahtir ve uzak dur
Soran+1 yılTeşekkürler çok sağolun
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirileri kızabilir ama yaşayan bilir anlayan bilir durumunu :(
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen çok zor durumdayım 😒
- +1 yıl
Yanlış anlamazsan konuşmak isterim.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn büyük sorunum evlilik diyorsun ama arkadaşın evli olduğunu bilmiyor enterasan geldi bana
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl enteressan adama demedim evli olduğumu diyemedim
- +1 yıl
O zaman sen adamla sıkıntını paylaşıp dertleşmiyorsun bildiğin flört seninki
Soran+1 yılSeviyorum onu gerçekten ama arkadaş gibi davranıyoruz
- +1 yıl
Kendin söylüyorsun seviyorum diye arkadaşlık sadece kılıf olmuş
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İlişki yaşamaya başlarsan tadını aldığında bırakamazsın
00 Yorumla
+1 yılbenim de sevgilim var ama burda birine karşı yakınlık hissediyorum.. oluyor böyle şeyler
00 Yorumlaİlişkiyi bitir bence eğer aldatırsan yarın öbür gün de sana yaparlar pişman olursun.
00 Yorumla
+1 yılesinle mutsuzsan evliligi devam etdirmenin ne anlami var... ve görüstügün kisi senden hoslaniyomu
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte mutsuzum hadi hoop hemen boşanayım olmuyo
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence evli iken bu tarz olaylara girmek yanlış Eğer ciddi anlamda kişiden soğudu isen boşanman senin için iyi olur Hem yolunada bakarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılArkadas olarak. gorusmende de sakınca bvar. Sonucta kocan doyuramiyor seni illa ki seks olacak aranizda
02 Yorumla
Soran+1 yılSen hakkat hukukcu musun
- +1 yıl
Bu hukuki bir bakis acisi degil
+1 yılSenin vicdanın rahatsa biz hiçbişrey diyemeyiz ki :)
012 Yorumla
Soran+1 yılDemeyin şöyle ya 😢
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum aslında , benim de bir tanıdığımın başına gelmişti, evet içinde bulunduğun durum sana yanlış geliyor , ama yanlış olsa bile şu an mutlusun.
Mutlu olduğun için böyle devam etsin istiyorsun, ama biliyorsun ki yanlış.
Soran+1 yılÇok Vicdanım rahatsız çok ama mutluyum da o kişiyi hayatımdan çıkardığım da hayat zindan oluyo sanki bana
- +1 yıl
Mutlusun ama bir yanın da yanlış olduğunu biliyor, ama "İnadına yaşa" diyor içindeki de.
Boşandığında aklın çok daha fazla karışacak aslında, ne yapacağını bilemeyeceksin, evli olduğunu öğrendiğinde adam da senden uzaklaşacaktır, dürüst olmak için çok erken, yalanını devam ettirmek için çok geç...
Sana tavsiyem "Şu an mutluysan" şu anı yaşa. Nasıl olsa er ya da geç bitecek..
Soran+1 yılDürüst olmak için çok erken yalanı devam ettirmek için çok geç😢 onu nasıl bırakıcam çok acı çekicem
- +1 yıl
Evet çok acı çekmeye hazır ol, ama şu an da çok mutlu olmak ve çok mutlu etmek için uğraş, geleceği her an düşünerek yaşayamayız, herşeyin bir bedeli var, ve bu bedel çok açık.
Sen şimdi güzel bir yemek yiyiorsun, ama yemeğin sonunda hesap gelecek bunu biliyorsun.
Onun için şu anın tadını çıkar.
Soran+1 yılAdamı hayatımdan çıkarayım mı peki?
- +1 yıl
Adamı şimdi hayatından çıkarırsan şimdi mutsuz olacaksın, sonra çıkarırsan sonra mutsuz olacaksın, o zaman en son haddeye gelene kadar çıkartma hayatından, nasıl olsa bir bedel ödeyeceksin tadını çıkar şu anın. Sonra nasıl olsa sıkıntıya gireceksin ha şimdi ha sonra.
Soran+1 yılGittiği yere kadar diyosun
- +1 yıl
bence öyle yapmalısın
Soran+1 yılSağol canım yorum için😊
- +1 yıl
Rica ederim, dikkat et kendine
+1 yılCinsellik olarak eşin ilgilenmiyorsa senin de bir şekilde ihtiyacını gidetmen gerek ama ramazanda değil tabi
011 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik yok o kişiyle aramda kosovalimert
- +1 yıl
Olmayacak anlamına gelmiyo şimdi olmaması demi ateş ile barut yan yana ne kadar durur sa
Soran+1 yılHaklısın galiba
- +1 yıl
Seninde istediginden eminim 😊
Soran+1 yılHer istediğimi yapsaydım ohooooo
- +1 yıl
Aklına geliyodur yani o manada dedim
- +1 yıl
Okadar çok istek çıkartma şimdi oruç oruç
Soran+1 yılGeliyo da uzak duruyoruz hem adam hem ben
- +1 yıl
Sana şu kadarını söyleyim ramazan çıksın hamile kalmadan bnce o mutluluğu tat emin ol pişman olmayacaksin
Soran+1 yılHahaa😄 cesur adamsın vesselam
- +1 yıl
Bunu bizzat yaşayan bir bayan arkadaşım vardı burdan onun fikirleri de böyleydi
Eger Eşin Seni sevmiyor sorumsuz ahlaksız birisiyse evet sorun yok ama eşin seni sevip deger veriyorsa senin degil arkadaşça görüşmen öyle birini tanıman bile evliyken hata..
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır eşim beni sevmiyor artık bunu biliyorum iki ev arkadaşı gibiyiz evde evlilik hayatı yok gibi
çocuk yoksa ayrıl yağmurdan kaçaer kende doluya tutulma
03 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten adam bana arkadaşız diyo ama hoşlanıyo biliyorum
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar, eger cocuk yoksa ona anlat evli oldugunu ve kabuk ederse bosayip bununla evlen.
011 Yorumla
Soran+1 yılYa o bana diyo ki biz arkadaşız tanıyalım birbirimizi iyi insansın sen güzel kadınsın insan senle evlense mutlu olur diyo ama ben uzun yıllar evlenemem diyo
Cevap sahibi+1 yılO zaman evliyken takilmaya dahi degmeycek biri. Senle sikilana kadar takilacak. Evli oldugunu soyleyince muhtemeken risk dahi almayip direkt birakacaktir. Kocanla evli kalman da zor biliyorum ama arkadasinla olmaya da degmez. Esinin cinsel anlamda maximuma cikmasini saglayabilir misin? Evine, sana sahip cikip baglilik hisseden birine donustursen? Ha yok ondan bir halt olmaz diyorsan birak ortada gitsin.
Soran+1 yılşu an yıkıldım biliyo musun herşey bitmiş gibi hissediyorum senin şu cevabını okuduktan sonra
Cevap sahibi+1 yılOzur dilerim ama ne diyebilirdim ki? Cok isterim mutlu olmanizi ama sizi tatmin dahi edemeyip ustune evden kovan bir adama nasil sadik kalabilirsiniz ki? Onu bastan yaratip adam edebilirseniz kurtarin evliligi.
Soran+1 yılAçıkcası artık evliliğim için çaba gçstermiycem çünkü eşimi sevmiyorum sadece mecburiyetten oturuyorum diğer adama aşığım evet ama uzak kalmam gerekiyo bunu da biliyorum karışık
Cevap sahibi+1 yılO adam kocandan bile daha zararli olabilir evlilik konusunda. Bosanacaksan bosan ama o adamdan da uzak dur.
Soran+1 yılNeden öyle dedin ki? Neden zararlı olabilir miş
Cevap sahibi+1 yılEvlilik adami degil cunku o, evliligi uzun soluklu, omurluk planlayin lutfen.
Soran+1 yılAynen de öyle bende öyle hissediyorum teşekkür ederim gerçekten yardımcı oldunuz bana
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, mutlu olmayi hak ettiginizi gorebiliyorum ve bunu cok istiyorum. Umarim sececeginiz kisi omrunun geri kalanini mutlulugunuza adar.
Soran+1 yılInşallah çok sağolun
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılKocan ile mutlu değilsen boşan öyle gez. Hem kocan için hem senin için daha iyisi bu
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
Eğer evliliğinden çocuk sahibi değilsen boşan hemde bu gün
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki diğeriyle napıyım şimdilik
Soran+1 yılYemin et sen olsan öyle mi yapardın
o kişi boşandıktan sonra ilişkinin boyutunu nereye taşır bilmek lazım
06 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
Soran+1 yılUzun yıllar evlilik düşünmüyorum dedi
Soran+1 yılAma bana aşık olduğunu da söyledi
ilerlemezse sakıncalı boyutlara ulaşmazsa dert etme
04 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlığım mi?
