Eski sevgilim benim yüzümden alkole başlamış..

en son barıştığımızda söz vermişti dedi ki eğer bir daha seni üzersem sözümde durmazsam sen değil ben gidecem bunun bir kuzeni vefat etmişti arkadaşıyla oturup içki içmişler o akşam mesaj attım cevap vermedi sonra telefonunu kapattı ertesi gün söyledi içki içtiğini kuzenimin gidişi hayatımı alt üst etti dedi..banada bir daha içmeyeceğie söz vermişti bende dedimki çok güzel sözünde duruyorsun aferin sana..akşam mesaj attı ben seni üzüyorum sana layık değilim sözümde duramadım şimdi ben gidiyorum dedi ve ayrıldı..2 gün hiç konuşmadık bugun mesaj attı senin yüzünden alkole başladım falan dedi canım cok yanıyor yandıkca icesim geliyor anla beni sensiz dayanamıyorum dedi..artık nerdeyse her aksam iciyormus..sizce inanaıym mı böyle seyleri pek kafasına takacak biri değildi ama ilk defa ben onu bu kadar sevdim ve ilk defa o bu kdar bir sevgilisini yanı beni sevmişti..bu yüzden alkole baslarmı? vee sarhos bir insan yalan söyleyblirmi arkadslar? kendisi ayrldı smdi barısmak istiyr ama ben bir süre ayrı kalmak istiyorum hatasnı anlasn dye ynede onun canının yandğnı gördükce o kadar icim acıyokı anlatamam ve susmak zorunda kalıyorum..ne yapmalıyım affedeym mi?
Eski sevgilim benim yüzümden alkole başlamış..