arkadaşlar ben amcamın kızını uzun bir zamandan beri seviyorum oda beni seviyor antepte yaşıyorum bizim oralarda amca kızı ile evlenmek gayet doğal açıldım kendisine hadiye aldım çok hoşuna gitti benim üniversiteyi bitirmemi beklermisin dedim beklerim asıl sen beklermisin dedi yalnız birsorun var ablası benim kıza olan hislerimi biliyor ve o sebeble kız biraz çekiniyor eskiden ilgi bakımından ağızımın içine girerdi şimdi açıldıktan ve ablasıda duydukan sonra benle doğru düzgün konuşmuyor gözüme bakarken yakalıyorum hep ben bakınca direk gözlerini çekiyor
kendisine açılmadan önce kardeşlerime sorarmış hep çıktığı sevgilisi var mıdiye hep agız ararmış ama neden se çekingenliğinden midir yoksa utanıyo bilmiyorum pek konuşmuyor sizce bu ilişkiyi devam ettirmelimiyim ve de kız bana bakarken gözlerini yakalıyorum demiştim ben baktığımda gözüme 3 sn fazla bakmıyor sizce oda beni seviyormudur ?
kendisine açılmadan önce kardeşlerime sorarmış hep çıktığı sevgilisi var mıdiye hep agız ararmış ama neden se çekingenliğinden midir yoksa utanıyo bilmiyorum pek konuşmuyor sizce bu ilişkiyi devam ettirmelimiyim ve de kız bana bakarken gözlerini yakalıyorum demiştim ben baktığımda gözüme 3 sn fazla bakmıyor sizce oda beni seviyormudur ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer