Kocam evli olduğu halde işyerinde kadınlara video izliyor bakıyor meğer akşam eve gelmeden siliyormus dün silmeyi unutmuş sanırım ben denk geldim küstüm konuşmuyorum not... olarak yetersiz falan yazmayın ! ama eşime karşı bir soğukluk ve tiksinti geldi sonuçta mide bulandırıcı bir olay benim için çok kötü eşiniz başka kadınlara bakıyor sizce bu durumda nasıl davranmalıyım?
1 ay
Kocam evli olduğu halde?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ya onu çoğu erkek yapıyor ben genelde stres kafa dağıtmak için yapıyorum ama onu bilemem
ooo fantezi yapiyir yani
İğrenç!!!
ben degil ya neyse zaten gizlisn ama bisler sormak isterdim özür dilerim
Kağıt üstünde evlilik demek ki
Diyorsun
Hii
Biraz burnunu sürt yeter
Ne yapmalıyım peki nasıl davranmalıyim
Soğuk
Aynen
Bi süre soğuk davran bence
Ne kadar bir süre? Ve başka ne yapmalıyım?
3 gün uzak dur ve yatağı ayır. Hangi erkek olsa emin ol naptım ben diyecektir
Ayırdım zaten geldi ağladı özür diledi ama asla bu kaçıncı dedim bu sefer kabul etmiyorum dedim benim evli olduğum adam başka kadınlara bakamaz izleyemez dedim
kıskanman bunu istemen çok normal. sen izlesen kıyameti koparırdı
Kesinlikle
fantezi amaçlı bazı çiftler izliyor ama beraber. seninki sen yokken izlemesi saçma
Aynen çok saçma sapan
:))
seks hayatınız kötü o zaman
İşteyken izliyor bakıyor akşam gelmeden siliyormus bir kaç kez yakaladım dünde yakaladım ama neden yani nedir bu doyumsuzluk
Aslında değil
dedim ya senin ile olan seks hayatınız kötü dür ayda 1 -2 kez yaşanan ve kısa süren bir ilişikiniz vardır
Hayır yok valla
o zaman bekar iken çok film izlemiştir ve buda zihninde yer edinmiş olabilir kocanın
Nasıl vazgectirebilirim bu durumdan
sanalı değil eve odaklı olmasını sağla derim yani seni unutur ise başkasına ait olma olasılığını anlamalı misal dışarıda güzel giyin
Valla elimden geleni yapıyorum ama doyumsuz onları izlerken ben onunla yapamam aşırı midem bulanıyor tiksinti geldi zaten
İzlemeye Alışmış, biraktirmaya çalış
Fikir ver nasıl biraktirayim bir daha izlersen görürsem kızgın yaği üstüne dökerim dedim daha ne yapabilirim?
Ya video ya ben de , uzak dur bir süre sonra akıllanır belki
Uzak duruyorum arıyor açmıyorum mesaj atıyor görmeden siliyorum umursamıyorum
Nasıl video
Senn ki de şimdi oldu mu
Çıplak bayanlar vss
O soğukluk elde degıl oluyor cok iyi anlıyorum seni bilen bilir
@Efsaneelerolmezz ne yapmalıyım
Peki ne yapmalıyım gerçekten nasıl davranmalıyim