Diyelim sevgiliniz bunu sizden istedi, ne yapardınız? Dürüst olalım, başınıza geldiyse sonucu paylaşır mısınız?
Cevabın nedir?
Hayır , kapatmam.
Zaten onu orda burda aldatacak değilim.
Ki zaten sevgili olduğum bir erkek sadakatimi iliklerine kadar hisseder.
Sevgimi ,
Sadakatimi ,
Bağlılığımı , ona hissettirmeme rağmen kapat derse de , hayır cevabını veririm.
Çünkü bana güveni olmayanla işim olmaz.
Bana göre ilişki başlamadan bitmiş demektir.
Ki sadece sevgili değil , evli de olsam kapatmam. Çünkü yanlış bişi yapmadığımı biliyorum sonuçta.
Ayrıca onunla tanışmadan önce de , bir sosyal hayatım vardı. Hayatıma giren erkekte misafirdir benim için.. Hayatım ise , esas ev sahibidir.
Eş değişir ,
Sevgili değişir ama karakterimi kişiliğimi benliğimi kaybedersem bir daha elde edemem.
Sadece sosyal medya olarak da baz almıyorum bunu.
Kıyafetime karışması ,
Arkadaş çevreme müdahale etmesi,
Hayatımı dedikte etmeye çalışması ,
Gece kafa dağıtmaya çıkmama söz etmesi vb. Sert cevabımla karşılaşır.
Örneğin "haddine olmayan " neye burnunu sokarsa benden ilk ikaz alır. Aynı hatayı tekrar yaparsa da ayrılırım.75 Yorumla- +1 yıl
Devamı ;
Ki ilk sevgilim selçuk , kıyafetime söz etmişti , gece neden çıkıyorsun demişti..
İlk uyardım saygılı ol diye. Tekrardan laf edincede terkettim.
Ondan sonraki , eski sevgilim..
Sosyal medya kullanma demişti.
Hani derler ya kişi kendinden bilir işi..
Dedim bu da beni kendi gibi sanıyor..
bir araştırdım. Aldattığını öğrendim :)
Yani niyeti bozuksa , kapat der..
Çünkü kendinden bilir olayı.
Ayrıca , konu aldatmaktan endişe etmekse : bunun sosyal medyası olmaz. Aldatan heryerde aldatır. Bunu da unutmayın.
Teşekkürler #Apple - +1 yıl
Bende eski sevgilimin kıskançlık krizlerine dayanamayıp en son facemdeki bütün kızları sildim al rahatlada sal beni gayri diye. bir süre sonra beni terketti 3 ay sonra nişanşandı yani bir ilişki bitecekse bitiyor
- +1 yıl
Çok doğru dedin.
En İyi Cevaplar
+1 yılSalak salak işler elbet kapatırdım Sevdigim adamdan hiçbirşey daha önemli degildir.
231 Yorumla- +1 yıl
kapatmam diyceksin diye bekledim =)
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. ben kapatmasını isterim. o da ben kapatacaksam sende kapat derse artık ok derim. yani o kapat dese ben zaten kapatmasını isteyeceğimden dolayı su yine aynı yataga akacaktır. kapatırım yani özetle. zaten pek kullanmıyorum. ayrıca öyle kız beni iter. ne yani derim. erkekleri fazla sıkmaya gelmez. dogalarında yoktur. zaten seni aldatacak olsa zilyon tane imkanı var. acar yeni hesap. o kızı arkadas ekler derki ben xxx. diğer hesabımı unuttum şifresini vs. yani bence mantıksız. ayrıca dışarıya karsı kötü gösteriyor adamı. ben kız olsam değer verdiğim erkeğin bu konuma düşmesini istemezdim.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılevet kaparim
012 Yorumla- +1 yıl
Thx
- +1 yıl
Öd denk geldikce seciyorum seni knk
- +1 yıl
sen varya adamin dibisin
- +1 yıl
Sen de oyle knk görüşlerine guluyorum hep
- +1 yıl
sjjjs gorusumu anlayan nadir kitledensin knk sjasdj :D
- +1 yıl
:D tek kelimelik cevaplarla guru olmuşsun knk ahsjsk
- +1 yıl
hedef master
- +1 yıl
Kolay gelsin knk
- +1 yıl
Eyv knk
- +1 yıl
Bisey sorycam bide profildeki senmisin
- +1 yıl
yok dedem knk.