Soran+1 yılTeşekkürler
evlilğin sürdüğü sürece yanlış yoldasın önce evliliğinle ilgili bir karar ver
011 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız aynen
Soran+1 yılKocamdan da o adamdan da nefret ettim şu an dostlar
Soran+1 yılYardım et napıyım bu adamı ben
Soran+1 yılGörüştüğüm adamı
And olsun karım olsaydın seni babanın evinin önüne baglardim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir sure sonra ateş barut hikâyesi olacak dikkatli ol
10 Yorumlaaynıyız desem yerıdır karımda kocan gibi aynı zorla ıttı benı buraya
05 Yorumla
Soran+1 yılBide senle mi hata yapalım kardeş😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden evlendin böyle birisiyle, zorla mı evlendirildin isteyerek mi evlendin?
02 Yorumla
Soran+1 yılİsteyerek ama bilmiyodum böyle olduğunu
Cevap sahibi+1 yılMaço diye sevip mi evlendin. Müstehak size.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4 yıldır evlisin ve eşinle cinsel hayatın sıfır fakat sevgilinle de arkadaşça görüşmek nasıl durumdur , çözemedim :/
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte düşün ki ne kadar iradeliyim hata yapmak istemiyorum ayıplıyolar ama ben sadece seviyorum ya
Cevap sahibi+1 yılcinsel hayatının olmadığını vurgulaman anlattığın her şeyin içini boşaltmış. gerek yokdu bu durumu yazmana
- Aşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanana kadar görüşmeyin bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninle aynı durumdayım ama benim görüştüğüm kız biliyor evli oldugumu
02 Yorumla
Soran+1 yılBen söyleseydim benimle görüşmezdi
Cevap sahibi+1 yılBen goze alarak soyledım oda ses cıkarmadı aama sanırsam aşık oldum ona n yapıcam bılemıyorum bnde
+1 yılbence ver tadına bak evlı kadın kadar azgın kkadın yok merak hayatımda evlı kadınllarla ılıkım oldu
00 Yorumlaherkes yaşattığını yaşar bir gün !
02 Yorumla
Soran+1 yılOff moralim i bpzacaksan yorum yapma
+1 yılEn kısa sürede boşan o yuva yuva değil artık
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılikisini de dene tarafını seç
03 Yorumla
Soran+1 yılSeçemiyorum esilalidya yardım ettttttttt
- +1 yıl
O zaman ikisiylede devam
- +1 yıl
hakkat mi gız
+1 yılOlmaz oyle ya bosan ya da uslu dur
02 Yorumla
Soran+1 yılEvli bir kadının arkadaşı olamaz mı peki
- +1 yıl
Olamaz
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Eşin zaten altın tepsiyle sunmuş seni
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen o itti ben gittim başkasına aşık oldum
şehir olarak aydınmısın :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNee😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende çok görüştüm iyi değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılNaptın sonra ne oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılYiyiş önüne gelenle ateşin bol olsun
00 Yorumla Allah seni ıslah etsin kardes
10 Yorumla
+1 yılBosansan daha mantikli defil mi
06 Yorumla
Soran+1 yılAma yapamam şu an
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılMecburum kimsesizim çünkü
- +1 yıl
O zman durust yasa rabbinde yaninda olsun.
Soran+1 yılAmin sağolun
- +1 yıl
Sizde..
+1 yılne olursa olsun evli olmanı gizlemen hoş değil
013 Yorumla
Soran+1 yılBaştan gizledik işte napalım
- +1 yıl
söyle sen yine de... belki başka umutları vardır yıkma çocuğu... haa derseniz ki ikimizin de amacı cinsellik zevkimize bakarız ona diyecek yok
Soran+1 yılBaşka umutları var zaten tombik abicim onu biliyorum oda seviyo beni ama temkinli bir adam o hata yapmamak için tanımaya çalışıyo
- +1 yıl
bazı aileler boşanmış bir kadını istemiyor... amacı evlilikse açmaza girmeyin yazık ikinizede
Soran+1 yılHocam bilmiyorum ben bunu sorduğumda ben sevdikten sonra kimse karışamaz diyo ama gizlediği bişeyde var galiba evlilikten nefret ettiğini falan söylüyo
- +1 yıl
evli olabilir mi oda? senin gibi saklamış olabilir mi?
Soran+1 yılHocam bilmiyorum bende bazen şüpheleniyorum telefonla konuşurken içeri biri giriyo mesela teli yüzüme kapatıyo sizce bir erkek neden böyle yapar
- +1 yıl
sanırım evli
Soran+1 yılHocam mesela facede arkadaşlarıma falan sakın yazma bana ulaşamazsan bile sakın diyo beni yakma diyo anlamadım neden bu kadar korkuyo
- +1 yıl
bence evli
Soran+1 yılDemekki karşılık lı kandırıldık
- +1 yıl
evet keşke ikiniz de net olsaydınız :(
- +1 yıl
şimdilik çıkmak zorundayım... ister buradan yaz ister öte yandan :)
ayrıl sonra görüş derim
01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah
yok işte sana dert ortagı oluyor
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddi mi söyledin bunu bana ne önerirsin peki
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
+1 yılarkadas olunurda arkadastan ötesi bilemicem..
