Kocam üzerime evlenmiş?

Yurt dışında yaşıyorum 46 yasındayım.. iki çocuğumuz var..22 ila 23 yasinda kizim ayrı eve çıktı bizimle yasamiyor arasira ugruyor.. ben çalışıyorum esimin marketi var..53 yaşında rutin evlilik hayatimiz var maddi durumumuz oldukca iyi hatta cogu sey benim uzerime. .. gelen bir telefonla esimin Türkiye'de evlendigini i. nikahli. ve bir bebeekleri oldugunu ogrendim... esim geveliyor bosaanma kelimesini agzina almiyor o orda siz burada yasayın getiryor olayi. cok zoruma gitti.. resmen ask yasiyorlar.. karsi tarafin ailesi cevresi herkes biliyor evliliklerini.. bana dogru durust dokunmazken onunla sarmas dolas dudak dudaga resimler boy boy.. napicagimi bilmiyorum... gururum kırıldı ama boylede olmuyor.. onu evden kovup boşamakmi , yoksa surundurmekmi
Güncellemeler
+1 yıl
Eşim yalvariyor bosanma diye onu biraktim sadece cocuk var diye gorusuyordum diyor ama benim inanasim yok.. ben diymadan iki hafta önce bile kucak kucağa resimler tatiller yapmıslar.. kafam karişik.. gerçekten biraktimiki... benim duyduğum. kadin ne olursa olsun birakmam doyormus.. napiyim çocuk var ortada cidden vaxgecermiki bu kadar yaşanmısliktan sonra inanayimmi.. gitmezmiki onlarin yanina
Kocam üzerime evlenmiş?