- +1 yıl
Ahahahs peki knk
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
415
Cevap
378Cevap
Valla böyle bir şey istenmedi benden hiç, sanırım birlikte olduğum insanlar sosyal medya hesaplarımı sorun edecek kadar özgüvensiz insanlar değilmiş. Yav yapmayın sosyalliğin içinde asosyallik yaşıyorsunuz, siz sosyal medya hesaplarınızı tercih ediyorsanız gidin onlarla ilişki yaşayın çocuğu niye oyalıyorsunuz. Hayatınızın her köşesini sosyal medya hesapları almış yav. Ama diyelim ki oldu ki benim erkek arkadaşım durduk yere sosyal medya hesaplarını kapat dedi. Valla hiç de sorun etmeden kapatırdım nolcak önemli olan yüzyüze olan ilişkiler instagramdan tivitırdan yaşadığımız ilişkilerin soyutluğunun yanında manitanı üzme de git kapat, yanına git, canlı canlı yaşayın bişeyleri
10 Yorumla
+1 yılTabiki de hayır. O zaman o hic sgaliklo bir iliski olmaz ve sagliksiz iliskilerin bitimi yakindir. Ciftin kendilerine birbirlerinden ayri ozel bir alan birakmalari lazim. birbirlerinden baska arkadas cevresine, spor, muzik gibi ilgi alanlarina ayiracak vakit birakmalari lazim ki birbirlerini sıkmasınlar. Cevrelerinden uzaklasmalarindan rahatsizlik duyarlar ve bu durumda birbirlerini suclarlar. Sevginin ofkeye donusmesi muhtemeldir. Son derece karsi oldugum bisey. Hic bir sevgili birbirinin ozel alanina mudahale etmemeli sonuclarini herkes net bir sekilde gormustur zaten uzatmayayim
00 Yorumlaİlk önce benden öyle birsey isteyecek cesareti bulsunlarda ondan sonra düşünürüz. Partnerini ne kadar seversen sev arada kendi kisiligin karakterin ve ondan oncede onunlaykende bir birey oldugunu hayatın oldugunu unutmayacaksın ki senden böyle birşey istemeye tenezzül edemesin
30 YorumlaSosyal medyayı bırak, internet devrini kapatırım.
Taş devrine döneriz beraber.
Dumanla haberleşiriz.
Yeterki mutlu olalım..221 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim insanın kendisi ile ilgili istediği herşeyi yapmaya eğilimim vardır. Ama ne zaman ki işler, "benim için kendinle ilgili şunu yapacaksın" noktasına gelir, ben artık iyi bir sevgili olmamaya başlarım.
O yüzden herkes kendi işine baksın ;)60 Yorumla
+1 yılHayır... Ben onunla tanışmadan önce sosyal bir hayatım vardıysa onu devam ettiririm... Aynı şekilde ben de ona kapattırmam... Güven ile ilgili ise bu soru sevdiğim kişi güvendiğim kişidir zaten... Mesela ben şu an sevgilimin hiçbir sosyal medya hesabının şifresini bilmem, kapatacaksın da demedim... O da benim hesaplarımın şifrelerini bilmez...
10 YorumlaŞu bir gerçek sevdiğin zaten gerçek sevmiş ise gelicegi sana seninle garanti edebiliyormu? Şu geçiçı hayatta edemez bugün var yarın yokısa ki garantisi bizde değil elbet ne ailen ne çevren ne sosyal.. note; güçlu bir ilişkiyi sosyal hesaplarin kapatılması ile ile hal olmaz zaten.
10 Yorumla
+1 yılacaba güven eksikliğinden mi kapatmanı istiyor yoksa tam bir teslimiyetmi istiyor. belkide sadece kıskançlıktan böyle bir şey istiyor. sorunun cevabı sende aslında nasıl bir sevgili olduğun sonuç için önemli. eğer güvenilir biriysen tam teslimiyet istiyor değilsen diğer iki seçenek daha uygun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Birlikte kapatmistik. 8 ay kadar kullanmadik. Daha sonra sozlenecegimiz zamana yakin actik. Iliskinin baslarinda sosyal medya olmamasi olumlu etkiliyor bence. Bazi seyleri asana kadar ozellikle. Yasadiklarimdan dolayi guven problemi olan biriydim. Ve bu yuzden cok iyi oldu. Şu an da ortak hesaplari kullaniyoruz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılHayır kapatmam. Ailem hiçbir şey demiyor onun deme hakkı yok. Benim evli olan kuzenimin ve eşinin ikisinin ayrı facesi var ikisi de gül gibi geçiniyor. Ama bazı insanlar aşırı kıskançlıklarından dolayı sevdiği kişiye güvenmiyor. Güven sorunu olanlar kaldırıyor. Bana güvenmiyorsa o zaman anlamı yok. Çünkü evlilik güven, sadakat, sevgi ve saygıdan ibaret. Kendisi facebookta sevgilisinden habersiz karşı cinsi ekliyorsa ve konuşuyorsa bu onun karaktersizliği.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevgilim olursa kısmen kapatabilirim. ya da kapatmam ama çoğu yaptığım şeyleri terkedip kısıtlarım,, Eşim olursa, belki arkadaşlarım veya çevremle iletişim amaçlı kullanırım sadece. Dikkat çekmem gereken nokta ; İsterse değil.. Olursa... yani kendim isterim bunu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılO an ki ruh halime hissettiğim duygulara bağlı. Ama gerçekten sevdiğim birisi ise kapatırım.
Sosyal medya yokken insanlar daha çok iletişim halindeydi. Herşey git gide basitleşiyor.
Arkadaşlarım pikniğe gittiğim resmi beğense ne beğenmese ne sahte yapmacık hareketler.
Arada kafa dağıtmaya giriyorum facebooka :D10 Yorumla
+1 yılnısanlım bıle kapatıyor 2gune acıyor zaten vaktı yok benım guzel aşkımın. kendisi hostes uçuşlardan kafasını kaldıramıyor instagramında 200 kişi cogu kız. ve 50 paylasımı var alttarafı 4 yıldır :)) kapat dıyorum kapatmıyor o bıle kapatmıyorken sızın gıbı boşbeleşler hiç kapatmaz. faceside var. %30 u akraba zaten :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılkapatırım hemen gözünün önünde sonra sorarım bu kadar basit anlamsız bir eylem neyi değiştirdi beni daha çok sevmeni mi sağladı ne oldu bunu yapılacak en uç şey olarak mı görüyorsun Nasıl bir test bu geçtim mi bu kadar mı Cidden aklın mantığın bu kadar mı cevapları beklerim
10 Yorumla Bak şimdi ben bunu yaptım değişen bir şeyler olmadı sonradan tekrar açtık yani bu seviyede bir kıskançlığa gerek yok güvensizliğe gerek yok bence. Sonuçta yapmak isteyen illaki bir yolunu bulup yapar. Ayrıyetten karşıdada bir insan var ve sizden başka hayatıda var. Dostları gibi. Bunlarla ortak şeyleri paylaşmak isteyecektir. Buna saygı göstermeli ve böyle şeyler yapmamalısınız.
10 Yorumla
+1 yılKapatmam. Bu gibi şeylerede karışma lüksüne sahip değil, rahatsız olabileceği kişiler varsa çıkarırım belki ama kimse için hesaplarımı kapatamam.
Neden hayatımın iplerini başka birinin eline vereyim, ayrıca anneniz babanız istese kapatırmısınız?20 YorumlaEvet kapatırım kapattım da ayrıldık hala açmadım sadece burayı kullanıyorum WhatsApp dahil kullanmıyorum uzun bir sure kullanmayinca baya uzaklasiyosun zaten bir daha açasin da gelmiyo emin ol böyle daha iyi sosyal medya çok boş burayı da merakımı gidermek için kullanıyorum sadece
00 Yorumla
+1 yılkapattım gecmıste. dusunuyorumda o olmasaydıda kapatırdım. aramıyorum Şu an . dakıka bası naptıgını bellı eden snap den ne anlar mıllet anlamam. hadı twıtter ın sosyal sıyası yonu var face ezeldendır var ama cogunda maksat kız dusurmek ya da bunun gıbı seyler. bazıları oylesıne kullanıyordur ama bılmıyorum ınsta falan aramıyorm ben
00 Yorumla
+1 yılSosyal medyaya pek onem veren biri degilim kapatirim normal bir sekilde de benim icin kapatir misin demesinde birsey vardir eger guvensizlikse isim olmaz o kisiyle ama rahatsiz oluyorsa falan kapatirim
10 Yorumla
+1 yılkapattım bilene.
Tanıstıktan yaklasık bir ay sonra falan hepsini kapatmamı istedi bende kapattım.
Zaten bütün gerginlikler sosyal medya yüzünden oluyordu doğru bir karar olmus bile diyebilirim çok rahatım Şu an :)10 YorumlaKapatmadım lakin tüm şifrelerimi onunla paylaşırdım. Sevdiğim insan benim en özelimdir ondan daha özel başka birşey olamaz. Onu seviyorum diye de eğlence amaçla kullandığım sosyal platformları kapat demesi ergenlik, düşüncesizlik olur.
10 Yorumla"Hemen aşkım tabii" der doggy pozisyonu alırım üstüne bir de..
50 YorumlaHersey karsilikli olmali benim kullanmami istemiyorsa kendisi de kullanmamali
50 Yorumla
+1 yılBaşıma gelmedi..
Eşim isterse, mantıklı bir izahla ikna ederse kapatırım..
Dünyaya sosyal hesapla mı geldik? ;)
#Vesselam30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılOda kapatıcak ise kapatırım tabiki. Ama o bana kapat diyim ben onun için bunu yapıcaksam şayet oda bunu yapmalı. Yapmıyorsa da ben o ilişkiden şüphe duyarım neyin peşinde diye kesin araştırırım. :)
10 Yorumla Kapatırım O bana yeter başka hiç birşeye gerek yok hayatımın merkezi olur Sonuna kadar bağlı kalırım oda benim için yapması gerekiyor ben istesemde istemesemde :) Açılacaksada ortak hesap olur :)
10 Yorumla
+1 yılGözümün nuru göynümün bahçesi şu çöplükleri kapat dicek bende ona ters yapıcam he 😄 Sosyal medya ne bokki cancağzımı kırayım. Kapatırım evelallah yeter ki yüzü gülsün.
10 Yorumla
+1 yılBu kadar fazlası özel hayata girer yani artık sosyal medya hesabı kullanmayan bir kişi bile yok. Yani zaten bana güvenmiyorsa bu konuda, yol veririm gitsin.
10 Yorumla
+1 yılAçmadım bile zaten :) . Normal hayatta Güzel Güzel ilişkiler yaşamak, hayatı yaşamak varken, hele sevgilimle vakit geçirmek varken n'apıyim ben saçmasapan sosyal medyayı.
10 Yorumla
+1 yılValla eskiden 6 7 saat facebook da takılırdım günde şimdi sevgilim olunca günde yarım saat anca o da zar zor ihtiyacım olmuyo kapat filan demiyo ama dersede kapatırım
10 Yorumlahayır kapatmazdım çünkü ben onlarla mutluyum belki bişeyler öğreniyorum kafamı dağıtıyorum beni seven insan benim sevdiğim şeyden vazgeçmemi isteyemez. kabul etmem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. kapatirim fake hesap acarim haberi olmada
cünkü hesabi kapan diyen zatten dürüst degildir ici piski kapat diyor
cok erkek var karisina fecebok acma diyor cünkü kendileri acip kadin ayarliyor10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen ruya ile gercegi ayirt edemiyorsun galiba benim sosyal medya hesabim zaten tesetturlu :D saka saka sosyal medya hesabim yok bu yuzden ben ondan isterim :D
10 Yorumla
+1 yılKapatmam. Zira bu kendimden vazgeçip baskası haline dönüşmem olacaktır. ve ben başkasına dönüştüğüm de bu defada bana sen çok değiştin vik vik vik diyecek. ASLA.
10 Yorumlaİnsan onları yaptıracak birine ancak hayatında bir kere bağlanır. Çok şükür böylesi benden geçti artık. Sosyal medyayı boşver sigaran mı ben mi diye bir kız teklif etse geldiğin gibi git derim :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılBisiklete binme dedi sordum dusersin dayanamam dedi en buyuk sevdami bitirdim sigarayi birak dedim dusunucem dedi arkadasin olmicak dedi rehberi sildim bana erkek kankalariyla geldi sosyal yok dedi mesajlari hic susmadi gunaydin bacilarim demeyi yasakladi o erkek arkadaslarinin mesajlari hic susmadi spor salonuna gitmek yok dedi ve Şu an spor hocasiyla
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılEvet hepsini kapatır. Telefonumu bile çöpe atarım ancak aynı şeyi karşı taraftan da beklerim.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi elleriyle inst hesabimi kapatti. Onun disinda snap ve twit arkadaslarimi bir guzel temizledi. Seviyorum musaade ediyorum. Arti onun hesaplari da benim elimde avcumda. Olmasi gereken de bu bence birbirimizden gizli saklimiz yok. Telefonlarimizi takas ederiz kimi zaman, en iyisi ya guven problemi kalmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır, kendisinden bunu istemezdim benden de istemesini istemezdim. Zaten gizleyecek bir şey de yok. Şayet çok çok aktif olsaydım sosyal medyada ve beni bu konuda beni uyarsaydı belki dikkat ederdim ama kapat demesi için geçerli bir sebep yoksa kapatmazdım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptım kapattım. Sonuçda yine ayrıldım geri açtım sonra yine barışdık yine kapat dedi. Bende hayır dedim bana şunu söyledi sevgini bir facebooka değişiyorsun dedi benden ayrıldı. Sonra peşimde affet diye döndü çabaladı affetmem bana güveni olmayan dönek insanlarla işim olmaz deyip yoluma baktım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdigim degilde zorla nisanlandirildigim akrabam kapat dediginde inadina actim:D ama birini sevdigim zamanlar kapatmistim hemde aramizda bir sey olmadan ve o bana bir sey söylemeden... cünkü bir sevdigin varsa eger baska kimseye ihtiyacin yoktur ve o sosyal medyalar sana cok anlamsiz gelir:)" sevdigin" ile bir ömür boyu mutlu olmam dilegimle...
00 Yorumla
+1 yılİnternette çok fazla zaman geçiriyosun kapat da biraz beraber zaman geçirelim gibisinden bir nedenden dolayı kapat diyosa kapatırdım. Ama ordan burdan başkalarıyla konuşurum diye şüphelenip, güvenmediği için kapat diyosa ilişkimizi gözden geçirirdim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Hayır şifre de vermem bu tür güven oyunları ve ego ile isim olmaz
30 Yorumla
+1 yılBen kapatmam varsa rahatsız olduğu birileri arkadaşlıktan çıkartırım.. Bana böyle güvenecekse hiç güvenmesin
10 YorumlaBöyle abuk subuk isteklerde bulunursa yanlış kişiyle olduğumu anlarım. Aramızdaki herşey ters gitmeye başlar.
10 Yorumla
+1 yılKendisinin bir arıza olduğunu düşünürüm
Bir insanın fikri neyse zikride odur
Demek kendini bildiğinden aklınca önlem almaya çalışmaktır..10 Yorumla
+1 yılHayır nasıl olsa onla ayrılacagız ve neden sosyal medyaları sırf beyefendi istedi diye kapatayım ki kocam mıki kendileri yani :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılOna nasıl bir katkısı olacakmış? Saçma gelir açıkçası ama kapatırım eğer beni etkilemeyi başarmışsa tabi.
10 Yorumla
+1 yılKapatırdım sonuçta bir bildiği vardır öyle canı sıkıldığı için demiyordur ama ona da kapattırırdım 😎
10 YorumlaSevdiğim ciddi düşündüğüm biriyse kapatırım onada kapattırırım herşey karşıklı onunla mutlu olmak bana yeterli 😊
10 Yorumla
+1 yılInstagrami kapatmistim sonrasinda geri actim kapatmak bir ise yaramiyor kimse kimsenin hayatini degistirmeden sevgili olmali bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEğer beni değiştirmeye, hayatıma müdahale etmeye geldiyse, mümkünse kapıdan girdiği gibi geri gitsin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılZaten kullanmiyorum sosyal medya.
interneti bile kapatirim ama mantikli gerekcesi olmasi kaydiyla.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır tabikide bu onu sevmem anlamına ya da ilişkimizi güçlendirecek anlamına gelmiyor sadece zaman kaybı
10 YorumlaBir Çok kez söyledı ve ben yapmadım basıma buyruk takıldım sonra fena karıştı ortalık onu dinleseydım belki bu konumda olmazdım ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Eskiden olsa asla derdim de bir ay kapatmıstım gercekten daha iyi geldi. Kendisi de kaptacaksa kaptırdım.
10 Yorumla
+1 yılyaparım uleyn yapmayan en adi.. :D :D (dedi ve yapamadı :D)
şaka bir yana pek kullanmadığımı farkettim burayla tanışına kadar :)10 YorumlaIliskimiz baslarken kapatalım dedim ikimizde kapattık. ve cok mutluyuz eger onu seviyosam birseylerden vazgecebilirim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. Bunun bana olan sevginle ne alakası var diye sorardım. Sonra da işine gelmiyorsa de züttür git derdim )))
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. öyle bişey olmazda olmazlığının verdiği rahatlıkla ondan önemlimi tabi kapatırım.. ama olmaz öyle şey..
10 Yorumla- Devamını Gör (733)
Devamını Gör(778)
7 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdiğiniz kişi benim için tüm sosyal medya hesaplarını kapat dese kapatır mıydınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler