Alkol alıp hiçbir şey hatırlamıyorken sevgilimi darp ettim?

Sevgilimle çok güzel bir birlikteliğimiz vardı. Birbirimize okadar çok aşıktık ki, aynı evde beraber yaşıyorduk her işlerimizi beraber çözüp hallediyorduk. İşe gittiğimiz zamanlar bile birbirimize sürekli özlediğimizi söylüyorduk. Birbirimizin ruh eşimizi bulduğumuza inanıyorduk neyse 7 Ağustos benim doğum günümdü. Kız arkadaşım bana süpriz doğum günü organize etmiş sevdiğim bütün arkadaşlarımı çağırmış. Ogün bana hayatımın en güzel günlerinden birini yaşatmıştı okadar çok mutlu olmuştum ki. Bir meyhane tarzı mekandan yer ayırtmışlar 15 arkadaş alkol alıp eğlendik her şey okadar güzeldi ki gecenin sonunda herkes evlerine dağılırken biz 4arkadaş bizim yaşadığımız eve geçtik. Ben alkol içsemde asla kendimi efendiliğimi bozan bir insan değildim. o gece evde 2bira daha içtim ve tekila içmeyide teklif ettiler, sevgilimle gittik aldık geldik. Muhabbet sohbet gayet iyiydi bi süre sonra ben artık daha çok mu içtim ne olduysa kendimi kaybetmiş sarhoş olmuşum. Enson hatırladığım şey o son muhabbetlerdi. Sabah Gözlerimi açtığımda hemen sevgilimin nerede oldğunu sordum. Arkadaşımda o valizini toplayıp gittiğini ve onu kötü bir şekilde darp ettiğimi söyledi. Ben duyduklarıma asla inanamadım ve kalkıp Sevgilimin gardrobuna baktıgımda kıyafetlerinin olmadıgını gördüm aradım beni heryerden engellemiş 10dakika sonra kendisi beni görüntülü aradı ve yüzünün heryerinde kolunda karnında morlukları gördrdükten sonra beynimden aşağı kaynar sular döküldü ve beni mahkemeye vericeğini söleyip tekrar engelledi. Bir hışımla evden çıkıp annesinin evine gittim oradaydı okadar korkmuş bir vaziyetteydi ki bana kapıyı açmadı. Ne yapacagımı ne diyeceğimi bilemedim kafayı yemek üzereydim. Sonra ortak arkadaslar vasıtasıyla içeri girdik ve ben gördüklerime birkez daha inanamadım. Karşımdaki kadın benim aşık olduğum bakmaya kıyamadığım insan çok kötü bir durumda gördüm ve bunu ben yapmışım. Şu an günlerdir tek lokma yiyemiyorum üzüntü stres beni bitirmek üzere ve onu yapan insan ben değildim.. Bu konular benimde kızdıgım sinirlendiğim konuların bianda içinde buldum kendimi. sevgilimin ve annesinin yüzüne bakamadım utancımdan. Ve sevgilim bana bu tarz seyler konustugunda öyle insanların gücü bi kadınlara mı yetiyor diye söylenirdim. O gece ne yaşandı ne oldu en ufak bir şey hatırlamıyorum. o kadına zarar vereceğime kendi kolumu bacağımı kırardım yine yapmazdım ve onada hep bunun sözünü verdim. Hakkımda darp raporu alıp şikayetci oldu benden asla dur yapma falan demedim haketmişim. Yapılan şeyin hiçbir tutulur tarafı yok. Ben vicdan azabından içine düştüğüm durumdan kendimden çok utanıyorum hayatımın en buyuk dersi oldu özelliklede okadar güzel bi ilişkide sevgilimin bana yaptıgı süprizden sonra o kadına bunu yaşatmam beni kahrediyor. sormak istediğim şey benim bundan sonra ne yapmam gerekiyor o kadar beynim durduki düşünemiyorum bile nolur bana yardımcı olur musunuz? Ben böyle bir insan değilim bu lekeyi alnımdan nasıl temizleyeceğim?

Alkol alıp hiçbir şey hatırlamıyorken sevgilimi darp ettim?