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş olarak görüş mü diyosun
- +1 yıl
arkadaşlık seks e dönüşmicekse görüş ne var bunda
+1 yılilk başlarda nasıldı cinsellik?
018 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik hiç olmadı ki eşim aseksüel
- +1 yıl
hım değişikmiş
eşini seviyormusun ya da bpşanmak istiyormusun? - +1 yıl
yaşlar kaç senin eşinin
ve o arkadaşın?
o arkadaş evli berkar tam bilgin var mı?
Soran+1 yılArkadaş bekar diye biliyorum ama sakladığı bişey var gibi sanki bazen oda evliymiş gibi hissediyorum konuşurken biri gelince yanına pat diye telefonu kapatıyp mesela eşimi sevmiyorum ama şimdilik boşanamam adam 25 yaşında eşim ve ben 28
- +1 yıl
ya evlendin sen hiç cinsellik yaşamdın mı eşinle anlamadığım böyle olduğunu baştan biliyormuydun
tamam ama cinsellik biyerden sonra ihtiyaçtır insan her nekadar sevsede ayrıca bu ihtiyaçlar için evlenir ve sana verilecek güzel bir akıl yol var
eşinden neden boşanamazsın peki?
Soran+1 yılEvlenmeden cinsellik yaşamadık boşanamam maddi açıdan kimsesizlik vs
- +1 yıl
evlenmeden yaşadın babında sormadım hani konuştunuz mu falan
sen hiç cinsellik yaşamadın mı ya?
- +1 yıl
yapacağın şey açık net
eşinle devam edip diğer yandanda cinsel ihtiyaçlarını karşılamak
istiyorsun sanırım sen böyle birşey mi istiyorsun?
Soran+1 yılKonuşurken iyiydi ama şimdi yok cinsellik yaşamadım diyebilirim tam anlamıyla
- +1 yıl
anladım yaşasanda yataktan boş kaktın yani hep :( üzgünüm
yatakta mutlu kadın eşini ihya eder
yatakta mutsuz kadın eşini paspas eder
iyi dayanmışsın dirayetli kadınsın belli
istediğin nedir tam olarak anlattığım şey mi?
Soran+1 yılIstediğim sadece sevdiğim kişiyle mutlu olmak her anlamda ama ona da güvenemiyorum teşekkür ederim iltifat etmişsiniz
- +1 yıl
sevdiğin kişiden kastın eşin mi 2. şahıs mı?
iltifat değil o gerçek iffet arkadaşım
Soran+1 yıl2. şahıs eşimi sevmiyorum
- +1 yıl
yapcağın şey basşt ozaman muhtemelen oda evlidir anladığım
Soran+1 yılNerden anladın evli olduğunu
- +1 yıl
yaklaşım tarzı falan sen çekinmişsin o çekinmiş yani
ama bunu öğrenmenin yolu ona sormak tabi
açık çek oyna evli kal ama lacağın hazzı da al sende tam olarak bunu istiyorsun sanırım
kadınlığını yaşamak
Soran+1 yılAma işte vicdan azabından ölürüm ben şu an bile ölüyorum bir dakka ya o şimdi evli mi diyosun
- +1 yıl
ayrıntılı analiz etmek lazım tabi
+1 yılzaten oluşmamış bir evlilik bu.
011 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle 4 yıldır yoluna koyamadım olmadı olmuyo
- +1 yıl
seni evden atan adam seni kabullenmemiş bir defa
- +1 yıl
çocuk var mı
Soran+1 yılEvden attı abisiyle annesinin gözünün önündü dövdü hemde hiç yoktan sebep için
- +1 yıl
daha neden devam ediyorsun
Soran+1 yılMecburiyet
- +1 yıl
neden seni mecbur bırakan ne
Soran+1 yılMaddiyat
- +1 yıl
para getiriyor mu bari
Soran+1 yılHı hı
- +1 yıl
onun parasını ye diğeri ile de birlikte ol
Yok sakınca.
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte aradığım cevap😄
görüş anam görüş
04 Yorumla
Soran+1 yılSağol anam sağol
Soran+1 yılBekara karı boşamak kolayyyyyy😄
Esinden ayril
02 Yorumla
Soran+1 yılEşime karşı duyduğum şey sevgi mi alışkanlık mı bilmiyorum ama bırakamıyorum onu ama aslında nefret de ediyorum
- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem